08:20 - 13/02/2014

«Θα αλλάξουμε όνομα όταν η κόρη του Βενιζέλου γίνει Μις Κόσμος!»

Μία εξωφρενική και άκρως προσωπική επίθεση και μάλιστα στο παιδί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης των Σκοπίων και ΓΓ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γείτονος, Γιόβαν Αντόνοφσκι!

Η γελοιότητα των Σκοπιανών γίνεται ολοφάνερη πλέον, ακόμα και στους θερμούς υποστηρικτές τους, ειδικά αυτούς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για το μέγεθος, το ήθος και την στιβαρότητα των απόψεών τους, από παραδείγματα σαν αυτά, με πρωτοφανείς επιθέσεις στην …κόρη(!!!) ενός άλλου Υπουργού Εξωτερικών!

Ήθος χαμαιτυπείου ίσου με το «κύρος» της κυβέρνησης της βαλκανικής ντίσνεϋλαντ που ηγούνται, ξεπερνώντας κάθε όριο, διπλωματίας αλλά ακόμα, ακόμα και ανδρισμού! Ό,τι και να μπορεί κάποιος να προσάψει στον Ευάγγελο Βενιζέλο, σε αυτό δεν έχει και δεν πρέπει να έχει κανέναν χώρο η σύζυγός του, η κόρη του και γενικότερα η οικογένειά του, όπως ισχύει για όλους, τουλάχιστον στον πολιτισμένο κόσμο! …Δηλαδή όχι σε αυτόν που ανήκουν οι βαλκανικές καρικατούρες της κυβέρνησης Γκρούεφσκι!

Ενδεικτική λοιπόν αυτού του «αρνητικού» κλίματος που καλλιεργείται στα Σκόπια για την επικείμενη επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στην ΠΓΔΜ, είναι ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της χώρας, Γιόβαν Αντόνοφσκι, στον λογαριασμό του στο facebook, στην οποία αναφέρει: «Μήνυμα για τον Βενιζέλο: Η Μακεδονία θα αλλάξει το όνομά της, όταν η κόρη σου γίνει Μις Κόσμος!». Παρατίθεται η φωτογραφία με το post του Γιόβαν Αντόνοφσκι στον λογαριασμό του στο facebook:

Η ιστοσελίδα των Σκοπίων «NovaTV» (η οποία σε γενικές γραμμές ασκεί κριτική στην κυβέρνηση του Ν. Γκρούεφσκι) σχολιάζει ότι ο κ. Αντόνοφσκι, με το «ασυνήθιστο αυτό διπλωματικό καλωσόρισμα προς τον κ. Βενιζέλο», σκοπεύει ίσως να αυξήσει τη δημοτικότητά του εντός του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE, στο οποίο ανήκει o ίδιος, ενώ πιθανότατα επιχειρεί να προσελκύσει και ψηφοφόρους στο κόμμα κατά την προεκλογική περίοδο.

«Ωστόσο», σημειώνει η ιστοσελίδα, «το δικό μας καθήκον ως ΜΜΕ είναι να προειδοποιήσουμε ότι αυτά τα άνοστα «διπλωματικά» μηνύματα εκ μέρους υψηλόβαθμων κρατικών λειτουργών μετατρέπονται σε νέο όπλο για την ελληνική διπλωματία στις προσπάθειές της να ενισχύσει τη θέση υπεροχής της αναφορικά με τη Μακεδονία σε διεθνές επίπεδο».

Και σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο το σκοπιανό μέσο ενημέρωσης, αφού όντως ξεγυμνώνει πλήρως την «ποιότητα» των …«συνομιλητών»..

Οι εμπαθείς αναφορές στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου συνεχίζονται και με αυτόν τον τρόπο «υποδέχονται» τα κρατικά και φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, αλλά και κυβερνητικοί παράγοντες της χώρας, την επικείμενη επίσκεψη του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών στα Σκόπια, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πρωτεύουσες των Δυτικών Βαλκανίων, με την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ.

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται, κατά το διάστημα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου, να επισκεφθεί το Βελιγράδι, την Ποντγκόριτσα, την Πρίστινα, τα Σκόπια, τα Τίρανα και ίσως και το Σεράγεβο. Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Πόποσκι, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων ότι συναντήθηκε την Τρίτη στις Βρυξέλλες με τον Έλληνα ομόλογό του, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να έρθει στα Σκόπια, την επόμενη Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον κ. Πόποσκι, το ζήτημα της ονομασίας δεν αναμένεται να κυριαρχήσει στην επίσκεψη αυτή του κ. Βενιζέλου στα Σκόπια.

«Πιστεύω ότι το διμερές ζήτημα δεν έχει μεγάλες προοπτικές να τεθεί σε αυτό το πλαίσιο (σσ της επίσκεψης του κ. Βενιζέλου) επειδή η τρέχουσα στρατηγική της Ελλάδας είναι να αποφευχθεί η συζήτηση επ’ αυτού, ενώ θα δοθεί έμφαση (σσ εκ μέρους του κ. Βενιζέλου) στον ρόλο και τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ» δήλωσε ο κ. Πόποσκι. Τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, με αφορμή τις δηλώσεις αυτές του κ. Πόποσκι εκτιμούν ότι «είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Βενιζέλος κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια δεν θα κομίσει τίποτα καινούργιο».

Ο φιλοκυβερνητικός και μεγαλύτερος σε τηλεθέαση ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Σίτελ» σχολιάζει ότι ο κ. Βενιζέλος, κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια «θα επαναλάβει, με διπλωματικό τρόπο, τη στήριξη για τις διαδικασίες ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης της Μακεδονίας και ταυτοχρόνως θα επαναλάβει τις «κόκκινες γραμμές» για το όνομα για το οποίο η Ελλάδα διατείνεται ότι δεν συνιστά διμερές πρόβλημα». Η κρατική τηλεόραση της ΠΓΔΜ σχολιάζει ότι «ο κ. Βενιζέλος, με την κίνησή του αυτή να επισκεφθεί τα Σκόπια, επιχειρεί απλώς να συγκαλύψει τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αγνοεί τις προσκλήσεις για συνάντηση εκ μέρους του Μακεδόνα πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι».

newsbomb.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  H πολη πες οτι ζείς σε μία πολη τη ταδε,μεγαλώνεις με τις εικόνες της και γίνεσαι χαρακτηριστικός πολίτης αυτής με τα γνωρίζμα τα της.Αλλάζεις πολη σου παίρνει πέντε χρόνια να προσαρμοστείς γιατι μιλουν άλλη γλώσσα δυσκολεύεσε μα τα καταφέρνεις για να σε γνωρίζουν οι άλλοι.Δεν σαρ εσει η πόλη και αλλάζεις πάλι είσαι όμως διαφορετικός και πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα της νεας πόλης.Π
 2. 0
  0
  Αργότερα θυμασαι πώς πρώτοι σου μίλησαν οι δαίμονες όπου κι αν πας
 3. 0
  0
  Που είναι το περίεργο και το "εξωφρενικό"?
  Ο Βενιζέλος είναι ένα βδέλυγμα, ένα άθλιο υποκείμενο και αυτό το γνωρίζει όλος ο πλανήτης. Μόνο αυτός νομίζει ότι υπάρχει ακόμα…..
  Η δε κόρη του είναι η ίδια η ΑΣΧΗΜΙΑ προσωποιημένη! Αν γινόταν η ασχήμια άγαλμα θα ήταν σαν τη κόρη του Βενιζέλου.

  Τι συμβαίνει λοιπόν; Συμβαίνει ότι, αν εμείς δεχόμαστε ακόμα να κατέχει εξουσία και αξιώματα, τότε καλά κάνει ο κάθε ένας, ο οποιοσδήποτε και τον δουλεύει και τον κοροϊδεύει.
  Εμάς δουλεύει και κοροϊδεύει και καλά κάνει.
  Εμείς (αυτοί που επιλέξαμε να κυβερνάνε) επιτρέψαμε να έχει το όνομα
  Εμείς "σεβόμαστε" ακόμα τα παγκόσμια βδελύγματα και τους επιτρέπουμε να υπάρχουν και αφού ΕΜΕΙΣ έχουμε κάνει τις επιλογές

  Να μη μας χαλάει όταν -ακόμα και οι τελευταίοι των τελευταίων- γελάνε με τα μούτρα μας!

  Υ.Γ. και που να μάθει ότι και ο Άδωνις, μέχρι πριν 3-4 χρόνια, ήταν το ανέκδοτο στις παρέες και οι παρουσίες του στην τηλεόραση θέμα για μεσημεριανάδικα ενώ τώρα έχει τη δύναμη να σε απολύει και να σε αφήνει χωρίς ψωμί, ναι, εσένα που γέλαγες μαζί του……..
 4. 0
  0
  πεστα ανωνυμε 11.49 μμ. Το οτι μπορει να σε αφησει χωρις ψωμια καποιος που γελαγες μαζι του πριν 3-4 χρονια νομιζω ειναι το ακρον αωτον της καταντιας.

  Ανυποτακτη
 5. 0
  0
  Από που ως που Έλληνας ο Τούρκογλου; Όσο περισσότερο τον βρίζουν τόσο περισσότερα τιμάται ο Ελληνισμός.
  Εκτός αυτού το θλιβερό μόρφωμα ( Σκόπια) θα είναι παρελθόν μετά τον πόλεμο, σε μερικούς μήνες.

  Νικολας
 6. 0
  0
  τοσο πολυ σας πειραξε η επιθεση κατα του τουρκογλου;
  αυτο το παχυδερμο ειναι συνυπευθυνο για την καταντια μας,
  εγω λυπαμαι τα παιδακια που δεν εχουν να φανε,οχι την κορη του που τρωει με δεκα μασελες
 7. 0
  0
  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ…
 8. 0
  0
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ .
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΣ , ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΠΗΡΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΕΝ ΣΕΛΟΥΝ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί