Υπάρχει μέσα στο πλανητικό μας σύστημα και αρχίζει να κάνει την ύπαρξή του ορατή. – Βίντεο

νιβ

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Τον τελευταίο καιρό πλυθαίνουν οι φωνές για τον πλανήτη Νιμπίρου γνωστό και ως » πλανήτη Χ». Τι συμβαίνει όμως στα αλήθεια δεν είναι σε θέση να εξηγήσει ακόμα κανείς.
Δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτά που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει, παρά μόνο αν μπορέσεις να κατανοήσεις, την πληρότητα της ανθρώπινης οντότητας. Είναι λογικό αν σε περιορίζει η γνώση που σου έχουν μεταδώσει αυτοί που θέλουν αν σε κρατάνε τυφλό, να μη μπορείς να…
δεις πέρα από αυτό που σου επιτρέπουν να δεις. Δεν είναι διόλου τυχαίο πως η ελίτ διαχειρίζεται την πληροφορία που τους δίνει η τεχνολογία, χωρίς εμάς να μας δίνουν πρόσβαση σε αυτή, αλλά και όταν μας δίνουν να είναι ελεγχόμενη.

Για να κατανοήσουν κάποιοι δίσπιστοι τι εννοούμε από τις 8 Ιουλίου του 2014 (Τουλάχιστο) είχαμε εντοπίσει ότι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του HAARP (http://www.haarp.alaska.edu/) είχε κοπεί για το ευρύ κοινό, με θέμα μας που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Αυτό ακριβός δείχνει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν, τώρα που όλα μπαίνουν σε μια τελική ευθεία.

Ανακοινώσεις τον τελευταίο καιρό, για παράλληλα σύμπαντα δίνουν και παίρνουν (Σχετικό ΕΔΩ και ΕΔΩ) Με το πείραμα CERN να κρατάει τα σκήπτρα των ερευνών. Πληροφορία όμως διαχειρίσιμη για εμάς τους κοινούς θνητούς καμία!

Μην απορήσετε λοιπόν αν σε λίγο καιρό γίνει αντιληπτός ένας ακόμα πλανήτης «ήλιος» να σουλατσάρει μέσα στο πλανητικό μας σύστημα. Αυτός είναι ο πλανήτης Νιμπίρου η » πλανήτης Χ» η όπως αλλιώς θέλετε να τον βαπτίσετε εσείς. Το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 20 Δεκεμβρίου, θεωρείτε από τους πιο πολλούς το πλέον αξιόπιστο και αντιπροσωπευτικό, μέχρι τώρα, για την ύπαρξη του πλανήτη αυτού.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι αντιληπτό, πως οι ενεργειακές παρεμβολές, ενός τεραστίων διαστάσεων πλανήτη που θα περάσει μέσα από το σύμπαν μας, δεν είναι δυνατό να κατανοηθούν από ένα μυαλό που έχει μάθει να σκέπτεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, τον οποίο έχει διδαχθεί.
Δείτε το βίντεο…

http://nyxtobaths.blogspot.gr/2015/12/blog-post_0.html

Loading...

20 thoughts on “Υπάρχει μέσα στο πλανητικό μας σύστημα και αρχίζει να κάνει την ύπαρξή του ορατή. – Βίντεο

 1. FifthAngel says:

  Αν ο Ήλιος απέχει απ’την Γή 150.000.000 km πιο ουράνιο σώμα είναι τόσο τεράστιο που ευρισκόμενο πίσω από αυτόν είναι σχεδόν το 1/3 της μάζας του..????
  Λογικά το βίντεο δείχνει το ουράνιο σώμα πίσω από τον Ήλιο σε πολύ μεγάλη απόσταση απ’αυτόν γιατί με την τεράστια διάμετρο και μάζα, αν ήταν κοντά οι “αναταράξεις” των φυσικών φαινόμενων (σεισμοί, Ηφαίστεια, αντιστροφή πόλων..) θα ήταν κοσμογονικών και Hollywoodιανών διαστάσεων…!!!!
  Τώρα αν εισέρχεται στο σύστημα μας με φορά προς τα εμάς….. το ήπιαμε..! λέμε Αμήν και Τέλος..γιατί και ξώφαλτσα να περάσει θα μας αναποδογυρίσει και η δύναμη αυτού του περάσματος θα είναι όπως η δύναμη που νιώθει το μπαλάκι στο σερβις του Νόβακ Τζόκοβιτς..
  Ας ελπίσουμε ότι είναι fake αλλιώς…… για πείτε και σεις καμία γνώμη…

  • Liakos says:

   οπως τα λες ειναι και θα ειχαμε νιωσει ηδη και πολλα περισσοτερα απο επιδραση στις τροχιες αστεροειδων ακομη και των τεχνητων δορυφορων μας.

 2. γιωργος says:

  ημουν 18 χρονων οταν πρωτοδιαβασα για το νιμπιρου, εχω φτασει 50 και νιμπιρου δεν εχω δει .
  λετε να μην μου επιτρεπουν να τον δω ?

 3. Ανώνυμος says:

  Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΤΡΟ…….
  Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΚΗΛΙΔΑ…..
  ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
  ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ…

 4. filarianna says:

  The serendipitous discovery of a possible new solar system object with ALMA
  W. H. T. Vlemmings1,⋆, S. Ramstedt2
  , M. Maercker1
  , B. Davidsson2
  1 Department of Earth and Space Sciences, Chalmers University of Technology, Onsala Space Observatory, 439 92 Onsala, Sweden
  2 Department of Physics and Astronomy, Uppsala University, Box 516, 751 20, Uppsala, Sweden

  December 10, 2015
  οι ανακοινώσεις των 2 ανεξάρτητων ομάδων της ALMA σε μορφή pdf (5 σελίδες). Δυστυχώς είναι στα Αγγλικά και δυστυχώς επιβεβαιώνουν ότι όντως κάτι συμβαίνει. Διαβάστε στο τέλος του κειμένου τα συμπεράσματα.

  arxiv.org/pdf/1512.02650v1.pdf

  • filarianna says:

   Και η 2η ανακοίνωση πάλι σε μορφή pdf (4 σελίδες)
   A new submm source within a few arcseconds of α Centauri ALMA discovers the most distant object of the solar system
   R. Liseau1
   , W. Vlemmings1
   , E. O’Gorman1
   , E. Bertone2
   , M. Chavez2
   , and V. De la Luz3
   1 Department of Earth and Space Sciences, Chalmers University of Technology, Onsala Space Observatory, SE-439 92 Onsala,
   Sweden, e-mail: rene.liseau@chalmers.se
   2 Instituto Nacional de Astrofísica, Óptica y Electrónica (INAOE), Luis Enrique Erro 1, Sta. María Tonantzintla, Puebla, Mexico,
   3 CONACYT Research Fellow, SCiESMEX, Instituto de Geofisica, Unidad Michoacan, Universidad Nacional Autonoma de Mexico,
   Morelia, Michoacan, Mexico. CP 58190

   arxiv.org/pdf/1512.02652v1.pdf

   η Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA) αποτελεί διεθνή σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητηρίου (ESO), του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών των ΗΠΑ (NSF) και του Εθνικού Ινστιτούτου Φυσικών Επιστημών (NINS) της Ιαπωνίας, μαζί με NRC (Καναδάς) , NSC και ASIAA (Ταϊβάν), και KASI (Δημοκρατία της Κορέας), σε συνεργασία με τη Δημοκρατία της Χιλής. Η ALMA- το μεγαλύτερο υπάρχων αστρονομικό έργο – αποτελείται από 66 κεραίες υψηλής ακρίβειας που βρίσκεται στο οροπέδιο Chajnantor (έρημο Ατακάμα), 5000 μέτρα υψόμετρο στη βόρεια Χιλή.
   Δύο ξεχωριστές ομάδες ερευνητών (μία από το Μεξικό, η άλλη από τη Σουηδία), έχουν υποκινήσει σκεπτικισμός στην αστρονομική κοινότητα με την ανάρτηση εγγράφων στο διακομιστή preprint arXiv, όπου η κάθε ομάδα περιγράφει ένα διαφορετικό μεγάλο αντικείμενο που παρατήρησαν στις παρυφές του ηλιακού συστήματος. Και οι δύο ομάδες έκαναν τις παρατηρήσεις τους μετά την εξέταση των δεδομένων της ALMA.

   • Ανώνυμος says:

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ Α’ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ..
    ΤΟ Α’ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΙΜΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ……
    ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ…
    ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ…ΜΕ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ….

