«ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΤΣΕΡΟΚΙ » ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

Είναι οι «μικροί άνθρωποι τσερόκι » από τα αστέρια; Ας μάθουμε λίγο για τους «ανθρώπους του φεγγαριού» που ζούσαν υπόγεια και έβγαιναν μόνο τη νύχτα για να εργαστούν υπό το φως του φεγγαριού. Ήταν μικροσκοπικοί και είχαν μαύρα μάτια και μπλε δέρμα. Αλήθεια ή μόνο αρχαίος μύθος, φαντασία;

Δεν είχα ακούσει ποτέ για τους μικρούς ανθρώπους τσερόκι μέχρι που μετακόμισα στη Βόρεια Καρολίνα το 1998 και άρχισα να κάνω φίλους με ορισμένους από τούς Τσερόκι. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2000, ξεκίνησα την έρευνά μου σε αυτό το θέμα και τελικά πήρα συνέντευξη απο έντεκα άτομα, ως επί το πλείστον στα 80 τους, οι οποίοι είχαν αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μικροί άνθρωποι ήταν πραγματικοί.

Όταν διάβασα αυτό, θυμήθηκα κάτι συγκεκριμένο από την συνέντευξή μου με τον Walter T. Middleton, που μου είπε: Κατά τη γνώμη μου, υπήρχαν δύο διαφορετικά είδη μικρών ανθρώπων. Οι αυτοί που έχω μιλήσει ήταν περισσότερο σαν το Cherokee. Προφανώς, ήταν μαυροκέφαλοι και με μαύρα μάτια και είχαν μια σκοτεινή χροιά. Οι άλλοι μικροσκοπικοί ανθρώποι είχαν έρθει από άλλη πηγή, επειδή είχαν κοκκινωπά μουστάκια και στράβιζαν τα μάτια τους, σαν ο ήλιος να έβλαπτε τα μάτια τους. . . . Οι τσερόκι είπε ότι σκότωσαν αυτούς με τα κοκκινωπά μουστάκια. Το γιατί δεν ξέρω, αλλά δεν τους συμπάθησαν από την αρχή. Δεν συμπάθησαν τα βλέμματα τους επειδή δεν ήταν όπως μας.

Η έρευνα ήρθε πάλι στο μυαλό μου τον Ιανουάριο του 2013, όταν διάβασα τις «Συναντήσεις με τους ανθρώπους των αστεριών: Ανεξιστόρητες ιστορίες των Ινδιάνων της Αμερικής» Το βιβλίο γράφτηκε από έναν αμερικανό ινδιάνο, τον Ardy Sixkiller Clarke, που πήρε συνέντευξη από αμερικανούς Ινδιάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους ανθρώπους των Αστέρων. Το ακόλουθο απόσπασμα περιγράφει τους «ανθρώπους του φεγγαριού» (ένα άλλο όνομα για τους μικρούς ανθρώπους τσερόκι»), υπονοώντας ότι δεν υπήρξαν αρχικά από τη Γη.

Οι τσερόκι Ινδοί λένε ότι όταν ήρθαν αρχικά στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, βρήκαν πολλούς καλοδιατηρημένους κήπους, αλλά δεν ήταν οι άνθρωποι που φρόντισαν γι ‘αυτούς. Τελικά, ανακάλυψαν μια ομάδα ανθρώπων που ζούσε υπόγεια και έβγαινε μόνο τη νύχτα για να ασχολούνται με τον κήπο. Μάζευαν το φαγητό τους και το έπαιρναν υπόγεια στις πόλεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μικροσκοπικοί, είχαν μπλε δέρμα και μεγάλα μαύρα μάτια. Οι ακτίνες του ήλιου ήταν κάτι το πολύ άσχημο για αυτούς, έτσι έχτισαν τις πόλεις τουςυπόγεια και έβγαιναν μόνο το βράδυ με το φως του φεγγαριού. Οι τσερόκι τους αποκαλούσαν «ανθρώπους του φεγγαριού.»


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

πηγη

Loading...

3 thoughts on “«ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΤΣΕΡΟΚΙ » ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *