in

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΣ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΣ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

“Η κάθε μορφής ενέργεια παράγει και τα ανάλογα με την φύση της γεγονότα, καταστάσεις, και επιφέρει τα ανάλογα αποτελέσματα στην ζωή μας.
Η προσευχή μας, παράγει ενέργεια.

Τα συναισθήματα μας, παράγουν ενέργεια.
Οι σκέψεις μας, παράγουν ενέργεια.
Η αγάπη, παράγει ενέργεια
Προσευχή, συναίσθημα, σκέψη, αγάπη.
Εκφράσεις αόρατες στο γυμνό μάτι ,που ενεργειακά όμως μπορούν να επιφέρουν τεράστιες και ορατές αλλαγές στην ζωή μας.

Βλέπετε παιδιά μου, η εκκλησία μας, όσο αναχρονιστική και αν φαντάζει στα μάτια και την αντίληψη ορισμένων, μέσα από το έργο που έχει αναλάβει από τον Κ.Η. Ιησού Χριστό, παράγει ενέργεια!!!!!!!!!!!!
Κάθε Ιερός Ναός είναι μια θεϊκή γεννήτρια ενέργειας.
Οι προσευχές μας παράγουν ενέργεια.

Οι ακολουθίες στους Ιερούς ναούς παράγουν ενέργεια.
Η Θεία λειτουργία, αυτή και αν παράγει ενέργεια.
Αν μπορούσε κάποιος να δει με γυμνό μάτι τις ουράνιες δυνάμεις που επεμβαίνουν στην Αγία τράπεζα κατά την διάρκεια της παρασκευής της θειας κοινωνίας,….. εκεί να δείτε ενέργεια.

Ο αγιασμός, το ευχέλαιο, όλα τα μυστήρια της εκκλησίας μας παράγουν ενέργεια ή οποία επιδρά επάνω μας με τα ανάλογα αποτελέσματα.”

Δείτε το…. μην το προσπεράσετε και απορρίψετε,κρίνοντας κάποιοι… επειδή φοράει ράσα,και κρατάει Σταυρό….ακούστε το πρώτα!

Report

What do you think?

Written by PanIko

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ……Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ!!!

---------------------------------------------------------
«ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ Ν' ΑΦΥΠΝΊΣΕΙΣ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΤΌΤΕ ΑΦΎΠΝΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ... ΕΆΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΊΨΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΟΥ, ΕΞΆΛΕΙΨΕ ΠΡΏΤΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΆΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΠΩΣ ΛΕΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΔΏΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΌΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ»

Comments

Leave a Reply
 1. Ακούτε Χριστιανοί;;;;;

  Αν και κάτι τέτοιοι έκαιγαν στο μεσαίωνα τους “άλλους” (αλλά και σήμερα, κατά κάποιον τρόπο).

  Ένα τεράστιο μπράβο στον κβαντικό παπά!!!!!!

 2. Συμφωνω απολυτως.

  Παω συχνα σε απομονομενα εκκλησακια για προσευχη και μερικες φορες η ενεργεια ειναι τοσο εντονη που βαζω τα κλαματα. Ενα εκκλησακι εδω κοντα εχει και αγιογραφια του Σολομωντα και αυτο με βοηθαει να νιωσω μελος αυτης της συναξης πνευματων.

 3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 21:42 ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

  ΜΕ ΗΡΕΜΕΗΣΕ !!!

  ΙΩ

 4. Γιατί σκολουθουν τισο βλακώδες και αισχρες διαφημισεις πάνω από τοσο σημαντικά θέματα?

 5. Οι βάσεις της επιστήμης που θα γεννηθεί μετά την καταστροφή του σημερινού πολιτισμού…

 6. Προφανώς και τα ΠΑΝΤΑ ειναι ενέγεια,αλλά,προς το παρόν,μόνο από ελάχιστες μορφές της,το κόστος μεταβολής της ύλης σε ενέργεια,είναι οικονομικά συμφέρον!

 7. Αν η υπόσταση κάθε ανθρώπου αποθηκεύεται ως Μνήμη, κάθε στιγμή, στο σύνολο της ενέργειας κι αν όλοι είμαστε αλληλένδετοι μεταξύ μας, τότε για να κάνεις ένα υπερφυσικό Θαύμα θα πρέπει να αλλάξεις όλη τη συνολική Μνήμη. Σωστά; Διότι αν αλλάξει μόνο ένα στοιχείο θα δημιουργούσε κατάρρευση του Κώδικα της Δημιουργίας. Δεν μιλάω για μαγεία τώρα διότι η Τέχνη της Μαγείας καθορίζεται από τους νόμους της φύσης, εγώ μιλάω για αλλαγή πέρα από το Μάτριξ, πέρα από κάθε φυσικό νόμο και πέρα από κάθε μαγεία. Εδώ είναι το θέμα τώρα, πώς πείθεις τον θεό να αλλάξει όλο το σύμπαν σε μια στιγμή ώστε να σου δημιουργήσει το θαύμα που θες;;; Βρείτε μου απαντήσεις σε αυτό. Με κάτι τέτοιο ακόμη και να πέθαινε κανείς μετά από όσες μέρες ήθελες θα μπορούσες να τον αναστήσεις, αν κάποιος έχανε το χέρι του, το πόδι του κτλ θα μπορούσε να αποκτήσει ξανά το άκρο. Αν είχε γεράσει θα μπορούσε να γίνει νέος. Πώς πείθεις το Θεό να σου κάνει το θέλημά σου, χωρίς να ενδιαφέρουν φυσικά οι συνέπειες στους άλλους; Πώς το ατομικό, γήινο και περιορισμένο ανθρώπινο ΕΓΩ μπορεί να απαιτήσει να γίνει το θέλημά του; Πόσο απελευθερωτικό θα ήταν αν με τη δύναμη του Θεού του Σύμπαντος προστάζαμε: «Ας γίνει το Θέλημά μου!» Και αυτό να γινόταν και να είχαμε δυνάμεις πέρα από κάθε μαγεία και πέρα από κάθε φυσικό νόμο; Αυτό θέλω να ανακαλύψω, πρέπει ο θεός να με τοποθετήσει στο κέντρο της ύπαρξής του και να αντιστρέψει τη βούλησή του υπακούοντας το δικό μου Θέλημα. (Παίζει να το ανακάλυψε ο Jesus Christ αν ήταν αλήθεια οι γραφές). Δεν θα είμαι θεός, αλλά ο θεός θα κάνει ότι του λέω σαν το τζίνι του λυχναριού.

  • ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕ ΠΧ ΤΟ ΧΑΡΤΗ DNA.ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤ ΩΜΟΙΩΣΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΙΚΤΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΕ ΕΙΔΩΛΟ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΔΩΛΟ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ Κ.Ο.Κ.Ε. ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΑΜΑΣΗΤΟ. ΠΧ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ. ΑΛΛΑ.. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΚΚΑΛΥΜΕΝΟ.. Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΩΣ ΟΡΙΣΜΟΣ. ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ.. ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΜΑ ΜΑΣ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ.. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ..ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ.

  • Αυτό που ζητάς είναι εγωιστικό και όπως καταλαβαίνεις ήδη, δεν μπορείς να ζητήσεις από οποιονδήποτε να αλλάξει κάτι για σένα προς το προσωπικό σου καλό (όπως μόνο εσύ το αντιλαμβάνεσαι) χωρίς να προκαλέσεις αλλαγές στις ζωές και ύπαρξη των υπολοίπων. Αλλά αυτό συμβαίνει ήδη όταν ακόμα και με τα μέσα που διαθέτουμε, π.χ. έχεις μια Πόρσε και τρέχεις με 300χλμ στην εθνική οδό ως αποτέλεσμα προκαλείς δυστύχημα και αφαιρείς την ζωή σου και άλλων 3 ανθρώπων που δεν σου έφταιγαν σε τίποτα. Έτσι επειδή ήθελες να ‘προστάξεις’ το αυτοκίνητο να σου κάνει την χάρη. Με αυτόν τον τρόπο θέλεις να ‘προστάξεις’ τον Θεό να σου κάνει τις προσωπικές χάρες; Πρέπει να καταλάβεις πως δεν είσαι μόνος στο σύμπαν και δεν είσαι αυτοδημιούργητος αλλά ένα πλάσμα που δημιουργήθηκε. Δεν φύτρωσες. Άλλος σε κατασκεύασε και σου είπε πως το σημαντικό είναι η Αγάπη. Αυτό σου δείχνει ο Δημιουργός σε ότι και αν έκανε για σένα και για μένα. Μέχρι και τον Υιόν Του σου έστειλε για να σε σώσει από τον πραγματικό θάνατο λέγοντάς σου: Αγάπα τον συνάνθρωπό σου σαν τον εαυτό σου. Κάνε το αυτό φίλε μου και όλα θα πάνε καλά. 🙂

 8. Γιωρίκας: Δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα στη ΔΕΗ, αύριο μου το κόβουνε. Κώστικας: Μην αγχώνεσαι φίλε μου, το ψυγείο, ο φούρνος, οι λάμπες, όλα με ενέργεια λειτουργούν κι η προσευχή είναι ενέργεια. Προσευχήσου και όλα θα παίζουν από μόνα τους!

 9. Ένα μουσικό βίντεο αφιερωμένο στην κονσερβοποιημένη πίστη που δεχτήκαμε από μικροί στη μάνδρα με τα άλλα ανθρώπινα ζώα. Για αυτό θέλουμε Ποιμένες και Αρχιμανδρίτες να φυλάνε στην μάνδρα εμάς που είμαστε τα πρόβατά τους. «Εμείς Πιστεύουμε!»
  https://www.youtube.com/watch?v=tmOkvLPervA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ιντριγκες και «περίεργες» γνωριμίες στο reality επιβίωσης ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Κρυφά «παιχνίδια» στο Survivor

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η …. ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ … Ε.Υ.Π…!!!