Μαντάμ Κοκαίνη .

Με λένε κοκαΐνη και έχω σκοπό να σου τα πάρω όλα είμαι αλαζονική και περήφανη όσο καμία άλλη γκόμενα/ος που είχες στην ζωή σου , έτσι σε θέλω και εσένα να σε κάνω να πιστεύεις ότι είσαι ο κυρίαρχος ότι έχεις κάθε έλεγχο στη ζωή σου και ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, εξάλλου θυμάσαι όταν πρωτογνωριστήκαμε πόσο όμορφα σε έκανα να νιώσεις και πόσο εύκολη σου έκανα τη ζωή λύνοντας την γλώσσα σου.

Σου έδωσα το θράσος που δεν είχες ποτέ, σου έδωσα αυτοπεποίθηση, έδωσα λόγο και νόημα στη τότε μίζερη ζωή σου.

Εμείς οι δυο μαζί ήμασταν άτρωτοι και ζούσαμε ο ένας για τον άλλον, δεν μας σταματούσε τίποτα, μαζί μου ένιωθες μεγάλος εραστής.

Μωρό μου θυμάσαι ? δεν φοβόσουν τίποτα, μπορούσες να τα βάλεις με όλους και με όλα, Ντυνόσουν με έβαζες στην μύτη και στην τσέπη σου και “φύγαμεεε” να τα διαλύσουμε όλα.

Ο βασιλιάς της νύχτας και της μέρας, φλέρταρες με όποιον η οποία ήθελες με τεράστια ευκολία και ευφράδεια, η τουλάχιστον σε έκανα πολύ εύκολα να το πιστεύεις αυτό γιατί πολύ απλά είμαι μια “πλάνη” και ίσως η μεγαλύτερη “πλάνη” που υπάρχει στον πλανήτη.

Πλασάρομαι και με συστήνουν ως “ναρκωτικό των πλουσίων” και εσύ γουστάρεις με αυτό , ακόμα και αυτό είναι νίκη για μένα, γιατί σε άλλες χώρες συντροφεύω τους “φτωχούς” με τα υποκατάστατα μου όπως το «Κρακ».

Μετά από εμένα δε μπορεί να υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, στα ρουφάω όλα όπως με ρουφάς εσύ “άπληστα” και με ευχαρίστηση.
Σου ρουφάω το νόημα της ύπαρξης σου , την όρεξη για αληθινές σχέσεις, της απολαύσεις του έρωτα, την ειλικρίνεια της φιλίας, την όρεξη για ζωή, τα ρουφάω όλα μέσα στο “γιούφι” και στο “ πλαστικό μπουκάλι “ που με πίνεις, από τα μεγαλύτερα μέχρι τα μικρότερα πράγματα στη ζωή σου.

Χωρίς εμένα δεν θα υπάρχει κανένα νόημα, απλά σου δεκαπλασιάζω τη χαρά για μια στιγμή.
Σαν τράπεζα σου δίνω ένα μικρό δάνειο για να στα πάρω όλα, ξαφνικά με θέλεις συνέχεια και ας ξεκίνησα σαν γκόμενα του Σαββατοκύριακου και των γιορτών σου.

Τώρα με θέλεις κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, τώρα την” γάμησες” γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την σκέψη σου σε μένα.
Αν δε με έχεις , δεν υπάρχεις….
Ο απόλυτος καταναγκασμός, σε γεμίζω εμμονές, σε κάνω απόλυτα κυκλοθυμικό, ένα τύπο τρελό στα μάτια των άλλων.

Με λαχταράς να με έχεις κάθε στιγμή μέσα στη μέρα σου, χαρούμενος, θυμωμένος νευριασμένος, μια τραμπάλα συναισθημάτων που εξαρτώνται όλα από μένα.

Όσα χρήματα, όσα συναισθήματα, όσες αξίες είχες πέθαναν τώρα, τώρα έχει μόνο ξεφτίλα, τέλειωσαν τα βράδια που ήσουν ο άρχοντας και ο ωραίος, τέλειωσαν οι μαγικές βραδιές που σου πρόσφερα, τώρα θα πληρώσεις και μάλιστα ακριβά…..
Ναι θέλω να σε τρελάνω είναι το καλύτερο μου σενάριο…

Μου αρέσει πολύ που νομίζεις ότι μπορείς να τα βάλεις μαζί μου ενώ έχω γεμίσει τα ψυχιατρεία σε όλο τον κόσμο με αρρωστάκια μου για πάρτη μου…
Έχω γεμίσει καταθλίψεις παντού χαχαχαχα !!!!ούτε ο Εσκομπαρ δεν μπόρεσε….

Θέλω να σε γεμίσω μαυρίλα και κατάθλιψη, να μείνεις μόνος ,όταν ανοίγει το στόμα σου σε αυτούς που σε αγαπούν να λες μόνο ψέματα.
Σε θέλω σε ένα δωμάτιο κλεισμένο μαζί μου να ¨καις¨ το κεφάλι σου , να με ψάχνεις χωρίς να υπάρχω καν.
Έτσι καταλήγουν όλοι… σιγά σιγά τους γεμίζω όλους παράνοια…
Θέλω να κάνεις τα πάντα για να βρεθούμε μαζί και μόνοι, χωρίς να μπορεί τίποτα να μπει ανάμεσα μας καψούρα μου χαχαχαχα… να σε γλεντάω και να κάνω την καρδιά σου να χοροπήδα, χωρίς σταματημό και ακόμα να πιστεύεις ότι με ελέγχεις…

Να ξεφτιλίσεις την οικογένεια σου, να χρωστάς σε όλους, να χάσεις φίλους που σε αγαπούν, να ξε-πουλήσεις τα πάντα , να ψάχνεις κάθε τρόπο για να ξαναβρεθείς μαζί μου χωρίς καμία ηθική και Τσίπα πάνω σου.

Πραγματικά δεν υπάρχω….το έχω τρελά αυτό το σενάριο !!! Είμαι η καλύτερη σε αυτό .
Μετά από τα χρόνια που σου αφιέρωσα πλέον είσαι ένα σταφιδιασμένο έρμαιο, ένα απόλυτο τίποτα που δεν το εμπιστεύεται κανείς με καμένα ρουθούνια, ουρανίσκο και μαύρα πνευμόνια που απλά θυμάται κάποιες μεγάλες στιγμές, χωρίς φυσικά να της θυμάται κανένας άλλος, γιατί πολύ απλά είμαι μια πλάνη και έχω κάνει ένα ψέμα όλη σου τη ζωή μαζί μου..

Σου φορούσα μια μάσκα και εσύ νόμιζες ότι έχεις τον έλεγχο ακόμα και όταν το πρόβλημα ήταν ξεκάθαρο σε όλους δίπλα σου, εσύ συνέχιζες να φοράς αυτή τη μάσκα και να πιστεύεις ότι όλα είναι καλά.

Δεν έχεις καμία ελπίδα “ Μωρό μου “ να μου ξεφύγεις , μου έχεις δώσει τεράστια δικαιώματα σε αυτό που ονομάζεται ζωή, ακόμα και τα παιδιά σου, αν έχεις ,δεν έχουν κανένα νόημα χωρίς εμένα και εγώ τώρα έχω τον τον κάθε έλεγχο στη ζωή σου.

Λατρεύω τη στιγμή που θα σκάσει η καρδιά σου, ενώ είμαι μέσα σου λατρεύω, την κενή ζωή σου και είμαι εθισμένη στην μοναξιά σου.
Κάποιοι σώθηκαν από εμένα με πολύ δυσκολία βέβαια , κάποιοι ενημερώθηκαν και άκουσαν αυτοί είναι οι μοναδικοί εχθροί στο σκοπό μου για να σε καταστρέψω..

Θέλουν “Μωρό μου¨ να σε πάρουν από εμένα όμως θα παλέψω όσο μπορώ για να σε κρατήσω μην τους ακούς μην τους πιστεύεις μην τους δώσεις την ευκαιρία….

Αυτογνωσία
Πρότυπο θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων ατόμων
24 ώρες – 7 ημέρες 2392023749 / 6932437237
www.aytognosia.com
instagram : aytognosia_apexartisi_
facebook : Αυτογνωσία θεραπευτικό κέντρο

Loading...

4 thoughts on “Μαντάμ Κοκαίνη .

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    «Free base η φριμπα» όσο εσυ την ελευθερώνεις τόσο αυτή σε σκλαβωνει είναι αυτό που λένε ότι ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες είναι πολύ πουτ@να αυτή η γκόμενά τα παιδιά και τα μάτια σας συμβουλευτετα μην τα αφήνετε στην τύχη τους

  2. Ου καταισχυνω την αντικομουνιστικην ευδαιμονιαν την ιερη, ουδεν εγκαταλιψω την αντιματριξ νεα παραστσσην καραγκιοζη.. says:

    Που να καταλαβουν τα προσομιομενα κομουνιστικα ανθρωπογκοιμ οτι ο παραδεισος δεν ειναι τα κομουνιστικα αθεα ναρκωτικα ουτε οι ψευτοπαραδεισοι, οι θρησκειες ουτε οι ιδεολογιες οι επιστμες που εμεις κατασκευασαμε για ελεγχουμε το μυαλο και τις αισθησεις τους,, που εμεις οι λεφταδες καπιταλες κατασκευασαμε, ο παραδεισος ειναι τα ευλογιμενα απο τον θεο λεφτα μας ο καπιταλισμος,η υγειηνη ζωη, η χαρα η ευεξια, η μασα το πιοτο οι γυναικες,η εξουσια οι διασκεδασεις ,μας η δοξα μας τα γλεντια τα κοτερα οι βιλες η τεμπελια, η καλοπεραση!.και η εθνοπατριτιοτικη αντικομουνιστικη ελληνορθοδξη ακροδεξια μας καπιταλιστικη καταναλωτικη εξωδιαστατικη αφυπνιση.μας, πηγενουμε μες την τρελη χαρα μας ,και στα αστρα με τα λεφτα μας και την θεικη τεχνολογια μας και σε οποιους παραδεισους θελουμε και δεν πεθενουμε ποτε!…εμεις οι Ελληνες και οι καλοι ξενοι λεφταδες αντικομουνιστες καπιταλες, εξουσιστες τραπεζιτες της γης μονο πουλαμε δεν καταλωνουμε ναρκωτικα αφου εχουμε αφυπνιστει και δεν ημαστε βλακες και κοροιδα,..εχουμε συμμαχο στην ευτυχια μας τον μονο αληθινο θεο και το χρησαφι της γης..και αστα γκοιμ τους αναλωσιμους δουλους να μας ψηφιζουν να μας υπηρετουν να μας πιστευουν να καθοριζουμε εμεις το ψεμα και την πραγματικοτητα τους, το μυαλο και τις αισθησες τους να μας προσκυνουν,. και να φτιαχνουν αλλα οταν χαλανε οι βιομπαταριες δουλοι μας ,. αλλα απο ατυχηματα αλλα απο πολεμους, αλλα απο αρρωστιες αλλα απο πεινα φτωχεια εγκαταλιψη και εξαθλιωση..για μας τα εφτιαξε ο θεος για την ενεργεια μας και την καλολεραση μας,, ολα τα ανθρωπορομποτ και τις μηχανες ,οπως και τα αλλα ζωα του πλανητη,.Εδω δεν ειναι το ματριξ!?..οπως τα καναμε να πιστεουν στην μεταθανατον λυτρωση και ευτυχια τους,.με ανταλαγμα λιγο χορτο για βοσκη .Εδω υπαρχει η μονη η αληθεια!..ο χριστος που ξαναειρθε στην γη για χιλια χρονια! μονο για μας τους αθανατους εκλεκτους λεφταδες η αληθεια του θεου!μας , και η χαρα για μας τους απεθαντους φραγκατους αφεντες!!..σας,.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *