00:12 - 17/07/2017

Τραγωδία στο Κονγκό με δεκάδες θύματα όταν το σκάφος τους βυθίστηκε, γεμάτο με σπουδαστές

Τραγωδία στο Κονγκό με δεκάδες θύματα όταν το σκάφος τους βυθίστηκε, γεμάτο με σπουδαστές

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό πνίγηκαν όταν το σκάφος τους βυθίστηκε, αναφέρει το AFP. 54 άτομα αγνοούνται. Αρκετοί επιβάτες θα ήταν μεθυσμένοι σύμφωνα με πληροφορίες και επίσης, το πλοίο ήταν γεμάτο. Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ, της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής. Οι τοπικές αρχές ανάφεραν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ότι τα περισσότερα από τα θύματα ήταν φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή.

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί