15:33 - 07/12/2015

Σεισμός ισχύος 7,2 στο Τατζικιστάν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

tzatziki
Σεισμός ισχύος 7,2 στο Τατζικιστάν

Ένας σεισμός με μέγεθος 7.2 ρίχτερ έπληξε το Τατζικιστάν. Το σοκ έγινε αισθητό στην ινδική πρωτεύουσα το Νέο Δελχί αλλά και στο Πακιστάν, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Το επίκεντρο ήταν 111 χιλιόμετρο από το Karakul, μια αραιοκατοικημένη ορεινή περιοχή. Δεν υπάρχουν προς το παρών πληροφορίες για ζημιές ή για θύματα.

ΚΟΡΑΞ: Δείτε την είδηση που βγάζει το μάτριξ με τα χιλιόμετρα απόστασης απο το επίκεντρο…111= τρίαινα και δολοφονική επίθεση…η περιοχή είναι ορεινή και αραιοκατοικημένη. Μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε…

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Που να δεις πόσο θα δώσει Ελλάδα. Θα βγουν τα ψάρια έξω! !!! N. D

    • N.D,
      συχνά γράφεις ότι θα γίνει ισχυρότατος σεισμός στην Ελλάδα. Αυτό αναφέρεται κάπου ; Το έχει πει κάποιος γέροντας; Σε ρωτώ γιατί έχοντας διαβάσει ή ακούσει αρκετές προφητείες δεν θυμάμαι να το έχω δει πουθενά.

      ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*