10:14 - 26/04/2014

«Ο Spider Man είναι Εβραίος», λέει ο πρωταγωνιστής του «The Amazing Spider Man»

«Ο Spider Man είναι Εβραίος», λέει ο πρωταγωνιστής του «The Amazing Spider Man»

Ο Andrew Garfield, πρωταγωνιστής του «The Amazing Spider Man 2», (που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 2 Μαΐου) θεωρεί ότι ο Spider Man (‘Peter Parker’) είναι Εβραίος.

Ο συλλογισμός του Garfield φαίνεται «στερεοτυπικός» :

«Ο Peter Parker δεν είναι ένας απλός μάγκας. Δεν μπορεί να μείνει ήσυχος».

«Ποτέ δεν αισθάνεται ότι κάνει αρκετά. Και ο Peter πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κομπιάζει για το μέλλον του, γιατί είναι νευρωτικός. Είναι Εβραίος. Είναι ένας χαρακτηριστικός τύπος (Εβραίου)».

Και ο Garfield συνεχίζει:

«Ελπίζω ότι ο εβραϊκός λαός δεν θα σκεφτεί ότι αυτό είναι κλισέ, εξαιτίας του Εβραίου πατέρα μου. Το έχω μέσα μου σίγουρα».

ΚΟ: Ο Γκάρφιλντ έχει δηλώσει ότι θέλει ο Spider Man να τα «φτιάξει» με… άνδρα. Διάβασε: “Gay Spiderman” θέλει ο ηθοποιός Andrew Garfield (που υποδύθηκε τον τελευταίο Spiderman)

Διάβασε επίσης: Οι Εβραίοι στα κόμικς – Πώς οι Εβραίοι της Αμερικής δημιούργησαν την βιομηχανία των comics

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
/ Πηγή

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΤΟ ΚΑΝΕΛΩΝΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ [ ΠΗΤΕΡ ΠΑΡΚΕΡ ] …ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΟΜΙΚ ΤΗΣ MARVEL ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Και ο μπλεκ το κανελωνει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*