«Άλλες δυνάμεις», μη Ελληνικές, αναλαμβάνουν την αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών;


Με μια παράξενη -αν μη τι άλλο- δήλωσή του που προκαλεί ήδη πολύ μεγάλες αντιδράσεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης «νομιμοποίησε» την ανάληψη δράσης ενάντια στον Ελληνικό λαό από ένα τάγμα ειδικών επιχειρήσεων της Γερμανικής Βέρμαχτ, του οποίου η μετακίνηση από το Κοσυφοπέδιο στην Ελλάδα, εντοπίστηκε από χθες στο αεροδρόμιο Ελευσίνας.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί η αριστερά να ανέβει σημαντικά αλλά και να επικρατήσουν σοβαρές ταραχές, ο Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις δηλώσεις των αστυνομικών που είπαν ότι δεν πρόκειται να «χτυπήσουν τ΄ αδέλφια» τους και είπε ότι τότε θα πρέπει να «απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις»!!!

Τις πληροφορίες αυτές προσπαθήσαμε να τις διασταυρώσουμε και διαπιστώσαμε πως «ισχύουν» με την μορφή «ψιθύρων». Μόνο που οι «ψίθυροι» αυτοί έχουν να κάνουν με άτομα που «κυκλοφορούν» στους χώρους των ειδικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών ασφαλείας και ως εκ τούτου θελήσαμε να επεκτείνουμε την έρευνά μας για την περίπτωση που οι «ψίθυροι» ήταν στοχευμένοι προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος τρόμου και πανικού μεταξύ των Ελλήνων πολιτών που θα ήθελαν να διαδηλώσουν υπέρ των δικαίων τους που καταπατούνται από την χούντα της τρόικας και τον εν Ελλάδι υπάλληλό της Λουκά Παπαδήμο και τα εξαπτέρυγά του.

Η συνέχεια της έρευνάς μας ήταν άκρως εποικοδομητική, αφού διαπιστώσαμε πως υπήρξε εξακρίβωση κινήσεων ανδρών άγνωστης ταυτότητας, σε συγκεκριμένα σημεία της Πελοποννήσου. Έτσι κι συγκεκριμένα, χθες το πρωί κυκλοφόρησε η πληροφορία από έγκυρη πηγή ότι στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας προσγειώθηκαν Γερμανοί «αστυνομικοί» προφανώς για να συνδράμουν τις δυνάμεις της Ευροχωροφυλακής – Eurogendfor (οι οποίες έχουν ήδη φθάσει από την Καλαμάτα τη νύχτα του Σαββάτου 4/2 προς Κυριακή 5/2) και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ενισχύονται σε τέτοιες περιπτώσεις με τους γνωστούς πλέον Πολωνούς και Τσέχους μισθοφόρους της FRONTEX.

Η πληροφορία για την συγκεκριμένη άφιξη των Γερμανών διέρρευσε από άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και μιλά για 5 αεροπλάνα c-130 που μετέφεραν υλικά τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Άλλες πληροφορίες αναφέρονται και σε «Ναζί κομάντο της Βέρμαχτ» οι οποίοι προέρχονται από μονάδες του Κοσυφοπεδίου. Οι συγκεκριμένοι, φέρονται με λαμπρή δράση στο Κοσυφοπέδιο και έχουν αναφερθεί ως σφαγείς των Ορθοδόξων Σέρβων, αλλά και ως εκπαιδευτές της εκεί αλβανικής Στρατοχωροφυλακής.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο Γιώργος Καρατζαφέρης εννοούσε την συγκεκριμένη ομάδα μισθοφόρων, ως τις «άλλες δυνάμεις» στις οποίες πρέπει να απευθυνθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, προκειμένου να υπερασπίσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο που βρίσκεται υπό κατοχή των «δάνειων δυνάμεων», αλλά είναι σαφές πως η συγκεκριμένη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ δεν συντελεί διόλου στην δημιουργία ενός ήρεμου κλίματος. Με δεδομένη, όμως, την ύπαρξη ανδρών της Eurogendfor εντός Ελλάδος (έχει αναφερθεί προ μηνών η άφιξη επιτελικών ανδρών της), φαίνεται πως η εθνική κυριαρχία, η ανεξαρτησία, η ελευθερία των πολιτών και το πολίτευμα της χώρας, έχουν παραδοθεί από την Ελληνική κυβέρνηση, η οποία λειτουργεί σαφέστατα και αποκλειστικά για τα συμφέροντα τρίτων και όχι για τα συμφέροντα των πολιτών.

Ευελπιστούμε πως τόσο οι πληροφορίες που συλλέξαμε, όσο και οι υπάρχουσες κυκλοφορούσες «διαρροές» αποτελούν μία απόπειρα εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών. Σε περίπτωση, όμως, που για οποιοδήποτε λόγο «συλληφθεί» οποιοσδήποτε αστυνομικός μη Έλληνας, τότε ολόκληρο το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα αντιμετωπίσει εν ζωή μία κόλαση. Καλούμε την Ελληνική Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας έχουν υποστεί μεγάλες πιέσεις και εξευτελισμούς από την τοποθετημένη ηγεσία τους, να συλλάβουν και να παραδώσουν άμεσα στους πολίτες οποιονδήποτε αλλοδαπό που θα αντιληφθούν ότι κινείται ανάμεσά τους ως «αστυνομικός».

autochthonesellhnes

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *