11:59 - 19/12/2015

Τα 7 επίπεδα της αύρας – Πως να την δείτε και να την αισθανθείτε.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

aura

Όλα τα σώματα, άψυχα και έμψυχα, περιβάλλονται από ένα ενεργειακό πεδίο. Η αύρα είναι το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας και όλα τα έμψυχα σώματα.

Εκτείνεται στα περίπου 60 εκ. με ένα μέτρο γύρω από το σώμα, σαν ένα φωτεινό κουκούλι που το περιβάλλει, και διαχωρίζεται σε 7 επίπεδα:

Την αιθερική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 5εκ. από το σώμα, μοιάζει με σκιά και συνήθως είναι μπλε χρώματος. Η απόχρωση του μπλε εξαρτάται από την υγεία και κατάσταση του σώματος. Για παράδειγμα, συνήθως οι αθλητές έχουν ένα καθαρό, δυνατό μπλε στην αιθερική τους αύρα, δείγμα καλής υγείας και κατάστασης του σώματος. Η αιθερική αύρα επηρεάζεται επίσης άμεσα από τον σωματικό πόνο ή ευχαρίστηση. Όταν πονάμε σε κάποιο σημείο, τότε αυτό το σημείο θα παρουσιάζεται στην αιθερική αύρα με ένα «άρρωστο» γαλάζιο-γκρι χρώμα.

Την συναισθηματική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 10εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν σύννεφο με διάφορα χρώματα τα οποία επηρεάζονται άμεσα από τα συναισθήματα. Θετικά και έντονα συναισθήματα δημιουργούν ζωηρά χρώματα, ενώ αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν θαμπά και σκοτεινά χρώματα. Εάν τα αρνητικά συναισθήματα συνεχίζονται μόνιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε αργά ή γρήγορα θα επηρεάσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην αιθερική και την πνευματική αύρα.

Την πνευματική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 15εκ. από το σώμα, είναι συνήθως μια φωτεινή κίτρινη ακτίνα και σχετίζεται με τις σκέψεις και την λογική μας. Όσο περισσότερο ενεργητικό είναι το μυαλό μας, τόσο πιο λαμπερό το κίτρινο. Συνήθως, το πιο λαμπερό κίτρινο το βλέπουμε σε φοιτητές/μαθητές που προετοιμάζονται για εξετάσεις.

Την αστρική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 30εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν ένα φωτεινό ουράνιο τόξο και είναι ο σύνδεσμος του υλικού κόσμου με τον αστρικό. Τα χρώματά της δεν μεταβάλλονται.

Την υποστήριξη της αιθερικής αύρας:

Εκτείνεται στα περίπου 40εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν μια μπλε «τρύπα» και υποστηρίζει την αιθερική αύρα. Είναι το πεδίο που «συγκρατεί» την αιθερική αύρα δεμένη με το φυσικό σώμα.

Την ουράνια αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 45εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν μια τρεμάμενη φωτεινή ακτίνα παστέλ χρωμάτων και είναι η σύνδεσή μας με τον αστρικό κόσμο, τον κόσμο των πνευμάτων, το πνεύμα-προστάτη μας, τον φύλακα άγγελό μας, τον ανώτερο καθοδηγητή μας.

Την Κεθερική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 60εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν ένα πολύ φωτεινό χρυσό φως που πάλλεται και είναι η προστασία μας, το πεδίο που προστατεύει όλα όσα περικλείει και είναι αυτό που ενδυναμώνουμε όταν θέλουμε να «σφραγίσουμε» την αύρα μας και που μαθαίνουμε πώς να το επεκτείνουμε κι άλλο για να προστατέψουμε ένα χώρο ή να το «μοιραστούμε» με ανθρώπους που θέλουμε να προστατέψουμε. Είναι αυτό που καλούμε και με άλλα λόγια, «η ασπίδα μας» και αυτό που μας κάνει αναγνωρίσιμους από άλλους μυημένους στην τέχνη της Μαγείας.

Πώς να δεις την αύρα:

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει την αύρα και του ιδίου αλλά και των άλλων. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση. Άλλοι καταφέρουν να την δουν μέσα σε λίγες εβδομάδες και άλλοι σε μερικούς μήνες, όλοι όμως μπορούν να αποκτήσουν αυτήν την ικανότητα.

Όταν ξεκινάμε να εξασκηθούμε για να την δούμε, βλέπουμε ότι αρχικά μπορούμε να δούμε εύκολα μόνο την αιθερική αύρα. Σιγά-σιγά όμως, με την εξάσκηση, εμφανίζονται σταδιακά και τα υπόλοιπα πεδία. Όσο προχωράμε προς τα εξωτερικά πεδία, τόσο περισσότερη επιμονή και υπομονή χρειάζεται.

Μια απλή μέθοδος εξάσκησης είναι η εξής:

Σε ένα δωμάτιο, σβήσε όλα τα φώτα και άφησε μόνο ένα απαλό φως. Το φως των κεριών δεν ενδείκνυται διότι τρεμοπαίζει και κουράζει τα μάτια. Το καλλίτερο είναι ένα μικρό αμπαζούρ με 40άρα λάμπα. Στάσου μπροστά από το φως με την πλάτη σου σε αυτό. Τοποθέτησε μπροστά σου έναν καθρέφτη, κατά προτίμηση ολόσωμα. Τώρα χαλάρωσε και απλά «χάζεψε» την εικόνα σου. Μην πιέζεσαι, δεν είναι απαραίτητο να κρατάς τα βλέφαρά σου ανοιχτά και συνήθως βοηθάει να τα έχεις μισάνοιχτα. Σιγά-σιγά, θα δεις ένα φως να σε περιβάλλει. Αρχικά θα είναι χρώματος μπλε, θα μοιάζει και θα κινείται σαν καπνός και θα εμφανίζεται όχι παραπάνω από 4-5εκ. γύρω σου… αυτή είναι η αιθερική σου αύρα.

Πώς να αισθανθείς την αύρα:

Θα χρειαστείς ένα φίλο να σε βοηθήσει. Ζήτα του να σταθεί όρθιος και ακίνητος. Στάσου απέναντί του στα περίπου 2 μέτρα και άπλωσε τα χέρια σου μπροστά με τις παλάμες χαλαρές και ανοιχτές σαν να θέλεις να τον σπρώξεις. Χαλάρωσε και άρχισε να κινείσαι αργά προς το μέρος του. Σε κάποιο σημείο θα αισθανθείς μια μικρή πίεση στις παλάμες σου. Είναι το σημείο που αρχίζεις να μπαίνεις στην αύρα του.

Ένα άλλος τρόπος είναι να κρατήσεις το δεξί σου δείκτη πάνω από την αριστερή σου παλάμη στα περίπου 2εκ. αργά ξεκίνα να σχηματίζεις μικρούς κύκλους με τον δείκτη σου, χωρίς να αγγίζεις την παλάμη σου. Θα αισθανθείς μια μικρή πίεση στον δείκτη ή/και ένα ελαφρό γαργαλητό στην παλάμη.

Τα χρώματα της συναισθηματικής αύρας:

Τα χρώματα της συναισθηματικής αύρας μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή ανάλογα με τα συναισθήματά μας. Διαφέρουν όμως από παρατηρητή σε παρατηρητή, διότι η ενόρασή του επηρεάζεται άμεσα από τα συναισθήματα που του δημιουργούν τα διάφορα χρώματα! Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχουμε έναν άνθρωπο που αισθάνεται πολύ χαρούμενος και 2 παρατηρητές. Για τον ένα παρατηρητή, η χαρά συμβολίζεται με καθαρό ροζ ενώ για τον άλλο με καθαρό πορτοκαλί. Έτσι, ο ένας παρατηρητής θα δει την συναισθηματική αύρα του ανθρώπου αυτού με καθαρό ροζ χρώμα ενώ ο άλλος με καθαρό πορτοκαλί! Η ερμηνεία όμως παραμένει η ίδια: ο άνθρωπος αυτός είναι χαρούμενος.

Έτσι, δεν θα πρέπει να βασίζεσαι στις ερμηνείες που δίνονται στα χρώματα της αύρας αλλά θα πρέπει να δημιουργήσεις μια δική σου λίστα χρωμάτων, εξετάζοντας το τι συναίσθημα σου προκαλεί το κάθε χρώμα. Μην βιαστείς να την δημιουργήσεις και αν κάποιο χρώμα σε δυσκολεύει, βάψε ένα μεγάλο χαρτί με αυτό το χρώμα και φέρ’ το μπροστά σου. Παρατήρησέ το για αρκετή ώρα και σημείωσε τι συναισθήματα σου προκάλεσε. Είναι πιθανό να σου φέρει στο μυαλό κάποιες αναμνήσεις ή εικόνες… εξέτασε αυτές τις αναμνήσεις/εικόνες: τι συναίσθημα σου προκαλούν; Έτσι, έχεις το συναίσθημα που σχετίζεται με αυτό το χρώμα για σένα.
www.awakengr.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. KOPELIA APOSW GNWRIZW H AKOYH ALLA K H ORASH EXOYN KAPOIA ORIA SYXNOTHTWN ,DHLADH APLA AMA KATSW MPROSTA APO ENA KATHREFTH KAI HREMHSW AYTA TA ORIA MEGALWNOYN K EXW MEGALYTERO FASMA ORASHS?DEN THELW N EIRWNEYTW ALLA M FENETAI PSEMA.SORRY GIA GREEKLISH EKANA FORMAT K DEN THYMAME PWS ALLAZEI SE GREEK.

 2. ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΟΣΤΟΥΝ … ΣΤΟ ΜΗΡΟ .ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ [ ΠΟΔΙΑ ]…
  ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ
  .
  ..

 3. …ΜΊΑ απλούστατη μέθοδος ,είναι μέ οποιαδήποτε φωτεινή πηγή,…Μουτζώστε(χαλαρά) τον τοίχο απέναντί σας,και κοιτάξτε το περίγραμμα των δακτύλων σας(κατά προτίμηση συγκεντρωθείτε σε ένα δάχτυλο).Σε ελάχιστο χρόνο λίγο πιό έξω από εκεί που τελειώνει το δέρμα, θα δείτε να εμφανίζεται μια λεπτή χρυσό-ασημένια φωτεινή γραμμή,που μετά από λίγο θα αρχίσει να αγκαλιάζει όλα τα δάχτυλά σας 1-Μέ λίγο περισσότερη επιμονή βλέμματος,θα δείτε από τις ακρες των δαχτύλων σας να βγαίνει κάτι σαν καπνός!-ΑΥΤΌ είναι το δεύτερο στάδιο γιά τα επόμενα πεδία,και χρειάζεται μεγάλη υπομονή και προ πάντων ΗΡΕΜΙΑ!

 4. Για την αυρα αρκει και γνωση πρωτοετους φυσικής ότι είναι nuts. ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ
  ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ
  http://www.skepdic.gr/entries/alpha/avra.htm
  http://www.skepdic.gr/entries/Kapa/kirlian.htm

  Είναι όπως το καρμα και με πολλους καμμένους που πιστευουν σε κάρμα + μετενσαρκωση. ΟΚ το καταλαβαινω για ινδους και βουδιστες. Αλλά και οι ίδιοι πλεον ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ Η ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ !!!! ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:
  ΓΙΑ ΝΕ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ για Αυρες κλπ τα μετεδωσαν στο ευρυ κοινο στην Αμερικη και Ευρωπη ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ όπως ο OSHO και ο Κρισναμουρτι που εχει και κατι χιλιαδες followers ακομα και στην Ελλάδα. Και μιλάμε για μορφωμενα υποτίθεται ατομα. Και που ακομα και οι Ινδοι τους έχουν γραμμενους σαν λαμόγια.

  Ο OSHO με τις 30 καντιλακ και με τα μοντελα του, που αποπειραθηκε να κανει μαζικη δηλητηριαση σε εστιατοριο στην Αμερικη (κατι σαν τον David Koresh) και που εκδιωχθηκε βεβαια από κει, και απου ακομα και από την πατρίδα του καταζητουταν ως το θανατο του.

 5. Από την άλλη, μπορείτε να δείτε αύρες αν έχετε ημικρανίες, κάποια μορφή επιληψίας, βλάβη στο οπτικό σύστημα ή μια εγκεφαλική διαταραχή. Οι περισσότερες ασκήσεις εκπαίδευσής για την αύρα, περιλαμβάνουν το να κοιτάτε επίμονα ένα αντικείμενο πίσω σε άσπρο φόντο, σε ένα δωμάτιο χαμηλού φωτισμού. Αυτό που βλέπει κανείς οφείλεται στην κούραση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα και σε άλλες λειτουργίες αντίληψης, οχι στην εξαπόλυση ψυχικών δυνάμεων. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και όταν κοιτάτε επίμονα σε σχήματα με χρωματιστές ή μαύρες και άσπρες κουκίδες

  Επιπρόσθετα, ο καλύτερος κριτής αυρών στην δύση ελέγχθηκε μπροστά σε “ζωντανό” τηλεοπτικό κοινό και απέτυχε παταγωδώς.Το Berkeley Psychic Institute (BPI) έστειλε τον καλύτερο κριτή αύρας που είχε για να κερδίσει $10.000 αν απεδείκνυε τις ικανότητες της. Συμφώνησε ότι το πείραμα που επινοήθηκε ήταν δίκαιο και ακριβές. Το πείραμα καλυπτόταν τηλεοπτικά από μια εκπομπή του Bill Bixby. Ο James Randi προσέφερε τα $10.000. Παρουσιάστηκαν στο μέντιουμ 20 άτομα και ρωτήθηκε αν μπορούσε να δει τις αύρες τους. Απάντησε καταφατικά και ότι ο καθένας είχε μια αύρα που προεξείχε τουλάχιστον 30 με 60 εκατοστά πάνω από το κεφάλι τους. Οι είκοσι αυτοί άνθρωποι στη συνέχεια οδηγήθηκαν πίσω απ’το πλατό. Σηκώθηκε μια κουρτίνα αποκαλύπτοντας 20 διαμερίσματα όπου σε μερικά απ’ αυτά καθόντουσαν μέσα κάποιοι απο τους προηγούμενους ανθρώπους. Το μέντιουμ λοιπόν και ο Bixby έβλεπαν 20 διαμερίσματα με μόνο μερικά απ’αυτά να περιέχουν ανθρώπους. Το μέντιουμ ρωτήθηκε αν μπορούσε να δει αύρες να ξεπηδούν μέσα απ’τα διαμερίσματα.Απάντησε πως μπορούσε. Για να πάρει λοιπόν τα δέκα χιλιάδες δολλάρια έπρεπε να βρεί ποιά διαμερίσματα περιείχαν τους ανθρώπους. Αυτό θα το έκανε με το να δει την αύρα κάθε ανθρώπου να ξεπηδά μέσα απ’το διαμέρισμα. Το κοινό παρακολουθούσε την όλη διαδικασία μέσω μιας υπερυψωμένης κάμερας.Το μέντιουμ λοιπόν ισχυρίσθηκε ότι έβλεπε την αύρα και στα είκοσι διαμερίσματα.Τα διαμερίσματα αφαιρέθηκαν αποκαλύπτοντας έξι ανθρώπους. Ούτε καν το μέντιουμ δεν φάνηκε να εξεπλάγει. Μάλλον παρηγορούσε τον εαυτό της ότι 6 στους 20 δεν είναι και άσχημα για μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*