23:05 - 07/03/2017

“Καταρρίπτουμε” άρθρο των Ελληνικών Hoaxes – Προσοχή, αφορά στην υγεία σας!

Η υπομονή έχει και τα όρια της και τα Ελληνικά Hoaxes έχουν ένα μοναδικό ταλέντο να σ’ την εξαντλούν. Αυτή τη στιγμή ξεπέρασαν όχι μόνο τα όρια της υπομονής μας, αλλά κι εκείνα της ανεκτικότητας, καθώς αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα εντελώς επικίνδυνο ιστολόγιο για να διαμορφώσει κανείς άποψη και να αντλήσει πληροφορίες.

Επί μονίμου βάσεως καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να “καταρρίψουν” οποιαδήποτε πληροφόρηση θεμάτων που αφορούν στην υγεία και διαφέρουν από την “πεπατημένη”, είτε αυτή η πληροφόρηση δημοσιεύεται σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, είτε ακόμα και στα ΜΜΕ.  Είναι πάντα με το μέρος του “κατεστημένου”, το οποίο ως γνωστόν διαμορφώνεται μέσα από μια διαπλοκή συμφερόντων των διαφόρων εταιρειών, των ΜΜΕ, των οργάνων αποφάσεων και του πολιτικού συστήματος. Δεν λέω κάτι καινούριο, όλοι τα γνωρίζουμε, αλλά πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή όπως, ένα σκάνδαλο τύπου NOVARTIS, ή μια απόφαση της κυβέρνησης της Ινδίας για να επιβεβαιωθούμε.

Αφού έφτασαν ακόμα και στο σημείο να αμφισβητήσουν (όπως στην περίπτωση του φοινικέλαιου) ακόμα και μελέτες ή έρευνες οργάνων όπως η EFSA, με σημερινό τους δημοσίευμα τα Ελληνικά Hoaxes ξεπέρασαν κάθε άλλο προηγούμενο “καταρρίπτοντας” τον κίνδυνο που ενέχει η χρήση του WIFI στα παιδιά, με την γνωστή τους πρακτική: λέγοντας μόνο τη μισή αλήθεια. Ωστόσο η μισή αλήθεια, είναι πολλές φορές πολύ χειρότερη από ολόκληρο ένα ψέμα.

Το εντελώς απλό και λιτό αλλά σημαντικό άρθρο που “κατέρριψαν” κάνει λόγο για τη χρήση των ασύρματων τεχνολογιών και τους κινδύνους της και μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω:

Wi-Fi: Ο σιωπηλός δολοφόνος που μας σκοτώνει αργά

Ο Ιδρυτής & Συντονιστής της ιστοσελίδας των Ελληνικών Hoaxes, Θοδωρής Δανιηλίδης, αναλαμβάνει ο ίδιος τούτη τη φορά την κατάρριψη του άρθρου δια της γνωστής μεθόδου του που λανσάρει ως αλάνθαστη και… την κάνει και μάθημα: Κάνε Google τη μελέτη του Βρετανικού Οργανισμού Υγείας να δούμε τι θα σου βγάλει και αν είναι αληθές. Το έκανε και τι του έβγαλε; Μια οδηγία του Οργανισμού Υγείας της Βρετανίας, την οποία και παρουσιάζει περιληπτικά:

Δεν υπάρχουν συγκλίνουσες ενδείξεις μέχρι σήμερα, που να αποδεικνύουν πως η έκθεση στο wi-fi επηρεάζει δυσμενώς την υγεία του γενικού πληθυσμού. Τα σήματα από το wi-fi είναι πολύ χαμηλής ισχύος, συνήθως 0,1 watt (100 milliwatts) και οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται είναι σε γενικές γραμμές τα ίδιες με άλλες RF εφαρμογές και χαμηλότερες από αυτές των κινητών τηλεφώνων. Καταλήγει, πως δεν υπάρχει απόδειξη των επιπτώσεων στην υγεία και δεν υπάρχει λόγος τα σχολεία να μην χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό wi-fi.  https://www.gov.uk/government/publications/wireless-networks-wi-fi-radio-waves-and-health/wi-fi-radio-waves-and-health

Το παραπάνω άρθρο, αναφέρει ψευδώς πως υπάρχει μελέτη του Οργανισμού Υγείας της Βρετανίας, για να κερδίσει αξιοπιστία αλλά όπως είδαμε μελέτη με αυτά τα συμπεράσματα δεν υπάρχει και η οδηγία του Οργανισμού Προστασίας της Υγείας, όπως είναι το σωστό όνομα του οργανισμού υγείας της Βρετανίας, αναφέρει ρητά πως δεν υπάρχει απόδειξη μέχρι σήμερα ότι η έκθεση στο wi-fi επηρεάζει δυσμενώς την υγεία.

Μπράβο στον κο Δανιηλίδη! Πόσο του πήρε να το καταρρίψει; Προφανώς όση ώρα διαρκεί η φραπεδιά του ή κάποια άλλη καθημερινή του ανάγκη. Βρήκε με τη μια την πρώτη ανάρτηση που επιλεκτικά του έβγαλε η Google, δεν πήγε παραπέρα και εκεί έμεινε, στην ανακοίνωση του Βρετανικού Οργανισμού την ξεχασμένη από το 2013 η οποία στην τελική τι λέει; Δεν υπάρχουν “αποδείξεις” ότι η λευχαιμία του παιδιού σου είναι από κάποια ασύρματη τεχνολογία. Ναι. Ο καρκίνος χτυπά χωρίς διαπιστευτήρια.

Αλλά αν έκανε τον κόπο να ψάξει λίγο περισσότερο, ίσως να έπεφτε και σε πιο πρόσφατο άρθρο (2015) της Guardian, όπου γίνονται αναφορές επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο οι οποίοι παραθέτουν τις ανησυχίες τους. Μάλιστα 200 επιστήμονες μάζεψαν υπογραφές για να ζητήσουν από τον ΠΟΥ  αυστηρότερα όρια, λέγοντας ότι “τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας δεν είναι αρκετά προστατευτικά”.

Δρ Κεν Καρυπίδης:

“Το να λες, ‘Δεν υπάρχουν καθιερωμένες αποδείξεις ότι η ακτινοβολία RF από τα τάμπλετς, τα τηλέφωνα και το Wi-Fi προκαλεί επιπτώσεις στην υγεία’, δεν είναι το ίδιο όπως λέγοντας ότι είναι ασφαλές”.

Ναι, δεν είναι το ίδιο και δεν χρειάζεται να είσαι δόκτορας για να σκεφτείς ότι δεν είναι το ίδιο! Και δεν χρειάζεται να ρισκάρεις την υγεία του παιδιού σου μέχρι να αποδειχτεί αν είναι το ίδιο.

Κι επειδή έχετε αποδείξει με άρθρα σας ότι αγαπάτε το Ισραήλ, σας πληροφορούμε ότι δήμαρχος του Ισραήλ αποσύνδεσε το WIFI στα Σχολεία και Νηπιαγωγεία της πόλης του μέχρι να αποφασίσει η διεθνής επιστημονική κοινότητα ότι είναι 100% ασφαλές για τα παιδιά του.

Αλλά αν ο κος Δανιηλίδης έψαχνε λίγο πιο βαθιά στην Google που μοστράρει πρώτα ό,τι θέλει εκείνη, θα έβρισκε άρθρο της βρετανικής οργάνωσης για την ασφάλεια ασύρματης τεχνολογίας σε σχολεία, νοσοκομεία κ.λ.π. wifiinschools.org.uk που αναφέρει:

National and international safeguarding scandal.  Public Health England (PHE) and their Advisory Group on Non-ionising Radiation (AGNIR) have provided incorrect information about the safety of wireless technologies. An article in December’s edition of ‘Reviews on Environmental Health’ describes how PHE and AGNIR have mislead the UK government, the public, organisations and other health protection agencies around the world regarding the safety of wireless signals. Decisions have been made about involuntary exposures based on incorrect information; children in schools have not been protected.  The article describes a conflict of interest which needs to be addressed within PHE, AGNIR and the World Health Organisation (WHO) EMF Project.

Εθνικό και διεθνές σκάνδαλο προστασίας. Η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (Phe) και οι συμβουλευτικής ομάδες τους για τις μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες (AGNIR) έχουν παράσχει ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ασύρματων τεχνολογιών. Ένα άρθρο στο τεύχος «κριτικές για την Περιβαλλοντική Υγεία» του Δεκεμβρίου περιγράφει πώς οι ΡΗΕ και AGNIR έχουν παραπλανήσει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το δημόσιο, τους οργανισμούς και άλλους φορείς προστασίας της υγείας σε όλο τον κόσμο σχετικά με την ασφάλεια των ασύρματων σημάτων. Έχουν ληφθεί αποφάσεις για την ακούσια έκθεση που είναι βασισμένες σε ανακριβή στοιχεία. Τα παιδιά στα σχολεία δεν έχουν προστατευθεί. Το άρθρο περιγράφει μια σύγκρουση συμφερόντων η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους οργανισμούς ΡΗΕ, AGNIR και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) στο πλαίσιο του έργου τους για τα EMF (ηλεκτρομαγνητικά κύματα).

Γιατί η AllNewz έχει γράψει δεκάδες άρθρα σχετικά με την ασύρματη τεχνολογία

Πολύ απλά: Γιατί πάθαμε και μάθαμε. Κάνοντας καθημερινή χρήση του ίντερνετ με wifi αρκετές ώρες την ημέρα, άρχισαν περίεργοι πονοκέφαλοι, ζαλάδες, ναυτία και όλα τα σχετικά με την ακτινοβολία συμπτώματα. Καλέσαμε την Home Biology να κάνει μετρήσεις στο χώρο και… ιδού το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα:

Με λίγα λόγια και απλά, με προτεινόμενο όριο τις 100 μονάδες, το ρούτερ σε ασύρματη ρύθμιση έφτανε τις 11.250!!! Και με το ρούτερ απενεργοποιημένο, και μόνο το κομπιούτερ ανοικτό, λόγω των ασύρματων mouse & keyboard πιάναμε 3.750!

Κι από τότε, έτος 2013, αρχίσαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, γιατί ο καλός και σοφός λαός λέει, “Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε”.  Μέχρι να “αποδειχτεί” αν και πόσο βλάπτει η ασύρματη τεχνολογία, θα έχουν φαγωθεί μερικά μύρια κόσμου. Και κυρίως παιδιά.

Θα μπορούσα να βάλω το ένα λινκ μετά το άλλο εδώ, αλλά θα διαβάζετε μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Μπορείτε όμως να βρείτε μερικά στα Tags:            #, #, #, #Έξυπνοι μετρητές, καθώς και στο “φάκελλο” στο παλιό μας σάιτ.

Ωστόσο θα αναφέρω ένα, ειδικά αφιερωμένο στον “ένστολο” κο Δανιηλίδη, τον ναρκαλιευτή μας, τον “ήρωα του διαδικτύου” που δήθεν ξεσκεπάζει τις απάτες δημιουργώντας νέες αυταπάτες. Πρόκειται για τις δηλώσεις ενός άλλου ενστόλου, Βρετανού, αφού μιλάμε για τη συγκεκριμένη χώρα, ο οποίος μάλιστα ήταν ένας εμπειρογνώμονας όπλων μικροκυμάτων και εργάστηκε για το Βασιλικό Ναυτικό και τη βρετανική μυστική υπηρεσία. Γιατί, αν δεν το γνωρίζει ο κος Δανιηλίδης, τα μικροκύματα “σκοτώνουν”.

Και ο βρετανός συνάδελφός του κου Δανιηλίδη, δηλώνει σχεδόν με δάκρυα στα μάτια:

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τα Ελληνικά Hoaxes, αλλά αυτή η μανία “κατάρριψης” οποιασδήποτε εναλλακτικής πληροφόρησης μπορεί να βάλει σε σκέψεις και να προφυλάξει το ελληνικό κοινό από διάφορους κινδύνους, ανακατεμένη μαζί με τον αχταρμά καταρρίψεων διαφόρων πραγματικών ανοησιών, έχει αρχίσει να προβληματίζει. Η δε αβάσταχτη ελαφρότητα των επιχειρημάτων καθώς και η επιλεκτική αναφορά πηγών και πληροφοριών, υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού προς τους αναγνώστες τους. Ανησυχία δε προκαλεί το γεγονός ότι αρκετοί έχουν φάει αμάσητο ότι τα Ελληνικά Hoaxes κατέχουν το αλάθητο του Πάπα και μοιράζονται τα άρθρα τους, ενώ αν κάποιος στη σελίδα τους στο φέις εκφέρει αντίθετη άποψη δέχεται οργανωμένη επίθεση από τρολς που ξεφυτρώνουν στο λεπτό – η τακτική “Astroturf” για την οποία γράψαμε στο εκτενές άρθρο μας για τα ΜΜΕ και την ελευθερία τύπου (μην το χάσετε, αν δεν το έχετε ήδη διαβάσει).

Θα μπορούσε κάλλιστα ένας… “συνωμοσιολόγος” να πει ότι ίσως είναι οπαδοί του σχεδίου μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, ούτε και κανένας (απ’ όλους αυτούς που το έχουν δηλώσει δημόσια) που να το επιθυμεί – το κατέρριψαν και αυτό. Τα Ελληνικά Hoaxes, ποιός άλλος;

AllNewz

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 03/07/2017 @ 11:46 ΜΜ

  Χαχαχα Λέει: ”τα σήματα από το wi-fi είναι πολύ χαμηλής ισχύος”
  Ναι και άλλοι λένε ότι: ”Η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι πλάσμα οθόνες και συσκευές τύπου Iphone και Tablet είναι πολύ χαμηλής ισχύος”
  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!
  Η μακροχρόνια έκθεση στην ακτινοβολία, προκαλλεί μέχρι και γενετικές ανωμαλίες. Αμφιβάλλω για τον αν ξέρουν τι θα πει ακτινοβολία, αυτοί θα φαντάζονται, το φως χαχαχα
  Η ραδιενέργεια, επιρεάζει την σωματική δομή του ανθρώπου, μέσω των συχνοτήτων της, αυτό λέγεται: ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
  Το Wifi, μεταφέρει και αυτό συχνότητες!
  Το αποτέλεσμα είναι πάλι το ίδιο: Ο χρήστης ενός κινητού, που εκτείθεται στις συχνότητες αυτές για μακριά διάρκεια, κάθε χρόνο, όλο το χρόνο, μπορεί ο ίδιος να μην παρουσιάσει γενετική ανωμαλία, ειδικά αν είναι ενήλικας αλλά θα παρουσιάσει ορισμένα συμπτώματα, με τα χρόνια, στην όραση, στην ακοή περισσότερο, απ ότι θα παρουσίαζε αν δεν έκανε τόσο συχνή χρήση.
  Ο ανήλικος όμως, ο οργανισμός που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες φυσικές άμυνες, δεν έχει συνηθίσει ο οργανισμός του, είναι πολύ ποιο επιρρεπής, με αποτέλεσμα, να βγάλει συμπτώματα, σε πολύ νεότερη ηλικία και πολύ ποιο έντονα.
  Αν η πρώτη γενιά είναι έτσι, η δεύτερη γενιά θα βγει ποιο αδύναμη, η τρίτη κι άλλο και πάει λέγοντας…

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 03/08/2017 @ 12:02 ΠΜ

   Να τους ρίξουμε κι από μερικές προκαταβολικές σφαλιάρες, διότι όπως λένε και αυτοί, δεν πειράζει: »θα είναι χαμηλής ισχύος» ΧΑΧΑΧΑ

   • Νικητας 03/08/2017 @ 10:09 ΠΜ

    Θα λεμε οτι ειναι μικρης ισχυος η σφαλιαρες ..,αλλα θα ειναι ‘μπουκετα’ περιοπης !!! χαχαχαχα…ωραιος!!

 2. Το κακό με αυτούς είναι ότι τους διαβάζει πολύς κόσμος και αποβλακωνεται πλήρως…

  Όλα τα έχουν κάνει hoax…

  Ειδικά το άρθρο κάποιου Σαραντακου για την ελληνική γλώσσα (ινδοευρωπαικες πίπες) με εξόργισε…

 3. πατηστε κατο τα ελληνικα τρολλλλ τηποτα δεν καταρηπτουν 80% ψεματα ειναι

 4. Το χοαξ δεν το γνωριζα.ειδα ομως οτι ειναι ακρως-αντιθετα ανταγωνιστικο με τις διαφορες μαλακίες που γράφονται σε διάφορα σάιτ.πληρως αντιθετο σε κινδυνολογία που μας τρελαίνει καθε μέρα.μάλλον κάποιους τους ενοχλει αυτο…εν τελει ας κρίνει ο αναγνώστης,πού είναι το περίεργο?????

 5. Παπαριά είναι το εβραιο”ελληνικαχοαξ” μαζι με συριζαιους και το ποτάμι.
  Κυριως φτιάχτηκαν για να συμαζεψουν τα ασυμάζευτα με τους ψεκασμούς και τη γεωμηχανική.

  Σε αυτό το άρθρο ανιχνεύεται συνολικά το σκεπτικό τους. http://ellinikahoaxes.gr/2016/08/07/world-population/

  Και σε αυτό http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/26/should-gmos-scare-us/

  Φυσικά είναι να βλέπουν ως “φαντασμένους” του συνομωσιοαναλυτες, αφού είναι οι ίδιοι οι διεθνεις συριζοποταμαιοι το πρόβλημα.

 6. ΝΟ ΝΑΜΕ 03/08/2017 @ 3:13 ΠΜ

  Πως “κατερρριψαν” ως είδηση το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμου; Με χαζές γενικές στατιστικές του παγκόσμιου πληθυσμού με εξαίρεση όμως τους μουσουλμάνους.
  Φυσικά δεν έκαναν αναφορά στους νόμους και προθέσεις οικογενειακού προγραμματισμού. Σε απτά πράγματα δηλαδή και σε ό,τι προωθούν ολοφάνερα, δεν λέμε για τα γραφόμενα σε κάτι πλάκες στις ΗΠΑ.

 7. «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών η έκθεση σε τεχνητές πηγές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων αυξάνεται συστηματικά, (…) ότι η ασύρματη τεχνολογία εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά πεδία που ενδέχεται να έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις στη δημόσια υγεία,(…) ότι η διχογνωμία στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας σχετικά με τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιπροσωπεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία έχει ενταθεί, (…) καλεί τα κράτη μέλη, να θέσουν στη διάθεση του κοινού χάρτες που θα αποτυπώνουν την έκθεση σε γραμμές υψηλής τάσης, σε ραδιοσυχνότητες και σε μικροκύματα, ιδίως σε όσες προέρχονται από ιστούς τηλεπικοινωνιών, από ραδιοφωνικούς αναμεταδότες και από τηλεφωνικές κεραίες»

  Ψήφισμα 2008/2211 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία

 8. Διομήδης 03/08/2017 @ 9:03 ΠΜ

  Η αλήθεια είναι πως για εκπομπή ακτινοβολίας από ασύρματες συσκευές (πχ κινητά) εξακολουθεί να ισχύει το (αυθαίρετο) όριο των 2.5 Watts δίπλα στο κεφάλι μας, από τότε που θεσμοθετήθηκε στη διάσκεψη της Μαδρίτης το 1973.
  Οι μελέτες άργησαν πολύ.

 9. οι δείκτες στο πληκτρολόγιο σαν εικόνα είναι κόκκινες δηλαδή sos maiden ..
  μήπως είναι το αντίθετο;

  πολλές επιβεβαιώσεις 😉

 10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/08/2017 @ 6:35 ΜΜ

  ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΨΗΦΙΣΤΑ. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ. ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ-ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ-ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΝΑΙ ΜΕΝ, ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ; ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ; ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΠΡΟΙΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
  nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2017/03/ereyna-chemtrails.jpg
  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*