 5. Ανώνυμος says:

  ΟΚ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΑΚΗ ΚΗΛΙΔΑ («ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ») ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
  ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «2470».
  ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΟΥΚΙΔΑ 2470» ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ SPACEWEATHER:
  spaceweather.com/images2015/20dec15/hmi1898.gif?PHPSESSID=ch0okkl6dc17ee6j1ii7opc955

  • ΗΡΩ says:

   Σύμφωνα με την εικόνα που δίνεις σαν σύνδεσμο , έχει τρεις ονομασίες με κωδικούς. Να τις ονομάσουμε «σφαίρες»;
   με τους αντίστοιχους αριθμούς κατά τα λεγόμενα.
   απλά μου κάνει εντύπωση για τις σφαίρες, γιατί παλιότερα χρόνια πριν πολλά κάπου μου είχαν πει για 3 σφαίρες που κινούνται σε πορεία,
   η μαύρη κηλίδα που έχει τον αριθμό 2470 σαν αριθμός κάπου με πάει, και αυτό είχε ειπωθεί ,
   αλλά ανάποδα είχαμε πει όταν κάποιος με ρωτούσε για τις σφαίρες αυτές και για την ακτινοβολία ποια από τα ΄δύο χρώματα που συγκρούονταν μεταξύ τους υπερίσχυσε .

 6. Ακέλας says:

  …Τι να σας πω ρε παιδιά! …Ενας πλανήτης με τόσο μεγάλη μάζα και μάλιστα όχι αποτελουμένη εξ αερίων οπως οι «δικοί μας γνωστοΊ Κρόνος ,Δίας,κλπ,μόνο συντριβή της οποιαδήποτε μορφής ζωής επάνω του,και μάλιστα ανθρωπόμορφης ,όπως λέγεται ότι φιλοξενεί ο Νιμπίρου,λόγω της τεράστιας βαρύτητας του ΔΕΝ θα μπορούσε να φιλοξενήσει!

 7. Ανώνυμος says:

  τόσοι ερασιτέχνες με τα τηλεσκόπια τους ανά τον κόσμο και δεν έχουν δει τίποτα.. τόσοι ραδιοερασιτέχνες δεν έχουν να παραπονεθούν από παράσιτα που θα δημιουργούσε ένα τέτοιο φαινόμενο..

 8. SEIRIOS says:

  κι ομως παρασιτα δημιουργουνται οι κινητες τηλεφωνιες δεν εχουν σημα μικροφωνιζουν και οι υπευθυνοι λενε οτι τα ψεκαστηρακια ειναι για να δινουν καλο και καθαρο σημα στην κινητη τηλεφωνια αρα καλυπτουν τον ηλιο και ισως και αυτον τον πλανητη ποιος ξερει….

 9. Blackbird777 says:

  Ειστε ολοι ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ μεχρι εκει που δεν παει.

  Δεν υπαρχει ηλιακο συστημα ουτε ο ηλιος ειναι 93 εκατομ χλμ μακρια.

  Οτι λεει η ΝΑΣΑ ειναι ψεμα. Αυτο ειναι κανονας.

  Η επιστημη ειναι ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΕΙΑ.

  Η νομοι της επιστημης οχι μονο δεν πανε εναντια στον ΘΕΟ αλλα τον υποστηριζουν.

  ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

  ΝΟΜΟΣ = ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΘΕΩΡΙΑ = ΨΕΜΑ

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΗ Κ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Μαυροπούλι άστα αυτά και κάνε μια ολοκληρωμένη έρευνα για το θέμα της επίπεδης Γης. ΤΕΚΜΗΡΕΙΩΜΕΝη όμως.
   Και ξέρεις που να μου το στείλεις να το ανεβάσω!!!

   • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

    Αλλά μην με τρελάνεις με λινκ youtube
    Βαλτα σωστα σε μια σειρά και θα το ρετουσάρω! Στείλε και pm ή sms για να δω σίγουρa το email

 10. Ανώνυμος says:

  Το βίντεο που ανέβασε ο αρθογράφος είναι απάτη. Ο πλανήτης ή οι πλανήτες όντως υπάρχουν, αλλά το συγκεκριμένο βίντεο είναι απάτη

 11. AA says:

  ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

  ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΑΚΩΜΑ , ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΒΑΣΗΚΗ ΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΝΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΠΣΩ ΟΤΗ ΛΕΗ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΙ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΙΟ ΦΟΝΑΖΗ ΑΠΟ ΧΗΛΙΟΜΕΤΡΑ

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Λυπάμαι ΑΑ αλλά εμείς είμαστε στην μεταπολυτεχνειακή γενιά. Ορθογραφία δεν μας δίδαξαν ποτέ. Τα παράπονα στον Γεράσιμο Αρσένη και τον σκατόψυχο Ανδρέα.
   Αν η ορθογραφία αποτελεί λόγο σιωπής τότε φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σου. Έχουμε ψώνιο με το γράψιμο!

   • Ανώνυμος says:

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΡΑΟΥΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ…ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΞΕΡΑΜΕ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ…
    ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ME GREEKLISH
    Γ@ΜΙΕΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚ@ΤΟ-ΜΑΣΩΝΟΙ… ΣΚ@ΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *