17:11 - 05/03/2017

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η …. ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ … Ε.Υ.Π…!!!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ   ΣΤΗΝ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ……. ΚΑΙ Η …. ΚΑΛΥΨΗ…. ΤΗΣ  Ε.Υ.Π..!!!!

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ελληνίδες και Έλληνες.

Έχω γράψει αρκετά άρθρα γι’ αυτό το περίεργο «φαινόμενο» της οργάνωσης Σώρρα και έχω υποστηρίξει πως δεν πρόκειται για γραφικούς ή απατεώνες όπως θέλουν να παρουσιάζονται, αλλά για δόλιους πράκτορες που εκτελούν ένα Αμερικάνικο σχέδιο, για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την ΕΞΟΥΣΙΑ της χώρας.

Σήμερα λοιπόν όλα αυτά θα τα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. Και αφού η Ε.Υ.Π. ενώ γνωρίζει,  τους αφήνει ανενόχλητους για να ολοκληρώσουν το σχέδιο επίθεσης κατά των Ελλήνων, επειδή ο χρόνος τελειώνει,  δεν μπορώ να περιμένω άλλο την Ε.Υ.Π.   Τώρα λοιπόν θα τα ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γιατί στο κάτω κάτω, οι εχθροί και οι προδότες της χώρας, κάνουν την …. «δουλειά» τους..!!!

Οι υπηρεσίες όμως που άπτονται της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της χώρας …….. τι κάνουν;;;

Γιατί το τελευταίο που θα περίμενα να δώ, είναι να γίνεται μέσα στην χώρα μου ένας «χορός»  κατασκόπων και προδοτών και αυτός να γίνεται,  από την μία μεριά, με την «ΚΑΛΥΨΗ» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και από την άλλη μεριά, με την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ προβολή των κατασκόπων, από όλα τα ΜΜΕ….!!!!!

ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;

Δεν ξέρω τι δικαιολογίες χρησιμοποιεί η Ε.Υ.Π. μέχρι τώρα, αλλά αν μετά από την σημερινή δημοσίευση,- που θα μάθει όλη η Ελλάδα, γι’ αυτήν την ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  κατά της χώρας απο την οργάνωση του Σώρρα,-  εξακολουθήσουν να την ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, να πάνε να κρεμάσουν ….κουδουνάκια στ@@ @@@@@@ τους και να μας αδειάσουν την γωνιά,  γιατί για πράκτορες δεν κάνουν.

Αντε Ρουμπάτη, γιατί την μεγάλη ΕΥΠ του πατριώτη  Σταυρακάκη την καταντήσατε μια …. «κουδουνίστρα»..!!!!

Άντε,  …… «πρακτόρια», γιατί οι  ιδιώτες, σας έχουν πάρει τα ….. «σώβρακα» ….!!!!!  Άντε λοιπόν να θυμηθούμε τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , τα στοιχεία που σας έδωσαν ΕΤΟΙΜΑ γι’ αυτούς τους Αμερικανούς κατασκόπους από το 2013  και μέχρι σήμερα έχουν «ΑΡΑΧΝΙΑΣΕΙ» στα ράφια του …… ΑΡΧΕΙΟΥ σας….!!!!!

Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

Την  ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά της Οργάνωσης Σώρρα, για ΠΡΟΔΟΣΙΑ της χώρας και για ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ κατά παντός υπευθύνου, την ξεκίνησε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ο Μανώλης Σφακιανάκης και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μετά από τις μεγάλες αποκαλύψεις του “anti-kentauron.blogspot.gr” που φανέρωναν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ…!!!

Βλέπετε ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι ένας πατριώτης και έντιμος κρατικός λειτουργός, (γι’ αυτό και τον αποστράτεψαν πριν την ώρα του) που από την στιγμή που έλαβε γνώση της ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ, κινήθηκε ΑΥΤΟΜΑΤΑ και ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ, απέναντι σε αυτήν την οφθαλμοφανέστατη υπόθεση ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  της χώρας από την Οργάνωση του Σώρρα.

Τα στοιχεία δημοσιοποιούνται στο  “anti-kentauron.blogspot.gr” τον Ιούνιο του 2013, όταν η Οργάνωση Σώρρα, δραστηριοποιείται ήδη 9 μήνες μέσα στην Ελλάδα. Παρότι τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται είναι αρκετά για να αποδειχθεί η προδοσία της χώρας, αποτελλούν μόνο το 20% των στοιχείων που συλλέχθηκαν.  Η  Δίωξη όμως ηλεκτρονικού εγκλήματος με σαφώς ανώτερη τεχνολογική δυνατότητα, συνέλλεξε μετά την πληροφορία, πολύ μεγαλύτερο όγκο στοιχείων.

Αυτά τα στοιχεία, ως ανώτερη και πιο ειδική υπηρεσία σε θέματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, τα λαμβάνει η ΕΥΠ και η υπόθεση έρχεται στην διαχείρηση των «ειδικών» της ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Έκτοτε ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ η τύχη του ΦΑΚΕΛΟΥ και η πορεία της έρευνας.  Και αντί από το 2013 που ανέλαβαν την υπόθεση, να έχουν συλλάβει τους προδότες και τους  κατάσκοπους  της οργάνωσης Σώρρα,  τους άφησαν ελεύθερους να αλωνίζουν την χώρα, να στρατολογούν προδότες, πράκτορες και ηλίθους, να κάνουν ορκομωσίες στον Εωσφόρο,  να έχουν δημιουργήσει μία παραστρατιωτική οργάνωση με σύγχρονο οπλισμό  ενεργειακών όπλων του Αμερικανικού στρατού, να απειλούν τους Έλληνες και να ετοιμάζονται να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και διά της ΒΙΑΣ την εξουσία στην Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει τώρα και ……… «πολιτικό σχηματισμό».!!!!!

ΡΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;

Αντί να τους έχουν  συλλάβει για κατασκοπία από το 2013, τους «διαφημίζουν» και τους προβάλλουν   συνεχώς από τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.  Το καταλαβαίνετε αυτό;;;  ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;;;  Να δώσουν την …. εξουσία  στον Τουρκο-«ΠΙΘΙΚΟ» για να δολοφονήσει τους Έλληνες;;;;

Και ενώ έχουν  όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την  προδοσία της χώρας,  τους δίνουν ΑΣΥΛΙΑ;;;  Γι’ αυτό και έχει αποθρασυνθεί τελείως ο Τουρκο-«ΠΙΘΙΚΟΣ» και μας απειλεί κατάμουτρα,……….;;;

Artemis Sorras

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ @@@@@@@@ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
ΑΙΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Καταλάβατε Ελληνόπουλα;;;;;

Επειδή του δίνουν όλοι ΑΣΥΛΙΑ, μας ΑΠΕΙΛΕΙ κι’ όλας και  θέλει να ….. «δράσει» ο …….ΤΟΥΡΚΟ-  «ΠΙΘΙΚΟΣ»..!!!

Ξύπνησαν και τ’…….  αγγούρια τώρα και θέλουν να @@@@@@@@ τον …… ΜΑΝΑΒΗ…!!!!

Εδώ  όμως είναι ΕΛΛΑΔΑ να πείτε στον ΜΟΓΓΟΛΟ-«ΠΙΘΙΚΟ» και εμείς εδώ, τ΄ ….. αγγούρια  τα κάνουμε …….. σαλάτα…!!!! (ξέρω που τον λέω Τούρκο και Μογγόλο και αυτός ξέρει. Και οι μυστικές υπηρεσίες ξέρουν. “ERGENECON” Turko-mogolle…….)

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ..

Ακούστε Ελληνόπουλα.

Ότι πούμε και ότι δείτε από δω και πέρα, τα γνωρίζει και η Ε.Υ.Π. και πολλές μυστικές υπηρεσίες.  Αλλά για να συμβαίνουν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ…!!!!

Οι πράκτορες που τα γνωρίζουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, γιατί τα μαθαίνουν εμπιστευτικά και έχουν δώσει όρκο να κρατάνε το απόρρητο. Οι δικοί μας όμως της Ε.Υ.Π.,  έπρεπε να έχουν ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ υπέρ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ γιατί αυτό υπηρετούν….!!!!

Να δούμε τώρα πως θα …… δικαιολογηθούν στους…….. ξένους …… συναδέλφους τους….!!!!!

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ λοιπόν ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, από την οργάνωση του ΣΩΡΡΑ, που με την αποκάλυψή της κινήθηκε ΑΜΕΣΑ ο Μανώλης Σφακιανάκης, είναι η εξής:

Όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα αυτοί οι Σωρρο-πράκτορες, έφτιαξαν την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ιστοσελίδα τους.  Την http://www.olympionfos.com/ 
Έλεγαν λοιπόν τότε σε όσους είχαν …. «τσιμπήσει» με την ……. «εξαγορά του χρέους»,………  να γράφονται με τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα, για να μετράνε τις ….. «δυνάμεις».. τους….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλούσαν όλους τους αφελείς,  που στην αρχή δεν τους είχαν καταλάβει και τους πίστευαν, να κάνουν εγγραφές στο  http://www.olympionfos.com/  και τους εξαπατούσε με δις και τρις, αφού δεν μπορούσαν  να ξέρουν, τι παιχνίδια έπαιζε ο Σώρρας και για ποιόν …. «δούλευε»…!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο δε Μπαλαντίνας τους διαβεβαίωνε πως το http://www.olympionfos.com/ τους παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που θα μπορούσαν να έχουν, από τα γνωστά κέντρα ελέγχου της …. εξουσίας..!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα οι Σώρρο-«πίθικοι»,  ήξεραν πως θα έχουν πλήρη ΑΣΥΛΙΑ και έτσι, θα κάνουν ότι θέλουν. Το είχε ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ βλέπετε αυτό, ο ίδιος ο Μπίλ Κλίντον  τον Ιούλιο του 2012,  ενάμιση μήνα πριν εμφανιστεί η οργάνωση Σώρρα. Είχε κάνει τότε ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην Ελλάδα …….. «και καλά» για να «δει» την ……Ακρόπολη…!!!!!.

Έτσι λοιπόν ήταν ΗΣΥΧΟΙ και  ΣΙΓΟΥΡΟΙ οι Σωρρο- «ΠΙΘΙΚΟΙ» ότι δεν κινδυνεύουν από ….. τίποτα…!!!!

Άλλωστε κανείς όταν μπαίνει μέσα σε μία ιστοσελίδα, δεν μπορεί να γνωρίζει από που ΕΚΠΕΜΠΕΙ αυτή.  Δηλαδή που βρίσκεται ο “server” της ιστοσελίδας,  ούτε αν υπάρχει κάποιος υπερδιαχειριστής.

Ναι αλλά υπήρχαν και κάποιοι που δεν ήταν ……. «πιθικάκια», αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ και …..μετά από πολύ παρατηρητικότητα, ……  το ψαξαν…!!!!! Γιατί η ιστοσελίδα  http://www.olympionfos.com/

της οργάνωσης Σώρρα, είχε ομοιότητες ίδιας τεχνογνωσίας, με μία άλλη ιστοσελίδα,  που αφορούσε μία άλλη Εθνική υπόθεση, (Βαριοπούλα) αλλά να μην τα πούμε τώρα και μπερδέψουμε τα ….. παιδιά μας στην Ε.Υ.Π.

Και ένα καλοκαιρινό πρωινό του 2013,  δόθηκε εντολή παρακολούθησης της ιστοσελίδας  http://www.olympionfos.com/ 

και ……….ξεκίνησε……..η πορεία,  για να δούμε τελικά, από που εκπέμπει αυτή η ……   «ασφαλής» κατά τον Μπαλαντίνα ….. ιστοσελίδα…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κρύβεται η δική μας IP για ευνόητους λόγους,

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΥΣ  +- 0…!!!!!

Πρώτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

Δεύτερη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

Τρίτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

Τέταρτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη απόδειξη:

 

 

 

 

 

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ….. ΣΟΚΑΡΕΙ…!!!

   Ο “SERVER” ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ          OLYMPIONFOS.COM ~ http://www.olympionfos.com/ 

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,

ΜΕ ΤΗΝ  IP [184.170.240.204] ΕΚΠΕΜΠΕΙ  

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ PHOENIX ARIZONA UNITED STATES OF AMERICA  ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ – US NAVAL BASES

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ US NAVY ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και εκεί έστελναν κατευθείαν όλα τα προσωπικά δεδομένα των πλανεμένων, των απελπισμένων και των ηλίθιων, που έκαναν εγγραφές στην ιστοσελίδα τους.

Η ιστοσελίδα αυτή είχε φτιαχτεί  με προδιαγραφές ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ,  ώστε και σε απόλυτο “BLACK OUT” του ίντερνετ στην Ελλάδα,  αυτή θα λειτουργούσε…!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόλις δημοσιεύθηκαν από το  http://anti-kentauron.blogspot…

αυτά τα στοιχεία, που αποδείκνυαν ότι ο “server” του http://www.olympionfos.com/ της οργάνωσης του Σώρρα, βρισκόταν μέσα στο  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΤΩΝ ΗΠΑ, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά και από δική της διασταύρωση, κίνησε αμέσως ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ποινική διαδικασία  ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, καθώς και  ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ κατά παντός υπευθύνου.

Μετά από αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ την ιστοσελίδα με διάφορες ψευτοδικαιολογίες, ενώ όλοι οι άσχετοι που πλαισίωναν την οργάνωση και  έδιναν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα, δεν κατάλαβαν τίποτα για την ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ που……  “παιζόταν” εις βάρος τους.

Όλοι τους ασχολούνταν με την .. «καραμέλλα» των …… «ομολόγων», των μετοχών της … «Δύσης» , των ….. «καταπιστευμάτων»  και αναρωτιούνταν…. αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν τα …….. δις και τα ……..τρις….!!!!!

Γαμώ τις «καραμέλλες» σας και τα «γλυφειτζούρια» σας και όλους τους ….. υποτίθεται «πολέμιους» των …. «απατεώνων»,  που συντηρούσαν ΣΚΟΠΙΜΑ αυτήν την ψεύτικη αντιπαράθεση, για να περνάνε απαρατήρητες οι μεγάλες προδοσίες…!!!  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΩΡΑ…!!!!  ΠΟΣΟΙ «πολέμιοι» ΘΑ ΤΟ … ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ  ΑΥΤΟ…;;;;;

 Αυτό όμως το  ΦΑΚΕΛΩΜΑ των Ελλήνων πολιτών από τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ των ΗΠΑ, εκτός από αυτούς που έδωσαν τα στοιχεία τους στην  ιστοσελίδα, http://www.olympionfos.com/  έγινε και σε όσους υπέγραφαν αυτές τις ….”ΔΗΛΩΣΕΙΣ” που μοίραζε ο ΣΩΡΡΑΣ , γιατί και μ΄εκείνες ζητούσαν τα πάντα και έκαναν ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ…. Όλα τα προσωπικά δεδομένα, όσων έχουν υπογράψει τέτοια δήλωση,  έχουν …….. «ταξιδέψει» προς … Αμερική…!!!!!

    Μήπως ξέρει κανείς, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ οι «δηλώσεις», και τι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ έχουν υποστεί;;;;

    ΑΚΟΥΕΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ….;;;;  ΑΚΟΥΕΙ Ε.Υ.Π….;;;;

Την συνέχεια  βέβαια την γνωρίζετε.

Την υπόθεση την έχει πάρει η Ε.Υ.Π. από την  δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και από το …. 2013….!!!!!  το θέμα βρίσκεται στο…….. ΑΡΧΕΙΟ  της ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Τουλάχιστον ελπίζω, να μην τον ……. «έχασαν» τον φάκελο και τώρα που το ……. θυμίσαμε, να τον …….. «ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ»…….  και να τον …… ΑΝΟΙΞΟΥΝ…!!!!!

Αρκετά τους άφησαν τους «ΠΙΘΙΚΟΥΣ» ελεύθερους, για να μας απειλούν. Τώρα στα ….  κλουβιά τους και ΓΡΗΓΟΡΑ,  γιατί ξεκίνησαν από την  ψυχίατρο, αλλά θ’ αρχίσουν να σκοτώνουν κι’ άλλους.

Το κατάλαβε αυτό ο ……. «μεγάλος»  …. πράκτωρ  ο …… Ρουμπάτης ;;;;   ΑΚΟΥΕΙ;;;;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ «ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ …. ΚΑΠΟΙΕΣ …. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

Όπως έγραψα στην αρχή τα στοιχεία που παρουσιάσαμε αποτελλούν περίπου το 20% των στοιχείων που συλλέχθηκαν, γιατί σας παρουσιάσαμε την αρχή και το τέλος της διαδρομής του http://www.olympionfos.com/. Το 80% των στοιχείων που δεν παρουσιάσαμε και φυσικά το έχει η Ε.Υ.Π., αφορά τους ενδιάμεσους σταθμούς που έκανε το σήμα, πηγαίνοντας προς την Στρατιωτική βάση του ΦΟΙΝΙΞ.  Αφορά δηλαδή, διάφορες  άλλες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,  μυστικές όπως η C.I.A.,  αλλά και άλλες υπηρεσίες,  που λάμβαναν γνώση και αποθήκευαν για δική τους επεξεργασία και χρήση, όλα τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων που πλαισίωναν την οργάνωση του Σώρρα.

    Υπήρχε λοιπόν διαχειριστής της ιστοσελίδας, υπέρ-διαχειριστής και πολλοί υπέρ-υπέρ-υπέρ-υπέρ διαχειριστές…!!!!

    Πρέπει επίσης να πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Όταν μιλάμε για το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Φοίνιξ που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α., δεν μιλάμε για ένα από τα δεκάδες στρατιωτικά αεροδρόμια που έχουν οι Η.Π.Α., αλλά για την Στρατιωτική Αμερικανική Βάση, από όπου βγαίνουν όλα τα ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ για ότι ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ή ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ από το ΝΑΤΟ, σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….!!!!!

    Στο ΦΟΙΝΙΞ, είναι η … “number ONE” …. Νατοϊκή Βάση στον κόσμο. Να το πούμε αλλιώς. Από το ΦΟΙΝΙΞ γίνεται η “GLOBAL” TΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ..!!!

   

    Όλο λοιπόν αυτό το σχέδιο κατασκοπίας, που στοχεύει στην  αρπαγή της χώρας από την οργάνωση του Σώρρα για λογαριασμό της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, είναι ένα σχέδιο που έχει βγεί, μέσα από τις  Στρατιωτικές Μυστικές Υπηρεσίες  του ΝΑΤΟ.  Γι’ αυτό και η οργάνωση του Σώρρα, απ’ όλη την Ελλάδα,  διάλεξε να κάνει την ΕΔΡΑ της,   στην…..  ΛΑΡΙΣΑ…!!!!!

    Επειδή  το στρατηγείο του ΝΑΤΟ της περιφέρειας Βαλκανίων, Τουρκίας, μέσης Ανατολής και Μεσογείου, εκεί βρίσκεται.   Στην …… ΛΑΡΙΣΑ..  Μόνο εκεί θα μπορούσαν να έχουν άμεσες και … στενές επαφές.. με τα …. αφεντικά του ..Φοίνιξ..!!!!

    Αλλά τώρα  που το «πιάσαμε» το θέμα, θα τους το ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΜΕ και από την ….. άλλη πλευρά…!!!!

Έγραψα πριν, πως εκτός από τις απειλές και τα άλλα που κάνει ο Σώρρας,  ορκίζει τους οπαδούς του στον Εωσφόρο τον οποίον  γενικά τον ονομάζει …. «ΦΩΣ»..!!!

Θα παρατηρήσατε πως λέει: «Δύναμη-ΦΩΣ»..!!!   «Ελλάς-ΦΩΣ»..!!! και η ιστοσελίδα ήταν «Ολύμπιον- ΦΩΣ»..!!!

Ο Εωσφόρος πριν εκπέσει, ήταν ο άγγελος του ΦΩΤΟΣ. Αυτό λέει το όνομά του. Αλλά μόλις εξέπεσε της Χάρητος του Θεού, έγινε ο δαίμονας του σκότους. Το όνομά του όμως παραμένει το ίδιο. Εωσφόρος. (άρχοντας του Φωτός). Τους οπαδούς του ο Σώρρας σήμερα, τους ορκίζει σε αυτόν. Στον «άρχοντα του ΦΩΤΟΣ», δηλαδή στον τωρινό δαίμονα  του σκότους, τον Εωσφόρο.

Όλο το σχέδιο, της Οργάνωσης του Σώρρα στην Ελλάδα, είναι βαθύτατα Σατανικό, γιατί  εκτός των άλλων, ετοιμάζει και έναν στρατό για να επιτεθεί στους Έλληνες. Έναν στρατό που έχει ορκιστεί πίστη στον Εωσφόρο.!!

Ετοίμαζαν τώρα κοντά και κάτι άλλο. Έφερναν από την Αμερική για να συμμετέχει στις ορκομωσίες τους και μία μεγάλη «ιέρεια» του Εωσφόρου με  επτά ονόματα. (Προμηθέα – Πυθία – κ.λ.π.) Μία εντελώς δαιμονισμένη, αλλά …. μάλλον δεν θα … προλάβουν,  γιατί τους ….. πρόλαβε ……  το άρθρο μου.

Οπότε τώρα που έμαθαν οι Έλληνες, όλη την αλήθεια για την «οργάνωση Σώρρα», τώρα όχι ιέρεια του Εωσφόρου δεν βλέπω να φέρνουν, αλλά τους βλέπω να τρέχουν για παπά να τους διαβάσει κανένα εξορκισμό..!!!

Τώρα λοιπόν ακόμα και με την……  «δεοντολογία» των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,  θα πρέπει ν’ αρχίσουν να …… τρέχουν..!!!

ΕΕΕΕΕΕΕ….. μπάρμπα….. ΚΛΙΝΤΟΝ…!!!!!

Το σχέδιο …… ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ….!!!!

Η ….. ΑΣΥΛΙΑ …. «ΠΙΘΙΚΟΙ»…..  πήρε τέλος.

Στα …. ΚΛΟΥΒΙΑ σας τώρα…!!! Ο Μπαλαντίνας ήδη είναι στο κλουβί του. …..  ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ..!!!!

ΑΚΟΥΕΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ…;;;

ΑΚΟΥΕΙ Ε.Υ.Π…;;;

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ απο ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ….!!!!

ΑΣΥΛΙΑ …… ΤΕΛΟΣ…!!!!!

Άντε παιδιά..!!!! Μας παρακολουθούν και άλλες μυστικές υπηρεσίες…… άντε…παιδιά….!!!

Πιάστε τον …. «ΠΙΘΙΚΟ» θα μας …. φύγει..!!!

Από το 2013..είναι παιδιά..!!! ΞΕΦΤΙΛΑ ……. ρε παιδιά….!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο και συμμαθητή μου Σπύρο Σπυρόπουλο, για την πολύ σημαντική δουλειά που έχει κάνει και για το υλικό που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω από την ομολογουμένως μεγάλη αποκάλυψη του http://anti-kentauron.blogspot.gr Μία αποκάλυψη που όπως και οι δύο ξέρουμε «τύφλωσε» μυστικές υπηρεσίες. Μπράβο Σπύρο.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. ΕΦΙΑΛΤΕΣ 03/05/2017 @ 6:06 ΜΜ

  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΕΛΙΚΑ;

  • ΜΗ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ Μ@ΑΛΑΚΑ, Η Ο.Ε.Α. ….ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ TΩΝ ΓΑΜΙΟΛΗΔΩΝ ΛΙΜΠΕΡΑΛ ΤΩΝ ΗΠΑ;;; …ΠΡΟΣ “ΘΕΟΥ”.

 2. ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ……ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

 3. Ανώνυμος 03/05/2017 @ 10:03 ΜΜ

  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ΠΡΟΣ : ( _____ ΕΔΩ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΣΤΕ) Ο – Όνομα: ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ Όνομα και Επώνυμο Πατέρα: (ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Όνομα και Επώνυμο Μητέρας: (ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Ημερομηνία γέννησης : (ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Τόπος Γέννησης: (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας: (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Τόπος Κατοικίας: (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax): (ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ) Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: ΕΓΩ, Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ, ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΩ ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ( _______ εδω βαλτε το ονομα σας ) ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ. Ημερομηνία: _______ 2017 Ο ΔΗΛΩΝ : ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ________ ΥΠΟΓΡΑΦΗ) : ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ !!!

 4. ΤΕΛΕΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΗΣΤΕΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΕΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΕΙΟΥΣ.

 5. ΜΗΤΣΑΡΑΣ 03/05/2017 @ 10:31 ΜΜ

  Είπαμε και θα το ξαναλέμε: Ο Ψώρρας προσφέρει εργολαβική πρακτορική υπηρεσία. Κανείς δεν τον αγγίζει, ιδίως το ΑΝΕΚΔΟΤΟ που ακούει στ’ όνομα ΕΥΠ Πολυεθνική Α.Ε.

 6. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 03/05/2017 @ 10:43 ΜΜ

  Μετα συγχωρήσεως αλλά ΚΥΠ χωρίς να ναι πατριώτης, δύσκολα…
  Όλοι οι ΚΥΠατζίδες και συνεργάτες τους είναι πατριώτες, μερικοί και εθνικιστές, άσχετα αν με μερικούς έχω αντίθετη γνώμη στα πολιτειακά αλλά ότι είναι Έλληνες με όλη την σημασία της λέξεως, δεν είναι αμφισβητήσιμο, εκτός κι αν κάνω λάθος… Ευχαρίστηση μας να μας ενημερώνατε αν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρουμε.

  • ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ.
   ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΕΓΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΑΛΑ.ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.
   ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
   ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ 7 ΟΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 150 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
   ΠΟΙΑ ΚΥΠ ΕΥΠ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ.

   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 03/06/2017 @ 8:25 ΜΜ

    Eσύ θα εννοείς τότε, πολλούς εκ τους σύγχρονους πρωην και νυν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Εκεί συμφωνώ μαζί σου!
    Εγώ εννοούσα συγκεκριμένους, της παλαιάς ΚΥΠ, επί Παπαδόπουλου, Απριλιανούς, αν και αρκετοί απ αυτούς συνεργάζονταν με την ΜΙ6 βέβαια αλλά τουλάχιστον ήταν όντως πατριώτες.
    Για τους σύγροχνους ενεργούς και ορισμένους συνεργάτες τους, έχω την ίδια άποψη μαζί σου, τώρα για τους συγκεκριμένους της συζήτησης, δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω θέση αλλά και πάλι είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τους εν ενεργεία και συνεργάτες τους στις μέρες μας… Η Γυναίκα του Χίου είναι επίσης, τώρα σε ποιο γραφείο; Από κει αντλεί και πληροφορίες ίσως. Το σύστημα το ξέρει αυτό φυσικά…

    • ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΑΝΤΖΗΣ .ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΕΥΠ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.
     ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ Φ16 ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΑ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΦΝ ΒΕΛΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΣΦΑΤΩΣΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 40000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
     ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΠ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
     ΑΙΣΧΟΣ ΕΜΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
     ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
     ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΧΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΓΕΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.
     ΑΚΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ

   • ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΑΝΑΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΥΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΑΝΗ.
    ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΑ

 7. ανωνυμος 03/05/2017 @ 11:58 ΜΜ

  Νομιζω σχολιαστή με το ψευδώνυμο “Ηράκλειτος” είσαι άσχετος από εντολές cmd dos και ip hosting andress finder. Kοινώς είσαι άσχετoς απολύτως και γενικώς, διότι ως διαδικασίες είναι εξαιρετικά απλές. Δεν ανήκουν ούτε καν σε κλάση haking. Το θέμα είναι γιατί τις έκαναν άλλοι πρώτοι.

  • ανωνυμος 03/06/2017 @ 4:23 ΠΜ

   5 Μαρτίου 2017 @ 23:58 Το θέμα είναι γιατί ΔΕΝ τις έκαναν άλλοι πρώτοι.

   Διόρθωση.

  • ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ.

   • ανωνυμος 03/07/2017 @ 12:39 ΠΜ

    Δεν τους νοιάζει να το κρύψουν, θεωρούν πως δεν θα το ψάξει κανένας ούτε υπολογίζουν τον αντίκτυπο που θα έχει ακόμα και αν βρεθεί.

    Το θέμα είναι ως εξής:
    Kαταγραφή προσωπικών στοιχείων σε μια ελλαδεμπορικής αισθητικής ιστοσελίδα (αναγκαστικώς) στο εξωτερικό και μέσα σε στρατιωτική βάση.
    Εσωτερική κάλυψη ενός δήθεν δισεκατομυριούρχου που βάζει τα μέλη του να ορκίζονται και προωθεί συγκεκριμένα πράγματα.
    Εξασφάλιση δικών του μμε προπαγάνδας σε περίπτωση μπάχαλου σε προστατευμένους σερβερ. Φυσικά είναι ανώτερος σχεδιασμός από αυτούς που χειρίζονταν τοπικά την ιστοσελίδα ή τον ίδιο τον “δισεκατομυριουχο”.

    Γιατί μήπως την “ο.ε.α.” την νοιάζει ή μήπως αντιλαμβάνεται πόσο γελοίο, αντιφατικό ή ύποπτο είναι όταν λέει πως “εχει πληροφορίες από αντιρρησίες ή ελληνοαμερικάνους της cia”… ίδιως όταν κατηγορεί τους άλλους ως κυπατζήδες.

    • ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΔΟΛΙΕΣ.
     ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΕΑ.
     ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ Φ 16 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΔΥΡΑΧΙΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
     ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 1988 ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΟΔΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ .
     ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΚΙΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΒΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ.
     ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ.
     ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΑ .ΒΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ/
     ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΙΤΣΟ Ε ΚΙΤΣΟ .ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΟΕΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΒΟΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΗΛΥΚΟΠΡΕΠΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ.

 8. “παραστρατιωτική οργάνωση με σύγχρονο οπλισμό ενεργειακών όπλων του Αμερικανικού στρατού” —- τι είναι τα ενεργειακά όπλα;

  • Ανώνυμος 03/06/2017 @ 3:48 ΜΜ

   Μια αρκετα καλη εισαγωγη στο θεμα θα βρης στο : cheniere.org/books/part1/teslaweapons.htm

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/06/2017 @ 11:28 ΜΜ

   AYTA EXOYN …… XM25 CDTE EMP Weapon . ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.
   ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ..

   • Λαμπρόπουλε, από που προκύπτει πως έχουν XM25;;;;;;

    (Αυτό ισοδυναμεί με το να δίνεις πολυβόλα σε χιμπατζήδες, οι τύποι είναι τελείως ουγκ. Μυαλό τόσο όσο και τα τζιχάντια.)

 9. Ανωνυμος 03/06/2017 @ 12:28 ΠΜ

  ΕΣΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ!… ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΑ!.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!

  • Κατοχικά Νέα 03/06/2017 @ 12:41 ΠΜ

   οριστε; εισαι τελειως βλακας ανθρωπε μου …γνωριζεις σε ποιους μιλας ; πινεις χαπια;

  • Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! 03/06/2017 @ 1:06 ΠΜ

   Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

 10. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/06/2017 @ 12:36 ΠΜ

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, «ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ» ΕΚΤΟΣ «ΓΗΠΕΔΟΥ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΔΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ……
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ……………

  ΕΜΕΝΑ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…… ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ…….. ΕΣΕΙΣ ΟΙ «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» …ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ…..ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ …. ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ…!!!!

  ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟ http://anti-kentauron.blogspot.gr ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΜΕΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ…………..ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ………….. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ……….ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ………. . ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ …. ΚΑΛΥΤΕΡΗ;;;;……….

  • ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΟΙ 03/06/2017 @ 1:10 ΠΜ

   ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΕΙΝΟΥ ΧΑΦΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ. ΑΣ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

   ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΖΥΓΩΝΕΙ:

   ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΑΙΔΟΙΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ «ΠΡΟΔΟΤΗ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ.
   ΠΟΤΕ; ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

   ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ: ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ. Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΩΣ «ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΘΑΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΣΟΛΩΜΟ ΘΑΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΘΕΝΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ, ΣΟΛΩΜΟΣ, ΚΑΙ ΛΑΛΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΕΙΝΑΙ Η’ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ Η’ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.

   ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε’ΡΠΟΝΤΩΝ Η΄ ΕΡΠΟ’ΝΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ. ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ.

   • ανωνυμος 03/06/2017 @ 4:32 ΠΜ

    ΤΟΝ Σ@ΡΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ…Η Ο.Ε.Α. ΤΗΣ ΦΑΚΛΑΝΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΙΝΑΣ ΣΚΟΥΖΕΙ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

 11. ΑΣΧΕΤΟΣ 03/06/2017 @ 1:29 ΠΜ

  Αρθρο που εξυμνει τον Σφακιανακη δειχνει απο μακρυά οτι εχει αλλους σκοπους.

  • ανωνυμος 03/06/2017 @ 4:20 ΠΜ

   Είναι επιπρόσθετη καταγεγραμμένη εκτίμηση του αθρογράφου, όχι του πρωτότυπου κειμένου-πληροφορία. Καλό θα ήταν ωστόσο να γνωστοποιηθεί εάν εκδιώχθηκε ο Αρχηγός της δ. ηλ. εγκλήματος λόγω σωρρα.

 12. Οταν σας λεω μαλακιες του Λαμπροπούλου όπως πάντα,εσεις κανετε ντισλαικ,και δηθεν εγω δεν καταλαβαίνω.εσεις τωρα τι ?η ειδηση,κλλ,ο μαλακιες!ειπαμε,λαμπροπουλος,καπουλας,χειλαδακης,5αποσταγμα,ολοι με προσοχη,και οχι πολλή σημασία!

 13. Εξαιρετικές αποκαλυπτικές πληροφορίες με αποδείξεις, ευχαριστούμε Ιωάννη, Σπυρίδων και Κατοχικά Νέα.
  Ατομικά μιλώντας, ποτέ δεν πίστεψα ούτε στιγμή -από διαίσθηση- από τότε που πρωτοβγήκε αυτόν τον Σώρρα (ενώ έχω υπάρξει εξαιρετικά αφελής κι έχω φάει τα μούτρα μου γενικά με διάφορα), και η κύρια αιτία που με έκανε να δυσπιστήσω από την αρχή, ήταν ότι έβαζε το ΧΡΗΜΑ ως λύση για την Ελλάδα.
  Το χρήμα που είναι του διαβόλου. Και άντε πες και ‘ξεχρεώναμε’ με την ‘γενναιοδωρία’ του (το τυράκι με την φάκα), κανείς δεν σκέφτηκε, ότι σε μια τόσο βεβηλωμένη Ηθικά Ελλάδα, το να ξεκινούσαμε με άνεση και καλά χωρίς χρέος, θα γινόταν ακόμη πιο μεγάλη η κατρακύλα της Πατρίδας μας?
  Γιατί, τόσα χρόνια, προ κρίσης, το νεοταξίτικο Σύστημα εκπαίδευσε τον αφελή Έλληνα να μασουλάει αχόρταγα υλικά αγαθά, με μόνη έννοια τι θα βάλει στα κλαμπάκια που θα ξεσαλώσει, που θα πάει διακοπές, που θα φτιάξει εξοχικά και δε συμμαζεύεται, πόσα αμάξια θα κυκλοφορεί για να πουλάει μούρη, πόσες ξένες θα ‘σπιτώσει’ και θα εκμεταλλευτεί για τα κέφια του, και τόσα άλλα…
  Και η Ελλάδα κατρακυλούσε ωστόσο.. ξεχασμένα παιδιά, παρατημένα στην τηλεόραση και στο υπολογιστή, οικογένειες μεταλλάσσονταν σε ένα άγνωστο μόρφωμα για τα Ιδανικά που είχε το Έθνος μας και ο Έλληνας που κάποτε ήταν δείγμα Υπερηφάνειας και Τιμής, έμεινε πλέον η ανάμνηση της σκιάς του…
  Για δώστε λοιπόν χρήμα και άνεση σε αυτήν την νέα εκπαιδευμένη κοινωνία που ζούμε… για φανταστείτε το λίγο..
  Πιστεύετε οτι αν ξαφνικά έσβηνε το χρέος (που δεν υπάρχει και μας δουλεύουν αλλά λέμε τώρα) και γίνονταν ξαφνικά ‘πλούσιοι’ οι έλληνες -έτσι όπως είμαστε τώρα- θα έκαναν έπειτα συνετές επιλογές?
  Ξαφνικά θα θυμόντουσαν την Εθνική Υπερηφάνεια τους, θα ανέβαινε το ηθικό τους και θα οργανώνονταν μια νέα υγιή κοινωνία? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
  Ελάχιστοι θα έκαναν συνετές επιλογές και το ξέρετε. Οι περισσότεροι θα συνέχιζαν αυτό που έκαναν προ κρίσης και μάλιστα με μεγαλύτερη λύσσα (όπως μετά που έφερε το χρήμα ο Παπανδρέου και ξεσαλώσανε οι έλληνες με τεράστιες σπατάλες).
  Τα ίδια και χειρότερα θα γινόταν (γιατί θα η κοινωνία είναι εξαιρετικά διαβρωμένη ΗΘΙΚΑ και ξέρετε τι κάνουν οι περισσότεροι πλούσιοι που έχουν οικονομική άνεση).
  Αυτός λοιπόν ήταν ο λόγος που με έκανε να δυσπιστήσω από την αρχή απέναντι στον Σώρρα που παρουσιαζόταν ως Εθνοσωτήρας, αλλά και μία φράση που είχα στο πίσω μέρους του μυαλού μου (όποτε την ξεχνούσα, έτρωγα τα μούτρα μου) από την Αποκάλυψη που έλεγε: «Κατά τους Έσχατους Καιρούς, θα εμφανιστούν πολλοί ψευδοπροφήτες, και πολλοί ψευδοσωτήρες».
  Δεν είναι το χρήμα ενός ‘σωτήρα’ λοιπόν που θα μας έσωνε, αλλά ο ίδιος μας ο Εαυτός. Η Αλλαγή μέσα μας. Τα Ιδανικά και οι Αξίες της Ιερής Ελλάδας. Μια τέτοια Κοινωνία, μπορεί να βαδίσει σε υγιή πλαίσια. Να συνεργαστεί και να συνεννοηθεί πολιτισμένα για να βγάλει την βρωμιά από πάνω της. Μια άρρωστη κοινωνία όμως με ξαφνικό χρήμα χωρίς ΝΟΗΣΗ θα εξαπλώσει την γάγγραινα που την σαπίζει, ακόμη πιο γρήγορα..
  Ζούμε τρελούς καιρούς και θα γίνει ακόμη πι οτρελοκομείο η κατάσταση, όποιος δεν το βλέπει, να βάλει γυαλιά επειγόντως.
  Όμως, είμαι αισιόδοξη. Όλα θα πάνε καλά. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!
  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

 14. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/07/2017 @ 2:05 ΜΜ

  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!……….. 1. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΕΒΕΙΑΣ

  Οι άνθρωποι καταχρηστικά λέγονται λογικοί. Δεν είναι λογικοί όσοι έμαθαν απλώς τα λόγια και τα βιβλία των αρχαίων σοφών, αλλ’ όσοι έχουν τη λογική ψυχή και μπορούν να διακρίνουν ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό και αποφεύγουν τα πονηρά και βλαβερά στην ψυχή, τα δε αγαθά και ψυχωφελή, τα αποκτούν πρόθυμα με τη μελέτη και τα εφαρμόζουν με πολλή ευχαριστία προς τον Θεό. Αυτοί μόνοι πρέπει να λέγονται αληθινά λογικοί άνθρωποι.

  2. Ο ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  Ο αληθινά λογικός άνθρωπος ένα μόνο ζήλο έχει: να πείθεται και να αρέσει στο Θεό των όλων.

  Σ’ αυτό και μόνον πρέπει να εκπαιδεύει την ψυχή του, ώστε ν’ αρέσει στο Θεό, ευχαριστώντας για την τόσο μεγάλη Του πρόνοια και ρύθμιση των όλων, οτιδήποτε κι’ αν του τύχη στη ζωή του.

  Γιατί είναι άτοπο, τους μεν Ιατρούς, που μας δίδουν και πικρά και δυσάρεστα φάρμακα, να τους ευχαριστούμε για την υγεία του σώματός μας, προς τον Θεόν δε να είμαστε αχάριστοι, για τα πράγματα που μας φαίνονται δυσάρεστα και δύσκολα και να μην ξέρομε ότι όλα γίνονται όπως πρέπει και προς το συμφέρον μας κατά την Πρόνοιά Του.

  Η γνώσις (του θελήματος του Θεού) και η πίστη στο Θεό, είναι η σωτηρία και η τελειότης της ψυχής.

  3. ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ
  Την εγκράτεια, την ανεξικακία, την σωφροσύνη, την καρτερία, την υπομονή και τα όμοιά τους, τις έχουμε πάρει σαν μέγιστες και ενάρετες δυνάμεις από το Θεό. Αυτές αντιπαρατάσσονται και αντιστέκονται και βοηθούν σε όλες εκείνες τις δυσκολίες που προέρχονται εκείθεν (από τον αντικείμενων εχθρό — τον διάβολο).

  Εάν τις γυμνάζομε και τις έχομε πρόχειρες τις δυνάμεις αυτές, τότε πια τίποτε δεν φαίνεται να μας γίνεται δύσκολο ή οδυνηρό ή αφόρητο, γιατί αναλογιζόμαστε πως όλα είναι ανθρώπινα και νικώνται από τις (παραπάνω) αρετές που έχομε μέσα μας.

  Αυτό δεν το σκέπτονται οι ψυχικά ανόητοι. Διότι ούτε καν λογαριάζουν πως όλα γίνονται καλά και όπως πρέπει προς το συμφέρον μας, για να λάμψουν τελείως οι αρετές και να στεφανωθούμε (βραβευθούμε) από το Θεό.

  4. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
  (Θα είσαι πνευματικός άνθρωπος), όταν λογαριάζεις για φαντασία και μόνον και μάλιστα ολιγοχρόνια την απόκτηση χρημάτων και την άφθονη χρησιμοποίησή τους και όταν γνωρίζεις ότι η ενάρετη και αρεστή στο Θεό πολιτεία διαφέρει πολύ από τον πλούτο.

  Όταν το μελετάς αυτό, ασφαλώς και το διατηρείς στη μνήμη σου, δεν θα στενάξεις, δεν θα θρηνήσεις και δεν θα κατηγορήσεις κανέναν, αλλά για όλα θα ευχαριστήσεις το Θεό, βλέποντας τους χειρότερους από σένα να στηρίζονται στα λόγια και στα χρήματα.

  (Έχε υπ’ όψη σου, ότι τα χρήματα) είναι το χειρότερο πάθος της ψυχής, καθώς και η επιθυμία, η δόξα και η άγνοια.

  5. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  Ο λογικός άνθρωπος εξετάζοντας τον εαυτό του, δοκιμάζει ποια πράγματα του πρέπουν και τον συμφέρουν, ποια είναι ζητήματα της ψυχής και ωφέλιμα και ποια ξένα προς την ψυχή. Έτσι αποφεύγει όσα βλάπτουν την ψυχή, διότι του είναι ξένα και τον χωρίζουν από την αθανασία.

  6. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Η ΜΕΤΡΙΑ ΖΩΗ
  Όσον μετριότερα ζει κανείς, τόσο ευτυχέστερος είναι (ευδαίμων), γιατί δεν φροντίζει για πολλά, για δούλους, γεωργούς και ν’ αποκτήσει ζώα.

  Διότι όταν προσηλωνόμαστε σ’ αυτά και περιπέσομε αργότερα στις δυσχέρειες που τα επακολουθούν, κατηγορούμε το Θεό (ως αίτιον).

  Από την αυθαίρετη αυτή επιθυμία μας (τον πλούτο), ποτίζεται ο θάνατος και έτσι πλανημένοι μένομε στο σκοτάδι της αμαρτωλής ζωής, χωρίς να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους εαυτούς μας.

  7. ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΤΗ Η ΑΡΕΤΗ
  Πρέπει να μη λέμε ότι δεν είναι δυνατόν στον άνθρωπο να επιτύχει ενάρετο βίο, αλλά μόνον ότι δεν είναι εύκολο. Ούτε είναι εύκολο να το αντιληφθούν αυτό οι τυχόντες άνθρωποι. Συμμετέχουν σε ενάρετη ζωή όσοι είναι ευσεβείς και έχουν νουν θεοφιλή (που σκέπτονται όπως αρέσει στο Θεό). Γιατί ο κοινός νους, είναι κοσμικός (σκέπτεται κατά το θέλημα του ανθρώπου) και ευμετάβολος, που παρέχει νοήματα αγαθά και κακά, αφού επηρεάζεται από τα φυσικά πράγματα και ρέπει προς την ύλη.

  Ενώ ο θεοφιλής νους, τιμωρεί την κακία την οποία ενσωματώνονται αυτοπροαίρετα οι άνθρωποι από ραθυμία.

  8. ΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ
  Οι αγράμματοι και ακαλλιέργητοι άνθρωποι, θεωρούν τα λόγια γελοίο πράγμα και δεν θέλουν να τ’ ακούνε, επειδή ελέγχεται η αγραμματοσύνη τους και θέλουν να είναι όλοι όμοιοί τους.

  Κατά τον ίδιο τρόπο και όσοι ζουν και συμπεριφέρονται ακόλαστα, φροντίζουν (να αποδείξουν) ότι όλοι είναι χειρότεροί τους, νομίζοντας πως από το πλήθος των κακών θα επιτύχουν το ακατηγόρητο για τους εαυτούς των.

  Η άτονη (χαλαρή και νωθρή) ψυχή (τους) θολώνει από την κακία που περιλαμβάνει ασωτία, υπερηφάνεια, απληστία, οργή, προπέτεια, λύσσα, φόνο, οδυρμό, φθόνο, πλεονεξία, αρπαγή, πόνο, ψευδός, ηδονή, οκνηρία, λύπη, δειλία, αρρώστια, μίσος, κατηγορία, αδυναμία, πλάνη, άγνοια, απάτη, λήθη Θεού.

  Με τέτοια και παρόμοια (κακίες) τιμωρείται η άθλια ψυχή που χωρίζει τον εαυτό της από το Θεό.

  9. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΕΤΗΣ
  Αυτοί που λένε πως θέλουν να ζήσουν την ενάρετη και ευλαβή και ένδοξη ζωή, δεν πρέπει να κρίνονται από το πλαστό ήθος (εξωτερική συμπεριφορά), ούτε από την ψεύτικη πολιτεία, αλλά να κρίνονται από τα ίδια τα έργα τους, όπως οι τεχνίτες, ζωγράφοι και ανδριαντοπλάστες, διότι αυτά δείχνουν θετικά την ενάρετη και θεοφιλή πολιτεία τους και από το εάν αποστρέφονται σαν παγίδες όλες τις πονηρές ηδονές (πράγμα που δείχνει αρνητικά την ενάρετη πολιτεία τους).

  10. Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ
  Απ’ αυτούς που σκέπτονται σωστά, θεωρείται κακότυχος ο πλούσιος και ευγενής, όταν δεν έχει καλλιέργεια ψυχική και όλες του βίου τις αρετές.

  Όπως (αντίθετα) ο φτωχός και τυχόν δούλος θεωρείται ευτυχής, αν είναι στολισμένος με παίδευση (της ψυχής) και με αρετή του (βίου.)

  Όπως περιπλανώνται οι ξένοι στους δρόμους, έτσι καταστρέφονται και χάνονται, πλανεμένοι από τις επιθυμίες και όσοι δεν δείχνουν επιμέλεια για ενάρετη ζωή.

  11. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΟΣ
  Ανθρωποποιός πρέπει να λέγεται αυτός που μπορεί τους απαίδευτους να τους ημερώσει, για ν’ αγαπήσουν τα έργα του λόγου και την παιδεία.
  Κατά τον ίδιο τρόπο κι’ εκείνοι που αναμορφώνουν αυτούς που ζουν ακόλαστη ζωή και τους μεταστρέφουν στην ενάρετη και αρεστή στο Θεό διαγωγή, πρέπει να λέγονται ανθρωποποιοί, αφού αναπλάθουν τους ανθρώπους.

  Διότι πραότης και εγκράτεια, είναι η ευτυχία και αγαθή ελπίδα στις ψυχές των ανθρώπων.
  . Η ΚΑΚΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ
  Η κακία, όταν γνωρισθεί από την ψυχή, μισείται σαν θηρίο βρωμερότατο. Όταν όμως αγνοείται (η φύση της), αγαπάται από εκείνον που την αγνοεί. Τον έχει αιχμάλωτο και τον τραβά σαν δούλο, τον εραστή της. Κι’ ο κακότυχος και άθλιος, ούτε βλέπει το συμφέρον του, ούτε νοιώθει, άλλα νομίζει ότι στολίζεται από την κακία και αγάλλεται.

  52. Η ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ – Η ΚΑΚΗ ΨΥΧΗ
  Η καθαρή ψυχή, επειδή είναι αγαθή, φωτίζεται και λαμπρύνεται από το Θεό και τότε ο νους νοεί αγαθά και γεννάει λόγια θεοφιλή.

  Όταν όμως η ψυχή, από κακία κυλιστεί στο βόρβορο, επειδή ο Θεός την αποστρέφεται, μάλλον επειδή η ψυχή χωρίζει τον εαυτό της από το Θεό, τότε, οι πονηροί δαίμονες, αφού σφηνωθούν απανωτοί στο λογισμό, ψιθυρίζουν στην ψυχή τις ανόσιες (μιαρές) πράξεις, μοιχείες, φόνους, αρπαγές, ιεροσυλίες και τα παρόμοια, όσα είναι έργα δαιμόνων.

  53. Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – Η ΑΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  Όσοι γνωρίζουν τον Θεόν γεμίζουν από αγαθές σκέψεις για όλα τα προβλήματα και επιθυμώντας τα ουράνια, καταφρονούν τα βιοτικά.

  Αυτοί, ούτε σε πολλούς αρέσουν, ούτε αυτοί αρέσκονται σε πολλούς. Γι’ αυτό όχι μόνον μισούνται, αλλά και κατακοροϊδεύονται από τους πολλούς ανόητους.

  Ανέχονται όλα τα παθήματα της φτώχειας, επειδή γνωρίζουν, ότι όσα φαίνονται στους πολλούς κακά, είναι γι’ αυτούς αγαθά. (Κι’ αυτό) γιατί, όποιος αντιλαμβάνεται τα ουράνια, πιστεύει στο Θεό, επειδή γνωρίζει ότι όλα είναι δημιουργήματα της θελήσεώς Του.

  Εκείνος όμως που δεν νοιώθει (τα ουράνια ζητήματα), δεν πιστεύει ποτέ, ότι ο κόσμος είναι έργον του Θεού και ότι έγινε για τη σωτηρία του ανθρώπου. (Δεν αντιλαμβάνονται ότι η πνευματική αντιμετώπιση της φτώχειας, π.χ., αλλά και κάθε δυσχέρειας, συντελεί στην σωτηρία μας).

  54. Ο ΘΕΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ
  Όσοι είναι γεμάτοι από την κακία και μεθάνε από την αγνωσία, δεν γνωρίζουν τον Θεόν, ούτε επαγρυπνούν ψυχικά. Ο Θεός όμως είναι νοητός και δεν είναι μεν ορατός, όμως είναι καταφάνερος μέσα στα ορατά, σαν τη ψυχή μέσα στο σώμα. Κι αν το σώμα είναι αδύνατον να υπάρχει χωρίς ψυχή, έτσι και όλα, όσα βλέπουμε και υπάρχουν, είναι αδύνατον να υπάρξουν χωρίς Θεόν.

  55. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  – Γιατί έγινε ο άνθρωπος;

  – (Έγινε) για να κατανοεί τα ποιήματα του Θεού, κι έτσι να Τον ιδεί και να Τον δοξάσει, γιατί τα έκτισε για τον άνθρωπο.

  Ο δε νους (η φρόνηση) που είναι λίαν αγαπητός στο Θεό, είναι αόρατο αγαθόν, που χαρίζεται από το Θεό στους άξιους, δια μέσου χρηστής συμπεριφοράς.

  56. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
  Ελεύθερος είναι εκείνος που δεν είναι δούλος των ηδονών, αλλά κυριαρχεί στο σώμα, με τη φρόνηση και τη σωφροσύνη, και αρκείται, με πολλή ευχαριστία, σ` αυτά που του δίδονται από τον Θεό, έστω κι αν τύχει νάναι πάρα πολύ μέτρια.

  Διότι, εάν ο θεοφιλής νους και η ψυχή συμφωνήσουν, ειρηνεύει όλο το σώμα, έστω κι αν δεν θέλει• γιατί όταν η ψυχή το θέλει, κάθε σωματική ανταρσία σβήνεται.

  57. Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ
  Εκείνοι που δεν αγαπούν όσα έχουν για την ύπαρξή τους, αλλά επιθυμούν περισσότερα, σκλαβώνουν τον εαυτό τους στα πάθη, που ταράζουν την ψυχή, και της επιβάλλουν λογισμούς και φαντασίες, ότι αυτά που έχουν είναι κακά.

  Και όπως τα ρούχα, που ράβονται πλατειά, εμποδίζουν τους αγωνιστές στο τρέξιμο, έτσι και η όρεξη για την υπέρμετρη περιουσία δεν επιτρέπει στις ψυχές ούτε ν’ αγωνίζονται, ούτε να σωθούν.

  167. ΟΙ ΦΑΝΤΑΣ1ΕΣ ΤΩΝ ΗΔΟΝΩΝ
  Όταν σου έλθουν φαντασίες κάποιας ηδονής, φυλάξου, μήπως αμέσως συναρπαγής απ’ αυτήν. Και αφού κυριαρχήσεις λίγο τη φαντασία, θυμήσου το θάνατο και σκέψου πως είναι ανώτερη ηδονή, να έχεις συνειδητή επίγνωση πως νίκησες αυτή την πλάνη της ηδονής.

  168. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ
  Όπως στην κάθε γέννηση συνυπάρχει και το πάθος, διότι κάθε τι που γεννιέται στη ζωή αυτό και φθείρεται, έτσι και στο πάθος ενυπάρχει η κακία.

  Μη λοιπόν πεις, ότι ο Θεός δεν μπορούσε να κόψη την κακία. Διότι αυτοί που τα λέγουν αυτά, τα λένε από αναισθησία και από μωρία.

  Δεν υπήρχε πραγματικά ανάγκη να κόψη ο Θεός την ύλη, διότι αυτά είναι πάθη της ύλης (υλικά).

  Ο Θεός όμως ξέκοψε την κακία από τους ανθρώπους για το συμφέρον τους και τους δώρισε νουν και επιστήμη και γνώση και διάκριση του καλού, ώστε, γνωρίζοντας την κακία και ότι βλαπτόμαστε απ’ αυτήν, να την αποφεύγομε. Αλλά ο ανόητος άνθρωπος ακολουθεί την κακία και σεμνοπερηφανεύεται γι’ αυτήν και μάχεται, σαν περιπλεγμένος σε δίχτυα, κυριευμένος εσωτερικά απ’ αυτήν, χωρίς να μπορέσει ποτέ να ανυψωθεί διανοητικά, για να ιδεί και να γνωρίσει τον Θεό, ο οποίος όλα τα έκαμε προς σωτηρία και αποθέωση του ανθρώπου.

  169. ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ
  Τα θνητά (οι κακοί άνθρωποι) φθονούν τους εαυτούς τους γι` αυτό προγνωρίζουν αυτόν τον θάνατο. (Διότι) κάθε τι το αθάνατο είναι αγαθό και γι’ αυτό το προσλαμβάνει η όσια (αγνή) ψυχή. Ενώ κάθε θνητό είναι κακό και γι’ αυτό συνταιριάζει με την ανόητη και άθλια ψυχή.

  170. ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ
  Όταν πηγαίνεις ευχαριστημένος να πέσεις στο κρεβάτι σου, αφού αναλογιστείς μέσα σου τις ευεργεσίες και την τόσο μεγάλη πρόνοια του Θεού, γεμίζεις από αγαθές έννοιες και χαίρεσαι περισσότερο.

  Τότε ο ύπνος του σώματος γίνεται για σένα ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών σου γίνεται αληθινή δράση του Θεού και η σιωπή σου, κυοφορώντας μέσα σου το αγαθόν, αναπέμπει συνειδητά, από το βάθος της ψυχής και μ’ όλη της τη δύναμη, δόξα προς το Θεό των όλων.

  Διότι, όταν απουσιάζει η κακία από τον άνθρωπο, τότε, παραπάνω από κάθε πολυτελή θυσία, η ευχαριστία και μόνη αρέσει στο Θεό. Σ’ Αυτόν πρέπει η δόξα εις τους αιώνας των αιώνων.

  AMHN

 15. ΙΔΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΗΣ IP ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ!

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο “ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ” ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚΓ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ: Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α., ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ !! ΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΥΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ “ΡΙΞΟΥΝ” ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΑΤΙΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ!

  ΒΓΑΛΤΕ ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΦΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ., ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ Χ.Α., ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ;;;; ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ!

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΨΩΡΡΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΗΕ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΨΩΡΡΑ!! ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ! ΕΙΣΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ “ΝΑΤΟ” ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ “DRANG NACH OSTEN” = “ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ” ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

 16. ΙΔΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΗΣ IP ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ!

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο “ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ” ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚΓ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ: Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α., ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ !! ΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΥΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ “ΡΙΞΟΥΝ” ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΑΤΙΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;

  ΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ!

  ΒΓΑΛΤΕ ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΦΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ., ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ Χ.Α., ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ;;;; ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ!

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΨΩΡΡΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΗΕ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΨΩΡΡΑ!! ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ! ΕΙΣΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ “ΝΑΤΟ” ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ “DRANG NACH OSTEN” = “ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ” ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

  • Το θέμα οεαϊκέ της καραγιώργενας είναι πως ο Λαλας συμμετείχε σε νατοϊκα εγκλήματα πολέμου στη καμπότζηκαι χρησιμοποίηθηκε απο τη cia για να διοχετεύσει ότι ήθελε αυτή. Δεν λες τίποτα. Και τι σας νοιάζει για τον Λάλα, στα άλλα μαντάρα τα κάνετε.. άντε στον Λεβέντη φιλελεύθερα κομματόσκυλα.

 17. ρε παιδια κατι αλλο… κ σορρυ που επεμβαινω.
  ΑΛΛΑ Ο ΙΣΤΟΣ-Ε ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh