Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
22:59 - 04/09/2017

ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (2)!!!

ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (2)!!!

Εδώ το πρώτο μέρος…
….ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΩΒIΣΟΥΝ… ο φόβος είναι πυρηνική βόμβα και είναι και της μόδας…

Το σλόγκαν των αριστερών οικονομικών εκτελεστών του ΣΥΡΙΖΑ το θυμάστε σίγουρα…ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ….πόση υποκρισία θεέ μου και άλλη πόση κοροιδία αυτών που τους ψήφισαν για να εμφανιστεί τώρα το πραγματικό πρόσωπο της αριστερής λαιλαπας που εδώ και 1,5 χρόνο, πράττουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που εκφώνιζαν στην ήδη από άλλους προδομένη μάζα!!!

Ώμως, επειδή παραμένεις ακόμη ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ… η ελληνόφωνη μαφία θα τριπλασιάσει τους Πλειστηριασμούς των κατοικιών και ακινήτων, αρπάζοντας το βασικό σου δικαίωμα και μια από τις πρώτες ανάγκες του ανθρώπου για να επιβιώσει….σου στερεί ένα από τα βασικά σου δικαιώματα, αυτό της ΣΤΕΓΑΣΗΣ!!

Τώρα βιάζονται να διεκπαιρεώσουν το εγκληματικό ΕΡΓΟ τους…. ότι ανάθεσε η τραπεζική μαφία και όλοι οι σαπιοκοιλιάδες που ψήφιζες και χειροκρωτούσες μπροστά από την Βουλή, αγαπητέ Νεοέλληνα!!!
5.000 οικίες Ελλήνων πολιτών θα περάσουν στα χέρια άγνωστων τρίτων, εγχώριων και ξένων νέων ιδιοκτητών, μπορει να είναι και οι ίδιοι οι τραπεζίτες που τα πουλάνε στο δικό τους σινάφι ή μπορεί είναι οι κολλητοί τους αγοραστές στους ολοδικούς τους πλειστηριασμούς με πληροφορίες εκ των εσω για τα διαμερίσματα “λαυράκια” μέσα στις καλύτερες περιοχές με την καλύτερη θέα και αξία.

Όλα αυτά γίνονται γιατί είσαι μια ΜΟΝΑΔΑ που την ελέγχουν απόλυτα μέσα από δικούς τους κανονισμούς, νομοσχέδια και τραπεζικα συμβολαία, με τέτοιο τρόπο συμπληρωμένα για να προστατεύουν την ελίτ, κλέβοντας από αυτούς που βρίσκονται έξω από το κλειστό κλαμπ (βλέπε σκάνδαλα Ζιεμενς, υποβρύχια, ελικόπτερα κτλ.).

Γνωρίζουν πως να σε διαχειρίζονται, πως να σε διαχωρίζουν από την ΟΜΑΔΑ, αφού πρώτα σε βομβαρδιζαν με πιστωτικές κάρτες, με δάνεια και με εύκολο χρήμα διακοπών. Κανονικά μια τράπεζα κάνει εξωνυχιστικο έλεγχο στον μελλοντικό της οφειλέτη και δεν τον δανείζει παρά μόνο όταν είναι 100% σίγουρη οτι θα πάρει τα λεφτά της πίσω. Αυτή σε παρακάλαγαν να σε δανείσουν. Είδατε κάποια τιμωρία εναντίον τους, ή κάποια αγωγή ή φυλάκιση για την πολιτική των τραπεζιτών;;; Αυτό γιατί δεν θεωρείται Αμέλεια εκ μέρους των τραπεζιτών;;;

Βέβαια η μαφία των τραπεζιτών πατάει στο κουμπί και βγαίνει μια “χοντρή” ή αλλιώς δημιουργεί το εικονικό χρήμα και σε βάζει να πληρώνεις μέχρι να σε φάει το μαύρο χώμα….Το κράτος βέβαια δεν σε προστατεύει όπως θα έπρεπε να σε προστάτευε…αλλά γιατί να το κάνει εφόσον τα κορόιδα χαίρονται και λειτουργούν σαν ΜΟΝΑΔΑ σε ένα κόσμο που όλοι μπορούν να επιτύχουν το Αμερικανικό ή Ελληνικό όνειρο!!! Ανάθεμα τους… αν γνωρίζατε την δημιουργία του χρέους και πως σας κλέβουν με 1000 τρόπους…

Επειδή το υποσυνείδητο σου εκτελεί την πράξη με βάση την λειτουργία της ΜΟΝΑΔΑΣ… δεν λειτουργεί συλλογικά… δεν γνωρίζει την δύναμη που θα του πρόσφερε μια συλλογική ενέργεια ή κίνημα που θα προστάτευε την μάζα, την ΟΜΑΔΑ.

Λέτε η ελίτ να μην είναι οργανωμένη σαν ΟΜΑΔΑ με βαθμίδες, με κανόνες και μια ιεραρχία;;;
Πιστεύετε ότι οι κρυφές λέσχες του προέδρου της Δημοκρατίας σας ότι δεν εργάζονται ΟΜΑΔΙΚΑ;;;
Πιστεύετε ότι θα είχαν επιτύχει να περάσουν όλα αυτά τα εξωντωτικά μέτρα εναντίον σας αν δεν ήταν μέλη μιας κρυφής ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ με μακροχρόνιο σχέδιο;;;

Η ΜΟΝΑΔΑ είναι ένα άχρηστο όργανο που οδηγεί στην απομόνωση του θύματος, την αδράνεια του, την οικονομική εξαθλίωση του, και στο τέλος τον θάνατο ενώ αν η λογική της ΜΟΝΑΔΑΣ σας άφηνε να παρατηρήσετε πόσο άριστα λειτουργεί η ΟΜΑΔΑ της Βουλής σας μέσα από την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ κομπάρσων, θα είχατε καταλάβει ότι όλα τα μέτρα που παίρνουν, ΟΜΑΔΙΚΑ, είναι μέτρα εναντίον σας…!!!

Πιο λιανά …Οι ΟΜΑΔΕΣ των πολιτικών σας γεμίζουν τις σαπιοκοιλιές τους με αυτά που κλέβουν από εσάς τις άριστες εκπαιδευμένες μοναχικές, φτωχές και ίσοτιμες ΜΟΝΑΔΕΣ, που έδωσαν όρκο για πάντα ότι δεν έχουν καμία ισχύ και ευθύνη γιατί την παρέδωσαν με την ψήφο τους!!!

Για αυτό λοιπόν ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…ΑΝ ΘΕΣ να προστατέψεις το μέλλον της οικογένειας σου και όσων φίλων σου απέμειναν…

Αυτά τα ολίγα ως προς την ώραν….

KORAKS

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. ΚΟΡΑΞ ωραίος!

 2. Εσύ αποπάνω ξεκολάτε με τον συμπαντικό οργανισμό… Δεν υπάρχει αυτό… Το σύμπαν δεν αυτοδημιουργήθηκε μέσω του αιθήρ αλλά το δημιούργησαν… Το ξέρουν πολύ καλά αυτό πλέον… Cern αντίστροφη μηχανική! Και όχι μόνο! Την ΟΕΑ περίμεναν γι αυτό; Λέτε και κάτι άκυρα… Δεν είμαστε το 70 ούτε στο 80. θα έπρεπε και εσείς να έχετε προχωρήσει λίγο… Εκεί όμως… Κολλημένα μυαλά… Ναι στις ψυχοπαγίδες ναι στη σελήνη ναι στα νετρίνο ναι στον πιθανο πολεμο ομαδας ζευς κρονιων-γιαχβε ερπετοειδων (εγώ το λέω δυνάμεις καλού κακού, δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε ποιοι ήταν και τι ήταν ούτε μπορούμε να αποδείξουμε κάτι) ναι και σε κάποια άλλα… αλλά σε μερικά είστε οεο οχι ΟΕΑ… Σόρυ κιόλας δλδ…

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ... 09/05/2017 @ 1:43 ΠΜ

   ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;;;, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;;;!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΠΕΣ ΚΟΤΣΑΝΑ!!
   Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. ΠΟΙΟ CERN ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΣ;; ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ;;;
   ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ (ΑΙΘΕΡΙΚΟ-ΠΥΡΗΝΙΚΟ) ΠΥΡ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΡΑ(ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΧΑΣΗΣ)
   MH ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ,ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ.

   • Ξέρετε ποιο είναι το προβλημά σας στην οεα; Ότι δεν δέχεστε τπτ άλλο πέρα από αυτό που σας φύτεψαν στα κεφάλια σας… Όπως ακριβώς συμβαίνει με τους μασόνους με τους θρήσκους κ.ο.κ… Οι πληροφορίες ελέγχονται… Η γνώση ελέχεται… Πόσο κοντά στην αλήθεια πραγματικά μπορούμε να φτάσουμε; Και μη μου πεις τώρα ότι μιλήσατε με τους Ανδρομέδιους και σας τα είπαν… Ή ότι ο συμπαντικός οργανισμός θα φροντίσει να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα δρακονιανούς με τα “λευκά αιμοσφαίρια”- Ανδρομέδιους και λοιπους μεδιους που θα στείλει… Μλπα μπλα μπλα είσαστε και εσείς… Αποδείξεις μηδέν! Ολόκληρη υποτιθέμενη ΟΜΑΔΑ. Ζευς αν υπάρχεις βάλτους και λίγο μυαλό! ΑΜΗΝ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    • 2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ 09/05/2017 @ 3:52 ΜΜ

     ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ;;;.ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ KAI ΜΑΣΩΝΟΥΣ;; ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!….ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;; ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;; ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ;; ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΧΑΣΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΗ) ;;; ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ Ή ΕΤΕΡΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ $$$ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!

    • Καταρχhν βαλε ενα ψευδωνυμο να ξερω οτι καθε φορα μιλαω με εσενα…Νομιζεις οτι θα καθισω να παιξω μαζι σου; Οτι δεν εχω αλλες δουλειες να κανω; Παρε αυτο που σου αξιζει!

    • ΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ….

 3. μαυροι κσι αμοιροι 09/05/2017 @ 12:41 ΠΜ

  Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
  ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ..ΚΑΛΥΒΕΣ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

  • ΧΑΧΑΧΑ!!! 09/05/2017 @ 1:57 ΠΜ

   ΣΩΣΤΟΣ!!!…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 60 ΣΠΙΤΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΣΤΑΘΑΚΗΣ) ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….

 4. Νικητας 09/05/2017 @ 9:28 ΠΜ

  Μας εδωσαν ζωγραφιστα χαρτακια , και μαλιστα της νεας γενιας (ΕΥΡΩ) , για ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ !! Αντι πολεμου (ενοπλα) , χρησιμοποιησαν αυτο το κολπο , με χρηματηστηρια ,δανεια κλπ, και ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΧΡΥΣΟΥ με τα δηθεν ενεχυροδανειστηρια….ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!…….ΝΕΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ !!!………….ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ….ΠΕΣΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ !!!!…….Οι πιεσεις που μας ασκουν ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΕΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ,ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ !!!!……………….ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!…ΤΩΡΑ ….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ……..το πολυ – πολυ να χασουμε κατι υλικο , ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ !!!………..ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ , ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!…οποιος καταλαβαινει ας το κανει !!!!……Τιποτα αλλο ΔΕΝ μπορω να πω !!!!……………ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ….ΟΜΑΔΙΚΑ ….ΚΑΘΟΛΙΚΑ….ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!!!!!……….ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ !!!!!!

 5. χρωματιστά τα ψαράκια , όχι το μαύρο το ψαράκι..χαχα
  άρε Κόραξ…με τις φώτος σου!!

 6. Ανώνυμος 09/11/2017 @ 1:56 ΠΜ

  φτιαξε την μοναδα πρωτα (τον εαυτο μασ)σωστα και η ομαδα θα γινει απο μονη τησ αλλιωσ φτιαχνεισ κοπαδι με προβατα …χανους…που θελουν και μια μοναδα για αρχηγο τουσ.. ο καθενασ μεσα του να ψαξει να το βρει να γινει καλοσ ανθρωποσ?? δεν ξερω ετσι και αλλιωσ οτι χρειαζεσαι μεσα σου το εχεισ ασ το κανει ο καθενασ μασ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*