12:12 - 21/12/2011

«ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ» ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Άξιους «για τους φούρνους του Χίτλερ» θεωρεί η κυβέρνηση των «εξεγερμένων» της Αιγύπτου τους διαδηλωτές, ενώ προσανατολίζεται σε περαιτέρω λογοκρισία στα ΜΜΕ, που δημοσιοποιούν μια πραγματικότητα αντίθετη προς τους ισχυρισμούς των στρατηγών περί «αυτοσυγκράτησης» των στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής.

Μέσα και έξω από την Αίγυπτο, ό,τι χθες ξεστόμισε δημοσίως ο στρατηγός Αμπντέλ Μόνεϊμ Κάτο, σύμβουλος της Υπηρεσίας Υποθέσεων Ηθικής των ενόπλων δυνάμεων, προκάλεσε σοκ. Είπε πως αντί να ανησυχεί ο κόσμος για την πρόοδο της χώρας, ενδιαφέρεται για «μερικούς ταραξίες του δρόμου που τους αξίζει να τους ρίξουν μέσα στους φούρνους του Χίτλερ»!…


Εν τω μεταξύ, στους 14 ανέβηκε ο απολογισμός των νεκρών του τελευταίου τετραημέρου της βίας. Πάνω από 700 οι τραυματίες, ενώ, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜΕΝΑ, 123 διαδηλωτές από πολύ περισσότερους συλληφθέντες (και αγρίως κακοποιηθέντες) έχουν φυλακιστεί.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*