12:42 - 25/04/2021

Μελέτη: Το εμβόλιο Pfizer μπορεί να γίνει ένα βιολογικό όπλο πολύ πιο επικίνδυνο από την αρχική μόλυνση.

Το εμβόλιο Pfizer επιβεβαιώθηκε ότι προκαλεί νευροεκφυλιστικές ασθένειες σύμφωνα με νέα επιστημονική Μελέτη.

Έκθεση Ισραηλινών Ειδημόνων (IPC):«ο κίνδυνος θανάτου μετά τη β’ δόση είναι μεγαλύτερος απ’ ότι μετά την α΄.Δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να προκάλεσε τόσες παρενέργειες!!».

Σε μια συγκλονιστική νέα έκθεση σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, ανακαλύφθηκε ότι το εμβόλιο Pfizer κατά coronavirus μπορεί να έχει μακροχρόνιεςσυνέπειες στην υγεία που δεν είχαν αποκαλυφθεί προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένων των «ALS, Alzheimer και άλλων νευρολογικών εκφυλιστικών ασθενειών».

«Τα τρέχοντα εμβόλια SARSCoV-2 που βασίζονται σε RNA εγκρίθηκαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας εντολή έκτακτης ανάγκης χωρίς εκτεταμένες μακροχρόνιες δοκιμές ασφάλειας», δηλώνει η έκθεση. “Σε αυτό το έγγραφο το εμβόλιο Pfizer COVID-19 αξιολογήθηκε ως προς τη δυνατότητα πρόκλησης νόσου που βασίζεται σε prion στους λήπτες εμβολίων.” Οι ασθένειες που βασίζονται σε prion είναι, σύμφωνα με το CDC, μια μορφή νευροεκφυλιστικών ασθενειών, που σημαίνει ότι το εμβόλιο Pfizer είναι πιθανό να προκαλέσει μακροχρόνιες βλάβες και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σε σχέση με τον εγκέφαλο.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό δεδομένου ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ένα εμβόλιο mRNA, ένας μη δοκιμασμένος τύπος εμβολίου που δημιουργεί νέες πρωτεΐνες και μπορεί στην πραγματικότητα να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα, σύμφωνα με μια έκθεση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής. Με άλλα λόγια, εκφυλιστικές εγκεφαλικές καταστάσεις μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμήμετά τη λήψη του εμβολίου.

«Η αλληλουχία RNA του εμβολίου καθώς και η αλληλεπίδραση στόχου πρωτεΐνης ακίδας αναλύθηκαν ως προς τη δυνατότητα μετατροπής ενδοκυτταρικών πρωτεϊνών δέσμευσης RNA TAR πρωτεΐνης δέσμευσης DNA (TDP-43) και Fused in Sarcoma (FUS) στις παθολογικές τους διαμορφώσεις prion», εξηγεί η μελέτη. Το TDP-43 είναι μια πρωτεΐνη που είναι γνωστό ότι προκαλεί άνοια, ALS και ακόμη και Alzheimer, σύμφωνα με την Alzpedia. Ομοίως, η πρωτεΐνη FUS είναι γνωστό ότι προκαλεί ALS και κληρονομικές βασικές διαταραχές, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων ανθρώπινου γονιδιώματος.

Το πείραμα που έγινε για την αναφορά ήταν να προσδιοριστεί εάν αυτές οι δύο επιβλαβείς πρωτεΐνες ενσωματώνονται στο DNA μας ή όχι, όπως αναμένεται να κάνει το εμβόλιο mRNA. Η έκθεση διαπίστωσε ότι «το εμβόλιο RNA έχει συγκεκριμένες αλληλουχίες που μπορεί να προκαλέσουν TDP-43 και FUS να αναδιπλωθούν στις παθολογικές τους επιβεβαιώσεις prion», που σημαίνει ότι και οι δύο πρωτεΐνες έχουν τη δυνατότητα να ενσωματωθούν στο DNA μας και να προκαλέσουν επιβλαβείς νευρολογικές ασθένειες.

Η σύνοψη της έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι “Το συνημμένο εύρημα καθώς και οι πρόσθετοι πιθανοί κίνδυνοι οδηγούν τον συγγραφέα να πιστεύει ότι η κανονιστική έγκριση των εμβολίων με βάση το RNA για το SARS-CoV-2 ήταν πρόωρη (σσ αντιβαίνει τη λογική ότι το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο) και ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει πολύ περισσότερη βλάβη παρά όφελος.” Η ίδια η έκθεση τελειώνει με αυτήν την προειδοποίηση: «Το εμβόλιο θα μπορούσε να γίνει ένα βιολογικό όπλο και πολύ πιο επικίνδυνο από την αρχική μόλυνση».

Το National File ρώτησε το CDC για να ρωτήσει γιατί το εμβόλιο Pfizer εξακολουθεί να διανέμεται παρά αυτούς τους αξιόπιστους ισχυρισμούς. Δεν ελήφθη απάντηση πριν από τη δημοσίευση.nationalfile 22/4/21

Έκθεση για τον καταστροφικό εμβολιασμό στο Ισραήλ

Η Ισραηλινή Λαϊκή Επιτροπή (IPC), ένας πολιτικός οργανισμός που αποτελείται από κορυφαίους Ισραηλινούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, δημοσίευσε την έκθεση του Απριλίου σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου Pfizer. * Τα ευρήματα είναι καταστροφικά σε κάθε επίπεδο.Τα συμπεράσματα είναι καταστροφικά σε κάθε πιθανό επίπεδο. Η ετυμηγορία τους είναι ότι “δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους”.“Λάβαμε 288 αναφορές θανάτων γύρω από τον εμβολιασμό (90% έως 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό), 64% από αυτούς ήταν άνδρες.”

Ωστόσο, η έκθεση αναφέρει ότι “σύμφωνα με στοιχεία που παρέσχε το Υπουργείο Υγείας, μόνο 45 θάνατοι στο Ισραήλ συνδέονταν με τον εμβολιασμό”. Εάν τα παραπάνω στοιχεία είναι αλήθεια, τότε το Ισραήλ, το οποίο ισχυρίστηκε ότι διεξάγει παγκόσμιο πείραμα, δεν έχει πραγματικά αναφέρει τα αποτελέσματα του πειράματός του… Ωστόσο, εάν τα ευρήματα της IPC είναι αλήθεια, το εμβόλιο Pfizer θα μπορούσε να σχετίζεται με περισσότερους θανάτους μόνο στο Ισραήλ από το εμβόλιο AstraZeneca σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται ανά ημέρα και του αριθμού των θανάτων ανά ημέρα, εντός εύρους έως και 10 ημερών, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. 20-49 ετών – εύρος 9 ημερών μεταξύ της ημερομηνίας εμβολιασμού και θνησιμότητας, 50-69 έτη – 5 ημέρες μεταξύ της ημερομηνίας εμβολιασμού και θνησιμότητας, 70 ετών και άνω – 3 ημερών μεταξύ της ημερομηνίας εμβολιασμού και θνησιμότητας. “

Η IPC ​​αποκαλύπτει επίσης ότι «ο κίνδυνος θανάτου μετά τη δεύτερη δόση είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο θανάτου μετά το πρώτο εμβόλιο».

Το CPI αποκαλύπτει ότι “από την ημερομηνία δημοσίευσης της έκθεσης, έχουν συγκεντρωθεί 2.066 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών και έφθασαν στην Επιτροπή Έρευνας του Civ και τα δεδομένα συνεχίζουν να φθάνουν. Αυτές οι αναφορές δείχνουν ζημιά σε όλα σχεδόν τα συστήματα του ανθρώπινου σώματος. … Η ανάλυσή μας αποκάλυψε σχετικά υψηλό ποσοστό καρδιακής βλάβης, το 26% όλων των καρδιακών επεισοδίων εμφανίστηκε σε νέους έως την ηλικία των 40 ετών, η πιο συνηθισμένη διάγνωση σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν η μυοσίτιδα ή η περικαρδίτιδα. Υπήρξε επίσης υψηλός ρυθμός μαζικής κολπικής αιμορραγίας, νευρολογικής βλάβης και βλάβης στο σκελετικό σύστημα και στο δέρμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικός αριθμός αναφορών παρενεργειών σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με υπερπηκτικότητα (έμφραγμα), έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο, αποβολές, κυκλοφορία του αίματος στα άκρα, πνευμονική εμβολή.comite-valmy 23/4/21

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τσεκουρι και Φωτια στα Smartphones 04/25/2021 @ 10:14 ΜΜ

    Τώρα τι να σχολιάσουμε εμείς, τα είπαν όλα οι εκθέσεις… Να δείτε όσο περνάει ο καιρός που θα βγαίνουν όλο και πιο πολλά στη φόρα, ακόμα δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh