Στην Αγγλία ή διαβάζουν ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ή έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

μιρορ

Χθες είχαμε την Independent, η οποία ξαφνικά άρχισε να «νοιάζεται» για το καλό των ανθρώπων, δημοσιεύοντας συμβουλές προετοιμασίας.
Σήμερα, η Βρετανική Mirror, αναφέρει σε άρθρο της, ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε καταστροφικού γεγονότος, αυτοί που θα απομείνουν στο τέλος, θα είναι οι «Preppers» (αυτοί που έχουν προετοιμαστεί).
link εδώ :
http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/if-internet-goes-down-half-6310887

Τί τις έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό όλες αυτές τις εφημερίδες, και ασχολούνται με θέματα που μέχρι πρόσφατα χλεύαζαν; Ξέμειναν από θεματολογία; Ή μήπως πιστεύουν ότι έτσι θα πουλήσουν περισσότερο; Ή μήπως κάτι άλλο…;

Στο κοντινό μέλλον, προσωπικά δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν ακούσουμε να σκάει νόμος, που θα ποινικοποιεί τους «Preppers»…
Και μια λεπτομέρεια πάντως που πρόσεξα, είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο, το έβαλαν στην στήλη: Terrorism. (μάλλον σύμπτωση κι αυτό…)

ντειλυμειλ

ΕΠΙΣΗΣ,

Μια ακόμη εφημερίδα που δημοσίευσε κάτι «περίεργο», είναι η Βρετανική Daily Mail.
Σε αντίθεση με το άρθρο της Independent όπου εκεί δημοσιεύτηκαν οι δηλώσεις του συμβουλου του πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας, εδώ έχουμε δηλώσεις ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σχέδιο που εξέδωσε, και αφορά την Στρατηγική Προετοιμασία στην Διαστημική Μετεωρολογική παρατήρηση. (Space Weather Preparedness Strategy).
Σε αυτό, η κυβέρνηση κάνει λόγο για ηλιακή έκρηξη, τι θα συμβεί στη Γη, καθώς επίσης και τον χρόνο μέχρι να φτάσει, προετοιμασίες κτλ.
Η ίδια η κυβέρνηση τα λέει αυτά!
link εδώ :
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3178801/Are-prepared-major-solar-storm-World-just-12-hours-warning-sun-erupts.html#ixzz3hJ3VJOqs

Υ.Γ: αν εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι και γραφικοί, τότε όλες αυτές οι εφημερίδες τι είναι;;
η κυβέρνηση της Αγγλίας που εκδίδει τέτοια σχέδια, τί είναι;Και μάλιστα τώρα, αυτή την περίοδο…
Εκτός κι αν είναι όλα συμπτώσεις πια…

Καλή δύναμη σε όλους κι όλες!

Loading...

12 thoughts on “Στην Αγγλία ή διαβάζουν ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ή έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα

 1. XANAX says:

  Ε,βέβαια,εννοείτε ότι οι Άγγλοι η CIA ακόμη και οι εξωγήνιοι διαβάζουν ΚΑΤΟΧΙΚΑ.
  Α, μια συμβουλή:Μην παίρνετε ναρκωτικά,δεν φτάνουν για όλους……………

  • Ιθύνων says:

   Τί λέτε εδώ και πολύ καιρό;; Οτι ο David Cameron εξέδωσε τώρα τον Αύγουστο, σχέδιο προστασίας από ηλιακή έκρηξη; Αφού τώρα το ανακοίνωσε… Γίνε λίγο πιο σαφής. Εσείς πως το ξέρατε νωρίτερα; Το άρθρο το διάβασες, ή αρκέστηκες στην επικεφαλίδα και στις εικόνες;

   • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

    Ιθύνων, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν, να σου σημειώσω ότι στα Κατοχικά Νέα – που είναι το πρώτο ελληνικό ιστολόγιο που ασχολήθηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με το θέμα ΗΛΙΟΣ – υπάρχουν 270 σχετικά άρθρα, μερικά από τα οποία μιλάνε και για τα μέτρα προστασίας από τις επιπτώσεις, ανάλογα μάλιστα και με το είδος της δραστηριότητας (μαζική εκτίναξη, γεωμαγνητική, ηλιακός άνεμος κλπ). Οι πληροφορίες που δίνονται στα λινκ που έδωσες αποτελούν τροφή σκέψης και σίγουρα υλικό για ένα ακόμα άρθρο μας, αφού και με τους ξένους «τρελούς», όπως το GCM188 που μιλάμε σχεδόν καθημερινά, μας δίνουν στοιχεία μεγάλης δραστηριότητάς του επόμενους μήνες.
    Δυστυχώς στη χώρα το θέμα ηλιακή δραστηριότητα είναι 2-3 μη πω και τελευταία μοίρα, γιατί όταν έχουν earth direct γεγονόταν κατά 90% βλέπουν τον Ειρηνικό. Περιστατικό όπως η προχθεσινή που έβλεπε Μεσόγειο – αν και μικρή – δημιούργησε πολλά προβλήματα σε ανθρώπους (ισχυρούς πονοκεφάλους, τάσεις εμέτου κλπ) και ποιος ξέρει τι άλλα προβλήματα, που ως γνωστόν η Ελλάδα, τα έχωσε πάλι κάτω από το χαλί…

 2. Παλιά Ψυχή says:

  Με ενδιαφέρον διαβάζω εδώ μέσα κάποια άρθρα τα οποία όντως αποδεικνύονται αληθινά.

  Την ίδια Αλήθεια κάποτε έλεγε και ο Νώε, αλλά κανείς δεν τον πίστευε. Όταν όμως εμφανίστηκαν καθαρά τα σημάδια της καταστροφής τότε οι άπιστοι τρέχανε και δεν προλαβαίνανε. Εκείνος όμως μίλαγε αλλά και έχτιζε την Κιβωτό του. Κάποιοι σήμερα μιλάνε ανοιχτά και κάποιοι με σημάδια.

  Και είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποιοι έχουν ήδη ετοιμάσει τις σύγχρονες «Κιβωτούς» κάπου κάτω από την επιφάνεια της Γης σε κάποια σημεία της για εκείνη την Ώρα … την οποία κάποιοι γνωρίζουν αλλά δεν την λένε για να μην δημιουργηθεί «Παγκόσμιος Πανικός» …

  το γράφω αυτό, διότι κατά βάθος, κανείς δεν γνώριζε στον Πλανήτη, πότε, δηλ. ποια μέρα και ποια ώρα θα έπεφτε η πρώτη ατομική βόμβα και τι συνέπειες θα είχε !!! Λίγοι εκλεκτοί, μα πάρα πολύ λίγοι το γνώριζαν … το ίδιο θα συμβεί και στο επόμενο μεγάλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ …

  Όλοι μας είμαστε υποψιασμένοι και παίρνουμε τα μέτρα μας, αλλά η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική … και οι Ιάπωνες ήταν υποψιασμένοι τότε για την Αμερική, αλλά όχι για τον βαθμό της αντίδρασής της.

  Με άλλα λόγια, καλές οι προετοιμασίες και τα μανουάλια επιβίωσης, αλλά η πραγματικότητα θα είναι τελείως διαφορετική …

 3. sketo original says:

  To άρθρο του Mirror μην το παίρνετε καθόλου ελαφρά.Aκόμη περισσότερο,αυτό του mail on line.Eχετε υπόψιν πως τα Ελληνικά ειδησεογραφικά sites,και όχι μόνο αυτά,τροφοδοτούνται νέα και άλλα θέματα καθημερινά,από τα παραπάνω ξένα.

  Διάβασα προσεκτικά τα κείμενα όπως τα δίνουν οι Αγγλικές διευθύνσεις.
  Διαπίστωσα (με έκπληξη) τα εξής:

  Στο μεν πρώτο του Mirror.Aπό τον τίτλο και μόνο,γεννάει προβληματισμό.Γιατί;
  Επειδή αναφέρεται στην πτώση του δικτύου(internet) και στο «πάγωμα» που θα επέλθει στον μισό πλανήτη,εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

  Είναι παραπλανητικός και αξιοπερίεργος ο τίτλος αυτός,διότι στην συνέχεια του άρθρου πραγματεύεται όλες τις πιθανές επερχόμενες «καταστροφές»-γεγονότα. Το θέμα του διαδικτύου,αποτελεί ΜΙΑ ΜΟΝΟ από τις περιπτώσεις που αναλύει με γλαφυρό και χιουμοριστικό τρόπο.
  Αυτό ακριβώς,το χιουμοριστικό ύφος,είναι το δεύτερο άξιο της προσοχής μας.

  Είναι το δεύτερο άξιο,επειδή οι καταστροφές-γεγονότα που αναφέρεται ο Αγγλος,δεν είναι καθόλου αστεία.Είναι περιπτώσεις με τις οποίες ασχολείται σοβαρά η Αγγλική κυβέρνηση.
  Αυτό επιβεβαιώνετε αμέσως στην συνέχεια της ανάρτησης,καθώς μας δίνει τα link ώστε να δούμε αναλυτικά για τι πράγμα μιλά!

  Αυτές είναι οι διευθύνσεις που μας προτείνει να δούμε:

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/huge-asteroid-capable-wiping-out-5394729
  Για να μην «κουράζεστε» σας λέω ότι η πρώτη έχει να κάνει με πτώση αστεροειδή.
  Μεταξύ άλλων, ο καθηγητής αστρονομίας Bill Napier του πανεπιστημίου Buckinghamshire,μας λέει ότι είναι πολύ πιθανό,κάποιος κομήτης ή αστεροειδής να χτυπήσει την Γή. Επίσης γίνεται εκτενής αναφορά σε μαμούθ αστεροειδή χιλίων μέτρων πλάτους,ο οποίος πέρασε ξυστά από τον πλανήτη μας.Αυτά για τον αστεροειδή τα είπε η NASA.
  Φυσικά όλα αυτά ειπώθηκαν χωρίς την παραμικρή δόση χιούμορ.Κάθε άλλο παρά αστεία είναι.

  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/fears-isis-inspired-attack-london-6239804
  Στην δεύτερη περίπτωση παρουσιάζεται μια ενδεχόμενη επίθεση μελών του ISIS στην Αγγλία.Συγκεκριμένα μας δείχνει φωτογραφίες από άσκηση που έγινε στο Λονδίνο με στόχο την εκπαίδευση του προσωπικού και την προετοιμασία αυτού για πραγματικό περιστατικό.
  Και εδώ επίσης δεν είδαμε κανέναν να γελάει και να αστειεύεται.Μην ξεχνάμε ακόμα ότι το κράτος πληρώνει αδρά γ’αυτές τις «παραστάσεις».

  Επόμενο link που μας δίνετε είναι αυτό:
  http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/ashley-madison-hack-one-million-6292527
  Eχει να κάνει με γιγαντιαίου μεγέθους επίθεση (hacking) στο διαδίκτυο.

  Τελευταίο είναι αυτό:
  http://www.mirror.co.uk/money/esa-cuts-fit-notes-how-6311738
  Τ’οποίο αναφέρεται σε πλήρη οικονομική κατάρρευση.
  Στην τρίτη,όπως και στην τέταρτη περίπτωση,δίνονται επιπλέον links για περισσότερες πληροφορίες(αυτό συνηθίζετε άλλωστε)

  Γελάσαμε πολύ και μ’ αυτά τα τελευταία.
  Δεν αναλύω,δεν νομίζω πως χρειάζεται.Τα δύο πρώτα θεωρώ ότι αρκούν.

  Ας δούμε για λίγο πάλι το άρθρο του Αγγλου στο σύνολο του.
  Κεντρικό πρόσωπο αποτελεί κάποιος Steve Hart, ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας και ασχολείται με θέματα προετοιμασίας και αντιμετώπισης επικείμενων καταστροφών-γεγονότων.Εκτός από τα προηγούμενα που είδαμε,προστίθεται η περίπτωση του σεισμού,τσουνάμι,ηφαίστεια κ.τ.λ
  Το χιούμορ στο σύνολο του άρθρου παντρεύεται με την σοβαρότητα των θεμάτων και αστείες εικόνες το κάνουν πιο ελαφρύ.
  Πόσο «βάρος» όμως μπορούν ν αφαιρέσουν οι αστείες εικόνες,όταν διαβάζουμε ταυτόχρονα εν μέσω του γάμου..αυτό:
  Preppers are the ones that’ll survive long after the rest of us have gone
  που σημαίνει ότι «αυτοί που έχουν κάνει προετοιμασία, θα είναι αυτοί που θα επιβιώσουν όταν οι υπόλοιποι θα έχουν φύγει»
  Οταν λέει έχουν φύγει, δεν εννοεί φυσικά ότι θα χουν πάει διακοπές.

  Σ άλλο σημείο σημειώνει, πως ο κόσμος σήμερα, αυτήν την εποχή, είναι ένα τρομακτικό μέρος να ζεις.
  Επειτα ακολουθούν κάποιες συμβουλές από τον Steve.
  Mην ξεχνάμε ότι αυτός άλλωστε είναι το κεντρικό πρόσωπο του άρθρου!

  Αναρωτιέμαι τελικά, μήπως ο Steve είναι μια καλοστημένη γλάστρα που «πατάει» πάνω του όλο τ’άρθρο για να μας πούν ότι θέλουν ν ακούσουμε, με πολύ χαλαρό και ευχάριστο τρόπο.

  Στο τέλος κλείνει λέγοντας..
  «The end of the world may not be around the corner, but there’s no harm in being a little prepared.»
  Δηλαδή
  Το τέλος του κόσμου μπορεί να μην βρίσκετε στην επόμενη γωνία αλλά δεν θα ταν άσχημο να είμασταν λίγο προετοιμαζμένοι..!!

  Οποιος θεωρεί οτι στο Mirror χαριεντίζονται,είναι βαθιά νυχτωμένος.
  (όσο για το terrorism ως κατηγορία του άρθρου,μας επιβεβαιώνει το στήσιμο και το καλοστημένο)

  Στο άρθρο του Mail on line (daily mail) που δίνει ο Ζαχαρίας τα γράφουν χωρίς πλακίτσα.
  Εδώ δεν θα επεκταθώ. «Απολαύστε» το μόνοι σας.

  Υ.Γ Το πιο σημαντικό ΚΑΙ μην ξεχνιόμαστε ΠΟΤΕ
  όπως επίσης
  να μην απογοητευόμαστε-αγανακτούμε-αγχωνόμαστε
  και φυσικά ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

  ξανά λοιπόν

  Η Αγάπη είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα.

  Η Αγάπη είναι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα.

  Η Αγάπη είναι το ΜΟΝΟ αντίθετο του φόβου.

  Η Αγάπη είναι η ουσία του Θεού.Η Αγάπη είναι η αιτία..

  Η Αγάπη είναι το μέσον για την εξέλιξη της Ανθρωπότητας.

  Η Αγάπη είναι ο δρόμος,η οδός,ο στόχος.

  Η Αγάπη εμπεριέχει όλες τις έννοιες-αρετές-αξίες.
  Οτι δηλαδή «εξυπηρετεί» τον Ανθρωπο.

  Τα παραπάνω είναι αδιαμφισβήτητα.Δεν χωράνε την παραμικρή αμφιβολία.

  Δεν είναι δυνατόν να τα προσβάλει με οποιονδήποτε τρόπο
  ΚΑΝΕΝΑΣ.. άρχοντας, εξωγήινος, εσωγήινος ούτε οποιοσδήποτε άλλος.-

  ΤΕΛΟΣ

 4. sketo original says:

  Αυτό επιβάλλεται να διαβαστεί από όλους μέχρι τέλους πολύ προσεκτικά!

  Αυτό «ανοίγει» μάτια. Μας δείχνει τι «παίζει» με την Ελλάδα, τους ‘Ελληνες και όλους τους άλλους.

  Αυτό δεν είναι για να πάρουν τα μυαλά μας αέρα.

  Αυτό είναι για πάρουμε μια γεύση της ευθύνης που μας αναλογεί ως ‘Ελληνες.

  ‘Οποιος διαβάζει Τραιανού θα διαπιστώσει πως η αλήθεια ξεχωρίζει..
  ακόμα και αν λέγεται από διαφορετικά άτομα,σε διαφορετικό τόπο και χρόνο!

  Δείτε το

  treloskalogeros.blogspot.gr/2015/08/o_26.html

  Χαρείτε το

 5. valia says:

  τον τελευταιο καιρο βλεπω οτι τα γεγονοτα διαδεχονται το ενα το αλλο… Προσπαθουν να μας εχουν φοβισμένους;;; Τρέφονται από αυτόν;;; ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΦΗ.. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…
  ΖΗΣΕ…ΑΓΑΠΑ…ΓΕΛΑ… Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *