«Ηλιακή καταιγίδα» θα χτυπήσει τον Άρη και πιθανά τη Γη (VIDEO)

Η «AR1492» ξεσπά, CME Στόχος ο Άρης: Το μαγνητικό κουβούκλιο του ηλιακών κηλίδων AR1492 ξέσπασε στις 27 Μαΐου, και παράγει μια μακράς διάρκειας C3 κατηγορίας ηλιακή έκλαμψη εκσφενδονίζοντας μια στεφανιαία μαζική εκτίναξη (CME) προς τον Άρη. Στο Solar Dynamics της NASA Παρατηρητήριο καταγράφεται η ακραία υπεριώδη λάμψη της έκρηξης:

Αυτό είναι το «Ηλιακό τσουνάμι» που συχνά συνδέεται με την εκτόξευση των CME.

Αναλυτές στο Εργαστήριο Διαστημικού Καιρού Goddard λένε ότι η CME από αυτό το ωστικό κύμα θα χτυπήσει το Mars Science Lab διαστημικό σκάφος (που περιέχει το Mars Rover Curiosity ) στις 31 Μαΐου 0100 UT.Και η Γη θα μπορούσε να λάβει ένα φοβερό πλήγμα από το σύννεφο στις 29 Μαΐου. Πιο πιθανό, όμως, είναι να το προσπεράσουμε.

apocalypsejohn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *