Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:18 - 04/06/2012

Άγιος Γερμανός ~ Για την Αποκάλυψη και τις Προσγειώσεις ~ 31/05/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
ΑΓΑΠΗΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Άγιος Γερμανός ~ Για την Αποκάλυψη και τις Προσγειώσεις ~ 31/05/2012
Κανάλι: Méline Lafont


Αγαπητοί μας,

Ερχόμαστε με έκτακτες ειδήσεις! Εγώ, ο Άγιος Γερμανός και οι Αρκτούριοι είμαστε ελεύθεροι να σας πληροφορήσουμε ότι μερικά απ’ τα αδέρφια σας από το διάστημα έχουν προσγειωθεί στον πλανήτη σας. Λίγες πτήσεις πήραν άδεια να προσγειωθούν στο έδαφός σας και πιο συγκεκριμένα στο Roswell (ΗΠΑ) και στο Staffordshire (Αγγλία). Μεταξύ των πρώτων για προσγείωση ήταν οι Πλειάδιοι και οι Αρκτούριοι: οι Πλειάδιοι για την εγγύτητά τους προς τον γήινο πολιτισμό και οι Αρκτούριοι λόγω των ηγετικών τους ικανοτήτων να χειρίζονται τις διαδικασίες που εμπλέκονται. Οι Αρκτούριοι είναι αυτοί που παρακολουθούν ενσυνείδητα τα πάντα όσον αφορά την πνευματική σας εξέλιξη από τη μια μεριά και το σχέδιο αποκάλυψης από την άλλη. Δημιουργήσαμε επαφές με τον Πρόεδρο Ομπάμα και άλλες αρχές για να καταλάβουμε πώς να είμαστε σε περαιτέρω βοήθεια σε σας και πώς να ανακοινώσουμε την αποκάλυψη στον κόσμο σας. Αυτοί με τους οποίους έχουν γίνει οι επαφές είναι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και το προσωπικό εδάφους, συνδεόμενο με το σχέδιο Αποκάλυψης. Ο Ομπάμα θα ανακοινώσει την Αποκάλυψη στην παρουσία μας διαμέσου του τηλεοπτικού δικτύου κι επίσης θα ανακοινώσει τις συλλήψεις της κλίκας. Είναι πολύ συμπαντικό ότι αυτά τα δυο θέματα θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα ώστε να αποφευχθεί πανικός ανάμεσα στον πληθυσμό του πλανήτη σας. 

Δυστυχώς, οι Αρκτούριοι κι Εγώ, ο Άγιος Γερμανός, έχουμε να επιβεβαιώσουμε ό,τι ήδη πιθανά ακούσατε διαμέσου των καθημερινών ενημερώσεων σας. Προφανώς αναφερόμαστε στο γεγονός ότι η Αποκάλυψη θα καθυστερήσει κάπως. Αρχικά θα θέλαμε να συνεχίσουμε την αναδιαμόρφωση των κυβερνήσεών σας, κάτι που ήδη γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό που δεν είναι εύκολα γνωστό είναι το γεγονός ότι τα υψηλόβαθμα μέλη της κλίκας έχουν συλληφθεί κι οι επακόλουθες δίκες τους, τους έχουν οδηγήσει σε ισόβια καταδίκη. Στη συνέχεια έχουν απομακρυνθεί από αυτήν τη Γη και συνοδεύτηκαν σε άλλον κόσμο όπου μπορούν μονάχα να περιμένουν για την τελική τους ετυμηγορία η οποία θα εκδοθεί από τον Δημιουργό μας. Παρακαλώ να γνωρίζετε χωρίς αμφιβολία ότι δεν θα τους επιτραπεί ποτέ να γυρίσουν στον πλανήτη Γη. Αυτοί που ήδη αφαιρέθηκαν από αυτόν τον κόσμο έχουν αντικατασταθεί σ’ αυτόν τον πλανήτη από κλώνους που φυσικά δεν έχουν ψυχή και μπορούν και θα απενεργοποιηθούν όταν η ‘χρησιμότητά’ τους τελειώσει. Μόνο κάποια μικρά μέλη της κλίκας περπατούν ακόμα στην Γη αλλά είναι αρκετά αβλαβείς σε σύγκριση με τα υψηλόβαθμα μέλη κι επίσης κρατάμε μια στενή ματιά πάνω τους κι επίσης θα συλληφθούν σύντομα. Ακόμα επιχειρούν να σταματήσουν το σχέδιο Αποκάλυψης αλλά οι προσπάθειές τους είναι μάταιες καθώς ο Ομπάμα έχει το πάνω χέρι σ’ αυτό το σχέδιο. Ο χρόνος είναι ένας ακόμα παράγοντας προτού ολόκληρη η διαδικασία στρογγυλοποιηθεί. Παρ’ όλα αυτά, ο Ομπάμα έχει ήδη αρχίσει κι είναι πλέον ελεύθερος να μιλήσει ελεύθερα. Να γιατί ήμασταν ικανοί να προσγειωθούμε κατά πρώτο λόγο!

Εν τω μεταξύ έχουμε προσγειωθεί στον πλανήτη σας και λίγες ακόμα πτήσεις θα επιτραπούν επίσης να προσγειωθούν μέχρι η Αποκάλυψη να είναι γεγονός. Την ώρα της Αποκάλυψης θα προσγειωθούμε οπουδήποτε στον πλανήτη σας, θα αποκαλυφθούμε και θα γίνουμε ορατοί στον καθένα!

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ήμαστε πραγματικά εδώ, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιωθεί από μερικά κανάλια που είναι γνωστά. Η Meline Lafont είναι ένα απ’ αυτά τα κανάλια, ήταν ενήμερη αλλά της ζητήθηκε να το κρατήσει για τον εαυτό της. Το ίδιο ισχύει σχετικά με τις συλλήψεις της κλίκας και τις ετυμηγορίες. Επέλεξα να την χρησιμοποιήσω ως το κανάλι μου εξαιτίας της καλής σύνδεσής μας. Αυτό να λέγεται.

Γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε πρώτα τις μεταρρυθμίσεις των κυβερνήσεων και μετά τις ανακοινώσεις? Λοιπόν, για να απαντήσουμε σ’ αυτήν την ερώτηση, βρήκαμε κατάλληλο να εγγυηθούμε αρχικά ένα είδος σταθερότητας στον πολιτισμό σας πριν διαδώσουμε αυτό το είδος των έκτακτων ειδήσεων, ειδικά για χάρη των μη αφυπνισμένων. Εάν γνώριζαν ότι οι ηγέτες τους είχαν συλληφθεί και αφαιρεθεί από τις θέσεις τους, ακολουθούμενοι από μας συστήνοντας τους εαυτούς μας σε σας, θα γίνονταν εύκολα αναστατωμένοι βλέποντας την όλη διαδικασία σαν ο κόσμος τους να κατέρρεε. Στην πραγματικότητα, είναι τώρα δεκαετίες που σας έχει πει ψέματα η κλίκα που απεικονίζει την ύπαρξή μας και τις προθέσεις μας ως απειλή για την επιβίωσή σας. Είναι αυτονόητο ότι οι μη αφυπνισμένοι θα μας θεωρούσαν σίγουρα εισβολείς όταν μαζικά θα προσγειωνόμασταν. Αυτό είναι ένα πράγμα που θέλουμε να αποφύγουμε! Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομαλή μετάβαση και να σας βοηθήσουμε να συνυπάρχετε αρμονικά με μας στον γαλαξία, γιατί σε τελική ανάλυση είμαστε αδέρφια.

Ελπίζω τώρα να μπορείτε να καταλάβετε γιατί είχαμε να αναβάλουμε το σχέδιο αποκάλυψης και γιατί θα ανακοινώσουμε και τα δυο τα θέματα ταυτόχρονα. Αρχικά θα δημιουργήσουμε σταθερότητα στις κυβερνήσεις σας, η νέα κυβέρνηση του Φωτός θα κυβερνήσει μόνο για λίγο έως ότου όλοι σας είστε ίσοι για πάντα! Και τελικά αυτό θα είναι έτσι! Ο δρόμος για την διαδικασία της Ανάληψής σας έχει ανοίξει πλατιά και ήδη απολαμβάνετε περισσότερη ελευθερία και σχέσεις μαζί μας. Ακόμα δεν θα παρουσιαστούμε στους μη αφυπνισμένους, αλλά ωστόσο θα αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους Εργάτες Φωτός μέχρι την Αποκάλυψη. Νιώθω τις απογοητεύσεις μεταξύ των Εργατών Φωτός και τη νιώθω στο κανάλι μου, την Meline Lafont, και ειλικρινά δεν είναι τόσο ενθουσιασμένη να μοιράσει αυτό το μήνυμα. Παρ’ όλα αυτά, σκέφτομαι ότι είναι σημαντικό για σας όλους να ξέρετε ότι η ελευθερία σας έχει αυξηθεί κι ότι ήμαστε μόλις έναν ψίθυρο μακριά!
Δεν είστε ποτέ μόνοι σας κι αυτή η δήλωση θα πρέπει να ληφθεί εντελώς κυριολεκτικά!
Είμαι ο Άγιος Γερμανός.
Πηγή: http://pleiadedolphininfos.blogspot.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*