13:36 - 09/08/2015

Αποκάλυψη: δες τι συμβαίνει με το σώμα όταν πιείς μια cola light

Την περασμένη εβδομάδα ο βρετανός φαρμακοποιός, Niraj Naik, δημοσίευσε την επιρροή της Coca-Cola στο σώμα μας. Πολλοί θα ήθελαν να μάθουν αν η Diet Coke με τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, όπως η ασπαρτάμη, είναι λιγότερο επιβλαβής για την υγεία;
Σύμφωνα με τον φαρμακοποιό, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των τύπων Coca-Cola, είτε είναι Diet Coke ή όχι… είναι όλα εξίσου κακά για την υγεία.
Μετά από 10 λεπτά
Το Φωσφορικό οξύ εισβάλει στο σμάλτο των δοντιών σας και οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, όπως η ασπαρτάμη προσποιείται ότι το σώμα λαμβάνει ζάχαρη..
Μετά από 20 λεπτά
Η Cola light όπως και η κανονική, προκαλεί την παραγωγή της ινσουλίνης, και το σώμα σας αποθηκεύει επιπλέον λίπος.
Μετά από 40 λεπτά
Ο συνδυασμός της καφεΐνης και της ασπαρτάμης σας φτιάχνει το κέφι. Η κοκαΐνη έχει μια παρόμοια λειτουργεία στο σώμα σας. Δημιουργούνται τοξίνες (excitotoxins) που μπορούν να εξαντλήσουν το μυαλό σας.

diet-cola

Μετά από 60 λεπτά
Το σώμα σας συνεχίζει να έχει την επιθυμία κατανάλωσης γλυκών, και η επιθυμία κατανάλωσης μιας ακόμη μεγαλώνει. Η Cola light δεν σβήνει τη δίψα σας αλλά προκαλεί αφυδάτωση.
Τα αναψυκτικά χωρίς φυσική ζάχαρη περιέχουν σχετικά πολύ φωσφορικού οξύ, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αδύναμα οστά και βλάβες στην καρδιά και τα νεφρά. Ακόμη και ένα κουτάκι την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο προβλημάτων υγείας, δήλωσε ο Naik.

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Κομματόσκυλο 08/10/2015 @ 5:46 ΜΜ

    Η light και η zero έχουν και κυκλαμικό οξύ, στην αμερική δεν έχουν, είναι απαγορευμένο εκεί.
    Ψάξτε το γιατί

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*