Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:19 - 29/05/2013

«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Απέφυγα σκόπιμα σε προηγούμενες αναρτήσεις για το περιβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, να πολιτικολογήσω και να δώσω κομματική διάσταση σε ένα θέμα που πρωτίστως απασχολεί όλους μας, μιας και επιχειρεί να φιμώσει την αντίθετη άποψη και να επιβάλει την βάρβαρη «πολιτική ορθότητα» της εποχής.

Όμως, πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ σε αυτό το γαϊτανάκι «υπέρ – κατά αντιρατσιστικού», με τέτοιο τρόπο που συνηγορεί στην «συνωμοσιολογική» άποψη, πως δηλαδή όλη αυτή η φασαρία δεν γίνεται τυχαία, ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΠΟΥ!
Πού; Για να το καταλάβουμε, ας δούμε τι πέτυχε το συγκεκριμένο ζήτημα:

– Η συγκυβέρνηση, που τα βρίσκει μια χαρά (!!!) στα μέτρα, τα χαράτσια, το ξεπούλημα και την εξαθλίωση των πολιτών, ξαφνικά…διαφώνησε! Σε σημείο μάλιστα, να απειλείται (!!!) με κατάρρευση, επειδή δεν θα μπορούμε να λέμε τους…Πακιστανούς λαθρομετανάστες!
– Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, βρήκαν ευκαιρία να δυναμιτίσουν το κλίμα με εμπρηστικές δηλώσεις εκ δεξιών κι εξ αριστερών, δείχνοντας πως επιζητούν κι εκείνοι μια τέτοια σύγκρουση: Άλλωστε,
έχω γράψει παλιότερα τι σκηνικό στήνουν στην Ελλάδα
, κατόπιν εντολών των ΚΟΙΝΩΝ αφεντικών τους!
– Τα παπαγαλάκια στα Μμε, άλλο που δεν ήθελαν να «ξεκατινιάσουν» το θέμα, προβάλοντας είτε φανατικούς λαθρολάγνους είτε μαχαιροβγάλτες που δέρνουν αλλοδαπούς: Σα να μας λένε, συνηθίστε σε αυτή την εικόνα για την Ελλάδα…του μέλλοντος!
– Το σημαντικότερο: Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πλέον και επίσημα, ποινικοποιείται!

Μήπως κάποιοι έπαιξαν το ρόλο τους κι έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει αυτό;;;
Όχι, δεν εννοούμε τους Συριζαίους! Εκείνοι, παραμένουν πιστοί στον ανθελληνισμό τους και περίμεναν ΧΡΟΝΙΑ μια τέτοια μεγάλη ευκαιρία για να χαρακτηρίσουν τους Έλληνες συλλήβδην ως ρατσιστές, φασίστες και ακραίους!

Η ευκαιρία αυτή λοιπόν τους δόθηκε, με την ύπαρξη χιτλερομουσολινικού κόμματος στη βουλή! Προκειμένου, τάχα, «να μην απειλείται η δημοκρατία» από τους «αντισυστημικούς» (γελάνε και τα τσιμέντα!) φίλους του Θέμου Αναστασιάδη και της Ντόρας Μητσοτάκη, ρίχνουν στον Καιάδα όλους τους Έλληνες, για χάρη του…Καιάδα!

Αυτός ήταν ο στόχος του εν λόγω κόμματος: Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΘΕ ΥΓΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Γι’ αυτό και το σύστημα δημιούργησε δύο πόλους (τους υστερικούς σταλινιστές και τους νοσταλγούς των S – S), προκειμένου ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τον λαουτζίκο, που φοβάται και τους μεν και τους δε!

Ο φόβος φυλάει τα έρμα, λέει μια γνωστή παροιμία. Κι εδώ βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της! Διότι, πολύ απλά:

– Φοβισμένος ο λαός, θα δέχεται αδιαμαρτύρητα τα φορομπηχτικά μέτρα και την συνεχιζόμενη ανεργία και εξαθλίωση!
– Φοβισμένος κάθε αγνός Πατριώτης, δεν θα τολμάει να εκφράσει τα πιστεύω του γιατί είτε θα καταλήξει φυλακή, είτε θα του κολλήσουν την ταμπέλα του ναζιστή και φασίστα!
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ! Και μάλλον τα κατάφεραν!
Λέω «μάλλον», διότι υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό το βρωμερό παιχνίδι, που θυμίζει εποχές Ψυχρού Πολέμου:
– Να απομονώσουμε όλοι μας ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ!
– Να επικεντρωθούμε στα πραγματικά προβλήματα της χώρας, που είναι τεράστια και δεν λύνονται με «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια!
– Να αποφύγουμε τους φανατισμούς που μαθηματικά οδηγούν σε εμφύλιο, προς τέρψην των ξένων και εγχώριων τροφίμων των στοών και «λεσχών»!
Μπορούμε άραγε να τα κάνουμε αυτά; Ή θα πατήσουμε (ξανά!) τη μπανανόφλουδα που μας έριξαν όλοι τους συνεννοημένα…;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 10:34 ΠΜ

    Δημήτρη,

    απλά μια μοναδική ανάλυση. Χαίρομαι που αυτή η έρμη ώρα έχει και μερικές πένες σαν και σένα.

  2. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 7:59 ΜΜ

    ναι

  3. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 10:01 ΜΜ

    Μ αρεσει που εισαι "αντικειμενικος" και που επικεντρωνεσαι στα "σοβαρα" θεματα…Λες και ειναι πιο σοβαρο θεμα το χαρατσι π.χ απο το να εισαι ξενος μεσα στη χωρα σου και να μην μπορεις να πεις ουτε το ονομα σου .

  4. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:22 ΠΜ

    30 Μαΐου 2013 – 1:01 π.μ.
    Μπράβο "γατάκι" !! το 'πιασες! χαίρομαι που συναντώ έστω και έναν (καλό είναι για αρχή) να μην τσιμπάει στις κάθε είδους αναλύσεις και να μπορεί κατευθείαν να βλέπει πίσω από τις λέξεις ……..

    Αυτό δε σημαίνει ότι απενοχοποιείτε η Χρυσή Αυγή για το ρόλο που παίζει που είναι όντως ο λόγος που περιγράφεται στην "ανάλυση" αλλά οπωσδήποτε καμμιά "ανάλυση" δεν είναι σε θέση να μας πείσει κάποιους ότι το ζήτημα του παράνομου επικοισμού δεν είναι ΤΟ μείζον και οπωσδήποτε σε ΑΜΕΣΗ συνάρτηση με όλο το στρατηγικό σχέδιο εναντίον της χώρας μας.

    Και αν χρειαστεί να πολεμήσουμε για αυτό θα το κάνουμε οι περισσότεροι, όχι γιατί μας το λέει η Χρυσή Αυγή αλλά γιατί αρνούμαστε να γίνουμε ξένοι στη χώρα μας. Και αν χρειαστεί να γίνει εμφύλιος για αυτό, ας γίνει λοιπόν γιατί κάτι πρέπει να γίνει τελικά και από κάπου πρέπει να ξεκινήσει ο ξεσηκωμός.

  5. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 2:45 ΜΜ

    10.22 Δεν ειμαι "γατακι" , κατσουλα ειμαι και συμφωνω μαζι σου . Α και δεν ειμαι κρητικια , πελοποννησια ειμαι , κι εμεις κατσουλια τα λεμε τα γατια .

  6. Ανώνυμος 06/04/2013 @ 12:22 ΠΜ

    Γενικα ειναι καλο το αρθρο καλα τοποθετημενο, αλλα εχω μια απορια! γιατι καθε τρεις και λιγο αναφερεται τον Σταλιν και τον συσχετιζεται με τον Συριζα, την Δημαρ, το σημερινο ΚΚΕ, και γενικα αυτο που λεγεται αριστερα στην χωρα μας. Η πορεια και ζωη του Σταλιν αποδειξε οτι ηταν πραγματικος πατριωτης, δεν διαλυσε σαν διαδοχο σχημα την Ρωσσικη αυτοκρατορια, δμιουργησε ενα κρατος αντιπαλο δεος, απεναντι στις φερομενες Δυτικες Δημοκρατιες, οι οποιες ολες με καμια εξαιρεση ηταν οι παλιες αποικοκρατικες δυναμεις ακρως φονικες ακραια ιμπεριαλιστικες οι οποιες δολοφονησαν για λογαριασμο των πολυεθνικων εταιρειων και τραπεζων της εποχης τους εκατονταδες εκατομμυρια κοσμο σε ολες τις ηπειρους του Πλανητη και εξακολουθουν αυτο το βιολι και στην σημερινη εποχη. Τι θελατε να κανει ΕΣΣΔ του Σταλιν εκεινη την εποχη, με ποιο τροπο να αντιδρασει και να αυτοπροστατευτει? με λουκουμοσκονη, φυσικα τα μετρα ηταν σκληρα αλλα επιβεβλημενα, τωρα τα υπολοιπα περι δεκαδων εκατομμυριων εκλειστων στα γκουλακ, αυτα επαφιονται στην προπαγανδα των μυστικων υπηρεσιων της δυσης και μαρτυριες απο ανθρωπους οι οποιοι ειχαν προδωσει οχι μονο την ΕΣΣΔ και το πολιτικο της συστημα αλλα την ιδια την ιδια την ενοια της Πατριδας. Ολη αυτη η προπανδα αποδειχθεικε αιολη και ανυποστατη οταν επιτελους ανοιξαν τα Σοβιετικα αρχεια την περιοδο του Γιελτσιν. και κανανε ολοι τουμπεκι επειδη απλουστατα δεν βρηκανε τιποτα το οποιο να δινει βαση στις μπουρδολογιες του φασιστα Σολτζενιτσιν και μερικων χιλλιαδων προδοτων εμοικρεδων οι οποιοι ειχαν πολεμησει με τους Ναζι στην διαρκεια του Β. Π.Π Ο Σταλιν ειχε δυο γιους τους οποιους και τους δυο τους εστειλε στην πρωτη γραμμη απο την πρωτη ωρα του πολεμου, ο ενας σκοτωθηκε ο αλλος παρασημοφορηθηκε σαν αξιωματικος της πολεμικης αεροποριας διοικητης σμηνους με καταριψεις 25 πολεμικων αεροπλανων των Ναζι. Υποψιν κανενα απο τα παιδια του δεν ειχαν καμια θεση στο κομμα εκτος απο την ιδιοτητα του απλου μελους του κομματος. Μετα τον θανατο του το 1953, οι διαδοχοι του ακολουθησαν δυτικοστροφη πολιτικη, με αποτελεσμα να εισχωρησουνε στο κομμα προσωπα ακαταληλα, αλλα και προβοκατορες, και πραχτορες των δυτικων, τα αποτελεσματα γνωστα! παλινορθωση του καπιταλισμου, ολιγαρχες δυσεκατομμυριουχοι, μαφιοζοι, συμοριες, νονοι, και η Σιωνιστικες ΗΗΠΑ μαζι με το μεγαλο τραπεζιτικο κεφαλαιο να μας εχουνε καθισει στο σβερκο γυριζωντας το ρολοι της προοδου και της Ιστοριας 300 χροννια πισω. σε ενα απανθρωπο και πιο σκοτεινο Μεσαιωνα, τοτε που ο ανθρωπος ηταν πραγμα και αξιζε λιγωτερο απο μια κατσικα. Αυτη ειναι η αληθεια. Η Ιστορια ειναι επιστημη και θελει πολυπλευρη ερευνα και οχι παπαγαλισμα απο προπαγανδιστικα τσιτατα.

  7. Ανώνυμος 06/04/2013 @ 10:21 ΜΜ

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΣΟ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑΛΙΝ-ΧΙΤΛΕΡ.

    ΜΟΛΙΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ!!!

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΟΒΙΕΤΟΔΟΥΛΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 376 !!! ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΑ 28.000 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

    ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ….376 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑ!
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.128177727347325.29162.100004652952615&type=1

  8. Ανώνυμος 06/06/2013 @ 3:25 ΠΜ

    Μην λες ανοησιες!! ο ΕΛΑΣ απασχολησε πανω απο 15 γερμανικες μεραρχιες στν διαρκεια της Κατοχης ο αριθμος των ενοπλων του ΕΛΑΣ εφθανε τους 165000 μαχητες σε ολη την Ελλαδα. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΑΜ ΕΙΧΕ 1200.000 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ 66478 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΦΟΔΕΥΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΗΝ ΚΟΠΡΟΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΠΟΙΑ. Τι θες να μας πεις τωρα οτι οι ηρωες της αντιστασης ηταν οι ταφματασφαλητες- οι χιτες και γερμανοτσολιαδες. Το συμφωνο Μολοτωφ Ριμπεντρομπ ηταν συμφωνο μη επιθεσης και οχι συμμαχιας, και αυτο υπεγραφει επειτα απο την αρνηση των ΑγγλοΓαλλων στην προταση την οποια ειχε υποβαλει η ΕΣΣΔ γγια κοινο μετωπο συμμαχια εναντια στον Ναζισμο. Οι Γαλλοι πολιτικοι ειχαν δ σκοπο να παραδωσουνε τν χωρα τους στο τριτο Ραιχ, οποως και εγινε γιατι ελεγαν οι Γαλλοι το περιφημο ΠΟΡΚΟΥΑ? η Παο και κατι αλλες ομαδες δεξιουλδων ηταν στην Μακεδονια μια χαρα παρεα με τους κομμιτατζδες του Τσαρου Συμεων, και μν μπερδευεις το ΕΑΜ με το ΚΚΕ αλλο το ΕΑΜ το ΚΚΕ ειχε αλλες πολιτικες. Το ΕΑΜ ηταν γνησιο Εθνικο Λαικο Πατριωτικο κινημα λαου, και Ο Μιζεριας (Αρης Βελουχιωτης) η κατα κοσμον Θανασης Κλαρας ηταν ο σταυραετος της Εθνικης αντιστασης μην αφοδευεις πανω στις πιο ενδοξες περιοδους του Ελληνικου λαου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*