Πούτιν: «Αν χρειαστεί, βάζουμε ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις στη Συρία»

Πουτιν 1
Πούτιν: «Αν χρειαστεί, βάζουμε ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις στη Συρία»

Η Ρωσία θα αναπτύξει προηγμένες στρατιωτικές δυνατότητες στη μάχη κατά των τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία «, αν είναι απαραίτητο», ανάφερε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το Σάββατο.

Ο Πούτιν έκανε τη δήλωση αυτή μια ημέρα μετά το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που ενέκρινε το ψήφισμα σχετικά με μια πολιτική λύση για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, η οποία διαρκεί τώρα πέντε χρόνια. Η Ρωσία υποστηρίζει τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν τον Άσαντ να παραιτηθεί.

Οι δύο χώρες θα συνεχίσουν να εκτελούν τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους.

«Βλέπουμε πόσο αποτελεσματικοί είναι οι πιλότοι μας με την συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών μας στη Συρία και το πόσο αποτελεσματικά θα συντονίσουν τις προσπάθειές τους,» δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση στο Κρεμλίνο προς τιμήν των δυνάμεων ασφαλείας.

Αυτό αναφέρθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση και το πρακτορείο ειδήσεων, το Σπούτνικ. «Ο στρατός, το ναυτικό και την αεροπορία χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα όπλα», συνέχισε ο Πούτιν. «Αυτές δεν είναι οι μοναδικές μας επιλογές.. Δεν έχουμε ακόμα χρησιμοποιήσει όλα μας τα όπλα. Έχουμε πάρα πολλές άγνωστες ικανότητες, και αν χρειαστεί, θα τις χρησιμοποιήσουμε» κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *