Η θεραπεία είναι μέσα σου

fos

Η θεραπεία είναι μέσα σου

Πάντα είμαστε ακριβείς, στην ώρα μας, εκεί που θέλουμε να είμαστε. Τα πάντα αλλάζουν όταν αρχίζουμε να το γνωρίζουμε αυτό και να το βιώνουμε σε πραγματικό χρόνο.

Είναι αναγκαίο να κάνουμε κύκλους, ενόσω συσσωρεύουμε τη δύναμή μας, ενόσω αποκτούμε επίγνωση, τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, ενόσω μαθαίνουμε βιωματικά.

Ο φόβος μάς δείχνει. Κάποτε θα οριστεί ως «θετικό» συναίσθημα, προτού αφαιρέσουμε όλες τις κατατάξεις.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τίποτα δεν συμβαίνει εναντίον μας ή παρά τη θέλησή μας, παρά μόνο το επίπεδο της αντίληψής μας ορίζει την πραγματικότητα. Η διαφορά της θεωρίας από την πράξη είναι η διαφορά της ασυνείδητης από τη συνειδητή δημιουργία, που αλλάζει, μεταμορφώνει, θεραπεύει, επαναφέρει τα πάντα σε απόλυτη αρμονία/ισορροπία.

Όλα είναι ευκαιρίες, που αποκαλύπτονται μόνο εφόσον είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να «βουτάμε» σε «κατώτερα», περιοριστικά επίπεδα της πραγματικότητας, από ανώτερα πεδία αντίληψης, αποκαλύπτοντας την πλάνη μα και τη χρησιμότητά τους.

Η πρόκληση παραμένει ατομική, όσες θεωρίες κι αν αναπτύξουμε, όσες αναλύσεις κι αν εφεύρουμε. Τα πάντα συνδέονται, συνθέτονται και αποκαλύπτονται, μόνο ανυψώνοντας τη δική μας συνειδητότητα, σε επίπεδα που ξεπερνούν το χρόνο και το χώρο, όπου όλα τα επιμέρους, όλες οι θρησκείες, τα λόγια σοφών, οι επιστήμες και οι ξεχωριστοί τομείς της ζωής μας ενώνονται σε ένα απερίγραπτα όμορφο, ουσιαστικό «μοτίβο» αλήθειας, που δεν χρειάζεται πλέον επιμέρους εξηγήσεις, δεν αλλοιώνεται με κανένα εκφοβισμό, βίαιη κατήχηση ή λεκτική ανάλυση.

Αυτή τη μαγική στιγμή, ηλεκτρίζεσαι, πάλλεσαι, ανανεώνεσαι και συνδέεσαι. Όπου το «Εγώ», το «εμένα», το «δικό μου» και κάποιος «ανώτερος Εαυτός» ή “θεός”, έξω από σένα, παύουν να υπάρχουν ως ξεχωριστές οντότητες/ιδέες στο κεφάλι σου, στο Είναι σου.

Τότε κατανοείς τη δύναμή σου, και ταυτόχρονα την ευθύνη να τη διαχειριστείς. Τότε αισθάνεσαι το «βάρος» της γνώσης, που προηγουμένως μόνο υποπτευόσουν, μόνο ερωτοτροπούσες μαζί της και ταυτόχρονα αντιλαμβάνεσαι όλη την ανθρωπότητα, όλη τη δημιουργία, μέσα σου.

Και πάλι θα επιστρέψεις, στους κύκλους που δημιουργείς, για να δεις, να αποκαλύψεις, να συσσωρεύσεις δύναμη και να απαλλαγείς από προγράμματα και εικονικές πραγματικότητες. Γιατί όλα τα επέλεξες Εσύ, και ήρθε η μεγαλόπρεπη εκείνη στιγμή που το γνωρίζεις, το αισθάνεσαι σε κάθε σου κύτταρο, το εκπέμπεις, με κάθε σου αναπνοή και παλμό ζωής.

Γιατί η θεραπεία είναι η ίδια η επίγνωση, καθώς όλα όσα υλοποιείς αρχίζουν να περιέχουν το στίγμα της δικής σου επίγνωσης και όλα μεταμορφώνονται, σύμφωνα με την ύψιστη βούλησή σου…

butterfly

Τα πάντα είναι δυνατά.
Αν μπορείς να το συλλάβεις, μπορείς να το υλοποιήσεις.
Τα εμπόδια είναι εικονικές πραγματικότητες, που δημιουργούμε.
Τα πάντα προσφέρουν.
Τα πάντα μεταμορφώνονται.

Χριστιάνα Σοφία

synthesieautou.blogspot.gr

One thought on “Η θεραπεία είναι μέσα σου

 1. Hermes says:

  Βρισκόμαστε σε μια πορεία προς το ασυνήθιστο, πρός το άγνωστο. Το παλιό είναι δομημένο το καινούργιο όχι ακόμα.

  Τονίζω ότι:
  Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για ολόκληρο το σύμπαν σου και ταυτοχρόνως δεν είσαι υπεύθυνος για κανένα στοιχείο της πραγματικότητας των άλλων.

  Μπορούμε αν θέλουμε να μοιραστούμε την κατανόησή μας και την εμπειρία μας.

  Κανένας δεν μπορεί να σου κάνει κακό παρά μόνο αυτός που του το επιτρέπεις.

  Δεν υπάρχει κανένας κανόνας, δεν υπάρχει καμμιά δομή εσωτερικώς ή έξω από σένα πού να μην έχεις δημιουργήσει εσύ ο ίδιος.

  Ποιόν θεωρείς πιό ισχυρό στην ζωή σου;
  Εσύ είσαι ισχυρότερος απ’ αυτόν όσον αφορά την δικιά σου ζωή.

  Η αυθεντία στην ζωή σου δεν είναι κανένας έξω από σένα παρά μόνο εσύ.

  Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και ξαναμάθε να είσαι στο παρόν.

  Και ο στόχος είναι σημαντικός και η πορεία περισσότερο σημαντική.
  Καί το παρελθόν και το μέλλον είναι σημαντικά και το παρόν είναι πιό σημαντικό.

  Αυτά, με λίγα λόγια, αποτελούν το καινούργιο, όχι, ίσως, τόσο όταν τα κατανοούμε διανοητικά αλλά κυρίως όταν τα εφαρμόζουμε.

  Ηλίας Α. Λυμπέρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *