Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:43 - 11/01/2016

Στον Βατικανό είναι κρυμμένη όλη η Αρχαία Ελληνική γραμματεία και όλα τα βιβλία της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης ;

papyros

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί στα πανεπιστήμια του εξωτερικού να υπάρχει μία αλλαγή στη στάση τους απέναντι στα ελληνικά συγγράμματα της Αρχαίας Εποχής.

Αφορμή ήταν ο υπολογιστής των Αντικυθήρων πράγμα που έβαλε πολλούς ερευνητές σε σκέψεις αφού η λειτουργία και οι υπολογισμοί του είναι ακριβείας σε σχέση με το πλανητικό σύστημα.

Τόσο ο μηχανισμός (Γρανάζια) ο οποίος έχει φτιαχτεί με μεγάλη λεπτομέρεια και με τεχνολογία που είναι δύσκολο να υπάρχει στην αρχαιότητα όσο και οι μαθηματικοί υπολογισμοί έκαναν πολλούς να σκεφτούν ότι οι μύθοι δεν είναι και τόσο φανταστικοί.

Ο όρος μύθος που έχει μεγάλη διαφορά από το παραμύθι είναι μία αλήθεια κρυμμένη και κωδικοποιημένη ώστε να παραμείνει αναλλοίωτη στα χρόνια και να μην είναι εύκολο να μαθευτεί σε όσους δεν πρέπει.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα που δείχνουν το πόσο σημαντικός ήταν ο Αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ότι στα πανεπιστήμια πλέον αρχίζουν και κάνουν μελέτες στηριζόμενοι σε ελληνικά συγγράμματα.

Επίσης μετά την αυτοκρατορία του Ναπολέωντα ο οποίος αφού κατέκτησε την Ιταλία μπήκε στις στοές του Βατικανού ανακαλύπτοντας χιλιάδες αρχαία ελληνικά βιβλία που δεν είχαν βγει ποτέ στην επιφάνεια, πολλά από αυτά μεταφέρθηκαν στην Γαλλία για να μελετηθούν από ερευνητές αλλά όταν η Ιταλία ξανά έγινε κράτος, το Βατικανό ζήτησε δικαστικά να επιστραφούν τα βιβλία πίσω τα οποία και τα ξανά κλείδωσαν στην βιβλιοθήκη του Βατικανού χωρίς να μπορεί όλα αυτά τα χρόνια κανένας ερευνητής να τα μελετήσει.

Ένα ακόμα παράδειγμα προσπάθειας από πολλούς με μυστικό σκοπό να αποκρύψουν τον Αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τα συγγράμματα είναι το γεγονός ότι πριν χρόνια μεγάλος ελληνικός εκδοτικός οίκος που εξέδιδε βιβλία του Έλληνα ερευνητή Ιωάννη Πασά πούλησε τα πνευματικά δικαιώματα με σκοπό να συνεχίσει το έργο του εκδοτικού οίκου αλλά όταν τον παρέλαβε στα χέρια του

Πηγή: voicenews.gr

Σχόλια Αναγνωστών (21)

 1. Σιμωνιδης 01/11/2016 @ 12:15 ΜΜ

  Ακριβώς έτσι είναι όσο αφορά τον Ναπολέωντα,χάρις στον Ναπολέωντα(Νάπολη-Γαλλο-Γραικός) βγήκαν αρκετά πραγματάκια….καθώς και η σορός του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι στην Βενετία η στην Ρώμη.

  όμως η πραγμάτια υπάρχει και δεν είναι του Ιωνάνη πασά….ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ….ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!!!!ΕΡΕΥΝΗΤΗ

  αλλά του πανεπιστημιακού Ιστορικού ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. του 18 αιώνα….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ!

  και είναι η Ωγυγία η αρχαιολογία.

  http://www.politeianet.gr/books/9789607199317-stageiritis-athanasios-eleutheri-skepsis-ogugia-i-archaiologia-protos-tomos-191247

  ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΄’ΕΓΚΥΡΟ…και το ποιο αρχαίο….

  ο “””ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ”” και όχι Ιστορικός Ιωαννης Πασάς είναι του 20 αιώνα…και η λεγόμενη Εγκυκλοπάιδεια του Ηλιου….και δεν είναι εγκυκλοπαιδεία Πανεπιστημιακού περιεχομένου…..αλλά ειναι εγκυκλοπαίδεια τύπου Αβατον,Στραινζτ,Τρίτο Μάτι.

  • Ανώνυμος 01/11/2016 @ 12:20 ΜΜ

   Η διαφορά είναι η εξής…ο ερευνητής αν βρει π.χ. ένα άγαλμα του Ιαχωβα στους Δελφούς…τότε θα υπονοήσει ότι ο Απόλλωνας είναι Εβραίος η ότι υπάρχει Εβραικός δάκτυλός…ενώ ο Ιστορικός θα ψάξει μα΄ζι με αρχαιολόγο ….πως βρέθηκε εκεί το άγαλμα,δηλαδή αν υπήρχε λιμάνι κοντα και
   υπήρχαν τέτιου είδους άλλα προιοντά,αν υπήρχαν κάποιος δούλος Εβαρίος,οι κάποιοι ίσως προσκυνητές,η αν κάποιος ναυτικός Ελληνας το έφερε από ταξίδι του……χίλιοι δυο λόγοι……..

 2. Σε κάθε δύσκολη, κάτι ξεσκονίζουν 01/11/2016 @ 12:31 ΜΜ

  Ωραίος Τίτλος. Σοβαρός. Με μεγάλες αφορμές για ερωτήσεις που είναι επικίνδυνες για την “πρώτη” χριστιανική” εκκλησία και τον στρατό της, τους ροδόσταυρους ή opus dei ή με όποιο άλλο όνομα εμφανίζεται στον αθέατο κόσμο. Ερωτήσεις που πολλοί γνωρίζουν τις απαντήσεις…

 3. Ανώνυμος 01/11/2016 @ 12:47 ΜΜ

  θέλω να κάνω και μια καταγγελία…πριν ένα μήνα μάλωνα με έναν ανθέλληνα εδώ στα Κατοχικά,και κατέβασα από το γικι τα Αιγυπτιακα του μανεθωνα που έχει την λίστα των Ελλήνων Φαραώ-Θεών εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια,ό άνθρωπος που έγραψε στο γικι έκανε μεγάλη δουλεία διότι ήταν μεγάλο κείμενο….μετά από μια εβδομάδα αποφάσισα να γράψω δυο λόγια για τον μανέθων στο γοογλε και πήγα στο γικι για πληροφορίες……τα έσβησαν όλα…εκτός από δυο πραγματάκια….αν κάποιος μπορεί να μας πει να δει ποιος τα έσβησε(αν γίνετε) …θα ηταν ευχής έργο να μάθουμε ποιος δεν θέλει την γνώση…

  ευχαριστώ!

  • ... Το ΜΟΝΑΔΙΚΌ Γένος. 01/11/2016 @ 3:00 ΜΜ

   Θεωρώ πως είναι τεράστιο λάθος να ανακατεύουμε Έλληνες σε ιστορία φυλών. Γιατί, με βάση το σήμερα… Εάν κάποια εβραική φυλή θέλει να γίνει θρύλος ή και μύθος ή και άρχων στην γνώση της ιστορίας τότε, η πρώτη τους κίνηση τους είναι η κλασική. Βεβηλώνουν ότι ξένο έχουν στην κατοχή τους μέσα απο τις καταγραφές της ιστορίας ακόμη και των Έλλην. Την δουλειά αυτή την έχουν ως ευθύνη, για την μετέπειτα διαστρέβλωση της ιστορίας, οι ραβίνοι τους. Έτσι λοιπόν, όπως και συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο που απάντησε στον Σιμωνίδη, θα δώσω ένα ακόμη παράδειγμα για το πόσο μπλεγμένη είναι η ιστορία τοσο της παγκόσμιας όσο και της καθε φυλής, οσο και η ιστορία Του Γένους Τον Έλλην. Φανταστείτε λίγο, σήμερα παίρνουν τα αγάλματα απο την Ελλάδα [η προσωπική μου γνώμη είναι πως τίποτα από αυτά δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάς και Έλλην, ούτε καν ο παρθενώνας], που τα πάνε αυτά; και ας υποθέσουμε πως <> αποφασίζουν να πατήσουν τα παγκόσμια κόκκινα κουμπιά που έφτιαξαν για την στιγμή που θα χάσουν οι άρχων των έλεγχο. Μετά το τέλος αυτού πως θα χρεισημοποιούσαν ότι έχουν φτιάξει μέχρι τώρα;
   Εάν μετά έβαζαν παράδειγμα, ένα άγαλμα Του Απόλλωνα [είμαι σίγουρος πως λάθος γράφουμε το όνομα Του αλλά δεν ξέρω πως] στην Αίγυπτο και άρχιζαν ένα σενάριο τύπου Σκόπια και Μακεδόνες και αυτό θα τραβούσε άλλη μία σπείρα ολόκληρη;

   Μπερδέματα. Μπερδέματα που οι κινήσεις τους δεν έχουν καμία επικοινωνία με το τώρα αλλά άμεσα εμπλεκόμενες στο μέλλον της μια ακόμη δικτατορίας των άρχων. Άραγε πόσο πολύ νοιώθουν την κατάρρευση τους οι 12 φυλές απο την στιγμή που κατάλαβαν με ποιους ήρθαν αντιμέτωπες…;

 4. Σιμωνίδης 01/11/2016 @ 2:21 ΜΜ

  κάτι έγινε και δεν έγραψε το ονομά μου…

 5. Ενταξει εχουν αρπαξει τα παντα …..αλλα δεν μπορει κατι εχουμε κρυψει και εμεις!!!
  Δεν μπορω να δεχτω οτι εμεις δεν σωσαμε τιποτα????
  Ισως καποτε να ερθει η στιγμη που θα …εκπλαγουμε.

  • Αλκίνοος 01/11/2016 @ 7:23 ΜΜ

   Εμείς, με την ψυχοπνευματική και πολιτισμική καταστροφή που μας οδήγησαν κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι ανθελληνικοί κύκλοι τα τελευταία 1500 χρόνια, όχι μόνο να τα σώσουμε δεν θέλαμε αλλά τα καταστρέφαμε κιόλας, τόσο τα συγγράματα όσο και τα μνημεία!
   Ακόμη και σήμερα μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας, θεωρούν “σατανιστικά” πολλά από τα αρχαία ελληνικά συγγράματα, “δαιμονικά” τα αρχαία ελληνικά μνημεία και “διεφθαρμένο” τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, την στιγμή μάλιστα που ο δυτικός κόσμος βάσισε την εξέλιξή του σε αυτά!
   Ο Αλέξανδρος μετέδωσε παντού τον ελληνικό πολιτισμό και λίγα χρόνια μετά οι μαύρες σκιές που σκέπασαν την πατρίδα μας τον πεταξαν στα σκουπίδια!
   Μην το ψάχνεις αννα!

 6. Ο ΔΟΤΗΣ 01/11/2016 @ 6:57 ΜΜ

  Κάθε καινούριος ηγέτης κράτους, πρωτοεκλεγμένος, υποχρεούται από την εξουσιαστική ελίτ να επισκεφθεί και να προσκυνήσει δύο τόπους!
  Ο πρώτος και γνωστός στους περισσότερους είναι το Ισραήλ, όπου με το πρόσχημα της κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του ολοκαυτώματος, φοράει κιπά και δηλώνει έμεσα την υποτέλειά της ψυχής του!
  Ο δεύτερος και άγνωστος στην συντριπτική πλειοψηφία των λαών, είναι το Βατικανό, όπου δηλώνει την υποτέλεια του πνεύματός του!
  Οι ηγέτες όμως των μεγάλων κρατών – δυνάμεων, επιβάλλεται να οδηγηθούν στα υπόγεια του Βατικανού και αφού περιηγηθούν στις απόρρητες βιβλιοθήκες, τους κατευθύνουν στον τελευταίο χώρο όπου προσκυνούν το εξαιρετικά διατηρημένο σώμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
  Γιατί αυτή η τιμή από τους εξουσιαστές στον Αλέξανδρο; Είναι απλό, η ελεύθερη μετάδοση στον δυτικό κόσμο της γνώσης που παρήγαγε ο Ελληνικός πολιτισμός, κατέστησε αυτούς κυρίαρχους του κόσμου!
  Ακόμη, η διεθνιστική φιλοσοφία του και η άποψή του για την πρόσμιξη λαών, φυλλών, εθνών και πολιτισμών, έθεσε τις βάσεις, τα θεμέλια και δημιούργησε υπόστρωμα για την μετέπειτα δημιουργία των αυτοκρατοριών, μέσα από τις οποίες προέκυψε η ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ στο πέρασμα του χρόνου!
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!

 7. Ναι ρε οι Αιγυπτιοι θεοι ειναι Ελληνες γιατι τους εδωσαν Ελληνικα ονοματα στην Ελληνιστικη περιοδο και γιατι για παραδειγμα μεταφραστηκαν τα Αιγυπτιακα κειμενα του Θωθ στα Ελληνικα που τον ονομασαν Ερμη. lol

  Μιλαμε αυτο που κανετε ειναι η μεγαλυτερη υβρις και η μεγαλυτερη απατη στα χρονικα της ανθρωποτητας.

  Μονο και μονο που μιλατε για θεους με ανθρωπινη εθνικοτητα διαπραττετε ενα τεραστιου μεγεθους πνευματικο εγκλημα.

  Και αντε να υποθεσουμε οτι υπηρξαν καποιοι αβαταρες Φαραω που ειναι ΠΡΟΓΟΝΟΙ των Ελληνων και ακομα και των Πελασγων κατι που ειναι ΛΟΓΙΚΟ αυτο δεν τους κανει ουτε Ελληνες ουτε καν Πελασγους η οποιοι οπως γνωριζουμε απο τους Ελληνες μιλαγαν μια Βαρβαρικη γλωσσα και τους θεωρουσαν Βαρβαρους και καλα. Το να λες οτι ολοι οι αβαταρες των θεων αλλων εθνικοτητων ειναι Ελληνες ειναι χαζομαρα και ενα απιστευτου μεγεθους πνευματικο εγκλημα το οποιο εξελισσετε σε ενα απιστευτου μεγεθους αδιεξοδο πνεματικο καρκινωμα που εστιαζει στην τεχνητη πολωση των ειδωλων της επιφανειας το οποιο ελκει μια απιστευτου μεγεθους ΚΑΤΑΡΑ στο εθνος σας καθως μιλαμε για ΘΕΟΚΑΠΗΛΙΑ.

 8. Σε σχεση με τους Ροδοσταυρους μιλαμε για νεοπυθαγορειους που πιστευαν στον Απολλωνα τους οποιους κυνηγουσε η εκκλησια και ηταν απο παντα σε κοντρα. Οι σημερινοι Ροδοσταυροι ειναι χαος καθως ενα μεγαλο ποσοστο ακολουθει τις διδασκαλιες τους Κροουλι. Βασικα οι σημερινοι “Ροδοσταυροι” βρισκονται πισω και απο τους νεοεθνικους στην Ελλαδα.

 9. Οταν ο Κροουλι μιλαγε για τον Heru-ra-ha και τον βασιλεα του νεου αιωνα μιλαγε για τον Αλεξανδρο.

  Οι συχνοτητες των μαυρων μαγων που ακολουθουν τις διδασκαλιες του Κροουλι ειναι επικεντρωμενες στην υλοποιηση του κοσμικου αξονα (THE COSMIC AXIS = 888) στο προσωπο του εκλεκτου βασιλεα της νεας Βαβυλωνας.

  Ειναι γνωστο αλλωστε οτι ο Αλεξανδρος θελησε να κανει προτευουσα της αυτοκρατοριας του την Βαβυλωνα και να αναγειρει τον πυργο της Βαβελ στο etemenanki.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Etemenanki

  Αποψη: Το αν ο Αλεξανδρος ειναι ο Αντιχριστος η ο Χριστος εσεις θα το αποφασισετε και οχι ο Κροουλι.

 10. Ανώνυμος 01/11/2016 @ 8:19 ΜΜ

  τι λετε ρε παιδια??και γιατι τον ψαχναμε στην μακεδονια τον Αλεξανδρο??γιατι δεν τα λετε αυτα..??παντως ο μουλοχτος ο τσιπρας πηγε και στα δυο μερη και ισραηλ κ βατικανο…πω ρε προσωπικοτητες που πανε στον Αλεξανδρο!!!!

 11. κάποιος να τα πει ρε παιδιά…..

 12. Να σας θυμισω μερικα ακομα πραγματα για τον Αλεξανδρο για να ξερετε τι να περιμενετε.

  Η γυναικα του Αλεξανδρου ηταν Βαβυλωνια και ο γιος του ηταν Βαβυλωνιος απο την πλευρα της μητερας του για αυτο θεωρω οτι καλο θα ηταν να το σκεφτειτε οτι μπορει να το παρει στραβα αν του πουλησετε φυλετικη ανωτεροτητα, καθως επισης οπως γνωριζουμε και η γυναικα του και ο γιος του δολοφονηθηκαν ισως κιολας απο Ελληνες που δεν γουσταραν να εχουν τα ιδια δικαιοματα με αλλους λαους, καθως ο Αλεξανδρος θεωρουσε ολους τους λαους μεσα στα πλαισια της αυτοκρατοριας του ως ισους ανεξαρτητως εθνικοτητας και θρησκειας.

  Ο Αλεξανδρος γουσταρε επισης την ανατολικη φιλοσοφια καθως οπως ειναι γνωστο ειχε σαν συμβουλο του τον Βουδιστη Καλανο για αυτο καλο θα ηταν να εχετε ανοικτο το μυαλο σας προς την ανατολη.

  el.wikipedia.org/wiki/Καλανός

  Ο Αλεξανδρος επισης θελησε να κανει θυσια στον Μελγκαρτ για αυτο καλο θα ηταν να μην παιρνετε στα σοβαρα την προπαγανδα για τους “κακους” Ανουννακι γιατι μπορει και να σας παρει ο διαολος και να βρειτε τελικα τους κακους που ψαχνετε.

  en.wikipedia.org/wiki/Melqart

  Καλη τυχη σας ευχομαι. Ο Αλεξανδρος να σας ελεησει.

  • Σιμωνίδης 01/12/2016 @ 12:26 ΜΜ

   Λάθος παιδία,μην μου το δημοσιευσετε την λίστα σε σχόλιο σε αυτόν τον Βλαμμένο.λάθος το έβαλά εδώ

 13. Αλέξανδρος ο Μέγας o Βασιλέας της Βαβυλώνας 01/11/2016 @ 11:31 ΜΜ

  Σαν κλεφτης μεσα στην νυχτα…

 14. Ο Έλληνας Μοναχός Πολεμιστής του Άγριου Όρους 01/12/2016 @ 8:27 ΠΜ

  Μην ανησυχειτε παιδια μου σας το ειπαμε οτι ο Αλεξανδρος δουλευει για τον YAHUVEH τον Εβραιο Θεο πατερα μας που ειναι η Εβραικη εκδοση του Δια που ειναι ο πατερας του Αλεξανδρου and so here comes the son of God.

  Ο Πολεμαρχος Αλεκος τους/σας εχει περικυκλωσει μοναχος του και τους/σας κανει πλακα και συντομα θα παρακαλανε οι εχθροι του να ανοιξει η γη να τους καταπιει, καθως η υλοποιηση του ειναι θεμα χρονου.

  Ο Αγριος Φωσφορος Δαιμων θα καψει με τις ακτινες του το σκοτος.

  Ο Sol Invictus δεν εχασε ποτε του πολεμικη μαχη.

 15. Κόναν ο Βάρβαρος 01/12/2016 @ 11:51 ΠΜ

  Μουσουλμανικο ποιημα για τον Αλεξανδρο τον Μεγα:

  Ours the realm of Dhu ‘l-Qarnayn the glorious
  Realm like his was never won by mortal king.
  Followed he the Sun to view its setting
  When it sank into the somber ocean-spring;
  Up he clomb to see it rise at morning,
  From within its Mansions when the East it fired;
  All day long the horizons led him onward,
  All night through he watched the stars and never tired.
  Then of iron and of liquid metal
  He prepared a rampart not to be o’erpassed,
  Gog and Magog there he threw in prison
  Till on JUDGMENT DAY they shall awake at last

  ——————————————————————

  The headlines made it clear judgment is near…

 16. Σιμωνίδης 01/12/2016 @ 12:23 ΜΜ

  Λάθος εδώ ήθελα να το δημοσιευσω..
  Για όποιον ενδιαφέρεται ….είναι σε λίγο δύσκολο κείμενο ..αλλά σιγά σιγά αξίζει τον κόπο…βγάλτε το σε φωτοτυπίες ..

  ΩΓΥΓΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ σε PDF δωρεάν.

  Τόμος Πρώτος

  invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/001.pdf?version=1

  Τόμος Δέυτερος

  invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/002.pdf?version=1

  Τόμος Τρίτος

  invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/003.pdf?version=1

  Τόμος Τέταρτος

  invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/004.pdf?version=1

  Τόμος Πέμπτος

  invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/005.pdf?version=1

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*