in

Διάσπαση DNA προκαλεί η ακτινοβολία των κινητών!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κι αυτό το προκαλεί η ήδη ευρέως χρησιμοποιούμενη ακτινοβολία…

φανταστείτε τι θα προκαλεί η 5G

με την οποία θα ασχοληθούμε σε επόμενες αναρτήσεις…

Θαρρώ πως είναι καιρός να ενημερωθούν όλοι ΟΡΘΑ και να επιβάλλουν με σοφία την απαγόρευση απάνθρωπων και αφύσικων ακτινοβολιών που υποσκάπτουν την ίδια τη ζωή!

Από το 14ο λεπτό μιλά ο Δρ. Carlo, o οποίος ανακάλυψε πως προκαλούν διάσπαση στο DNA και πως οι ακτινοβολίες τους εμποδίζουν τον οργανισμό να επιδιορθώσει αυτές τις βλάβες(!) κάτι που είναι πλήρως καταστροφικό.

Ακόμη και οι ελληνικές έρευνες αποκαλύπτουν πως οι παραμικρές ηλεκτρικές ή μαγνητικές ακτινοβολίες αλλάζουν την όλη λειτουργία των κυττάρων!

Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως στις τεχνιτές ακτινοβολίες και ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα πρέπει να αναζητήσουμε πλήθος ασθενειών που πλήττουν το σύγχρονο άνθρωπο!

Επιπλέον τούτο υποστηρίζει επίσης την αλήθεια της αυτοκτονικής διάστασης της χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που είχαμε δει και σε παλαιότερη ανάρτηση

θα πρέπει να είμαστε πλέον ιδιαίτερα υποψιασμένοι με τις εμπορικές πιέσεις για πλασάρισμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τάχα… περιβαλλοντολογικούς λόγους…

ΠΡΟΣΟΧΗ στις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι εκπρόσωποι των κατασκευαστών κινητών εταιριών… Οι δικές τους ¨ασφαλείς και επιτρεπόμενες¨τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από τις πραγματικά για τον άνθρωπο και τη ζωή επικύνδινες.
Επιπλέον δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη την φυσική της πληροφορίας και άρα της ποιότητας της ακτινοβολίας, αλλά μόνον τα μαθηματικά φυσικά μεγέθη…

Ας μην ξεχνάμε πως πολύ πρόσφατα μεγάλες εταιρίες κινητών πλήρωσαν μεγάλα ποσά σε χρήστες κινητών που τους μήνυσαν ομαδικά στην αμερική επειδή τα κινητά τους εκπέμπουν σε μεγαλύτερες τιμές από όσα αναγραφόταν στις συσκευές.

η τοξότισσα

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τώρα, μόλις, κατάλαβα γιατί ήρθα μέσω μιας μήτρας γεμάτης με νερό

Προκαλεί ο Ερντογάν: Θέλουμε λύση «win-win» στην Ανατολική Μεσόγειο