17:11 - 05/03/2017

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η …. ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ … Ε.Υ.Π…!!!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ   ΣΤΗΝ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ……. ΚΑΙ Η …. ΚΑΛΥΨΗ…. ΤΗΣ  Ε.Υ.Π..!!!!

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ελληνίδες και Έλληνες.

Έχω γράψει αρκετά άρθρα γι’ αυτό το περίεργο «φαινόμενο» της οργάνωσης Σώρρα και έχω υποστηρίξει πως δεν πρόκειται για γραφικούς ή απατεώνες όπως θέλουν να παρουσιάζονται, αλλά για δόλιους πράκτορες που εκτελούν ένα Αμερικάνικο σχέδιο, για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την ΕΞΟΥΣΙΑ της χώρας.

Σήμερα λοιπόν όλα αυτά θα τα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. Και αφού η Ε.Υ.Π. ενώ γνωρίζει,  τους αφήνει ανενόχλητους για να ολοκληρώσουν το σχέδιο επίθεσης κατά των Ελλήνων, επειδή ο χρόνος τελειώνει,  δεν μπορώ να περιμένω άλλο την Ε.Υ.Π.   Τώρα λοιπόν θα τα ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γιατί στο κάτω κάτω, οι εχθροί και οι προδότες της χώρας, κάνουν την …. «δουλειά» τους..!!!

Οι υπηρεσίες όμως που άπτονται της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της χώρας …….. τι κάνουν;;;

Γιατί το τελευταίο που θα περίμενα να δώ, είναι να γίνεται μέσα στην χώρα μου ένας «χορός»  κατασκόπων και προδοτών και αυτός να γίνεται,  από την μία μεριά, με την «ΚΑΛΥΨΗ» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και από την άλλη μεριά, με την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ προβολή των κατασκόπων, από όλα τα ΜΜΕ….!!!!!

ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;

Δεν ξέρω τι δικαιολογίες χρησιμοποιεί η Ε.Υ.Π. μέχρι τώρα, αλλά αν μετά από την σημερινή δημοσίευση,- που θα μάθει όλη η Ελλάδα, γι’ αυτήν την ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  κατά της χώρας απο την οργάνωση του Σώρρα,-  εξακολουθήσουν να την ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, να πάνε να κρεμάσουν ….κουδουνάκια στ@@ @@@@@@ τους και να μας αδειάσουν την γωνιά,  γιατί για πράκτορες δεν κάνουν.

Αντε Ρουμπάτη, γιατί την μεγάλη ΕΥΠ του πατριώτη  Σταυρακάκη την καταντήσατε μια …. «κουδουνίστρα»..!!!!

Άντε,  …… «πρακτόρια», γιατί οι  ιδιώτες, σας έχουν πάρει τα ….. «σώβρακα» ….!!!!!  Άντε λοιπόν να θυμηθούμε τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , τα στοιχεία που σας έδωσαν ΕΤΟΙΜΑ γι’ αυτούς τους Αμερικανούς κατασκόπους από το 2013  και μέχρι σήμερα έχουν «ΑΡΑΧΝΙΑΣΕΙ» στα ράφια του …… ΑΡΧΕΙΟΥ σας….!!!!!

Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

Την  ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά της Οργάνωσης Σώρρα, για ΠΡΟΔΟΣΙΑ της χώρας και για ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ κατά παντός υπευθύνου, την ξεκίνησε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ο Μανώλης Σφακιανάκης και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μετά από τις μεγάλες αποκαλύψεις του “anti-kentauron.blogspot.gr” που φανέρωναν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ…!!!

Βλέπετε ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι ένας πατριώτης και έντιμος κρατικός λειτουργός, (γι’ αυτό και τον αποστράτεψαν πριν την ώρα του) που από την στιγμή που έλαβε γνώση της ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ, κινήθηκε ΑΥΤΟΜΑΤΑ και ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ, απέναντι σε αυτήν την οφθαλμοφανέστατη υπόθεση ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  της χώρας από την Οργάνωση του Σώρρα.

Τα στοιχεία δημοσιοποιούνται στο  “anti-kentauron.blogspot.gr” τον Ιούνιο του 2013, όταν η Οργάνωση Σώρρα, δραστηριοποιείται ήδη 9 μήνες μέσα στην Ελλάδα. Παρότι τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται είναι αρκετά για να αποδειχθεί η προδοσία της χώρας, αποτελλούν μόνο το 20% των στοιχείων που συλλέχθηκαν.  Η  Δίωξη όμως ηλεκτρονικού εγκλήματος με σαφώς ανώτερη τεχνολογική δυνατότητα, συνέλλεξε μετά την πληροφορία, πολύ μεγαλύτερο όγκο στοιχείων.

Αυτά τα στοιχεία, ως ανώτερη και πιο ειδική υπηρεσία σε θέματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, τα λαμβάνει η ΕΥΠ και η υπόθεση έρχεται στην διαχείρηση των «ειδικών» της ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Έκτοτε ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ η τύχη του ΦΑΚΕΛΟΥ και η πορεία της έρευνας.  Και αντί από το 2013 που ανέλαβαν την υπόθεση, να έχουν συλλάβει τους προδότες και τους  κατάσκοπους  της οργάνωσης Σώρρα,  τους άφησαν ελεύθερους να αλωνίζουν την χώρα, να στρατολογούν προδότες, πράκτορες και ηλίθους, να κάνουν ορκομωσίες στον Εωσφόρο,  να έχουν δημιουργήσει μία παραστρατιωτική οργάνωση με σύγχρονο οπλισμό  ενεργειακών όπλων του Αμερικανικού στρατού, να απειλούν τους Έλληνες και να ετοιμάζονται να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και διά της ΒΙΑΣ την εξουσία στην Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει τώρα και ……… «πολιτικό σχηματισμό».!!!!!

ΡΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;

Αντί να τους έχουν  συλλάβει για κατασκοπία από το 2013, τους «διαφημίζουν» και τους προβάλλουν   συνεχώς από τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.  Το καταλαβαίνετε αυτό;;;  ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;;;  Να δώσουν την …. εξουσία  στον Τουρκο-«ΠΙΘΙΚΟ» για να δολοφονήσει τους Έλληνες;;;;

Και ενώ έχουν  όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την  προδοσία της χώρας,  τους δίνουν ΑΣΥΛΙΑ;;;  Γι’ αυτό και έχει αποθρασυνθεί τελείως ο Τουρκο-«ΠΙΘΙΚΟΣ» και μας απειλεί κατάμουτρα,……….;;;

Artemis Sorras

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ @@@@@@@@ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
ΑΙΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Καταλάβατε Ελληνόπουλα;;;;;

Επειδή του δίνουν όλοι ΑΣΥΛΙΑ, μας ΑΠΕΙΛΕΙ κι’ όλας και  θέλει να ….. «δράσει» ο …….ΤΟΥΡΚΟ-  «ΠΙΘΙΚΟΣ»..!!!

Ξύπνησαν και τ’…….  αγγούρια τώρα και θέλουν να @@@@@@@@ τον …… ΜΑΝΑΒΗ…!!!!

Εδώ  όμως είναι ΕΛΛΑΔΑ να πείτε στον ΜΟΓΓΟΛΟ-«ΠΙΘΙΚΟ» και εμείς εδώ, τ΄ ….. αγγούρια  τα κάνουμε …….. σαλάτα…!!!! (ξέρω που τον λέω Τούρκο και Μογγόλο και αυτός ξέρει. Και οι μυστικές υπηρεσίες ξέρουν. “ERGENECON” Turko-mogolle…….)

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ..

Ακούστε Ελληνόπουλα.

Ότι πούμε και ότι δείτε από δω και πέρα, τα γνωρίζει και η Ε.Υ.Π. και πολλές μυστικές υπηρεσίες.  Αλλά για να συμβαίνουν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ…!!!!

Οι πράκτορες που τα γνωρίζουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, γιατί τα μαθαίνουν εμπιστευτικά και έχουν δώσει όρκο να κρατάνε το απόρρητο. Οι δικοί μας όμως της Ε.Υ.Π.,  έπρεπε να έχουν ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ υπέρ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ γιατί αυτό υπηρετούν….!!!!

Να δούμε τώρα πως θα …… δικαιολογηθούν στους…….. ξένους …… συναδέλφους τους….!!!!!

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ λοιπόν ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, από την οργάνωση του ΣΩΡΡΑ, που με την αποκάλυψή της κινήθηκε ΑΜΕΣΑ ο Μανώλης Σφακιανάκης, είναι η εξής:

Όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα αυτοί οι Σωρρο-πράκτορες, έφτιαξαν την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ιστοσελίδα τους.  Την http://www.olympionfos.com/ 
Έλεγαν λοιπόν τότε σε όσους είχαν …. «τσιμπήσει» με την ……. «εξαγορά του χρέους»,………  να γράφονται με τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα, για να μετράνε τις ….. «δυνάμεις».. τους….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλούσαν όλους τους αφελείς,  που στην αρχή δεν τους είχαν καταλάβει και τους πίστευαν, να κάνουν εγγραφές στο  http://www.olympionfos.com/  και τους εξαπατούσε με δις και τρις, αφού δεν μπορούσαν  να ξέρουν, τι παιχνίδια έπαιζε ο Σώρρας και για ποιόν …. «δούλευε»…!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο δε Μπαλαντίνας τους διαβεβαίωνε πως το http://www.olympionfos.com/ τους παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που θα μπορούσαν να έχουν, από τα γνωστά κέντρα ελέγχου της …. εξουσίας..!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα οι Σώρρο-«πίθικοι»,  ήξεραν πως θα έχουν πλήρη ΑΣΥΛΙΑ και έτσι, θα κάνουν ότι θέλουν. Το είχε ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ βλέπετε αυτό, ο ίδιος ο Μπίλ Κλίντον  τον Ιούλιο του 2012,  ενάμιση μήνα πριν εμφανιστεί η οργάνωση Σώρρα. Είχε κάνει τότε ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην Ελλάδα …….. «και καλά» για να «δει» την ……Ακρόπολη…!!!!!.

Έτσι λοιπόν ήταν ΗΣΥΧΟΙ και  ΣΙΓΟΥΡΟΙ οι Σωρρο- «ΠΙΘΙΚΟΙ» ότι δεν κινδυνεύουν από ….. τίποτα…!!!!

Άλλωστε κανείς όταν μπαίνει μέσα σε μία ιστοσελίδα, δεν μπορεί να γνωρίζει από που ΕΚΠΕΜΠΕΙ αυτή.  Δηλαδή που βρίσκεται ο “server” της ιστοσελίδας,  ούτε αν υπάρχει κάποιος υπερδιαχειριστής.

Ναι αλλά υπήρχαν και κάποιοι που δεν ήταν ……. «πιθικάκια», αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ και …..μετά από πολύ παρατηρητικότητα, ……  το ψαξαν…!!!!! Γιατί η ιστοσελίδα  http://www.olympionfos.com/

της οργάνωσης Σώρρα, είχε ομοιότητες ίδιας τεχνογνωσίας, με μία άλλη ιστοσελίδα,  που αφορούσε μία άλλη Εθνική υπόθεση, (Βαριοπούλα) αλλά να μην τα πούμε τώρα και μπερδέψουμε τα ….. παιδιά μας στην Ε.Υ.Π.

Και ένα καλοκαιρινό πρωινό του 2013,  δόθηκε εντολή παρακολούθησης της ιστοσελίδας  http://www.olympionfos.com/ 

και ……….ξεκίνησε……..η πορεία,  για να δούμε τελικά, από που εκπέμπει αυτή η ……   «ασφαλής» κατά τον Μπαλαντίνα ….. ιστοσελίδα…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κρύβεται η δική μας IP για ευνόητους λόγους,

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΥΣ  +- 0…!!!!!

Πρώτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

Δεύτερη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

Τρίτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

Τέταρτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ….. ΣΟΚΑΡΕΙ…!!!

   Ο “SERVER” ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ          OLYMPIONFOS.COM ~ http://www.olympionfos.com/ 

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,

ΜΕ ΤΗΝ  IP [184.170.240.204] ΕΚΠΕΜΠΕΙ  

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ PHOENIX ARIZONA UNITED STATES OF AMERICA  ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ – US NAVAL BASES

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ US NAVY ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και εκεί έστελναν κατευθείαν όλα τα προσωπικά δεδομένα των πλανεμένων, των απελπισμένων και των ηλίθιων, που έκαναν εγγραφές στην ιστοσελίδα τους.

Η ιστοσελίδα αυτή είχε φτιαχτεί  με προδιαγραφές ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ,  ώστε και σε απόλυτο “BLACK OUT” του ίντερνετ στην Ελλάδα,  αυτή θα λειτουργούσε…!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόλις δημοσιεύθηκαν από το  http://anti-kentauron.blogspot…

αυτά τα στοιχεία, που αποδείκνυαν ότι ο “server” του http://www.olympionfos.com/ της οργάνωσης του Σώρρα, βρισκόταν μέσα στο  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΤΩΝ ΗΠΑ, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά και από δική της διασταύρωση, κίνησε αμέσως ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ποινική διαδικασία  ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, καθώς και  ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ κατά παντός υπευθύνου.

Μετά από αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ την ιστοσελίδα με διάφορες ψευτοδικαιολογίες, ενώ όλοι οι άσχετοι που πλαισίωναν την οργάνωση και  έδιναν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα, δεν κατάλαβαν τίποτα για την ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ που……  “παιζόταν” εις βάρος τους.

Όλοι τους ασχολούνταν με την .. «καραμέλλα» των …… «ομολόγων», των μετοχών της … «Δύσης» , των ….. «καταπιστευμάτων»  και αναρωτιούνταν…. αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν τα …….. δις και τα ……..τρις….!!!!!

Γαμώ τις «καραμέλλες» σας και τα «γλυφειτζούρια» σας και όλους τους ….. υποτίθεται «πολέμιους» των …. «απατεώνων»,  που συντηρούσαν ΣΚΟΠΙΜΑ αυτήν την ψεύτικη αντιπαράθεση, για να περνάνε απαρατήρητες οι μεγάλες προδοσίες…!!!  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΩΡΑ…!!!!  ΠΟΣΟΙ «πολέμιοι» ΘΑ ΤΟ … ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ  ΑΥΤΟ…;;;;;

 Αυτό όμως το  ΦΑΚΕΛΩΜΑ των Ελλήνων πολιτών από τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ των ΗΠΑ, εκτός από αυτούς που έδωσαν τα στοιχεία τους στην  ιστοσελίδα, http://www.olympionfos.com/  έγινε και σε όσους υπέγραφαν αυτές τις ….”ΔΗΛΩΣΕΙΣ” που μοίραζε ο ΣΩΡΡΑΣ , γιατί και μ΄εκείνες ζητούσαν τα πάντα και έκαναν ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ…. Όλα τα προσωπικά δεδομένα, όσων έχουν υπογράψει τέτοια δήλωση,  έχουν …….. «ταξιδέψει» προς … Αμερική…!!!!!

    Μήπως ξέρει κανείς, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ οι «δηλώσεις», και τι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ έχουν υποστεί;;;;

    ΑΚΟΥΕΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ….;;;;  ΑΚΟΥΕΙ Ε.Υ.Π….;;;;

Την συνέχεια  βέβαια την γνωρίζετε.

Την υπόθεση την έχει πάρει η Ε.Υ.Π. από την  δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και από το …. 2013….!!!!!  το θέμα βρίσκεται στο…….. ΑΡΧΕΙΟ  της ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Τουλάχιστον ελπίζω, να μην τον ……. «έχασαν» τον φάκελο και τώρα που το ……. θυμίσαμε, να τον …….. «ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ»…….  και να τον …… ΑΝΟΙΞΟΥΝ…!!!!!

Αρκετά τους άφησαν τους «ΠΙΘΙΚΟΥΣ» ελεύθερους, για να μας απειλούν. Τώρα στα ….  κλουβιά τους και ΓΡΗΓΟΡΑ,  γιατί ξεκίνησαν από την  ψυχίατρο, αλλά θ’ αρχίσουν να σκοτώνουν κι’ άλλους.

Το κατάλαβε αυτό ο ……. «μεγάλος»  …. πράκτωρ  ο …… Ρουμπάτης ;;;;   ΑΚΟΥΕΙ;;;;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ «ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ …. ΚΑΠΟΙΕΣ …. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

Όπως έγραψα στην αρχή τα στοιχεία που παρουσιάσαμε αποτελλούν περίπου το 20% των στοιχείων που συλλέχθηκαν, γιατί σας παρουσιάσαμε την αρχή και το τέλος της διαδρομής του http://www.olympionfos.com/. Το 80% των στοιχείων που δεν παρουσιάσαμε και φυσικά το έχει η Ε.Υ.Π., αφορά τους ενδιάμεσους σταθμούς που έκανε το σήμα, πηγαίνοντας προς την Στρατιωτική βάση του ΦΟΙΝΙΞ.  Αφορά δηλαδή, διάφορες  άλλες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,  μυστικές όπως η C.I.A.,  αλλά και άλλες υπηρεσίες,  που λάμβαναν γνώση και αποθήκευαν για δική τους επεξεργασία και χρήση, όλα τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων που πλαισίωναν την οργάνωση του Σώρρα.

    Υπήρχε λοιπόν διαχειριστής της ιστοσελίδας, υπέρ-διαχειριστής και πολλοί υπέρ-υπέρ-υπέρ-υπέρ διαχειριστές…!!!!

    Πρέπει επίσης να πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Όταν μιλάμε για το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Φοίνιξ που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α., δεν μιλάμε για ένα από τα δεκάδες στρατιωτικά αεροδρόμια που έχουν οι Η.Π.Α., αλλά για την Στρατιωτική Αμερικανική Βάση, από όπου βγαίνουν όλα τα ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ για ότι ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ή ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ από το ΝΑΤΟ, σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….!!!!!

    Στο ΦΟΙΝΙΞ, είναι η … “number ONE” …. Νατοϊκή Βάση στον κόσμο. Να το πούμε αλλιώς. Από το ΦΟΙΝΙΞ γίνεται η “GLOBAL” TΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ..!!!

   

    Όλο λοιπόν αυτό το σχέδιο κατασκοπίας, που στοχεύει στην  αρπαγή της χώρας από την οργάνωση του Σώρρα για λογαριασμό της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, είναι ένα σχέδιο που έχει βγεί, μέσα από τις  Στρατιωτικές Μυστικές Υπηρεσίες  του ΝΑΤΟ.  Γι’ αυτό και η οργάνωση του Σώρρα, απ’ όλη την Ελλάδα,  διάλεξε να κάνει την ΕΔΡΑ της,   στην…..  ΛΑΡΙΣΑ…!!!!!

    Επειδή  το στρατηγείο του ΝΑΤΟ της περιφέρειας Βαλκανίων, Τουρκίας, μέσης Ανατολής και Μεσογείου, εκεί βρίσκεται.   Στην …… ΛΑΡΙΣΑ..  Μόνο εκεί θα μπορούσαν να έχουν άμεσες και … στενές επαφές.. με τα …. αφεντικά του ..Φοίνιξ..!!!!

    Αλλά τώρα  που το «πιάσαμε» το θέμα, θα τους το ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΜΕ και από την ….. άλλη πλευρά…!!!!

Έγραψα πριν, πως εκτός από τις απειλές και τα άλλα που κάνει ο Σώρρας,  ορκίζει τους οπαδούς του στον Εωσφόρο τον οποίον  γενικά τον ονομάζει …. «ΦΩΣ»..!!!

Θα παρατηρήσατε πως λέει: «Δύναμη-ΦΩΣ»..!!!   «Ελλάς-ΦΩΣ»..!!! και η ιστοσελίδα ήταν «Ολύμπιον- ΦΩΣ»..!!!

Ο Εωσφόρος πριν εκπέσει, ήταν ο άγγελος του ΦΩΤΟΣ. Αυτό λέει το όνομά του. Αλλά μόλις εξέπεσε της Χάρητος του Θεού, έγινε ο δαίμονας του σκότους. Το όνομά του όμως παραμένει το ίδιο. Εωσφόρος. (άρχοντας του Φωτός). Τους οπαδούς του ο Σώρρας σήμερα, τους ορκίζει σε αυτόν. Στον «άρχοντα του ΦΩΤΟΣ», δηλαδή στον τωρινό δαίμονα  του σκότους, τον Εωσφόρο.

Όλο το σχέδιο, της Οργάνωσης του Σώρρα στην Ελλάδα, είναι βαθύτατα Σατανικό, γιατί  εκτός των άλλων, ετοιμάζει και έναν στρατό για να επιτεθεί στους Έλληνες. Έναν στρατό που έχει ορκιστεί πίστη στον Εωσφόρο.!!

Ετοίμαζαν τώρα κοντά και κάτι άλλο. Έφερναν από την Αμερική για να συμμετέχει στις ορκομωσίες τους και μία μεγάλη «ιέρεια» του Εωσφόρου με  επτά ονόματα. (Προμηθέα – Πυθία – κ.λ.π.) Μία εντελώς δαιμονισμένη, αλλά …. μάλλον δεν θα … προλάβουν,  γιατί τους ….. πρόλαβε ……  το άρθρο μου.

Οπότε τώρα που έμαθαν οι Έλληνες, όλη την αλήθεια για την «οργάνωση Σώρρα», τώρα όχι ιέρεια του Εωσφόρου δεν βλέπω να φέρνουν, αλλά τους βλέπω να τρέχουν για παπά να τους διαβάσει κανένα εξορκισμό..!!!

Τώρα λοιπόν ακόμα και με την……  «δεοντολογία» των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,  θα πρέπει ν’ αρχίσουν να …… τρέχουν..!!!

ΕΕΕΕΕΕΕ….. μπάρμπα….. ΚΛΙΝΤΟΝ…!!!!!

Το σχέδιο …… ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ….!!!!

Η ….. ΑΣΥΛΙΑ …. «ΠΙΘΙΚΟΙ»…..  πήρε τέλος.

Στα …. ΚΛΟΥΒΙΑ σας τώρα…!!! Ο Μπαλαντίνας ήδη είναι στο κλουβί του. …..  ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ..!!!!

ΑΚΟΥΕΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ…;;;

ΑΚΟΥΕΙ Ε.Υ.Π…;;;

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ απο ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ….!!!!

ΑΣΥΛΙΑ …… ΤΕΛΟΣ…!!!!!

Άντε παιδιά..!!!! Μας παρακολουθούν και άλλες μυστικές υπηρεσίες…… άντε…παιδιά….!!!

Πιάστε τον …. «ΠΙΘΙΚΟ» θα μας …. φύγει..!!!

Από το 2013..είναι παιδιά..!!! ΞΕΦΤΙΛΑ ……. ρε παιδιά….!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο και συμμαθητή μου Σπύρο Σπυρόπουλο, για την πολύ σημαντική δουλειά που έχει κάνει και για το υλικό που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω από την ομολογουμένως μεγάλη αποκάλυψη του http://anti-kentauron.blogspot.gr Μία αποκάλυψη που όπως και οι δύο ξέρουμε «τύφλωσε» μυστικές υπηρεσίες. Μπράβο Σπύρο.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (52)

 1. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΕΛΙΚΑ;

 2. ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ……ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

 3. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΠ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ Η ΕΥΠ .
  ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΡΕ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΥΠ ΕΥΠ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2010/01/blog-post_16.html

  • Μετα συγχωρήσεως αλλά ΚΥΠ χωρίς να ναι πατριώτης, δύσκολα…
   Όλοι οι ΚΥΠατζίδες και συνεργάτες τους είναι πατριώτες, μερικοί και εθνικιστές, άσχετα αν με μερικούς έχω αντίθετη γνώμη στα πολιτειακά αλλά ότι είναι Έλληνες με όλη την σημασία της λέξεως, δεν είναι αμφισβητήσιμο, εκτός κι αν κάνω λάθος… Ευχαρίστηση μας να μας ενημερώνατε αν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρουμε.

   • ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ.
    ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΕΓΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΑΛΑ.ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ 7 ΟΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 150 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΠΟΙΑ ΚΥΠ ΕΥΠ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ.

    • Eσύ θα εννοείς τότε, πολλούς εκ τους σύγχρονους πρωην και νυν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Εκεί συμφωνώ μαζί σου!
     Εγώ εννοούσα συγκεκριμένους, της παλαιάς ΚΥΠ, επί Παπαδόπουλου, Απριλιανούς, αν και αρκετοί απ αυτούς συνεργάζονταν με την ΜΙ6 βέβαια αλλά τουλάχιστον ήταν όντως πατριώτες.
     Για τους σύγροχνους ενεργούς και ορισμένους συνεργάτες τους, έχω την ίδια άποψη μαζί σου, τώρα για τους συγκεκριμένους της συζήτησης, δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω θέση αλλά και πάλι είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τους εν ενεργεία και συνεργάτες τους στις μέρες μας… Η Γυναίκα του Χίου είναι επίσης, τώρα σε ποιο γραφείο; Από κει αντλεί και πληροφορίες ίσως. Το σύστημα το ξέρει αυτό φυσικά…

     • ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΑΝΤΖΗΣ .ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΕΥΠ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.
      ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ Φ16 ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΑ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΦΝ ΒΕΛΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΣΦΑΤΩΣΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 40000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
      ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΠ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
      ΑΙΣΧΟΣ ΕΜΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
      ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
      ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΧΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΓΕΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.
      ΑΚΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ

    • «IRAKLITOS» 6 Μαρτίου 2017 @ 16:55 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ…. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ?…. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…. ΜΗΠΩΣ…. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ…. ΜΗΠΩΣ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ»…. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…. ΜΗΠΩΣ….

     • ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ Η ΟΕΑ ΕΣΕΝΑ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΗΡΩΩΝ
      ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΙΣΟΒΙΩΝ .
      Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
      http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2010/10/blog-post_16.html

     • ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΑΝΑΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΑΝΗ.
      ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΑ

    • ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΒΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ::::: ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 666 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ-ΧΑΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ «ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ» Νο 22 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 2009.09.29 23:00 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙΣΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ::::: ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ::::: ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΑΣ ::::: ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤIΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΠΙΠΤEΤΕ ::::: ΤΡΙΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ::::: ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ «HRAKLITE» ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ::::: ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ::::: ::::: ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/06/2017 @ Μάρτιος 6, 2017 12:36 πμ

   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, «ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ» ΕΚΤΟΣ «ΓΗΠΕΔΟΥ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΔΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ……
   ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ……………

   ΕΜΕΝΑ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…… ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ…….. ΕΣΕΙΣ ΟΙ «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» …ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ…..ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ …. ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ…!!!!

   ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟ http://anti-kentauron.blogspot.gr ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΜΕΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ…………..ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ………….. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ……….ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ………. . ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ …. ΚΑΛΥΤΕΡΗ;;;;……….

   • ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΟΙ 03/06/2017 @ Μάρτιος 6, 2017 1:10 πμ

    ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΕΙΝΟΥ ΧΑΦΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ. ΑΣ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

    ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΖΥΓΩΝΕΙ:

    ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΑΙΔΟΙΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ «ΠΡΟΔΟΤΗ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ.
    ΠΟΤΕ; ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

    ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ: ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ. Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΩΣ «ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΘΑΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΣΟΛΩΜΟ ΘΑΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΘΕΝΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ, ΣΟΛΩΜΟΣ, ΚΑΙ ΛΑΛΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΕΙΝΑΙ Η’ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ Η’ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε’ΡΠΟΝΤΩΝ Η΄ ΕΡΠΟ’ΝΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ. ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ.

    • ΤΟΝ Σ@ΡΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ…Η Ο.Ε.Α. ΤΗΣ ΦΑΚΛΑΝΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΙΝΑΣ ΣΚΟΥΖΕΙ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    • «ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ»
     ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01702 ] [ 2010.11.06 00:00 ]
     Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ Ο.Ε.Α. ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ – ΔΗΛΑΔΗ Ο «ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ» ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟ Η CIA

     http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/11/06/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-11-06_00-00.htm#plohghsh_03

     http://enhmerwths-pa-sy-a.blogspot.gr/2010/11/cia.html

    • «ΘΗΣΕΥΣ»

     ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

     ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2010.11.01 00:00 ]

     Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑ.ΣΥ.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΣΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΜΗΤΡΑ-ΜΑΤΡΙΧ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ Ο.Ε.Α. @ Εψιλον @ ΛΙΒΥΗ @ ΚΑΝΤΑΦΙ @ ΛΑΛΑΣ @ «UNITED AFRICA» @ «UNITED MACEDONIA» @ «NEW ATLANTIS» @ «ΓΚΡΙΖΟΙ» ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ «ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ» ΩΣ «ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ» ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» @ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

     http://thiseus.pa-sy-a.gr/2010/11/01/00-00/pa-sy-a_thiseus_2010-11-01_00-00.htm#plohgos_05

 4. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ΠΡΟΣ : ( _____ ΕΔΩ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΣΤΕ) Ο – Όνομα: ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ Όνομα και Επώνυμο Πατέρα: (ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Όνομα και Επώνυμο Μητέρας: (ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Ημερομηνία γέννησης : (ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Τόπος Γέννησης: (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας: (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Τόπος Κατοικίας: (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax): (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: ΕΓΩ, Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ, ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΩ ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ( _______ εδω βαλτε το ονομα σας ) ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ. Ημερομηνία: _______ 2017 Ο ΔΗΛΩΝ : ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ________ ΥΠΟΓΡΑΦΗ) : ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ !!!

 5. ΤΕΛΕΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΗΣΤΕΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΕΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΕΙΟΥΣ.

 6. Είπαμε και θα το ξαναλέμε: Ο Ψώρρας προσφέρει εργολαβική πρακτορική υπηρεσία. Κανείς δεν τον αγγίζει, ιδίως το ΑΝΕΚΔΟΤΟ που ακούει στ’ όνομα ΕΥΠ Πολυεθνική Α.Ε.

 7. Νομιζω σχολιαστή με το ψευδώνυμο «Ηράκλειτος» είσαι άσχετος από εντολές cmd dos και ip hosting andress finder. Kοινώς είσαι άσχετoς απολύτως και γενικώς, διότι ως διαδικασίες είναι εξαιρετικά απλές. Δεν ανήκουν ούτε καν σε κλάση haking. Το θέμα είναι γιατί τις έκαναν άλλοι πρώτοι.

  • 5 Μαρτίου 2017 @ 23:58 Το θέμα είναι γιατί ΔΕΝ τις έκαναν άλλοι πρώτοι.

   Διόρθωση.

  • ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ.

   • Δεν τους νοιάζει να το κρύψουν, θεωρούν πως δεν θα το ψάξει κανένας ούτε υπολογίζουν τον αντίκτυπο που θα έχει ακόμα και αν βρεθεί.

    Το θέμα είναι ως εξής:
    Kαταγραφή προσωπικών στοιχείων σε μια ελλαδεμπορικής αισθητικής ιστοσελίδα (αναγκαστικώς) στο εξωτερικό και μέσα σε στρατιωτική βάση.
    Εσωτερική κάλυψη ενός δήθεν δισεκατομυριούρχου που βάζει τα μέλη του να ορκίζονται και προωθεί συγκεκριμένα πράγματα.
    Εξασφάλιση δικών του μμε προπαγάνδας σε περίπτωση μπάχαλου σε προστατευμένους σερβερ. Φυσικά είναι ανώτερος σχεδιασμός από αυτούς που χειρίζονταν τοπικά την ιστοσελίδα ή τον ίδιο τον «δισεκατομυριουχο».

    Γιατί μήπως την «ο.ε.α.» την νοιάζει ή μήπως αντιλαμβάνεται πόσο γελοίο, αντιφατικό ή ύποπτο είναι όταν λέει πως «εχει πληροφορίες από αντιρρησίες ή ελληνοαμερικάνους της cia»… ίδιως όταν κατηγορεί τους άλλους ως κυπατζήδες.

    • ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΔΟΛΙΕΣ.
     ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΕΑ.
     ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ Φ 16 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΔΥΡΑΧΙΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
     ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 1988 ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΟΔΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ .
     ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΚΙΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΒΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ.
     ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ.
     ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΑ .ΒΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ/
     ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΙΤΣΟ Ε ΚΙΤΣΟ .ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΟΕΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΒΟΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΗΛΥΚΟΠΡΕΠΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ.

     • Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ENA ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ::::: Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ::::: Η ΟΕΑ ΣΕ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΘΗΛΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ::::: ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΥΑ – http://www.pa-sy-a.gr ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ::::: Η ΟΕΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΥΨΙΛΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΟ ΟΥΛΑΜ ΜΠΑΤΟΡ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΒΕΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗΣ ::::: Η ΟΕΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ MAGESTIC-12-13 ::::: ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ «IRAKLITOS» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ::::: ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΩΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΥΨΙΛΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ::::: ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ::::: ΟΠΟΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΕ ΓΝΩΣΤΕ-ΑΓΝΩΣΤΕ «IRAKLITOS» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ::::: ::::: ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 8. «παραστρατιωτική οργάνωση με σύγχρονο οπλισμό ενεργειακών όπλων του Αμερικανικού στρατού» —- τι είναι τα ενεργειακά όπλα;

  • «ANTI AMAZON»

   Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017
   ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.ΣΥ. ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ – Η Ο.Ε.Α. ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΔΕΣΜΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASER – MASAR» «ΔΥΝΗ 100.000» – ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Ε.ΣΥ. – Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ‘Ο ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ’ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΚΛΟΥΖΩ

   http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/03/maser-masar-100000.html

  • Μια αρκετα καλη εισαγωγη στο θεμα θα βρης στο : cheniere.org/books/part1/teslaweapons.htm

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/06/2017 @ Μάρτιος 6, 2017 11:28 μμ

   AYTA EXOYN …… XM25 CDTE EMP Weapon . ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.
   ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ..

   • Λαμπρόπουλε, από που προκύπτει πως έχουν XM25;;;;;;

    (Αυτό ισοδυναμεί με το να δίνεις πολυβόλα σε χιμπατζήδες, οι τύποι είναι τελείως ουγκ. Μυαλό τόσο όσο και τα τζιχάντια.)

 9. ΕΣΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ!… ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΑ!.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!

  • οριστε; εισαι τελειως βλακας ανθρωπε μου …γνωριζεις σε ποιους μιλας ; πινεις χαπια;

  • Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! 03/06/2017 @ Μάρτιος 6, 2017 1:06 πμ

   Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

 10. Αρθρο που εξυμνει τον Σφακιανακη δειχνει απο μακρυά οτι εχει αλλους σκοπους.

  • Είναι επιπρόσθετη καταγεγραμμένη εκτίμηση του αθρογράφου, όχι του πρωτότυπου κειμένου-πληροφορία. Καλό θα ήταν ωστόσο να γνωστοποιηθεί εάν εκδιώχθηκε ο Αρχηγός της δ. ηλ. εγκλήματος λόγω σωρρα.

  • ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΝΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

   ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΣΑ «ΠΤΩΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

   ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΘ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

   ΣΕ ΑΥΤΟΤΟ ΤΡΙΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΕΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΝΙΜΑ

   ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

 11. Whois Server Version 2.0

  Domain names in the .com and .net domains can now be registered
  with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
  for detailed information.

  No match for domain «OLYMPIONFOS.COM».
  >>> Last update of whois database: Mon, 06 Mar 2017 00:03:44 GMT <<<

  NOTICE: The expiration date displayed in this record is the date the
  registrar's sponsorship of the domain name registration in the registry is
  currently set to expire. This date does not necessarily reflect the expiration
  date of the domain name registrant's agreement with the sponsoring
  registrar. Users may consult the sponsoring registrar's Whois database to
  view the registrar's reported date of expiration for this registration.

  TERMS OF USE: You are not authorized to access or query our Whois
  database through the use of electronic processes that are high-volume and
  automated except as reasonably necessary to register domain names or
  modify existing registrations; the Data in VeriSign Global Registry
  Services' ("VeriSign") Whois database is provided by VeriSign for
  information purposes only, and to assist persons in obtaining information
  about or related to a domain name registration record. VeriSign does not
  guarantee its accuracy. By submitting a Whois query, you agree to abide
  by the following terms of use: You agree that you may use this Data only
  for lawful purposes and that under no circumstances will you use this Data
  to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass
  unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail, telephone,
  or facsimile; or (2) enable high volume, automated, electronic processes
  that apply to VeriSign (or its computer systems). The compilation,
  repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly
  prohibited without the prior written consent of VeriSign. You agree not to
  use electronic processes that are automated and high-volume to access or
  query the Whois database except as reasonably necessary to register
  domain names or modify existing registrations. VeriSign reserves the right
  to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure
  operational stability. VeriSign may restrict or terminate your access to the
  Whois database for failure to abide by these terms of use. VeriSign
  reserves the right to modify these terms at any time.

  The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
  Registrars.

  • ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ» ::::: ::::: ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΣΑΦΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SERVER ΤΟΥ DOMAIN «OLYMPIONFOS.COM» ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ TOY «ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ» ΑΝΑΦEΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΝ Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013 ::::: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 Ή ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ Ή ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ::::: ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «OLYMPIONFOS.COM» ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ «ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΤΑΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΤΗΝ ::::: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013 ::::: ΕΔΩ ::::: http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/06/olympionfoscom-httpwwwolympionfoscom.html ::::: ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «OLYMPIONFOS.COM» ΥΠΟΠΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ::::: ΕΔΩ ::::: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013 ::::: http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/06/olympionfoscom-httpwwwolympionfoscom_9.html ::::: ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ Ο SERVER ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΞ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ::::: ΕΔΩ ::::: http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/06/server-olympionfoscom.html ::::: ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΗΔΗ ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ::::: ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΤΑ ΣΤΟ «ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ» ΗΔΗ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 12. Οταν σας λεω μαλακιες του Λαμπροπούλου όπως πάντα,εσεις κανετε ντισλαικ,και δηθεν εγω δεν καταλαβαίνω.εσεις τωρα τι ?η ειδηση,κλλ,ο μαλακιες!ειπαμε,λαμπροπουλος,καπουλας,χειλαδακης,5αποσταγμα,ολοι με προσοχη,και οχι πολλή σημασία!

 13. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SERVER ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ

  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ

  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΙΕΡΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

  ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΕΩΣΦΟΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

 14. Εξαιρετικές αποκαλυπτικές πληροφορίες με αποδείξεις, ευχαριστούμε Ιωάννη, Σπυρίδων και Κατοχικά Νέα.
  Ατομικά μιλώντας, ποτέ δεν πίστεψα ούτε στιγμή -από διαίσθηση- από τότε που πρωτοβγήκε αυτόν τον Σώρρα (ενώ έχω υπάρξει εξαιρετικά αφελής κι έχω φάει τα μούτρα μου γενικά με διάφορα), και η κύρια αιτία που με έκανε να δυσπιστήσω από την αρχή, ήταν ότι έβαζε το ΧΡΗΜΑ ως λύση για την Ελλάδα.
  Το χρήμα που είναι του διαβόλου. Και άντε πες και ‘ξεχρεώναμε’ με την ‘γενναιοδωρία’ του (το τυράκι με την φάκα), κανείς δεν σκέφτηκε, ότι σε μια τόσο βεβηλωμένη Ηθικά Ελλάδα, το να ξεκινούσαμε με άνεση και καλά χωρίς χρέος, θα γινόταν ακόμη πιο μεγάλη η κατρακύλα της Πατρίδας μας?
  Γιατί, τόσα χρόνια, προ κρίσης, το νεοταξίτικο Σύστημα εκπαίδευσε τον αφελή Έλληνα να μασουλάει αχόρταγα υλικά αγαθά, με μόνη έννοια τι θα βάλει στα κλαμπάκια που θα ξεσαλώσει, που θα πάει διακοπές, που θα φτιάξει εξοχικά και δε συμμαζεύεται, πόσα αμάξια θα κυκλοφορεί για να πουλάει μούρη, πόσες ξένες θα ‘σπιτώσει’ και θα εκμεταλλευτεί για τα κέφια του, και τόσα άλλα…
  Και η Ελλάδα κατρακυλούσε ωστόσο.. ξεχασμένα παιδιά, παρατημένα στην τηλεόραση και στο υπολογιστή, οικογένειες μεταλλάσσονταν σε ένα άγνωστο μόρφωμα για τα Ιδανικά που είχε το Έθνος μας και ο Έλληνας που κάποτε ήταν δείγμα Υπερηφάνειας και Τιμής, έμεινε πλέον η ανάμνηση της σκιάς του…
  Για δώστε λοιπόν χρήμα και άνεση σε αυτήν την νέα εκπαιδευμένη κοινωνία που ζούμε… για φανταστείτε το λίγο..
  Πιστεύετε οτι αν ξαφνικά έσβηνε το χρέος (που δεν υπάρχει και μας δουλεύουν αλλά λέμε τώρα) και γίνονταν ξαφνικά ‘πλούσιοι’ οι έλληνες -έτσι όπως είμαστε τώρα- θα έκαναν έπειτα συνετές επιλογές?
  Ξαφνικά θα θυμόντουσαν την Εθνική Υπερηφάνεια τους, θα ανέβαινε το ηθικό τους και θα οργανώνονταν μια νέα υγιή κοινωνία? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
  Ελάχιστοι θα έκαναν συνετές επιλογές και το ξέρετε. Οι περισσότεροι θα συνέχιζαν αυτό που έκαναν προ κρίσης και μάλιστα με μεγαλύτερη λύσσα (όπως μετά που έφερε το χρήμα ο Παπανδρέου και ξεσαλώσανε οι έλληνες με τεράστιες σπατάλες).
  Τα ίδια και χειρότερα θα γινόταν (γιατί θα η κοινωνία είναι εξαιρετικά διαβρωμένη ΗΘΙΚΑ και ξέρετε τι κάνουν οι περισσότεροι πλούσιοι που έχουν οικονομική άνεση).
  Αυτός λοιπόν ήταν ο λόγος που με έκανε να δυσπιστήσω από την αρχή απέναντι στον Σώρρα που παρουσιαζόταν ως Εθνοσωτήρας, αλλά και μία φράση που είχα στο πίσω μέρους του μυαλού μου (όποτε την ξεχνούσα, έτρωγα τα μούτρα μου) από την Αποκάλυψη που έλεγε: «Κατά τους Έσχατους Καιρούς, θα εμφανιστούν πολλοί ψευδοπροφήτες, και πολλοί ψευδοσωτήρες».
  Δεν είναι το χρήμα ενός ‘σωτήρα’ λοιπόν που θα μας έσωνε, αλλά ο ίδιος μας ο Εαυτός. Η Αλλαγή μέσα μας. Τα Ιδανικά και οι Αξίες της Ιερής Ελλάδας. Μια τέτοια Κοινωνία, μπορεί να βαδίσει σε υγιή πλαίσια. Να συνεργαστεί και να συνεννοηθεί πολιτισμένα για να βγάλει την βρωμιά από πάνω της. Μια άρρωστη κοινωνία όμως με ξαφνικό χρήμα χωρίς ΝΟΗΣΗ θα εξαπλώσει την γάγγραινα που την σαπίζει, ακόμη πιο γρήγορα..
  Ζούμε τρελούς καιρούς και θα γίνει ακόμη πι οτρελοκομείο η κατάσταση, όποιος δεν το βλέπει, να βάλει γυαλιά επειγόντως.
  Όμως, είμαι αισιόδοξη. Όλα θα πάνε καλά. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!
  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

 15. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/07/2017 @ Μάρτιος 7, 2017 2:05 μμ

  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!……….. 1. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΕΒΕΙΑΣ

  Οι άνθρωποι καταχρηστικά λέγονται λογικοί. Δεν είναι λογικοί όσοι έμαθαν απλώς τα λόγια και τα βιβλία των αρχαίων σοφών, αλλ’ όσοι έχουν τη λογική ψυχή και μπορούν να διακρίνουν ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό και αποφεύγουν τα πονηρά και βλαβερά στην ψυχή, τα δε αγαθά και ψυχωφελή, τα αποκτούν πρόθυμα με τη μελέτη και τα εφαρμόζουν με πολλή ευχαριστία προς τον Θεό. Αυτοί μόνοι πρέπει να λέγονται αληθινά λογικοί άνθρωποι.

  2. Ο ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  Ο αληθινά λογικός άνθρωπος ένα μόνο ζήλο έχει: να πείθεται και να αρέσει στο Θεό των όλων.

  Σ’ αυτό και μόνον πρέπει να εκπαιδεύει την ψυχή του, ώστε ν’ αρέσει στο Θεό, ευχαριστώντας για την τόσο μεγάλη Του πρόνοια και ρύθμιση των όλων, οτιδήποτε κι’ αν του τύχη στη ζωή του.

  Γιατί είναι άτοπο, τους μεν Ιατρούς, που μας δίδουν και πικρά και δυσάρεστα φάρμακα, να τους ευχαριστούμε για την υγεία του σώματός μας, προς τον Θεόν δε να είμαστε αχάριστοι, για τα πράγματα που μας φαίνονται δυσάρεστα και δύσκολα και να μην ξέρομε ότι όλα γίνονται όπως πρέπει και προς το συμφέρον μας κατά την Πρόνοιά Του.

  Η γνώσις (του θελήματος του Θεού) και η πίστη στο Θεό, είναι η σωτηρία και η τελειότης της ψυχής.

  3. ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ
  Την εγκράτεια, την ανεξικακία, την σωφροσύνη, την καρτερία, την υπομονή και τα όμοιά τους, τις έχουμε πάρει σαν μέγιστες και ενάρετες δυνάμεις από το Θεό. Αυτές αντιπαρατάσσονται και αντιστέκονται και βοηθούν σε όλες εκείνες τις δυσκολίες που προέρχονται εκείθεν (από τον αντικείμενων εχθρό — τον διάβολο).

  Εάν τις γυμνάζομε και τις έχομε πρόχειρες τις δυνάμεις αυτές, τότε πια τίποτε δεν φαίνεται να μας γίνεται δύσκολο ή οδυνηρό ή αφόρητο, γιατί αναλογιζόμαστε πως όλα είναι ανθρώπινα και νικώνται από τις (παραπάνω) αρετές που έχομε μέσα μας.

  Αυτό δεν το σκέπτονται οι ψυχικά ανόητοι. Διότι ούτε καν λογαριάζουν πως όλα γίνονται καλά και όπως πρέπει προς το συμφέρον μας, για να λάμψουν τελείως οι αρετές και να στεφανωθούμε (βραβευθούμε) από το Θεό.

  4. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
  (Θα είσαι πνευματικός άνθρωπος), όταν λογαριάζεις για φαντασία και μόνον και μάλιστα ολιγοχρόνια την απόκτηση χρημάτων και την άφθονη χρησιμοποίησή τους και όταν γνωρίζεις ότι η ενάρετη και αρεστή στο Θεό πολιτεία διαφέρει πολύ από τον πλούτο.

  Όταν το μελετάς αυτό, ασφαλώς και το διατηρείς στη μνήμη σου, δεν θα στενάξεις, δεν θα θρηνήσεις και δεν θα κατηγορήσεις κανέναν, αλλά για όλα θα ευχαριστήσεις το Θεό, βλέποντας τους χειρότερους από σένα να στηρίζονται στα λόγια και στα χρήματα.

  (Έχε υπ’ όψη σου, ότι τα χρήματα) είναι το χειρότερο πάθος της ψυχής, καθώς και η επιθυμία, η δόξα και η άγνοια.

  5. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  Ο λογικός άνθρωπος εξετάζοντας τον εαυτό του, δοκιμάζει ποια πράγματα του πρέπουν και τον συμφέρουν, ποια είναι ζητήματα της ψυχής και ωφέλιμα και ποια ξένα προς την ψυχή. Έτσι αποφεύγει όσα βλάπτουν την ψυχή, διότι του είναι ξένα και τον χωρίζουν από την αθανασία.

  6. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Η ΜΕΤΡΙΑ ΖΩΗ
  Όσον μετριότερα ζει κανείς, τόσο ευτυχέστερος είναι (ευδαίμων), γιατί δεν φροντίζει για πολλά, για δούλους, γεωργούς και ν’ αποκτήσει ζώα.

  Διότι όταν προσηλωνόμαστε σ’ αυτά και περιπέσομε αργότερα στις δυσχέρειες που τα επακολουθούν, κατηγορούμε το Θεό (ως αίτιον).

  Από την αυθαίρετη αυτή επιθυμία μας (τον πλούτο), ποτίζεται ο θάνατος και έτσι πλανημένοι μένομε στο σκοτάδι της αμαρτωλής ζωής, χωρίς να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους εαυτούς μας.

  7. ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΤΗ Η ΑΡΕΤΗ
  Πρέπει να μη λέμε ότι δεν είναι δυνατόν στον άνθρωπο να επιτύχει ενάρετο βίο, αλλά μόνον ότι δεν είναι εύκολο. Ούτε είναι εύκολο να το αντιληφθούν αυτό οι τυχόντες άνθρωποι. Συμμετέχουν σε ενάρετη ζωή όσοι είναι ευσεβείς και έχουν νουν θεοφιλή (που σκέπτονται όπως αρέσει στο Θεό). Γιατί ο κοινός νους, είναι κοσμικός (σκέπτεται κατά το θέλημα του ανθρώπου) και ευμετάβολος, που παρέχει νοήματα αγαθά και κακά, αφού επηρεάζεται από τα φυσικά πράγματα και ρέπει προς την ύλη.

  Ενώ ο θεοφιλής νους, τιμωρεί την κακία την οποία ενσωματώνονται αυτοπροαίρετα οι άνθρωποι από ραθυμία.

  8. ΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ
  Οι αγράμματοι και ακαλλιέργητοι άνθρωποι, θεωρούν τα λόγια γελοίο πράγμα και δεν θέλουν να τ’ ακούνε, επειδή ελέγχεται η αγραμματοσύνη τους και θέλουν να είναι όλοι όμοιοί τους.

  Κατά τον ίδιο τρόπο και όσοι ζουν και συμπεριφέρονται ακόλαστα, φροντίζουν (να αποδείξουν) ότι όλοι είναι χειρότεροί τους, νομίζοντας πως από το πλήθος των κακών θα επιτύχουν το ακατηγόρητο για τους εαυτούς των.

  Η άτονη (χαλαρή και νωθρή) ψυχή (τους) θολώνει από την κακία που περιλαμβάνει ασωτία, υπερηφάνεια, απληστία, οργή, προπέτεια, λύσσα, φόνο, οδυρμό, φθόνο, πλεονεξία, αρπαγή, πόνο, ψευδός, ηδονή, οκνηρία, λύπη, δειλία, αρρώστια, μίσος, κατηγορία, αδυναμία, πλάνη, άγνοια, απάτη, λήθη Θεού.

  Με τέτοια και παρόμοια (κακίες) τιμωρείται η άθλια ψυχή που χωρίζει τον εαυτό της από το Θεό.

  9. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΕΤΗΣ
  Αυτοί που λένε πως θέλουν να ζήσουν την ενάρετη και ευλαβή και ένδοξη ζωή, δεν πρέπει να κρίνονται από το πλαστό ήθος (εξωτερική συμπεριφορά), ούτε από την ψεύτικη πολιτεία, αλλά να κρίνονται από τα ίδια τα έργα τους, όπως οι τεχνίτες, ζωγράφοι και ανδριαντοπλάστες, διότι αυτά δείχνουν θετικά την ενάρετη και θεοφιλή πολιτεία τους και από το εάν αποστρέφονται σαν παγίδες όλες τις πονηρές ηδονές (πράγμα που δείχνει αρνητικά την ενάρετη πολιτεία τους).

  10. Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ
  Απ’ αυτούς που σκέπτονται σωστά, θεωρείται κακότυχος ο πλούσιος και ευγενής, όταν δεν έχει καλλιέργεια ψυχική και όλες του βίου τις αρετές.

  Όπως (αντίθετα) ο φτωχός και τυχόν δούλος θεωρείται ευτυχής, αν είναι στολισμένος με παίδευση (της ψυχής) και με αρετή του (βίου.)

  Όπως περιπλανώνται οι ξένοι στους δρόμους, έτσι καταστρέφονται και χάνονται, πλανεμένοι από τις επιθυμίες και όσοι δεν δείχνουν επιμέλεια για ενάρετη ζωή.

  11. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΟΣ
  Ανθρωποποιός πρέπει να λέγεται αυτός που μπορεί τους απαίδευτους να τους ημερώσει, για ν’ αγαπήσουν τα έργα του λόγου και την παιδεία.
  Κατά τον ίδιο τρόπο κι’ εκείνοι που αναμορφώνουν αυτούς που ζουν ακόλαστη ζωή και τους μεταστρέφουν στην ενάρετη και αρεστή στο Θεό διαγωγή, πρέπει να λέγονται ανθρωποποιοί, αφού αναπλάθουν τους ανθρώπους.

  Διότι πραότης και εγκράτεια, είναι η ευτυχία και αγαθή ελπίδα στις ψυχές των ανθρώπων.
  . Η ΚΑΚΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ
  Η κακία, όταν γνωρισθεί από την ψυχή, μισείται σαν θηρίο βρωμερότατο. Όταν όμως αγνοείται (η φύση της), αγαπάται από εκείνον που την αγνοεί. Τον έχει αιχμάλωτο και τον τραβά σαν δούλο, τον εραστή της. Κι’ ο κακότυχος και άθλιος, ούτε βλέπει το συμφέρον του, ούτε νοιώθει, άλλα νομίζει ότι στολίζεται από την κακία και αγάλλεται.

  52. Η ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ – Η ΚΑΚΗ ΨΥΧΗ
  Η καθαρή ψυχή, επειδή είναι αγαθή, φωτίζεται και λαμπρύνεται από το Θεό και τότε ο νους νοεί αγαθά και γεννάει λόγια θεοφιλή.

  Όταν όμως η ψυχή, από κακία κυλιστεί στο βόρβορο, επειδή ο Θεός την αποστρέφεται, μάλλον επειδή η ψυχή χωρίζει τον εαυτό της από το Θεό, τότε, οι πονηροί δαίμονες, αφού σφηνωθούν απανωτοί στο λογισμό, ψιθυρίζουν στην ψυχή τις ανόσιες (μιαρές) πράξεις, μοιχείες, φόνους, αρπαγές, ιεροσυλίες και τα παρόμοια, όσα είναι έργα δαιμόνων.

  53. Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – Η ΑΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  Όσοι γνωρίζουν τον Θεόν γεμίζουν από αγαθές σκέψεις για όλα τα προβλήματα και επιθυμώντας τα ουράνια, καταφρονούν τα βιοτικά.

  Αυτοί, ούτε σε πολλούς αρέσουν, ούτε αυτοί αρέσκονται σε πολλούς. Γι’ αυτό όχι μόνον μισούνται, αλλά και κατακοροϊδεύονται από τους πολλούς ανόητους.

  Ανέχονται όλα τα παθήματα της φτώχειας, επειδή γνωρίζουν, ότι όσα φαίνονται στους πολλούς κακά, είναι γι’ αυτούς αγαθά. (Κι’ αυτό) γιατί, όποιος αντιλαμβάνεται τα ουράνια, πιστεύει στο Θεό, επειδή γνωρίζει ότι όλα είναι δημιουργήματα της θελήσεώς Του.

  Εκείνος όμως που δεν νοιώθει (τα ουράνια ζητήματα), δεν πιστεύει ποτέ, ότι ο κόσμος είναι έργον του Θεού και ότι έγινε για τη σωτηρία του ανθρώπου. (Δεν αντιλαμβάνονται ότι η πνευματική αντιμετώπιση της φτώχειας, π.χ., αλλά και κάθε δυσχέρειας, συντελεί στην σωτηρία μας).

  54. Ο ΘΕΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ
  Όσοι είναι γεμάτοι από την κακία και μεθάνε από την αγνωσία, δεν γνωρίζουν τον Θεόν, ούτε επαγρυπνούν ψυχικά. Ο Θεός όμως είναι νοητός και δεν είναι μεν ορατός, όμως είναι καταφάνερος μέσα στα ορατά, σαν τη ψυχή μέσα στο σώμα. Κι αν το σώμα είναι αδύνατον να υπάρχει χωρίς ψυχή, έτσι και όλα, όσα βλέπουμε και υπάρχουν, είναι αδύνατον να υπάρξουν χωρίς Θεόν.

  55. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  – Γιατί έγινε ο άνθρωπος;

  – (Έγινε) για να κατανοεί τα ποιήματα του Θεού, κι έτσι να Τον ιδεί και να Τον δοξάσει, γιατί τα έκτισε για τον άνθρωπο.

  Ο δε νους (η φρόνηση) που είναι λίαν αγαπητός στο Θεό, είναι αόρατο αγαθόν, που χαρίζεται από το Θεό στους άξιους, δια μέσου χρηστής συμπεριφοράς.

  56. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
  Ελεύθερος είναι εκείνος που δεν είναι δούλος των ηδονών, αλλά κυριαρχεί στο σώμα, με τη φρόνηση και τη σωφροσύνη, και αρκείται, με πολλή ευχαριστία, σ` αυτά που του δίδονται από τον Θεό, έστω κι αν τύχει νάναι πάρα πολύ μέτρια.

  Διότι, εάν ο θεοφιλής νους και η ψυχή συμφωνήσουν, ειρηνεύει όλο το σώμα, έστω κι αν δεν θέλει• γιατί όταν η ψυχή το θέλει, κάθε σωματική ανταρσία σβήνεται.

  57. Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ
  Εκείνοι που δεν αγαπούν όσα έχουν για την ύπαρξή τους, αλλά επιθυμούν περισσότερα, σκλαβώνουν τον εαυτό τους στα πάθη, που ταράζουν την ψυχή, και της επιβάλλουν λογισμούς και φαντασίες, ότι αυτά που έχουν είναι κακά.

  Και όπως τα ρούχα, που ράβονται πλατειά, εμποδίζουν τους αγωνιστές στο τρέξιμο, έτσι και η όρεξη για την υπέρμετρη περιουσία δεν επιτρέπει στις ψυχές ούτε ν’ αγωνίζονται, ούτε να σωθούν.

  167. ΟΙ ΦΑΝΤΑΣ1ΕΣ ΤΩΝ ΗΔΟΝΩΝ
  Όταν σου έλθουν φαντασίες κάποιας ηδονής, φυλάξου, μήπως αμέσως συναρπαγής απ’ αυτήν. Και αφού κυριαρχήσεις λίγο τη φαντασία, θυμήσου το θάνατο και σκέψου πως είναι ανώτερη ηδονή, να έχεις συνειδητή επίγνωση πως νίκησες αυτή την πλάνη της ηδονής.

  168. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ
  Όπως στην κάθε γέννηση συνυπάρχει και το πάθος, διότι κάθε τι που γεννιέται στη ζωή αυτό και φθείρεται, έτσι και στο πάθος ενυπάρχει η κακία.

  Μη λοιπόν πεις, ότι ο Θεός δεν μπορούσε να κόψη την κακία. Διότι αυτοί που τα λέγουν αυτά, τα λένε από αναισθησία και από μωρία.

  Δεν υπήρχε πραγματικά ανάγκη να κόψη ο Θεός την ύλη, διότι αυτά είναι πάθη της ύλης (υλικά).

  Ο Θεός όμως ξέκοψε την κακία από τους ανθρώπους για το συμφέρον τους και τους δώρισε νουν και επιστήμη και γνώση και διάκριση του καλού, ώστε, γνωρίζοντας την κακία και ότι βλαπτόμαστε απ’ αυτήν, να την αποφεύγομε. Αλλά ο ανόητος άνθρωπος ακολουθεί την κακία και σεμνοπερηφανεύεται γι’ αυτήν και μάχεται, σαν περιπλεγμένος σε δίχτυα, κυριευμένος εσωτερικά απ’ αυτήν, χωρίς να μπορέσει ποτέ να ανυψωθεί διανοητικά, για να ιδεί και να γνωρίσει τον Θεό, ο οποίος όλα τα έκαμε προς σωτηρία και αποθέωση του ανθρώπου.

  169. ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ
  Τα θνητά (οι κακοί άνθρωποι) φθονούν τους εαυτούς τους γι` αυτό προγνωρίζουν αυτόν τον θάνατο. (Διότι) κάθε τι το αθάνατο είναι αγαθό και γι’ αυτό το προσλαμβάνει η όσια (αγνή) ψυχή. Ενώ κάθε θνητό είναι κακό και γι’ αυτό συνταιριάζει με την ανόητη και άθλια ψυχή.

  170. ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ
  Όταν πηγαίνεις ευχαριστημένος να πέσεις στο κρεβάτι σου, αφού αναλογιστείς μέσα σου τις ευεργεσίες και την τόσο μεγάλη πρόνοια του Θεού, γεμίζεις από αγαθές έννοιες και χαίρεσαι περισσότερο.

  Τότε ο ύπνος του σώματος γίνεται για σένα ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών σου γίνεται αληθινή δράση του Θεού και η σιωπή σου, κυοφορώντας μέσα σου το αγαθόν, αναπέμπει συνειδητά, από το βάθος της ψυχής και μ’ όλη της τη δύναμη, δόξα προς το Θεό των όλων.

  Διότι, όταν απουσιάζει η κακία από τον άνθρωπο, τότε, παραπάνω από κάθε πολυτελή θυσία, η ευχαριστία και μόνη αρέσει στο Θεό. Σ’ Αυτόν πρέπει η δόξα εις τους αιώνας των αιώνων.

  AMHN

 16. ΙΔΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΗΣ IP ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ!

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚΓ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ: Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α., ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ !! ΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΥΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ «ΡΙΞΟΥΝ» ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΑΤΙΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ!

  ΒΓΑΛΤΕ ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΦΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ., ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ Χ.Α., ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ;;;; ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ!

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΨΩΡΡΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΗΕ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΨΩΡΡΑ!! ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ! ΕΙΣΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ «DRANG NACH OSTEN» = «ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ» ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

 17. ΙΔΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΗΣ IP ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ!

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚΓ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ: Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α., ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ !! ΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΥΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ «ΡΙΞΟΥΝ» ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΑΤΙΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ!

  ΒΓΑΛΤΕ ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΦΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ., ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ Χ.Α., ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ;;;; ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ!

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΨΩΡΡΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΗΕ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΨΩΡΡΑ!! ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ! ΕΙΣΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ «DRANG NACH OSTEN» = «ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ» ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

  • ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 2010-11-06 ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ ‘’ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ’’ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ-CIA-MIT-M16 ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ «ΖΩΝΤΑΝΟ» ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «STHB LALAS» ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
   ::::
   ::::
   ::::
   «ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ»

   ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01702 ] [ 2010.11.06 00:00 ]
   Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ Ο.Ε.Α. ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ – ΔΗΛΑΔΗ Ο «ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ» ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟ Η CIA

   ::::

   ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΙΨΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ-ΣΥΚΩΦΑΝΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ-ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΣΥΚΩΦΑΝΤΙΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ «ANTI METATRON» ΚΑΙ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
   ::::

   ΟΜΩΣ ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ «ΑΛΥΣΙΔΑ» ΤΩΝ «ΓΙΩΡΓΗΔΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΟΘΡΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΑΝΟΗΤΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΗΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «STHB LALAS»
   ::::

   ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ (ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ) ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΥΠΕΠΕΣΕ ΕΙΣ ΤΟ «ΣΦΑΛΜΑ» ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΙΖΕ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ Η «ΜΑΜΑ» CIA ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΕΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ)
   ::::
   ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ. Γ.Ε.Α. Γ.Ε.Ν. Γ.Ε.ΕΘ.Α. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΟΥ» ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ
   ::::

   Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ: «…Ο σταύρος υπηρέτησε στο βιετνάμ, στο λάος και στην καμπότζη την εποχή των μυστικών επιχειρήσεων των ηπα. τραυματίστηκε στο λάος. Από κει στρατολογήθηκε στη CIA, στάλθηκε στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη. Εκεί γνωρίστηκε με κάποιον έλληνα που δούλευε στην ελληνική πρεσβεία. στην πραγματικότητα ήταν πράκτορας των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών με διπλωματική κάλυψη….»
   ::::

   Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ: «…Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χρειαζόταν πληροφορίες για τους χειρισμούς στο Σκοπιανό και ο «χρυσός» πράκτορας πιεζόταν να ζητήσει μετάθεση σε πιο χρήσιμο για την Ελλάδα πόστο. Καταφέρνει τελικώς να μετατεθεί στην Αθήνα ως υπεύθυνος για τη μετάδοση σημάτων από τον κλωβό ασφαλείας επικοινωνιών της αμερικανικής πρεσβείας. Όλα τα πολύ σημαντικά σήματα περνούν από τα χέρια του και δίνονται σε Έλληνες πράκτορες…»
   ::::

   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η «Ο.Ε.Α.» ΟΙ «Εψιλον» Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟ «ΛΑ.ΟΣ.» ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΩΣ «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ» ή «ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «STHB LALAS» ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΕΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ) ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΛΑΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ
   ::::
   ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΗΤΟΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ Εψιλον ΤΟ ΛΑ.ΟΣ. ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «STHB LALAS» (!?!)
   ::::
   ΟΜΩΣ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ» ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ – ΣΟΔΟΜΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ – ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ – ΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΜΥΘΟ» ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΗΡΩΑ» ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ
   ::::
   ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ) ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝΑΤΟΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «STHB LALAS» ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΤΙ ΑΤΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟKΤΗΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ «ΗΡΩΕΣ» ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ»
   ::::
   ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ) ΤΗΣ ΚΩΛΟ-ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΞ ΙΔΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΣ ΕΜΑΣ Ο ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΩΝ 144.000 ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΙΩΝ ΖΗΛΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ
   ::::
   TO ΕΞΗΣ:
   ::::
   ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ (ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ) ΕΠΙ ΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΦΟΡΙΑΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΑΣΗΝ» ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ
   ::::
   ΜΟΛΙΣ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ: «ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΣΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΩ ΕΓΩ» ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ 1974 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ
   ::::
   ΕΙΘΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΛΕ-ΘΙΑΣΩΝ ΤΗΛΕ-ΘΙΑΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕ-«ΗΡΩΩΝ» ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ Η CIA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ (ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ) ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   ::::
   ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/11/06/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-11-06_00-00.htm#plohghsh_03

  • Το θέμα οεαϊκέ της καραγιώργενας είναι πως ο Λαλας συμμετείχε σε νατοϊκα εγκλήματα πολέμου στη καμπότζηκαι χρησιμοποίηθηκε απο τη cia για να διοχετεύσει ότι ήθελε αυτή. Δεν λες τίποτα. Και τι σας νοιάζει για τον Λάλα, στα άλλα μαντάρα τα κάνετε.. άντε στον Λεβέντη φιλελεύθερα κομματόσκυλα.

 18. ρε παιδια κατι αλλο… κ σορρυ που επεμβαινω.
  ΑΛΛΑ Ο ΙΣΤΟΣ-Ε ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*