15:29 - 08/10/2017

Τουρκία: 3 Γερμανοί τουρίστες νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τουρκία: 3 Γερμανοί τουρίστες νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

3 Γερμανοί τουρίστες σκοτώθηκαν σε ένα δυστύχημα στην Τουρκία και έντεκα (11) τραυμάτισαν. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος κατά τη διάρκεια ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει επάνω σε ένα φοίνικα.

Ο οδηγός είχε παραλάβει τους τουρίστες από το αεροδρόμιο της Αττάλειας. Οι γερμανοί παραθεριστές βρισκόντουσαν στο παραθεριστικό θέρετρο Manavgat.

the greek-truth

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί