18:42 - 09/12/2016

Ο Μύθος των Εμβολίων

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο εμβολιασμός με στόχο την παραγωγή αντισωμάτων αποτελεί επιθετική παρέμβαση στους θεμελιώδεις θεραπευτικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Προσωπικά, θεωρώ ότι ο εμβολιασμός συνιστά ένα από τα πιο επικίνδυνα όπλα της σύγχρονης ιατρικής. Θεωρώ ότι είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής.

Ο Μύθος των Εμβολίων - Εικόνα3 3. Τελικά, ποιος σώζει ζωές;

Στο σενάριο όπου το ανοσοποιητικό σύστημα αποκαθιστά τις λειτουργίες του οργανισμού, το άτομο βγαίνει υγιέστερο και δυνατότερο σε σχέση με πριν. Έχει αποκτήσει αυτό που ευρέως καλείται «ανοσία», αλλά δεν είναι απαραίτητα απρόσβλητο απ’ όλα τα μικρόβια. Μπορεί να σημαίνει ότι είναι υγιές και απαλλαγμένο από τοξίνες, και ότι, επομένως, δεν υπάρχει λόγος να ενεργοποιηθούν μικροοργανισμοί που πυροδοτούν αποτοξινωτικές, θεραπευτικές διεργασίες.

Πολλοί θεωρούν ότι σε αυτή τη φάση, το άτομο απέκτησε ανοσία στους μικροοργανισμούς που προκάλεσαν την «αποστολή διάσωσης». Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το σώμα δεν αρρωσταίνει ξανά, επειδή αυξήθηκε η ζωτικότητά του. Κύριο μέλημα της εμβολιολογίας είναι η επίτευξη της εφ’ όρου ζωής ανοσίας για ένα λοιμώδες/φλεγμονώδες νόσημα, χωρίς να προηγηθεί νόσηση από αυτό.

Πιστεύεται ότι όταν παράγονται αντισώματα ενάντια σε συγκεκριμένους μικροοργανισμούς, το άτομο είναι αυτομάτως προστατευμένο από αυτούς. Ωστόσο, η σύγχρονη ιατρική δεν έχει αποδείξει αν η προστασία από τους μικροοργανισμούς οφείλεται στην παρουσία αντισωμάτων ή σε μία φυσιολογική, υγιή ανοσοαπόκριση, στόχος της οποίας είναι η αποτοξίνωση και αποκατάσταση των συμφορημέ- νων, φθαρμένων ιστών. Μάλλον ισχύει το τελευταίο, εκτός και αν τα δηλητήρια των εμβολίων παραλύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. (Θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο άρθρο Υπάρχει συνωμοτικό σχέδιο; Ο εσωτερικός πόλεμος.)

Σύμφωνα με τη σύγχρονη μικροβιολογική θεωρία, μόνο αν ο αριθμός των μικροοργανισμών ή η ταχύτητα πολλαπλασιασμού τους φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αυτά γίνονται αντιληπτά από το ανοσοποιητικό σύστημα, με επακόλουθο την παραγωγή αντισωμάτων για το συγκεκριμένο μικρόβιο.Ή μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική ερμηνεία για την παραγωγή αντισωμάτων;

Οι υψηλοί πληθυσμοί μικροοργανισμών δείχνουν ότι οι ιστοί έχουν υποστεί βλάβες ή αποδυναμώθηκαν εξαιτίας της συσσώρευσης όξινων παραπροϊόντων του μεταβολισμού ή κάποιας άλλης διαταραχής. Σε αυτό το επίπεδο μόλυνσης, η κατάσταση αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τα μικρόβια πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, με επακόλουθο να επιστρατεύεται όλη η ισχύς του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι αυτό που η ιατρική αποκαλεί «οξεία φλεγμονή».

Εν γένει, τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, έκλυση στρεσογόνων ορμονών από τα επινεφρίδια, διέγερση της αιματικής ροής, καθώς και της κυκλοφορίας της λέμφου, απόχρεμψη πτυέλων και αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων στη φλεγμαίνουσα περιοχή (πληγή). Ο ασθενής αισθάνεται δυσφορία και ενδέχεται να πονάει, να έχει ναυτία, να κάνει εμετούς, να έχει διάρροια και να αισθάνεται αδυναμία και ρίγη.

Η εφίδρωση και αποβολή των νοσογόνων παραγόντων αποτελεί μία φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, και μαρτυρά ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Με άλλα λόγια, η ασθένεια δείχνει ότι ο οργανισμός είναι σε θέση να διαχειριστεί επιτυχώς μια κρίση. Επίσης, αποτελεί ένδειξη ότι ο οργανισμός επιτρέπει και στηρίζει την ασθένεια, αντί να την καταστέλλει. Ένα πραγματικά άρρωστο άτομο δεν είναι σε θέση να εμφανίζει τέτοιου είδους θεραπευτικές αντιδράσεις.

Αφότου αντιμετωπίσουμε επιτυχώς την πρόκληση μίας λοιμώδους ασθένειας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προσβληθούμε ξανά από αυτήν. Κατά κάποιον τρόπο, η ασθένεια και η αντίδρασή μας σε αυτήν, μας χάρισαν ανοσία. Είναι αμφίβολο αν ο εμβολιασμός μπορεί να επιτύχει το ίδιο αποτέλεσμα, υποχρεώνοντας τον οργανισμό να παράγει αντισώματα για ορισμένα μικρόβια που φαίνεται να προκαλούν μόλυνση, με επακόλουθο την εφ’ όρου ζωής ανοσία του ατόμου.

Από την άλλη, έχει αποδειχτεί επανειλημμένα ότι παρά τον εμβολιασμό για μία συγκεκριμένη ασθένεια, το εμβολιασμένο άτομο μπορεί να προσβληθεί από την ασθένεια από την οποία υποτίθεται ότι είναι απρόσβλητο. Το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί πως η παρουσία αντισωμάτων για έναν συγκεκριμένο παθογόνο παράγοντα δεν προστατεύει το άτομο από τη λοίμωξη, θα έπρεπε να έχει εγείρει σοβαρές αμφιβολίες, τόσο στους γιατρούς όσο και στους ανειδίκευτους, σχετικά με την ευστάθεια των θεωριών της εμβολιολογίας. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο: τα αντισώματα είτε μας προστατεύουν είτε όχι.

Πώς γίνεται τόσα εμβολιασμένα άτομα, με μεγάλο αριθμό αντισωμάτων κοκίτη και παρωτίτιδας στο αίμα τους, να προσβάλλονται από αυτές τις παθήσεις, ενώ η εμβολιο- λογία επιμένει ότι είναι προστατευμένα από αυτά τα αντισώματα; Προφανώς, δεν μας έχουν πει όλη την αλήθεια.

Υπάρχουν περιστατικά του παρελθόντος όπου οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά τη διάρκεια επιδημιών ή μετέπειτα, τελικά αύξησαν τον αριθμό των κρουσμάτων και τον επιπολασμό της νόσου, με συνέπεια χιλιάδες θανάτους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι θάνατοι συσχετίζονται κατά τρόπο άμεσο με την έγχυση ενός συγκεκριμένου ιού, καθώς και των ζωικών μελών που χρησιμοποιήθηκαν για την καλλιέργεια του εμβολίου, των τοξικών χημικών και των μετάλλων, στο ανθρώπινο σώμα.

4. Αντισώματα από βλάβη οφειλόμενη σε εμβόλιο

Αν τα εμβόλια προκαλούν θανάτους και παράλυση σε ορισμένα άτομα, σαφώς και μπορούν να προκαλέσουν βλάβες σε άλλα, ακόμη και αν αυτές οι σοβαρές παρενέργειες δεν εμφανίζονται κατά τρόπο άμεσο. Όταν οι ιστοί υφίστανται βλάβες, ο οργανισμός πυροδοτεί μια διαδικασία για την επούλωση των πληγών, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μια λοίμωξη, στο πλαίσιο της οποίας παθογόνα μικρόβια προάγουν την αποσύνθεση των νεκρών ή φθαρμένων κυττάρων.

Για να επιτευχθεί η επούλωση, ο οργανισμός οφείλει να επιστρατεύσει ανοσοκύτταρα και, ναι, αντισώματα, στην προσβεβλημένη περιοχή. Οι σχετικές επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι η συμμετοχή των λεμφοκυττάρων στην επούλωση των πληγών είναι μία δυναμική, διακριτή διαδικασία. Η επούλωση απο- τελείται από μία περίπλοκη, ιδιαίτερα συγκεκριμενοποιημένη σειρά καταστάσεων, στις οποίες συγκαταλέγονται η αιμόσταση, η διήθηση των φλεγμονωδών κυττάρων, η ανάπλαση των ιστών και η αναδόμηση. Για να επέλθει η ίαση, οφείλουμε να επιτρέψουμε σε αυτή τη συγκεκριμένη σειρά να ξεδιπλωθεί, χωρίς παρεμβάσεις.

Η επούλωση των πληγών έρχεται μετά την καταστροφή των ιστών. Σε αυτή τη διαδικασία, τα αντισώματα προσδένονται στους προσβεβλημένους ιστούς, γεγονός που ευοδώνει την «κατάποση» και καταστροφή των φθαρμένων ιστών από τα μακροφάγα (σημαντικός τύπος ανοσοκυττάρων). Τα κύτταρα-Β, τα οποία παράγουν και επιστρατεύουν αντισώματα στους τραυματισμένους ιστούς, επίσης μετέχουν στη διαδικασία της επούλωσης. Ουσιαστικά, μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε σε τεύχος του περιοδικού Immunology (Νοέμβριος 2009), δείχνει ότι η πλήρης επούλωση είναι ανέφικτη χωρίς τη συμμετοχή των αντισωμάτων. Ενδεικτικά, οι ερευνητές εντόπισαν το σύμπλεγμα αντισωμάτων ανοσοσφαιρίνη G1 (IgGl) να προσδένεται σε τραυματισμένους ιστούς.

Το γεγονός ότι ο οργανισμός παράγει αντισώματα για να αποκαταστήσει τραυματισμένους ιστούς, εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα, το οποίο κλονίζει τα θεμέλια της σύγχρονης εμβολιολογίας. Και αν τα αντισώματα δεν παράγονται για την καταπολέμηση μικροοργανισμών, όπως οι ιοί και τα βακτήρια, αλλά για την αποκατάσταση βλαβών που προκαλούνται από τοξίνες, όξινα παραπροϊόντα του μεταβολισμού, χημικές ουσίες τροφίμων, φάρμακα, ή το φθόριο του πόσιμου νερού;

Στην περίπτωση τραυματισμού που προκαλείται από την ένεση του εμβολιασμού, όπως συμβαίνει σε όλους τους τραυματισμούς, πρέπει να παραχθούν αντισώματα προκειμένου να επουλωθούν οι ιστοί από την έγχυση τοξικών χημικών ουσιών όπως η φορμαλδεΰδη, οι αντιψυκτικοί παράγοντες, τα αντιβιοτικά και το φονικό κοκτέιλ συντηρητικών. Για να ενεργοποιηθεί η φλεγμονώδης αντίδραση του οργανισμού, η οποία είναι απαραίτητη για την επούλωση του τραύματος, η ένεση από μόνη της αρκεί.

Ωστόσο, αν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ήδη αποδυναμωμένο, το εμβόλιο μπορεί να αποβεί θανατηφόρο. Έρευνα που διενεργήθηκε το 2004 δείχνει ότι 1 στα 500 παιδιά γεννιούνται με μία μορφή ανοσοανεπάρκειας, η οποία μπορεί να προκαλέσει απειλητική για τη ζωή αντίδραση μετά από εμβολιασμό (Journal of Molecular Diagnostics, Μάιος 2004, τόμος 6, αρ. 2, σελ. 59-83). Πόσοι γονείς γνωρίζουν αν το παιδί τους έχει αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα; Η πλειονότητα των γονιών και των γιατρών δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου, γιατί η διάδοση αυτής της πληροφορίας θα ήταν ιδιαίτερα επιζήμια για τη βιομηχανία των εμβολίων.

Κάτι άλλο που αγνοούν οι γονείς, είναι ότι οι ιοί, τα βακτήρια, οι μύκητες και οι τοξικές ουσίες που εμπεριέχονται στα εμβόλια, μπορεί να παρέμβουν σε βασικούς γενετικούς μηχανισμούς. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο νου και/ή στο σώμα του παιδιού. Στις ΗΠΑ, τα παιδιά λαμβάνουν 36 εμβόλια πριν από το πέμπτο έτος της ηλικίας τους και 1 στα 91 παιδιά εμφανίζει αυτισμό. Οκτώ θάνατοι στους 1.000, σε παιδιά κάτω των 5 ετών, καταλογίζονται σε εμβολιασμό.

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, στην Ισλανδία τα παιδιά λαμβάνουν 11 εμβόλια, μόλις 1 παιδί στα 11.000 εμφανίζει αυτισμό και 4 στα 1.000 παιδιά πεθαίνουν εξαιτίας εμβολιασμού. Το 1980, τα παιδιά λάμβαναν 8 εμβόλια και ο αυτισμός σπάνιζε. Σήμερα, η Ισλανδία καταλαμβάνει την πρώτη θέση παγκοσμίως στον τομέα της μακροβιότητας, ενώ οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν την 34η θέση. Τα συμπεράσματα, δικά σας. Θα αναφερθούμε εκτενέστερα στη σύνδεση εμβολιασμού-αυτισμού.

Όλες οι εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια ισχυρίζονται ότι η αυξημένη παραγωγή αντισωμάτων οφείλεται στην έκθεση του οργανισμού σε παθογόνο παράγοντα. Με δεδομένο το σχεδίασμά του θεραπευτικού συστήματος του οργανισμού (ανοσοποιητικό σύστημα) και των αποτελεσμάτων των επιστημονικών ερευνών που προαναφέρθηκαν, είναι πιθανό η παραγωγή αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό να οφείλεται στην αναγκαιότητα επούλωσης των τραυμάτων που προκαλούνται από τις τοξικές ουσίες του εμβολίου.

Σε αυτό το σημείο, τίθεται το εξής ερώτημα: Γιατί τα αντισώματα φέρουν το πρόθεμα «αντί», εφόσον ο οργανισμός τα χρησιμοποιεί για να αυτοθεραπευτεί; Θεωρώ ότι είναι ορθότερο να καλούνται «προσώματα», αφού δεν χρησιμοποιούνται ενάντια σε κάτι, αλλά για κάτι. Αποτελούνται και εκκρίνονται από κύτταρα του πλάσματος του αίματος, που προέρχονται από τα κύτταρα-Β του ανοσοποιητικού συστήματος, τα οποία επιφέρουν θεραπεία διαταραχών που οφείλονται σε συσσώρευση τοξινών. Τα εμβόλια περιέχουν τοξικές ουσίες, ζωικά μέλη και άλλο ξένο υλικό, το οποίο ο οργανισμός καλείται να αναγνωρίσει ως αντιγόνα.

Εν γένει, τα αντιγόνα είναι πρωτεΐνες ή πολυσακχαρίτες. Προσδένονται σε συγκεκριμένες περιοχές πρόσδεσης ενός αντισώματος. Τα αντιγόνα μπορεί να αποτελούνται από διάφορα τμήματα (περίβλημα, καψίδιο, κυτταρικό τοίχωμα, μαοτίγιο, ινίδια και τοξίνες) βακτηρίων, ιών και άλλων μικροοργανισμών. Στα μη-μικροβιακά αντιγόνα συγκαταλέγονται η γύρη, το ασπράδι του αυγού, ορισμένα ζωικά συστατικά όπως οι τρίχες και τα φτερά, οι φυτικές τοξίνες, κτλ.

Στόχος ενός εμβολίου, το οποίο μπορεί να περιέχει πολλά διαφορετικά αντιγόνα, είναι η αύξηση της παραγωγής των αντιγόνων, προκειμένου να επιτευχθεί η αποκαλούμενη «επίκτητη ανοσία». Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία τυχαιο- ποιημένη, διπλά τυφλή μελέτη δεν έχει επιβεβαιώσει ότι τα εμβόλια προσφέρουν υψηλό επίπεδο ανοσίας, συγκριτικά με ένα πλασέμπο ή με καμία παρέμβαση. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει διενεργηθεί ποτέ μία τέτοια μελέτη. Το επιχείρημα του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης της Νόσησης (CDC) συνίσταται στο ότι μία τέτοια μελέτη είναι «ανήθικη».

Και ερωτώ: Είναι ηθικό να εμβολιάζονται εκατοντάδες εκατομμύρια ανυποψίαστα άτομα, μεταξύ αυτών και παιδιά, σε ετήσια βάση, με εμβόλια αμφίβολης αποτελεσματικότητας στην πρόληψη των λοιμωδών νοσημάτων, τα οποία μάλιστα εικάζεται ότι προκαλούν σοβαρές παρενέργειες; Νομίζω ότι επιτρέπουμε την ύπαρξη δύο μέτρων και δύο σταθμών και τη νομιμοποίηση των μαζικών πειραμάτων, προκειμένου να παραβλεφθεί η εύλογη ερώτηση των γονιών που ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους: «Πού είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός θα βελτιώσει την ανοσία και την υγεία του παιδιού μου;» Θα πρέπει να επαναπαυόμαστε στα καθησυχαστικά λόγια των γιατρών;

Ας δούμε την άποψη μίας ειδικού, η οποία ήταν μέσα στα πράγματα όσο λίγοι. Με την ιδιότητα της συντάκτριας του περιοδικού New England Journal of Medicine επί δύο δεκαετίες, η δρ Μάρσια Αντζελ δήλωσε: «Είναι αδύνατον να πιστέψουμε τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών που δημοσιεύονται, ή να εμπιστευτούμε την κρίση διαπρεπών γιατρών ή τις υποδείξεις των επίσημων ιατρικών φορέων».

Το γεγονός είναι ότι τα εμβόλια καταστέλλουν και αποδιοργανώνουν συστηματικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Και αυτό αποδεικνύεται από πραγματικά επιστημονικά στοιχεία. Αναφέρομαι σε στοιχεία που δεν έχουν αλλοιωθεί προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα ορισμένων.

Ο Μύθος των Εμβολίων - Εικόνα4Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ MORITZ ANDREAS

Επί πολλές δεκαετίες, πιστεύαμε ότι τα εμβόλια έχουν εξαλείψει τα πιο τρομερά λοιμώδη νοσήματα, συμπεριλαμβανομένης της πολιομυελίτιδας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτή την αντίληψη. Από την άλλη, αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδικά εμβόλια, τα αντιγριπικά και τα λοιπά εμβόλια, ευθύνονται για τη σοβαρή μείωση της φυσικής ανοσίας σε εκατομμύρια παιδιά και ηλικιωμένους. Με κάθε λαμβανόμενο εμβόλιο, το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο, με επακόλουθο να αποδιοργανωθεί και να ευνοηθεί η εμφάνιση εκφυλιστικών νοσημάτων.

Στη Συνωμοσία των Εμβολίων, ο Andreas Moritz παραθέτει αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι:

-Τα εμβόλια συντελούν στη διάδοση των περισσότερων σύγχρονων ασθενειών -Ο παιδικός εμβολιασμός, το αντιγριπικό εμβόλιο και τα λοιπά εμβόλια αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα -Η μεγάλη έξαρση των αλλεργιών, της αρθρίτιδας, του άσθματος, του αυτισμού, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, του καρκίνου, του διαβήτη (βρεφικής και παιδικής ηλικίας), των νεφροπαθειών, των αποβολών, των νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων, καθώς και του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, συνδέεται άμεσα με τον εμβολιασμό -Τα εμβολιασμένα παιδιά εμφανίζουν 120% περισσότερο άσθμα. 317% περισσότερο σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής. 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές και 146% περισσότερο αυτισμό, συγκριτικά με τα μη εμβολιασμένα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

terrapapers.com

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Το παιδί μου ειναι 6 μηνών δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο,τι βλέπω κοιματε τέλεια τα βραδιά αναπτύσσεται φυσιολογικά έχει δύναμη στα χέρια στα πόδια δεν έχει κοκκινίλες δεν έχει συγκαματα στα γενετικά όργανα,αντίθετος ξαδέρφια του ειναι εντελώς αντίθετα εχουνε κάνει ολα τα εμβόλια τα βραδιά δεν κοιμούνται καλά αρωστενουνε συνέχεια γεμάτα συγκαματα νευρικά ανήσυχα κλαίνε χωρίς λόγο ξαφνικά…….

  • Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΘΗΛΑΣΕ ΕΩΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ… ΦΙΛΟΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ADHD ΦΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ!

 2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:
  ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
  -Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και όλα τα σχολεία ζητάνε για τα παιδιά του σχολείου το βιβλιάριο εμβολιασμών και φωνάζουν οι διευθυντές των σχολείων (έχοντας άγνοια των κινδύνων) σε όσους γονείς δεν έχουν κάνει τα εμβόλια. Όλοι επικαλούνται τον «Νόμο”, αλλά είναι έτσι τα….
  πράγματα όπως τα λένε;
  – Καταρχήν όσον αφορά τους κανόνες της δικονομίας η σειρά της νομικής ισχύς είναι η εξής:
  1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  2. ΝΟΜΟΙ
  3. Προεδρικό Διάταγμα
  4. Υπουργικές Αποφάσεις
  5. Εγκύκλιοι.
  Για να βγάλει μία απόφαση ο κάθε Υπουργός ή μία Εγκύκλιος η Πρωτοβάθμια επιτροπή θα πρέπει αυτά να μην αντίκειται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στους ΝΟΜΟΥΣ και Επίσης να δίνει το δικαίωμα ο ΝΟΜΟΣ να ρυθμιστεί το θέμα με εγκύκλιο ή Υπουργική απόφαση. Επίσης κάθε καινούργιος ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
  Όσον αφορά τους εμβολιασμούς η νομοθεσία είναι σύνθετη και ένας απλός γονιός δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται.
  – Υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ Ν. 4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 ο οποίος μιλάει για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Κατά τον Νομοθέτη λοιπόν το εμβόλιο της Φυματίωσης είναι υποχρεωτικό μόνο στην περίπτωση που κηρύξει το κράτος πανδημία. Έχει κηρύξει το κράτος πανδημία και δεν το ξέρω;
  – Η λέξη συνιστώμενα στο βιβλιάριο εμβολιασμών του παιδιού κατά τον νομοθέτη σημαίνει «προτείνεται» δεν σημαίνει επιβάλλεται. Συνιστώμενα είναι τα εμβόλια που είναι για τις παιδικές αρρώστιες MMR κλπ επομένως αυτά τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά.
  – Παρ΄ όλα τα όσα λέει ο νόμος λοιπόν έβγαλαν μία εγκύκλιο η οποία δεν στηρίζεται στην νομοθεσία που αναφέρει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά. Όμως αναφέρει και το γεγονός ότι αν δεν θέλουν οι γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους διότι φοβούνται τις παρενέργειες αυτών πρέπει να φέρουν χαρτί από γιατρό που να λέει ότι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους.
  Παραθέτω το κείμενο αυτούσιο το οποίο θα το βρείτε εδώ: http://www.managaia.gr/forum/17-
  Θέμα: Εμβολιασμός μαθητών
  Με αφορμή ερωτήματα που υποβλήθηκαν στη Δ/νσή μας, σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων για την εγγραφή των μαθητών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
  Σύμφωνα με τις παρ. 2β και 3 β των άρθρων 7 των Π.Δ. 200 & 201/98 (ΦΕΚ 161Α) για την εγγραφή μαθητών στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο,εκτός των άλλων, απαιτείται και «επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια και η οδοντολογική εξέταση».
  Σύμφωνα με το με αριθμ.πρωτ. Υ1/Γ.Π.161682/22-12-2008 έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγιεινής του Υπ. Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών γνωμοδότησε ότι «είναι υποχρεωτικά όλα εκείνα τα εμβόλια που είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και για αυτό δίνονται δωρεάν στα πλαίσια προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Μόνο σε περιπτώσεις ιατρικής αντένδειξης, θα μπορούν οι γονείς να αρνηθούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους».
  Οι γονείς που για οποιουσδήποτε άλλους λόγους (προσωπικά δεδομένα και πιθανές παρενέργειες) δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους, οφείλουν να προσκομίζουν βεβαίωση ιατρικής αντένδειξης από : α)Περιφερειακά Γενικά Νοσοκομεία, ή β) Δ/νσεις Υγιεινής της οικείας Νομαρχίας, ή γ) Ιατροκοινωνικά Κέντρα, ή δ)Ασφαλιστικούς φορείς, ή ε)ιδιώτες ιατρούς, σύμφωνα με τον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας Ν.3418/28-11-2005(τ.Α” ΦΕΚ 287).
  Για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία των Δ/ντών των Σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων με τους ανωτέρω φορείς καθώς και με τους Φορείς Κοινωνικής Στήριξης (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), προκειμένου να διευκολυνθεί ο εμβολιασμός των μαθητών των ανωτέρω ομάδων.
  Παρακαλούνται οι Δ/ντές των Σχολικών μονάδων και οι Προϊστάμενοι των Νηπιαγωγείων να ενημερωθούν ενυπόγραφα.
  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  Επίσης σύμφωνα με το κώδικα ιατρικής δεοντολογίας ΝΟΜΟΣ 3418/ 2005 (Τον οποίο θα βρείτε εδώ:
  http://www.yyka.gov.gr/articles/
  Στο άρθρο 12 αναφέρει τα εξής (καθαρή αντιγραφή):
  Άρθρο 12
  Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
  1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση
  οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη
  συναίνεση του ασθενή.
  2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή
  είναι οι ακόλουθες:
  α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή
  ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.
  β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.
  αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδε
  ται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν
  την επιμέλειά του.
  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
  ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.
  ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
  ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
  Βλέπετε πόσο πονηροί είναι;
  Ερωτήσεις προς προβληματισμό:
  1. Γιατί αφού κατά τον νομοθέτη δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια φοβίζουν τους γονείς με εκφράσεις ότι τα επιβάλλει ο νόμος;
  2. Γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τους γονείς ότι δεν μπορούν να τους επιβάλλουν εμβολιασμούς όπως ορίζει ο νομοθέτης;
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΠΛΑΚΑΚΙ) Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ισορροπία του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να μειωθούν, όσο αυτό είναι δυνατόν, οι παρενέργειες;
  Εγώ από βάθος καρδιάς εύχομαι κανένας γονιός να μην βρεθεί στην δικιά μου θέση .
  Ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο θεός.

 3. TO ARTHRO SXETIKA ME TOYS IOYS, EIXE ENDIAFERON, (OTI OI IOI PANE EKEI POY YPARXEI HDH PROVLIMA APO TOKSINES KLP) OMWS DEN EKSHGEI TIS PERIPTWSEIS OPOY KOLLAEI ENAS IOS APO ANTHRWPO SE ANTHRWPO. EINAI EPIKYNDYNO NA BADIZOYME SE XWRAFIA POY DEN KSEROYME. H HMIMATHEIA EINAI XEIROTERH THS AMATHEIAS. H ALITHEIA EINAI KAPOY STH MESH PISTEYW. THEWRW PWS YPARXOYN EMBOLIA POY ONTWS VOITHANE, K ALLA POY ONTWS VLAPTOYN. K MHN KSEXNATE OTI PANTA EKSARTATAI APO TON ORGANISMO TOY KATHE ANTHRWPOY. H IATRIKH EINAI PERIERGH EPISTHMH. STA MATHIMATIKA, 1+1=2, STH MHXANIKH 1+1=1.99. STHN IATRIKH, 1+1=2 STO 70% TWN PERIPTWSEWN, 1+1=3 STO 29% K 1+1= -584 STO 1% TWN PERIPTWSEWN.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*