Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:42 - 06/02/2013

«Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι Σιωνισμός», λέει σε βιβλίο του Αμερικάνος Καθολικός

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Ο Σιωνισμός δεν επιδιώκει τίποτα λιγότερο από μια Παγκόσμια Σατανική Δημοκρατία κάτω από το Ταλμούδ» λέει ο συγγραφέας Hugh Akins.

Του James B. Phillips J.D. (henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχόλιο του Makow : Το 1917, ο Illuminati Εβραίος τραπεζίτης Louis Marshall είπε, «ο σιωνισμός δεν είναι παρά ένα περιστατικό ενός πιο μεγαλόπνοου σχεδίου. Είναι απλώς μια βολική βάση στην οποία τοποθετείται ένα ισχυρό όπλο».

Ο Σιωνισμός είναι σαν τη βασίλισσα σε ένα παιχνίδι σκάκι. Πρόκειται για ένα σημαντικό όπλο, αλλά ο τελικός στόχος είναι το σατανικό μονοπώλιο πάνω από τις ανθρώπινες ζωές – στον πολιτικό, τον οικονομικό και τον πνευματικό τομέα. Ο οργανωμένος Εβραϊσμός και ο Τεκτονισμός συνεργάζονται, αλλά η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι πραγματικά το πνευματικό τέκνο των Σαββατιανών / Φρανκιστών τραπεζιτών και Καμπαλιστών [“Sabbatean-Frankist” = οπαδοί του ψευτομεσσία ραβίνου Σαμπατάι Ζεβί (1626–1676) και του Jacob Frank (1726 – 1791) που θεωρούσε τον εαυτό του μετενσάρκωση του Ζεβί].

Το βιβλίο “Synagogue Rising” (Η Άνοδος της Συναγωγής) είναι ένα δυνατό έργο του Hugh Akins, Καθολικού συγγραφέα και ακτιβιστή ο οποίος για πολύ καιρό υπήρξε ηγέτης στην οργάνωση ‘Καθολική Δράση’ (Catholic Action).* (Στην φωτογραφία: Ο Hugh Akins, αριστερά, στο Βιετνάμ το 1968)

Στον υπότιτλο του βιβλίου διαβάζουμε: «Μια καθολική κοσμοθεωρία του Αντι-Χριστιανικού Ιουδαϊσμού και της Αντεπαναστατικής Αντίστασης» (“A Catholic Worldview of Anti-Christian Judaism and Counterrevolutionary Resistance”).

Το βιβλίο (βλέπε και εδώ) μοιάζει σαν ένα ισχυρό κάλεσμα στα όπλα, ένα έσχατο σάλπισμα, ένα κάλεσμα ζωής-ή-θανάτου σε όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης να συσπειρωθούν στην πρώτη γραμμή – ενώ είμαστε ακόμα ελεύθεροι και να διώξουμε τον εχθρό μακριά από τις γραμμές μας.

Σίγουρα, δεν είναι ένα αντισημιτικό βιβλίο, καθώς ο συγγραφέας αυτού του 750 σελίδων βιβλίου, επιμένει ότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι εχθροί μας, μόνο οι ένοχοι, μόνο εκείνοι που κινούμενοι από έναν εμπνευσμένο από το Ταλμούδ αντι-χριστιανικό φανατισμό, δεν θα ησυχάσουν μέχρι ο κάθε μη-Εβραίος στη γη ή να σκοτωθεί ή να γίνει σκλάβος κάτω από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Ταλμουδικής κατασκευής.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, εξάγονται τα παρακάτω συμπεράσματα :

Αυτού του είδους οι Εβραίοι – και σαφώς όχι ο Εβραϊκός λαός στο σύνολό του – κρύβονται πίσω από τη γαλλική και τη ρωσική επανάσταση, τους δύο παγκόσμιους πολέμους, το Βατικανό ΙΙ, την 9/11 και το ψεύτικο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και πρέπει, όπως υποστηρίζει ο Akins, να ξεσκεπαστούν, να πολεμηθούν και να νικηθούν, πριν να είναι αργά.

Σύμφωνα με τον καθολικό συγγραφέα, δεν βρίσκεται σε όλη την ιστορία άλλος σαν την Καθολική Εκκλησία στο να διεξάγει μια ισχυρή αντεπίθεση εναντίον της “Συναγωγής του Σατανά”, σε κάθε μέτωπο.

Όμως, συνεχίζει ο συγγραφέας, ο σύγχρονος καθολικός παπισμός, οι κληρικοί και οι ηγέτες, όχι μόνο έχουν υπαναχωρήσει από το ηθικό καθήκον τους να αντιστρατεύονται τον Παγκόσμιο Ιουδαϊσμό, αλλά έχουν επιτρέψει στον εαυτό τους να δεχτεί – το μυαλό, το σώμα και η ψυχή τους – την τεράστια μηχανή προπαγάνδας των διαβολικών Σοφών της Σιών.

Από την εσωτερική ρήξη που πραγματοποιήθηκε στο Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού (1962-1965), κατά τη διάρκεια του οποίου η ανθρώπινη ιεραρχία της Εκκλησίας, στην ουσία, πούλησε την ψυχή της στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, τον Τεκτονισμό και τον Ραββινικό μπολσεβικισμό, και η σημερινή ‘ορατή’ εκκλησία σε μεγάλο βαθμό απομακρύνθηκε από την ‘άφθαρτη’ Εκκλησία, παρουσιάζεται μια ‘νέα εκκλησία’, η οποία αντιστρέφει όχι μόνο τη βιβλική διδασκαλία για τους Εβραίους αλλά και τους 20 αιώνες της Καθολικής αντίστασης στο εωσφορικό Σχέδιο του Ιουδαϊσμού που έχει στόχο την καταστροφή του Χριστιανισμού και την οικοδόμηση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα έχει ως βάση «το κατ’ εξοχήν βιβλίο μίσους όλων των εποχών», το Ταλμούδ.

Αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη κάτω από ιουδαϊκή ηγεμονία, είναι ό, τι οραματίστηκε σχεδόν κάθε εμφανής φανατικός του Ταλμούδ Ιουδαίος στην ιστορία, από τον πρώτο αιώνα και τον ραβίνο Simon ben Yohai, μέχρι τον εξαιρετικά σεβαστό ραβίνο Moses ben-Maimon (και οι δύο κορυφαίοι υποστηρικτές της εξόντωσης όλων των μη Εβραίων), και τον Baruch de Spinoza («τον πατέρα του Διαφωτισμού του 18ου αιώνα»), τον Mayer Amschel Rothschild (“ιδρυτή της δυναστείας που κυβερνά τον κόσμο κυριολεκτικά”), το ραβίνο Shneur Zalman (ιδρυτή μίας από τις σημερινές πιο ισχυρές αντι-χριστιανικές σέκτες στη γη, την Chabad-Lubavitch), τον Moses Hess (“πρωτοπόρο του σύγχρονου σοσιαλισμού »), τους Isaac Roenbourg, William Renau και Reuben Rodacher (συν-ιδρυτών της εξαιρετικά ισχυρής ιουδαϊκο-μασονικής B’nai B’rith).

Ήταν ο στόχος του Asher Zvi Hirsch Ginzberg («του δυνατού ονόματος του σιωνιστικού φανατισμού» που πιστεύεται ότι είναι, «μαζί με τον Λόρδο Rothschild, ένας από τους συντάκτες των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών»), του Theodor Herzl («του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για τη μετατροπή του Σιωνισμού σε μια παγκόσμια πολιτική δύναμη»), των Max και ο Paul Warburg («οι λεφτάδες που δημιούργησαν το οικονομικό μονοπώλιο και τη δικτατορία της εβραϊκής ιδιοκτησίας Federal Reserve”), του ραβίνου Judah Magnes (συν-ιδρυτή της American Jewish Committee και του Τάγματος ‘Order of B’nai-Zion’»), του Felix Lazerus Pinkus («ενός από τους κύριους ιδρυτές της ιουδαϊκό-μασονικής OTO – ή Ordo Templi Orientis»), του Isaiah “Si” Kenan («ιδρυτή της AZCPA, της Αμερικανικής Σιωνιστικής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων, που άλλαξε το όνομά της σε AIPAC, Αμερικανική Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων, η οποία σήμερα ελέγχει το Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο και τις εθνικές επιτροπές τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατών επιτροπές».)

Ήταν ο στόχος του ραβίνου Marc Tennenbaum και του Jules Isaac («οι οποίοι έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην υπονόμευση της Καθολικής Εκκλησίας στο Συμβούλιο του Βατικανού ΙΙ και το ξεπούλημα της Καθολικής Εκκλησίας στον Διεθνές Ιουδαϊσμό»), του Gyorgy Schwartz (πιο γνωστού ως George Soros, που φαίνεται στον κόσμο ως «ένας εγκληματίας οικονομικού πολέμου»), του “Lucky” Larry Silverstein («πρωταθλητή της εξόντωσης του πληθυσμού και συνωμότη της 9/11»), του Lloyd Blankfein (προέδρου της Goldman Sachs με την επάξια κερδισμένη φήμη του ως “Δρ. Evil (Κακό) της Wall Street”) και η λίστα συνεχίζεται.

* Η Καθολική Δράση είναι μια οργάνωση άρτια εκπαιδευμένων και πειθαρχημένων λαϊκών καθολικών, που με Παπικό διορισμό και σε συνεργασία με επισκόπους και ιερείς, είτε άμεσα είτε έμμεσα, προσηλυτίζουν ή κατηχούν στον Καθολικισμό μη-Καθολικούς, ή ‘αδιάφορους’ Καθολικούς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*