«Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις δεν πεθαίνεις κι αν πεθάνεις»

«Αν πεθάνεις, πριν πεθάνεις, δεν πεθαίνεις, κι αν πεθάνεις»
Ο αφορισμός αυτός οδηγεί στην περιοχή της Φιλοσοφίας της Αξιών, η οποία είναι τρόπον τινά και μια «απολογητική» της Φιλοσοφίας της Ζωής και δια της οποίας διέρχεται ο δρόμος της επιστροφής στην προσωπική και εθνική σωτηρία.


Η φιλοσοφία των αξιών, δίδυμος της φιλοσοφίας της ζωής, είναι πεπεισμένη ότι ο σημερινός κόσμος δοκιμάζεται, όσον ποτέ άλλοτε.

Αιτία της δοκιμασίας αυτής είναι κυρίως η ανισομερής πρόοδος στους τρεις βασικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας: υλική ευημερία, επιστημονική-τεχνολογική γνώση και ηθική καλλιέργεια.

Αυτή η ανισομερής πρόοδος οφείλεται στη βαθύτατη κρίση των αξιών, που ριζώνει στον ίδιο τον άνθρωπο, ο οποίος είναι από τη φύση ύλη και πνεύμα, από τη σύγκρουση των οποίων πηγάζει η κρίση των αξιών.

Για να γίνει, εντούτοις, κατανοητή η κρίση των αξιών, πρέπει να ακολουθηθεί ο δρόμος, που φέρει από τη γέννησή τους, στην ιεράρχησή τους, την σύνθεσή τους και την αποσύνθεσή τους, όπως αυτή εκδηλώνεται σήμερα την καταναλωτική μας κοινωνία, επαγωγικώς και απαγωγικώς. Έτσι και μόνο «αξίζει» η συνειδητοποίηση της «αξίας»των αξιών.

Ο όρος «αξία» είναι το θηλυκό του άξιος, παράγωγο του άγω, που είναι συνώνυμο του έλκω και σημαίνει ζυγίζω, έχω τόσο βάρος, έλκομαι από το βάρος…


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπό την ευρύτερη όμως έννοια, «αξία» είναι η τιμή ενός πράγματος ή ενός προσώπου,η θετική αποτίμηση της ιδιότητας ή της ποιότητας ενός πράγματος ή γεγονότος. Ο αξιολογικός φορέας, δηλαδή, το αγαθόν, οι αξιολογικές βάσεις, όπως είναι η ωραιότητα και η καθολικότητα και η εγκυρότητα, σε συνδυασμό πάντοτε με τον βασικό και τελικό σκοπό της ζωής.

Και υπό την ευρύτατη έννοια, η σημασία του όρου «αξία» συμπίπτει με τον όρο «αρχή». Με το κύρος το καθολικό, το αμετάβλητο, το αιώνιο, που υποχρεώνει απολύτως τον άνθρωπο να ρυθμίζει αναλόγως τα του βίου του, ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες του, να προοδεύει και να αισθάνεται ευχαρίστηση.

Έτσι, κάθε τι, που υπάρχει, έχει αξία. Κάθε τι ενέχει ένα νόημα εντός του συνόλου της πραγματικότητας, μια αξία. Αυτό το αξιολογικό νόημα δεν είναι σε θέση να το συλλάβει απολύτως ο άνθρωπος, επειδή εμποδίζεται, μέχρις ενός σημείου, από την υλική του φύση.

Μόνον το Σύμπαν, ο Θεός του καθενός, εκφράζει την απόλυτη αξία, ευθέως και αμέσως. Ο άνθρωπος ανακαλύπτει και συλλαμβάνει επί μέρους σημεία της «απόλυτης» αξίας. Ο,τι επιδιώκει ή αποτιμά θετικώς χάρη αυτού του ιδίου, έχει αυταξία, ιδία αξία. Στα μέσα που χρησιμοποιεί για έναν σκοπό, που αξίζει, προσιδιάζει ωφελιμιστική αξία ή αξία υπηρεσιακή.

Η φιλοσοφία ορμώμενη εκ της θέσεως αυτής, ενέσκηψε ιδιαιτέρως στην έρευνα του νοήματος και του περιεχομένου της αξίας, σε συνδυασμό με την έρευνα του αποτιμητού της ανθρώπου και παράλληλα προς την άλλη όψη του νομίσματος, την «απαξία». Οταν, για παράδειγμα ο σοφιστής Πρωταγόρας αποφαίνεται ότι: «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος», ο Σωκράτης απαντά με το: «Πάντων χρημάτων μέτρον Θεός».

Διότι, επειδή ο άνθρωπος μέρος της αξίας ενός πράγματος συλλαμβάνει και κατανοεί, και όχι το απόλυτο, που είναι υπόθεση μόνο του Απόλυτου Πνεύματος, του Σύμπαντος, εγκυμονεί ο κίνδυνος της σχετικότητας, ο οποίος ενεδρεύει ασφαλώς στα όρια της αξίας με την απαξία, με επακόλουθο την κρίση των αξιών, την «μεταξίωση», όπως συμβαίνει για παράδειγμα όταν παρουσιάζεται ο » ήττων λόγος κρείττων», το «μαύρο άσπρο», σε όλες τις περιοχές της ανθρώπινης ζωής και ιδίως στο χώρο της πολιτικής.

Εξ άλλου, επειδή ο άνθρωπος είναι «ελλιπής», λόγω της φύσης του, αν αυτός ήταν το «μέτρον» των αξιών, η αποτίμηση, κατα λογική συνέπεια, θα ήταν «ελλιπής». Αυτός που δεν αξίζει, δεν είναι δυνατόν να κρίνει την αξία του άλλου. Αυτή την έννοια της «ελλιπτικότητας» του ανθρώπου, αναφορικά με την αποτίμηση της αξίας, έχει και ο θείος λόγος:

«Πολλοί δε πρώτοι έσονται έσχατοι και έσχατοι πρώτοι», που καθημερινώς επαληθεύεται και έγινε λόγος στη φιλοσοφία της Ζωής.

Εδώ, η φιλοσοφία της ζωής, «παραπέμπει» στον Κωστή Παλαμά, όπου ο καθένας θέλει να πληροφορηθεί την προέλευσή του,την αποστολή του και την υπόστασή του, όταν ερωταποκρίνεται, ευρισκόμενος στο πέλαγος της ζωής: «Αυτή η γυναίκα, μέτωπο γερμένο, ορθή, θλιμμένη, που βυθίζεται μέσα της, είναι η Φιλοσοφία… Προσμένω από το στόμα της, το επίμονο κλεισμένο, ν” ακούσω εδω πως βρέθηκα και ποιο είναι το ριζικό μου!..»

Και εκείνης ο αφορισμός: «Αν πεθάνεις, πριν πεθάνεις, δεν πεθαίνεις, κι αν πεθάνεις».

tribune.gr

Loading...

31 thoughts on “«Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις δεν πεθαίνεις κι αν πεθάνεις»

 1. μπλακ-αης says:

  επειδη οφειλω στον εαυτο μου να εκφρασω την χαρα μου για τα νεα που εμαθα περι της θετικοτατης εξελιξης στην υγεια των μελων της οικογενειας του

  αξιολογου και αγαπημενου συνσχολιαστη ΣΗΜΑΤΩΡΟΥ
  """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  ζητω λιγο απο αυτον τον χωρο γνωριζοντας οτι θα το επισκεφθει ο σεβαστος συνσχολιαστης και θα εισπραξει την χαρα και την ευχαριστηση που αισθανομαι γιαυτην την καλην εξελιξη!!!!

  ναστε παντα καλα ολοι σας!!!….και να εχετε παντα την συνδρομη της ευδαιμονιας της ευμαριας και της εφυιας ωστε να ξεπερνατε τα παντα ευκολια.!.

  • Ανώνυμος says:

   ΗΛΙΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΩΡΟΥ…ΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΩ…ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ/Η ΣΗΜΑΤΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Ανώνυμος says:

  Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΡΩΠΟΥ. ΕΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΜΑΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ. ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΟ ΓΝΩΘΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΗΝ ΕΝΩΣΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΝΕΥΜΑ ΕΣΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ. ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΟ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ, ΑΠΑΡΝΗΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. Η ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΑΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.

 3. μπλακ-αης says:

  α! βρε ψυχαρα ΓΙΑΝΝΗ …και αυθορμητος και πηγαιος και ευαισθητος !!!!
  (γιαυτο και εισαι αγαπητος σολους και σολες εδω μεσα)

  ο αγαπημενος ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ εκφραστηκε μεσα απο την ψυχη του στο αρθρο (οπααα πιασαμε χαμηλο ηρεμιας)
  για μια επιθεση που δεχοντουσαν μελη της οικογενειας του (συζυγος + παιδι + γαμβρος του …την ιδια στιγμη!!!!)
  και αυτο με διαπερασε ωστε το συνειδητο μου να απασχοληθει με το θεμα του

  οταν επεστρεψα ανακαλυψα οτι μας πληροφορουσε οτι πηγαν ολα καλα και κατ ευχην και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!
  γιαυτο και εξεφρασα αυτο που διαβασες πιο πανω.

  —ελπιζω νασαι καλα παρολη τη μπολικη δουλεια που σου επεσε στις πλατες και να εισαι παντα δυνατος!

  —οταν εχεις καιρο κανε καμμια αναλυση …ξερεις απο τις δικιες σου θεματολογιες …για να σου πεσουν λιγα μπινελικκια και σε σενα….
  (για να τα μοιραζομαστε…)

  τον τελευταιο καιρο τα ακουω κανονικα…και δυστυχως δεν ειναι εξυπνα μπινεκλικια…για να ανεβαζουν το επιπεδο …αλλα μικροπρεπη και εμπαθη …που κατεβαζουν τον πηχη….

  τα λεμε φιλαρα!.

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ…Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ…

   ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΩΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ…ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΣΗΜΑΤΩΡΟ…ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ…

   ΤΑ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΑ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ [ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ ] ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ…'' ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ '''…ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΦΤΥΣΕΜΕ ΜΕ ΜΑΤΙΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ …

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΛΑΦΡΩΣΩ…ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ…

   ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΙ ΜΟΝΟ ΦΘΟΝΟ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ…ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ …ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ…ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ…ΤΑ ΛΕΜΕ ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΚ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Ανώνυμος says:

  AΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ. ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΕΠΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΝ. ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ- ΣΑΝ ΚΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ -ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΑΤΕ ΔΕΣΜΕΙΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ. ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ. ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ,ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩ. Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΩ, ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ. ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝ ΤΟΥ.

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ 8.56 …ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΟΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ …

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΑΝΑΓΡΑΨΕΙ…ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΦΗΝΕ ΜΙΑ ΚΕΝΟ…ΕΤΣΙ ΜΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΤΣΙ…

   Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ…

   ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΙΛΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 5. nyeuis1 says:

  Για οσους Μασονους νομιζουν οτι ο σχολιασμος στο μπλογκ αυτο ειναι βημα για να αραδιαζουν τις μασονικες μπουρδες τους, τους πληροφορω οτι μονοι τους τα γραφουν και μονοι τους τα διαβαζουν.

  -Πολυ μικρος, για να μου βαλεις Χερι. .

  • Ανώνυμος says:

   ΕΣΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ '' ΝΥEUIS-1…ETΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ [ ΣΥΝΤΟΜΑ ] ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ… ΜΑ ΣΕ [ ΠΟΛΛΑ ] ΞΕΝΑ ΠΟΔΙΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΗΜΑ

   ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ…ΑΣ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΩ …Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ…Η ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ….ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ …'' Π. Α. Ο. Κ. ''…
   ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕ …ΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…

   ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ..
   .
   SEX ΓΙΑ AKATΑΠΑΥΣΤΗ ΑΝΑΠΑΡΩΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟ SΕX…

   ΜΠΥΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ …ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ…ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ [ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ ] ΤΟ ΠΕΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ…ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΓΑΛΑΝΟ ΜΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ….ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑΝ ΑΡΚΟΥΔΟΜΑΓΚΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ …ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ [ 90 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ] ΠΡΟΙΚΑ …

   ΣΕ ΤΕΣΤΑΡΗΣΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΩ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ …

   • Ανώνυμος says:

    ανοιξε της την ορεξη με τις μηνυσεις και τις αγωγες και αυτη εχει αναγκη απο λεφτα και ντολτσε βιτα και θα εργαζεσαι για να ξανακανεις την προικα της κορης σου….χαζε. ε χαζε

 6. Ανώνυμος says:

  Ο ΘΕΛΩΝ ΖΗΣΕΙ αποΘανει ΚΑΙ Ο ΘΕΛΩΝ αποθανει ΖΗΣΕΙ…ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ "ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΤΗΤΑΣ"…ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ Η ΟΧΙ…ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ…ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ._

 7. ο τελευταιος Παπας says:

  Να λοιπον γιατι θα τελειωσει αυτος ο πολιτισμος σε συντομο χρονο οπως προφυτεψαν και για τον αριθμο των Παπων του Βατικανου….
  δηλωση βομβα απο τον τελευταιο Παπα γινεται αποδειξη της προφυτειας…

  Ο Πάπας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

  Το ανακοίνωσε ο ίδιος και σόκαρε τον πλανήτη. Αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι του μένουν μόνο… 2-3 χρόνια ζωής.
  Ο Πάπας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο νευρικό του σύστημα. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να μιλά κανείς για τον επικείμενο θάνατό του.
  Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από την Κορέα, είπε: «Το αντιμετωπίζω ως μια γενναιοδωρία από τον Θεό. Προσπαθώ να σκέφτομαι τα λάθη μου, τις αμαρτίες μου, να μην είμαι περήφανος. Γιατί ξέρω ότι αυτό θα διαρκέσει μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.
  Δύο ή τρία χρόνια και μετά θα πάω να συναντήσω τον Δημιουργό μου. Ο Βενέδικτος XVI άνοιξε μια πόρτα» είπε για την πιθανότητα της παραίτησης.

 8. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  μπλακ-αης εισαι τελικα μεγαλη ψυχη η ενεργειες πολλων ανθρωπων απο εδω μεσα και εξαρχοντως εσου γυρισαν πολλα αρνητικα πεδια
  αυτο ειναι –το εσω ετοιμος —
  ξερεις …εχω να ξαποστασω πολλη καιρο πανω απο δυο ωρες …συνεχως ειμαι σε εγρηγορση και αν με παρει ο υπνος παντα λεω ..αραγε τι θα συμβει???σε πληροφορω οτι ξαποστασα σΙγουρος και ησυχος αυτες τις τελευταιες μερες και σε αυτο ενιωσα την ΑΝΑΣΑΣΑΣ -ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ για βοηθεια
  ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΕΝΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ
  πολλα τρολ θα πουν …. αλλα ο καθε ενας εξαρταται απο ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ

  ΡΕ ΜΠΛΑΚ–ΑΗΣ γιατι εγω ακραδαντα πιστευω οτι στην αμφιπολις ειναι ο ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑΣ
  ΓΙΑΤΙ ο ηφαιστος ηταν παντα μαζι με τον ΖΕΥΣ και τα παιδια του και οταν αποχωρουσε ο ηφαιστος αποχωρουσε και ο Διας και το αντιθετο –γΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο αΛΕΞΑΝΔΡΟς ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ξερωντας οτι γρηγορα θα τον ακολουθουσε με την ιδια αιτια θανατου και ετσι να ειναι μαζι οπως ο ηφαιστος και ο διας Ασχετα αν εκεινος ταφηκε αλλου και τελικα εκρυψαν το σκήνωμα για να διαστρεβλωθουν τα παντα
  Παντως κατι αλλαξε και γρηγορα θα γινουν αντιληπτά… το παρατηρω απο τον ουρανο απο τα δρώμενα στη γη και και απο τις δρασεις των συναισθηματων των ανθρωπων που ξεσκαρταρωνται απο τα υβριδια

 9. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ "ΣΗΜΑΤΩΡΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΤΕΛΟΑ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ…ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ… Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ…ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ… ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ Κ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ…ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΠΟΥΔΕΣ… ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ,"ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΓΑΝ"…

  • Ανώνυμος says:

   καντα λιγο πιο ψιλα ρε φιλε …τι εννοεις αοριστα ΚΑΠΟΙΟΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ κ.τ.λ….λιγο πιο πασατεμπο …για να σε καταλαβουμε …τι φοβασαι ; …αδελφη εισαι;;;

 10. μπλακ-αης says:

  αγαπημενε και αληθινε ΣΗΜΑΤΩΡΕ

  ισως να ηταν και λιγο εγωιστικο η αναγκη μου να εκφρασω την χαρα μου οταν εμαθα τα θετικα νεα της εξελιξης για εσας….

  γιαυτο και τα καλα λογια που γραφεις ανηκουν σε σενα και στον αληθινα ειλικρινη τροπο που μοιραστηκες μαζι μας αυτο το σοβαρο θεμα σου

  πιστεψε με μπορω να διακρινω το ψευτικο το αληθινο και το προερχομενο απο την ψυχη η απο τον εγκεφαλο του Ανθρωπου που εκφραζεται

  Ναι συμφωνω μαζι σου οτι πραγματι εχουν ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ και θα αλλαξουν ακομα περισσοτερα στο ηθικο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  που γονατησε τα τελευταια χρονια απο την βρωμικη επιθεση που δεχθηκαμε για να κανουν το οικονομικο πειραμα στα δυο ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κρατη της ΕΛΛΑΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κυπρου

  γιαυτο και φωναζω ωστε αυτο το πολιτικο μαρκετινγκ ψηφοφορων που κανει το Μαξιμου να ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του Σαμαροαπατεωνα και του Βενιζελοκακουργου

  διοτι θα ειναι η πληρης καταστροφη της αγαπημενης μας ΕΛΛΑΣ…πιθανη επικρατηση αυτου του προδοτικου πολιτικου διδυμου
  που ειναι οι αντιπροσωποι της διαφθορας της διαπλοκης της σαπιας πολιτικης κουλτουρας του μπαχαλου!!!! του παρελθοντος μας….

  αγαπητε με την καθαρη Ψυχη συνσχολιαστη

  παρολο που παρακολουθω με ενδιαφερον τον συλλογισμο σου περι της Αμφιπολης
  θελω να σου πω οτι στην ππεριγραφη της επισκεψης μου εγραψα αυτα που ακουγα και συζητουσα με τα πηγαδακια ξενων και ΕΛΛΗΝΩΝ και ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ που βρισκοντουσαν εκει

  και αυτο που αποκομησα ειναι οτι ΘΑ πρεπει να αρχισε να φτιαχνεται μετα την αναγγελια της θλιβερης ειδησης του παραξενου θανατου του και γιαυτο και εκαναν δυο χρονια για την κατασκευη του οσα και τα χρονια (δυο και αυτα) που χρειαστηκαν για να κατασκευαστει η Χρυσαμαξα που μετεφερε την σεπτη σωρο του απο την Βαβυλωνα
  εν τω μεταξυ και δηλαδη ο Ηφαιστειωνας ηταν ηδη θαμμενος καπου αλλου…

  θα σου πω και οτι κυκλοφορουσαν και διαφορες συνομοσιολογιες τυπου οτι η χρυσαμαξα ΗΤΑΝ μεσα στον τυμβο και απο την συλληση του εξαφανηστηκε!!!!

  Επαναλαμβανω οτι η αρχαιολογικη ομαδα ΞΕΡΕΙ (οπως και ο Σαμαροαπατεωνας…) τι και πως και ακριβως ισχυει και συμβαινει μεσα στα τρια δωματια/χωρους του ταφου….

  σεβαστε ΣΗΜΑΤΩΡΕ
  εισαι αρκετα ευαισθητος και με ανταποκρινομενη Ψυχη ωστε θα πρεπει να βρειςτην τεχνικη της γειωσης του αρνητισμου που σιγουρα θα αντιλαμβανεσαι ωστε να μην σε κουραζει και να σε αδειαζει

  για να εισαι παντα Δυνατος και να λειτουργεις με ηρεμια και γαληνη Ψυχης και Πνευματος ωστε να τα αντιμετωπιζεις επιτυχως ΟΛΑ.

  μαγαπη στην οικογενεια σου
  και σε σενα …να μην χανεσαι …μας ενδιαφερουν οι αποψεις ΣΟΥ!

 11. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑΣΤΑ ΚΑΝΩ ΡΕ 2,38??? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ… ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ… ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΙΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΤΥΠΟΣ 4,20 μμ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΛΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ…ΣΥΓΧΩΡΕΜΜΕΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *