Από την κάλυψη μέχρι την καταστροφή..

Το 2013, ο βιολόγος Dr. Brian Hooker λαμβάνει μια κλήση από έναν ανώτερο επιστήμονα που εργαζεται στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α. (CDC), το κεντρο αυτο ειναι υπευθηνο τη μελέτη του οργανισμού το 2004 σχετικά με το εμβόλιο ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς (MMR) και τη σύνδεσή του με τον αυτισμό.

Ο επιστήμονας, Δρ. William Thompson, ομολόγησε ότι το CDC είχε παραλείψει κρίσιμα δεδομένα στην τελική τους έκθεση που αποκάλυπταν μια αιτιώδη σχέση μεταξύ του εμβολίου MMR και του αυτισμού. Κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών, ο Δρ Hooker καταγράφει τις τηλεφωνικές κλήσεις που του εκανε ο Δρ Thompson, ο οποίος του παρέχει τα εμπιστευτικά δεδομένα της συγκαληψης που καταστράφηκαν από τους συναδέλφους του στο CDC.

Ο Δρ Hooker επικαλείται τη βοήθεια του Δρ. Andrew Wakefield, ο βρετανος γαστρεντερολόγος κατηγορήθηκε ψευδώς ότι ξεκίνησε το αντιφυματικό κίνημα όταν ανέφερε για πρώτη φορά το 1998 ότι το εμβόλιο MMR μπορεί να προκαλέσει αυτισμό. Στη συνεχιζόμενη προσπάθειά του να υποστηρίξει την υγεία των παιδιών, ο Wakefield σκηνοθετεί αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζοντας τα στοιχεία πίσω από μια φρικτή συγκάλυψη που διαπράχθηκε από την κυβερνησση των ΗΠΑ .

Οι συνεντεύξεις με τους φαρμακοποιούς, τους γιατρούς, τους πολιτικούς και τους γονείς των παιδιών που έχουν παθει ζημια στην υγεια τους απο το εμβόλιο αποκαλύπτουν μια ανησυχητική εξαπάτηση που συνέβαλε στην αυξανόμενη αύξηση του αυτισμού και πιθανώς την πιο καταστροφική επιδημία της ζωής μας….

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *