15:33 - 07/12/2015

Πεκίνο: «κώδικας κόκκινο» λόγω της αιθαλομίχλης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

πεκινο
Πεκίνο: «κώδικας κόκκινο» λόγω της αιθαλομίχλης

Οι αρχές στην κινεζική πρωτεύουσα, το Πεκίνο, κήρυξαν για πρώτη φορά τον «κώδικα κόκκινο» λόγω της συνεχιζόμενης αιθαλομίχλης. Το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού τέθηκε το πρωί στις 07 π.μ. (τοπική ώρα) σε ισχύ. Τέλη Νοεμβρίου, είχε επίσης εκδοθεί “κωδικός πορτοκαλί”, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού.

Τότε πολλοί δρόμοι έκλεισαν και σταμάτησαν όλα τα κατασκευαστικά έργα στην πόλη. Για τα 22.500.000 κινέζους η αιθαλομίχλη προκαλεί μεγάλα αναπνευστικά προβλήματα, την επιδείνωση των καρδιακών και πνευμονικών παθήσεων και για τους καρδιοπαθείς και τους ηλικιωμένους τον πρόωρο θάνατο.

Οι κάτοικοι είχαν πάρει τις συμβουλές να μην βγαίνουν έξω όταν δεν χρειάζεται. Οι άρρωστοι, οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά θα είναι καλύτερα να μείνουν στα σπίτια τους.

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Σιγά μην είναι από καυση κάρβουνου και πετρελαίου… ή μόνο απ’αυτη. Πόσους αιώνες “καίμε” πετρέλαιο και κάρβουνο? Και πόσα χρόνια τώρα παρουσιάζεται αυτή η θεόπυκνη ατμόσφαιρα γλίτσας ? Ακόμα και εδώ στην Ελλάδα προκύπτει… Κατά την ταπεινή μου άποψη, πρόκειται για καραμπινάτη επίθεση στον πληθυσμό που “χτυπάει” αυτό το πράγμα… Προς τι η επίθεση? Κάθε άνθρωπος (και κάθε Ελλην ειδικά) που έχει ήδη νιώσει πολλές και διάφορες επιθέσεις στο πετσί του μπορει΄να υποθέσει ή και να συμπεράνει μόνος του… Το ότι οι εξουσιαστές/έλίτ/επικυρίαρχοι (πείτε τους όπως θέλετε) στον πλανήτη εκδηλώνουν με ολοένα και μεγαλύτερη σαφήνεια τον μισανθρωπισμό τους, είναι γεγονός αναμφισβήτητο για κάθε εχέφρονα νου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*