«Οι ισραηλινός Στρατός χρεοκόπησε»

Ο ισραηλινός στρατός χρεοκόπησε , γράφει το τουρκικό δημοσίευμα

Μάιος 20, 2014.

Ο αρχηγός του επιτελείου Benny Gantz, με μεγάλη θλίψη ανακοίνωσε ότι ο στρατός έχει «άνευ προηγουμένου τεράστιες ελλείψεις», γράφει το δημοσίευμα της τουρκικής ‘Γενί Σαφάκ’ και συνεχίζει:

Ο Γκαντζ μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Ασφάλειας, στο ισραηλινό Κοινοβούλιο, δήλωσε ότι «ο στρατός δεν μπορεί να με τις παρούσες δυνατότητες να φέρει αίσιο αποτέλεσμα ακολουθώντας τον προγραμματισμό που είχε γίνει για το έτος αυτό» και επέστησε την προσοχή προς την κυβέρνηση για το ανεπαρκές κονδύλι που χορηγήθηκε.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι «παρά του ότι το ηθικό των στρατιωτών είναι υψηλό οι οικονομικές δυνατότητες φθίνουν και θα πρέπει η στάση του κράτους να βασίζεται στην ανταποδοτικότητα».

Μιλώντας, επίσης, σε εθνική εκδήλωση ο αρχηγός του Επιτελείου Στρατού τόνισε ότι «δεν πρέπει να αλλάξει η προτεραιότητα του Ισραήλ για το στρατό, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, γιατί αυτή η αλλαγή θα επιφέρει προβλήματα στην ασφάλεια του κράτους».

Επιπρόσθετα, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Μοσέ Γιάλομ, για την οικονομική δυσχέρεια του στρατού, κατηγόρησε το υπουργείο Οικονομικών.

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “«Οι ισραηλινός Στρατός χρεοκόπησε»

  1. Ανώνυμος says:

    μουφα — το θελουν για άλλοθι γιατι καποια κινηση θα κανουν …( ο εφησυχασμος προηγειται του αιφνιδιασμου αποτελεσματικα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *