18:53 - 22/11/2017

Βορειοκορεάτης στρατιώτης αυτομολεί και οι σφαίρες δίπλα του πέφτουν βροχή (Video)

Βορειοκορεάτης στρατιώτης αυτομολεί και οι σφαίρες δίπλα του πέφτουν βροχή (Video)

Το περιστατικό συνέβη στα σύνορα της Βόρειας με τη Νότια Κορέα και καταγράφτηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Ένας Βορειοκορεάτης φαντάρος, εντελώς ξαφνικά πετάει τον οπλισμό του και αρχίζει να τρέχει προς την πλευρά των Νοτίων.

Μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι συνάδελφοι του τι έχει συμβεί εκείνος έχει καλύψει μια απόσταση. Τότε και μέχρι να φτάσει προς την πλευρά των Νοτίων, δέχεται καταιγισμό από σφαίρες. Καλύτερα να τον σκοτώσουν παρά να περάσει στους απέναντι.

Τελικά με υπερπροσπάθεια και αρκετή δόση τύχης ο νεαρός τα καταφέρνει, περνάει και κρύβεται πίσω από έναν τοίχο της συνοριακής γραμμής. Νοτιοκορεάτες στρατιώτες έρπουν για να καλυφθούν από τις σφαίρες και τον τραβάνε σε ασφαλές σημείο.

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    1
    Καλό θα μπορούσε άνετα να είναι θέμα ταινίας του Χόλλυγουντ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί