08:35 - 22/12/2020

Επείγουσα ειδοποίηση πληροφοριών του ΠΟΥ για χρήστες των RT-PCR τέστ

Ειδοποίηση για ιατρικά προϊόντα

14 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή προφανώς είναι η προσπάθεια του ΠΟΥ να »αντιμετωπίσει» την Αίτηση Διακοπής των δοκιμών των εμβολίων και την απόσυρση της δημοσίευσης του πρωτοκόλλου για την PCR από τον Ντρόστεν κ.α. ταυτόχρονα με την έναρξη της αγωγής απο επιχειρηματία στο Βερολίνο ενάντια στον Ντρόστεν, εκρεμούν και άλλες αγωγές εναντίον του, όπως η αγωγή του Δρ Λάνκα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Τι μας λέει στην Εκτακτη Ειδοποίηση;;;

Με περίπλοκη επιστημονική γραφή, επιβεβαιώνει αυτό που φωνάζαμε τόσο καιρό, για τα ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του υποτιθέμενου »καινούριου» μας ιού και δεν θα σταματήσω να τον λέω υποτιθέμενο καινούριο, εως ότου γίνουν μελέτες σε δείγματα αίματος παλαιοτέρων ετών.

1. Δώστε την τιμή Ct (όριο κύκλων, οι κύκλοι που σταματάν τον πολλαπλασιαμό του δείγματος) στην αναφορά στον αιτούντα πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, λέει ο ΠΟΥ.

ΓΙΑΤΙ;;

ΕΞΗΓΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

»Η αρχή σχεδιασμού του RT-PCR σημαίνει ότι για ασθενείς με υψηλά επίπεδα κυκλοφορούντος ιού (ιικό φορτίο), θα χρειαστούν σχετικά λίγοι κύκλοι για την ανίχνευση του ιού και έτσι η τιμή Ct θα είναι χαμηλή. ‘Αντίθετα, όταν τα δείγματα επιστρέφουν με υψηλή τιμή Ct, αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται πολλοί κύκλοι για την ανίχνευση ιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να εξακριβωθεί η διάκριση μεταξύ θορύβου περιβάλλοντος και πραγματικής παρουσίας του ιού στόχου. »

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ »ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΤΑ ΒΓΑΖΑΝ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Συνεχίζει…

»Έτσι, η IFU θα δηλώσει πώς να ερμηνεύσει δείγματα στο όριο ή κοντά στο όριο της θετικότητας PCR. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η IFU θα δηλώσει ότι το όριο θα πρέπει να ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ για να διασφαλιστεί ότι τα δείγματα με υψηλές τιμές Ct δεν έχουν εκχωρηθεί εσφαλμένα σαν θετικά SARS-CoV-2 που εντοπίστηκαν λόγω θορύβου περιβάλλοντος.»

Αυτό που πάλι φωνάζαμε ότι τι όριο κύκλων Ct, καθοριζόταν απο τον εκάστοτε κατασκευαστή τέστ, χωρίς καμμία οδηγία και ενώ είχαν βγεί αρκετές μελέτες που ξεκαθάριζαν καθαρά το τοπίο, ότι πάνω απο 25 κύκλους το ανώτερω, τα αποτελέσματα ήταν ψευδώς θετικά, σε όλες τις χώρες το όριο κύκλων ήταν 30-45 !!!!

Ας ρίξουμε μια ματιά στα προτεινόμενα Cycles / CT-value στο πρωτόκολλο του Drosten. Εντοπίζουμε μια παράλογη τιμή 45 Κύκλων εκεί.

Επίσης ο Φάουτσι απο τον Ιούλιο παραδέχτηκε δημόσια ότι κάθε θετικό τεστ πάνω από 35 κύκλους είναι ψευδώς θετικό, ενώ Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν συνήθως 42-45 κύκλους, λέει ο Fauci

Και ο ΠΟΥ αναφέρει καθαρά τον λόγο που έβγαλε την ειδοποίηση.

Περιγραφή του προβλήματος:

»Ο ΠΟΥ έχει λάβει σχόλια από τους χρήστες σχετικά με αυξημένο κίνδυνο για ψευδή αποτελέσματα SARS-CoV-2 κατά τη δοκιμή δειγμάτων που χρησιμοποιούν αντιδραστήρια RT-PCR σε ανοιχτά συστήματα.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε διαγνωστική διαδικασία, είναι σημαντικό να σημειωθούν οι θετικές και αρνητικές προγνωστικές τιμές για το προϊόν σε έναν δεδομένο πληθυσμό δοκιμών.

Καθώς το ποσοστό θετικότητας για το SARS-CoV-2 μειώνεται, η θετική προγνωστική τιμή επίσης μειώνεται. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα ένα άτομο που έχει θετικό αποτέλεσμα (να ανιχνευθεί με SARS-CoV-2) να μολυνθεί πραγματικά με SARS-CoV-2 μειώνεται καθώς μειώνεται ο ρυθμός θετικότητας, ανεξάρτητα από την ειδικότητα της ανάλυσης. Επομένως, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης ενθαρρύνονται να λάβουν υπόψη τα αποτελέσματα των δοκιμών μαζί με κλινικά σημεία και συμπτώματα, επιβεβαιωμένη κατάσταση οποιωνδήποτε επαφών κ.λπ.»

Τώρα εμείς που έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας γενικά με όλα αυτά που έχουν γίνει, ελπίζω να μην έχει σχέση αυτή η μείωση των Ct κύκλων με τον ερχομό των εμβολίων.

Πως η επιτυχία του εμβολίου θα εκτοξευθεί

Από τον Jon Rappaport

»Παραγγείλετε μια αλλαγή στον τρόπο εκτέλεσης του διαγνωστικού ελέγχου PCR. Η πρακτική της ενίσχυσης του αρχικού δείγματος από τον ασθενή λαμβάνει χώρα σε κύκλους ή άλματα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κύκλων, τόσο πιθανότερο είναι το τεστ να οδηγήσει σε θετική διάγνωση COVID. Επομένως, παραγγείλετε μειωμένο αριθμό κύκλων για όλα τα εργαστήρια δοκιμών.»

Αποτέλεσμα?
Λιγότερες διαγνώσεις COVID. Λιγότεροι αριθμοί κρουσμάτων. «Το εμβόλιο λειτουργεί.»

»Οι χρήστες αντιδραστηρίων RT-PCR πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά το Instruction For Users IFU (ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΕΣ) για να προσδιορίσουν εάν η χειροκίνητη προσαρμογή του ορίου θετικότητας PCR είναι απαραίτητη για να ληφθεί υπόψη τυχόν θόρυβος στο παρασκήνιο που μπορεί να οδηγήσει σε ένα δείγμα με αποτέλεσμα τιμής υψηλού ορίου κύκλου (Ct) να ερμηνευτεί ως θετικό αποτέλεσμα.

Η αρχή σχεδιασμού του RT-PCR σημαίνει ότι για ασθενείς με υψηλά επίπεδα κυκλοφορούντος ιού (ιικό φορτίο), θα χρειαστούν σχετικά λίγοι κύκλοι για την ανίχνευση του ιού και έτσι η τιμή Ct θα είναι χαμηλή.

Αντίθετα, όταν τα δείγματα επιστρέφουν με υψηλή τιμή Ct, αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται πολλοί κύκλοι για την ανίχνευση ιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να εξακριβωθεί η διάκριση μεταξύ θορύβου περιβάλλοντος και πραγματικής παρουσίας του ιού στόχου.

Έτσι, η IFU θα δηλώσει πώς να ερμηνεύσει δείγματα στο ή κοντά στο όριο της θετικότητας PCR. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η IFU θα δηλώσει ότι το όριο θα πρέπει να ρυθμιστεί χειροκίνητα για να διασφαλιστεί ότι τα δείγματα με υψηλές τιμές Ct δεν έχουν εκχωρηθεί εσφαλμένα σαν SARS-CoV-2 που εντοπίστηκαν λόγω θορύβου περιβάλλοντος.

Οι κατασκευαστές επανεξετάζουν τακτικά το σχεδιασμό του προϊόντος τους, συμπεριλαμβανομένης της επισήμανσης και της IFU βάσει των σχολίων των πελατών. Στις πρώτες φάσεις της πανδημίας COVID-19, τα διαγνωστικά in vitro (IVDs) αναπτύχθηκαν γρήγορα, επικυρώθηκαν και επαληθεύτηκαν και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν.

Επομένως, δεν είναι απροσδόκητο ότι οι IVD (In Vitro Diagnostics) ενδέχεται να απαιτούν βελτίωση βάσει των σχολίων των χρηστών μετά την εισαγωγή τους σε κλίμακα. Οι χρήστες θα πρέπει να επαληθεύουν την έκδοση του IFU με κάθε αποστολή που λαμβάνουν για να δουν εάν έχουν γίνει αλλαγές στο IFU.

Συμβουλές σχετικά με τη δράση που πρέπει να αναλάβουν οι χρήστες:

Διαβάστε προσεκτικά το IFU στο σύνολό του.

Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο εάν υπάρχει κάποια πτυχή του IFU που δεν σας είναι σαφής.

Ελέγξτε το IFU για κάθε εισερχόμενη αποστολή για να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στο IFU.

Εξετάστε οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα (ανιχνεύθηκε με SARS-CoV-2) ή αρνητικά αποτελέσματα (δεν εντοπίστηκε SARS-CoV-2) σε συνδυασμό με τον τύπο δείγματος, κλινικές παρατηρήσεις, ιστορικό ασθενούς και επιδημιολογικές πληροφορίες.

Δώστε την τιμή Ct στην αναφορά στον αιτούντα πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Διαβίβαση αυτής της ειδοποίησης πληροφοριών του ΠΟΥ για χρήστες:

Διαδώστε αυτήν την ειδοποίηση σε όλους όσους πρέπει να είναι ενήμεροι εντός του οργανισμού σας ή σε οποιονδήποτε οργανισμό όπου το πιθανώς επηρεαζόμενο προϊόν έχει αναπτυχθεί και χρησιμοποιηθεί.
Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο για περισσότερες πληροφορίες:»
Anita SANDS, κανονισμός και προεπιλογή, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, e-mail: sandsa@who.int

ΠΗΓΗ

WHO Information Notice for IVD Users

Μπορεί η διαγνωστική εξέταση για την COVID-19, να ανιχνεύσει ιούς;

COVID19 – Απόδειξη παγκόσμιας απάτης ισχυρίζονται Ισπανοί επιστήμονες

Ο Δρ Scoglio εξηγεί το μεγαλύτερο bias της Covid19. Τις μετρήσεις των τέστ.

fytro.wordpress.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh