«ΦΕΡΕΤΖΕ» ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΩΣ «ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ»

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβαίας έδωσε χάρη στη γυναίκα που συνελήφθη να οδηγεί αυτοκίνητο, κι έτσι δεν θα μαστιγωθεί 10 φορές. Αλλά… να μη το ξανακάνει!
Μας ήρθε όμως κι άλλο δείγμα «προοδευτικής» κοινωνίας. Θέλουν να μας ξαναγυρίσουν στο Μεσαίωνα. Δεν αρκεί που επιμένουν να φορούν οι γυναίκες «νικάμπ» και στην Ευρώπη, αλλά θέλουν να βάλουν…

φερετζέ και στα αγάλματα της Αιγύπτου.


Ο Αμπντελμονέμ Αλσάχατ, εκπροσωπώντας την ευσεβιστική «σαλαφική» ομάδα «Ντάουα» δήλωσε σε αραβική εφημερίδα που εκδίδεται στο Λονδίνο, ότι «ο πολιτισμός των Φαραώ είναι ένας σάπιος πολιτισμός» και επομένως όλα τα μνημεία του δεν πρέπει να εκτίθενται δημόσια.


Εφ’ όσον γι’ αυτούς τα μνημεία είναι είδωλα, πρότειναν να καλυφθούν με κερί τα πρόσωπα των γλυπτών… καθώς η εικόνα τους είναι θρησκευτικά απαγορευμένη.


Ως γνωστόν οι ισλαμιστές δεν εικονίζουν τον Μωάμεθ. Μπορεί οι απόψεις αυτές να μη εκφράζουν την πλειοψηφία των μουσουλμάνων, δεν αποκλείεται όμως μικρές ομάδες να θελήσουν να βάλουν νικάμπ ή μαντίλα στη Σφίγγα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *