Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:42 - 15/02/2019

ΕΚΤΑΚΤΟ – Διάγγελμα Ν.Τραμπ τώρα: «Yπέγραψα για εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης» – Aγρια επίθεση σε CNN & Σόρος!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με διάγγελμα ο Ν.Τραμπ απευθύνεται προς το αμερικανικό έθνος για “πολύ κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την εθνική ασφάλεια της χώρας”. “Υπογράφω για κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό είναι σπουδαίο πράγμα” τόνισε επιβεβαιώνοντας πλήρως το χτεσινό ρεπορτάζ του pronews.gr.

Ο Ν.Τραμπ είπε πως δεν πιστεύει τα δεδομένα των υπηρεσιών και της πληροφορίες τους για την διακίνηση ναρκωτικών ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ρεπόρτερ του CNN λέγοντας πως θα θωρακίσει την χώρα του και του ζήτησε να μην διαδίδει “fake news”!

“Εχεις ατζέντα, είσαι fake news” είπε στον ρεπόρτερ του CCN, Jim Acosta με τον τελευταίο να κάνει όντως “fake” ερώτηση!

President Trump to CNN’s Jim Acosta: “You have an agenda, you are fake news” adds Jim Acosta asked a “Fake question”

— BNL NEWS (@BreakingNLive) February 15, 2019


«Θέλουμε να σταματήσουμε τους εγκληματίες και τις συμμορίες να έρχονται στη χώρα μας», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. 

«Θα υπογράψουμε σήμερα και θα εφαρμόσουμε μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό είναι σπουδαίο», δήλωσε ο Ν.Τραμπ.

“Θα αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την εγκληματικότητα. Το τείχος θα κτιστεί” τόνισε.

“Πρόκειται για εισβολή. Για μια εισβολή ναρκωτικών, συμμοριών και trafficking. Πρόκειται για ανθρωπιστική καταστροφή. (σσ ο Ν.Τραμπ έχει αναφέρει ως υπεύθυνο της ανθρωπιστικής κρίσης τον Τ.Σόρος)

Θα την αντιμετωπίσω. Είμαι υποχρεωμένος να προστατέψω την χώρα μου, την οικονομία και την ασφάλεια των πολιτών μου.

Kανω πράξη αυτό που είπα. Ξανακάνω μεγάλη την Αμερική. Αυτό ήταν και το σύνθημα μου προεκλογικά.

Δεν μπορεί να γίνει trafficking γυναικών και κοριτσιών μέσω νόμιμων σημείων εισόδου. Oι παράνομοι δεν περνούν μέσω των νόμιμων συνόρων, αλλά μέσω διόδων που δεν έχουν τείχος”.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να πυροδοτήσει άγριες συγκρούσεις μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών καθώς οι τελευταίοι κάνουν λόγο για μια αντισυνταγματική προσπάθεια εκ μέρους του Αμερικανού προέδρου για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του τείχους χωρίς την έγκριση από το Κογκρέσο .

Ο ίδιος ο Ν.Τραμπ παραδέχτηκε ότι αναμένει νομική δράση σχετικά με την κήρυξη έκτακτης ανάγκης.

«Πιθανώς να καταλήξει στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον βοηθά να βρει τα 5,7 δισ. δολάρια που χρειάζεται για την κατασκευή του τείχους, παρακάμπτοντας το Κογκρέσο που δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του. 

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/SputnikNews/videos/611985129260578/?t=0

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 02/15/2019 @ 7:40 ΜΜ

    Χεχεχεχε ,τον σαυρακα σορός ,που τον μπουζουριασατε ; χαχαχαχα !πουντο πουντο ,ΝΑΤΟ ! φατο !Τζέφρυ …κάνε μαμ ,γιατί θα πας και εσύ ατα ! 2 ,σε έχουν στενό μαρκάρισμα !χεχεχε !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*