20:28 - 09/01/2021

Η πανδημία της πλάνης

Σε κλειδώνουν στο σπίτι με αφορμή τα κρούσματα που υποτίθεται εντοπίζουν καθημερινά. Αλλά το μόνο που περίσσεψε αλήθεια είναι η πλάνη, το ψέμμα και η αποξένωση. Τι σημαίνει “κρούσματα”? Αυτά που εντοπίζουν τα rapid tests τους αλλά και οι μοριακοί τους έλεγχοι (RT-PCR).

Τα ίδια rapid test στα οποία βάζαν κοκακόλα και τσάι σε διάφορα βίντεος κάποιοι, και τα έβγαζαν “θετικά στον ιό”.  Μήπως ο μοριακός? Μήπως εκείνος είναι καλύτερος? Ο ίδιος ο δημιουργός του δήλωσε πριν πεθάνει ότι δεν ενδύκνειται για διαγνωστική διαδικασία.

Μήπως ο μοριακός λαμβάνει ζωντανό δείγμα του ιού in vivo κατά την λεγόμενη φθοροποιό δράση του, και γίνεται καλλιέργεια αυτού του ιού σε κάποιο μέσο αναπαραγωγής? Φυσικά και όχι. Το μόνο που έχεις είναι μία σούπα γενετικού υλικού, προιόν υπερταχείας περιστροφής ενός δείγματος του βιο-υλικού σου απ την μπατονέτα. Και αν το αποτέλεσμα ταιριάζει με την αλληλουχία βάσεων που από την Γουχάν τους είχαν δώσει, τότε θεωρείται ότι “έχεις τον συγκεκριμένο κορωνοιό”.

Βρίθει αξιοπιστίας η μέθοδος δεν νομίζετε? Το ίδιο άτομο την κάνει 4 φορές και λαμβάνει 4 διαφορετικά αποτελέσματα. Ποιος μας εγγυάται ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι μία αλληλουχία κυττάρων δικών μας και άλλων μικροοργανισμών που απλά συνταιριάζει με τον αλγόριθμο τους?

Μήπως εκ του πονηρού οι σιωνιστές ηγήτορες αυτού του κόσμου, με την γνώση και τους επιστήμονες που έχουν στη διάθεση τους, σχεδίασαν μία παγκόσμια άσκηση, βασισμένη σε κάτι που θα έμοιαζε αληθοφανές και επιστημονικό, ενώ είναι απλά θέμα στατιστικών πιθανοτήτων το να βρεις αυτή την γενετική αλληλουχία σε ανθρώπους?

Θα μου πείτε τώρα και πως γίνεται πολλοί από αυτούς να έχουν και συμπτώματα όταν βγαίνουν θετικοί? Και σας απαντώ και πως γίνεται οι περισσότεροι που βγαίνουν θετικοί να είναι ασυμπτωματικοί? Η απάντηση θα επιχειρηστεί να δοθεί και παρακάτω αργότερα.

Επίσης θα ρωτήσετε τόσοι νοσηλευτές και ιατροί πως ξεγελιούνται? Ένα λοιπόν που τους κάνει, είναι το confirmation bias.  Η πλάνη της επιβεβαίωσης. Όταν ο εγκέφαλος τελεί υπό στρες, και κυριαρχεί το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, είναι εύκολο το φόβητρο σου να το βλέπεις παντού μπροστά σου. Ας μας δείξουν όμως τα αληθινά στατιστικά των λοιμώξεων και θανάτων από αναπνευστικά τα τελευταία 10 χρόνια, και ξαναμιλάμε περί απαράμιλλης καταστροφικότητας του κορωνοιού. Και κατά πόσο άξιζε να κλειδώσει έναν πλανήτη μέσα.

Ας μας δείξουν επίσης τις ιατροδικαστικές μεθόδους που αποδεικνύουν ότι ο θάνατος προκλήθηκε από το μικρόβιο (έστω και συνεργιστικά). Καθώς και τις επιβεβαιωμένες μελέτες που δικαιολογούν την  βέβηλη ταφή με νάυλον και το μη-άνοιγμα για δέκα χρόνια.

Αλλά ξέρετε κάτι αγαπητοί μου? Δεν θα μπορέσουν. Γιατί η ίδια η κοσμοθεώρηση της ιατρικής τους, πατά σε σαθρές βάσεις. Όπως συζητήσαμε και στο άρθρο για τους Παστέρ- Μπεσάμπ, δεν υπάρχει μόνο η θεωρία του εισβολέα μικροβίου δολοφόνου, αλλά και του αποικοδομητή-καθαριστή-συμβιοτιστή. https://katohika.gr/autognosia/covid-19-pandimia-i-thriskeia-to-dogma-pou-kryvetai-piso-ap-to-kleidoma-olou-schedon-tou-planiti/

Δεν δημιουργούν οι μύγες ακαθαρσίες, οι ακαθαρσίες δημιουργούν μύγες. Δεν προκαλούν τα μικρόβια ασθένεια, η ασθένεια προσκαλεί μικρόβια. Και αυτό είναι το μεγάλο κόκκινο χάπι- αποκάλυψη, το κρύψιμο του οποίου κρατάει έναν πλανήτη υγειονομικά σκλαβωμένο. Ο θάνατος γεννά σήψη και η σήψη προσκαλεί αποδόμηση. Οι κατάλληλοι μικροοργανισμοί στην κατάλληλη ποσότητα, στο κατάλληλο κυτταρικό έδαφος και στην κατάλληλη συγκυρία καθίστανται είτε συμβιοτικά προβιοτικά ή επιδημικά παράσιτα.

Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ανόητο γιατί δεν το σχεδίασε ο Θεός ανόητο. Αντιδρά στα ψυχικά, συναισθηματικά, χημικά, ηλεκτρομαγνητικά και άλλα στρεσογόνα που διαταράσουν την ισορροπία του. Δεν υφίσταται ομοιόσταση αλλά μάλλον ετερόσταση αφού συνεχώς προσαρμόζεται στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον του.

Υπό αυτό το πρίσμα καταλαβαίνουμε ότι η όλη ακατάσχετη τρομοκρατία και τρομολαγνεία του κορωνοιού εκτός από τα άλλα αποτελέσματα που θα έχει (καταστροφή οικονομίας και μικροεπιχειρήσεων, αποξένωση ανθρώπων, ψυχολογικά προβλήματα παιδιών και μεγάλων, ανάπτυξη δουλικού φρονήματος, παγκόσμιο οικονομικο-κοινωνικό reset στα πρότυπα της νέας τάξης κλπ), καταφέρνει και να περάσει στο κοινωνικό συνειδητό όσο ποτέ, την ιδέα αυτή του μικροβίου-τρομοκράτη. Ο Θεός δεν δημιουργεί τρομοκράτες αγαπητοί μου, μόνον ο άνθρωπος.

 

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Άρης Παπαμιχαήλ 01/09/2021 @ 9:05 ΜΜ

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

  2. Παναγιώτης Πολίτης 01/10/2021 @ 7:33 ΠΜ

    Χίλια ευχαριστώ Άρη. Εξαιρετική και η αναζήτηση της αλήθειας. Η αμφιβολία είναι αρχή σοφίας έλεγε ο Σωκράτης. Μακάρι να τον μιμηθούμε στο ελάχιστο και να δούμε τι μας ταίζουν εδώ και πολλά χρόνια… .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh