01:59 - 05/02/2017

Πάση θυσία Ευρώ !!!!!!

Όταν κάποιοι το 2010 ψέλλιζαν ότι η χώρα πρέπει να πάει σε εθνικό νόμισμα
Οι άνθρωποι του συστήματος απειλούσαν ότι :
Θα υπάρξει υποτίμηση του νομίσματος 60-70 %
Η ανεργία θα εκτοξευτεί πάνω από 30%
Δεν θα υπάρχουν φάρμακα
Δεν θα έχουμε καύσιμα
Ξένοι και ντόπιοι, που έχουν τα ευρώπουλα τους έξω, θα εξαγοράζουν τα πάντα σε τιμές ευκαιρίας ( κοψοχρονιά )
Οι νέοι θα φύγουν από τη χώρα για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Οι επιχειρήσεις θα φύγουν από τη χώρα.

Πάμε να δούμε τώρα 7 χρόνια μετά και μέσα στο ευρώ τι έγινε !!!!
-Το ΑΕΠ της χώρας συρρικνώθηκε πάνω από 27%
-Το χρέος από το 129% του ΑΕΠ εκτοξεύτηκε στο 187% και αν παραμείνουμε στο ευρώ σύμφωνα με έκθεση του ΔΝΤ το 2060 το ποσοστό χρέους θα αγγίξει το 275% του ΑΕΠ
-Τα εισοδήματα μειώθηκαν από 50-60%
Πάνω από 50% των πολιτών αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην εφορία.
Πάνω από 50% των μικρομεσαίων αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους.
Στα 65 δις έχουν ανέλθει οι ανείσπρακτες οφειλές του δημοσίου στα χρόνια της κρίσης (μέσα στο ευρώ), 14 δις ήταν οι ανείσπρακτες οφειλές μόνο στο 2016.
-Η ανεργία εκτινάχτηκε από το 11% στο 30 plus σήμερα (Όσο και να προσπαθούν να ρετουσάρουν τα στοιχεία η πραγματική εικόνα είναι αμείλικτη)
Αν υπολογίσει κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια έφυγαν από τη χώρα πάνω από 500.000 άτομα (κυρίως νέοι με επιστημοσύνη), αν υπολογίσει κανένας ότι πάνω από 500.000 άτομα δεν υπάρχουν σε καμία λίστα ανεργίας (αφορά μικρομεσαίους επαγγελματίες που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τις δουλειές και να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους), αν υπολογίσει κανείς ότι πάνω από 1.000.000 πολίτες εργάζονται με καθεστώς ευέλικτων μορφών εργασίας (έστω και μια ώρα αν δουλεύει κάποιος την ημέρα θεωρείται απασχολούμενος) τότε ανεργία ξεπερνά και το 35%. Το φοβερό δεν είναι ότι το ποσοστό ανεργίας στα νέα παιδιά αγγίζει το 60%

Για τους νέους με τεράστια επιστημοσύνη που έφυγαν από την χώρα έχω να πω το εξής. Εδώ το έγκλημα είναι τεράστιο μιας και ο Ελληνικός λαός πλήρωσε πολλά σε μια μακροπρόθεσμη επένδυση (παιδεία) για να βρούν χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Βρετανία, η Αμερική κ.α. φτηνό επιστημονικό προσωπικό χωρίς κανένα απολύτως κόστος.
-Όχι μόνο δεν υπάρχουν φάρμακα αλλά ούτε αναλώσιμα στα νοσοκομεία. Οι πολίτες στις περισσότερες των περιπτώσεων αναγκάζονται να αγοράζουν τα πάντα ( αν φυσικά έχουν την δυνατότητα) για να νοσηλευτούν εντός και εκτός νοσοκομείων.
Περισσότερο από ποτέ ανθούν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας. Ο πολίτης ψάχνει απεγνωσμένα την χαμένη υπηρεσία υγείας του κράτους σε πληρωμένες ιδιωτικές κάρτες κλάμπ κλπ κλπ
-Δεν λέω καύσιμα έχουμε !!!!, Αλλά πολλοί συνάνθρωποι μας παγώνουν το χειμώνα γιατί αδυνατούν να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης. Σε πάνω από 1.000.000 αυτοκίνητα έχουν κατατεθεί οι πινακίδες γιατί ο κόσμος αδυνατεί πλέον να τα συντηρήσει.
Ξένοι «επενδυτές» εξαγοράζουν πραγματικά σε εξευτελιστικές τιμές δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Αεροδρόμια, λιμάνια, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τράπεζες αλλάζουν χέρια σε εξευτελιστικές τιμές.
-Παραγωγικές και άλλες επιχειρήσεις φεύγουν από την Ελλάδα γιατί αδυνατούν να επιβιώσουν κάτω από ένα φορομπηχτικό, και όχι σταθερό, καθεστώς.
-Η αγροτική οικονομία (άλλοτε βασικός πυλώνας της Ελληνικής οικονομίας) συρρικνώνεται. Μικροί και μεσαίοι αγρότες στενάζουν κάτω από τα νέα φορομπηχτικά και ασφαλιστικά νομοθετήματα)
Η υψηλή φορολογία, το μη σταθερό φορολογικό πλαίσιο, η απίστευτη γραφειοκρατία, η παραοικονομία που οργιάζει, οι τράπεζες που αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την υγιή επιχειρηματικότητα λειτουργούν αποτρεπτικά για όποιο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. (Εμείς παρ όλα αυτά περιμένουμε στην γωνία την ανάπτυξη !!!)
Δυστυχώς ακόμα ο πάτος δεν φαίνεται …………………. Μέσα στο Ευρώ !!!!!!!!!!!

Γράφει  ο  Αctive Citizen Cris

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με tokoutiblog

Είμαι ένας από τους συντάκτες του μπλοκ “το κουτί”(www.koutiblog.eu). Μου αρέσει να βρίσκω ενδιαφέροντα άρθρα και να τα μοιράζομαι μαζί σας.
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας, τα βλέπω και βγάζω συμπεράσματα μέσα από τις διαφωνίες που ίσως υπάρχουν.
επικοινωνία: tokoutiblog(at)outlook.com.gr

Σχόλια Αναγνωστών (40)

 1. 44
  2
  Πάση θυσία ευρώ…. Μπείτε τώρα οι μπλοκάκηδες να δείτε τον ΕΦΚΑ σας…και πάθετε ότι έπαθα και εγώ…. Συμβουλές 1) Να κάθεστε 2) Κάνετε πως δεν το είδατε αυτό που θα δείτε.. Κουτσά στραβά την εβγαζε η οικογένεια… τώρα..Καλή Επιβίωση. Ο Δίαολος να τους πάρει, τα μαγαρίσματα του κόσμου, τα αίχνη..
  • 24
   0
   ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ : “Αυτοί που έχουν βήμα λόγου παντού σε όλα τα ΜΜΕ, και προσπαθούν, να μας πείσουν τι καλό που είναι το ευρώ” ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “αυτοί που έχουν γεμάτους τους λογαριασμούς τους σε Ελληνικές , και κυρίως ξένες τράπεζες” !!!
  • 11
   0
   ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ και ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ παρακαλω : Αυτοί που προσπαθούν, να μας πείσουν τι καλό που είναι το ευρώ και που κατα σατανικη συμπτωση ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ειναι οι ιδιοι ακριβως που μας ελεγαν να ψηφισουμε ΝΑΙ στο δημοψιφισμα !
 2. 6
  29
  Η Βενεζουέλα έχει ευρώ? Η Ινδία έχει ευρώ, το Πακιστάν έχει ευρώ? Η Τουρκία? Τι θα ήταν η Ελλάδα χωρίς τα δις των πακέτων Ντελόρ, τα ΕΣΠΑ, τα αναπτυξιακά? Θυμάται κανείς την Ελλάδα του 70′? Θυμάται κανείς με τι λεφτά έγιναν μεγάλα έργα υποδομής που μας διαφοροποίησαν απο τα φτωχά βαλκάνια και το ανατολικό μπλοκ ? Όσοι δεν θυμούνται ας ρωτήσουν κανα παππού να τους πει.
  • 16
   0
   Για το αντίθετο μπορώ να σου αναφέρω και γω πολλές χώρες οπως Αγγλία, Σουηδία, Δανία, Ελβετία κλπ κλπ Ειναι μεγάλη κουβέντα για το πως κατάντησαν οι χώρες που αναφέρεις σ αυτά τα χάλια. Το σίγουρο είναι οτι δεν τους φταίει που έχουν εθνικό νόμισμα.
   • 2
    8
    Το ίδιο λέμε φίλε. Δεν φταίει το νόμισμα. Ξαναδιάβασε το σχόλιο μου. Προφανώς και χώρες όπως η Αργεντινή και η Βενεζουέλα δεν καταστράφηκαν λόγο νομίσματος.
    • 2
     0
     Δεν φταίει το νόμισμα, αλλά ποιος το εκδίδει και ποιος ελέγχει τη νομισματική κυκλοφορία και τι βαθμούς ελευθερίας σου δίνει το εκδοτικό προνόμιο στο να ασκήσεις τις 5 οικονομικές πολιτικές σαν ανεξάρτητο κράτος.Μάντεψε : Στην Αργεντινή και στη Βενεζουέλα, ενώ τα έκαναν όλα σωστά, ξέχασαν κάτι σημαντικό : Να κρατικοποιήσουν την κεντρική τους τράπεζα…και ο νωών νοείτω… Ποιος ελέγχει το χρήμα και εάν έχεις Δημοκρατία είναι τα βασικά για την ευημερία μιας χώρας…καιαυτά ΔΕΝ τα έχουμε (ακόμα).
     • 2
      4
      Πραγματικά πιστεύεις οτι έχουμε ελπίδα κόντρα στο σύστημα των τραπεζών? Γιατί να πας κόντρα όταν μπορείς να ωφεληθείς? Νομίζεις οτι μόλις φύγεις απο το ευρώ , δεν θα βάλλουν Τούρκους, Αλβανούς Σκοπιανούς να σε διαλύσουν ? Πιστεύεις οτι όταν διαπραγματεύονται με τους δικούς μας , τους μιλάνε μόνο για οικονομικά μέτρα? Εμένω να γράφω σε ένα site που οι αναγνώστες ανήκουν σε φτωχά κοινωνικά στρώματα , ελειπή μόρφωση , ακόμα ελειπέστερη πληροφόριση και παντελή έλλειψη κριτικής σκέψης. Αναμασούν απλά οτι ακούν απο Καζάκηδες , Λαφαζάνηδες κτλ. Εμένω λοιπόν να γράφω μόνο και μόνο για να καταλάβουν πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η ζωή τους. Η Συρία αγαπητέ , έχει και κρατική κεντρική τράπεζα , όπως και το Ιράκ. Η λιβύη του Γκαντάφυ ήταν το όνειρο του Καζάκη. Σταθερή πολιτική κατάσταση, οικονομική ευμάρεια της πλέμπας , αγροτική παραγωγή κ.ο.κ. Τα αποτελέσματα γνωστά. Στη Λιβύη είναι 40 διαφορτικές τρομοκρατικές οργανώσεις και 3ις στρατοί .
  • 21
   1
   Τη 10ετία του ’70 ούτε η Ελλάδα είχε ευρώ. Ο αγροτικός τομέας που είναι από τους λίγους φέρνουν έσοδα στη χώρα, είχε τόση ανάπτυξη όση δεν είχε από το 1980 εώς το 2017.
   • 1
    12
    Το 1970 , είχαμε δεκάδες χιλιάδες μικροκαλλιεργητές προστατευμένους απο τις διεθνείς αγορές. Απο την στιγμή που η κατέρρευσε ο κομμουνισμός (τον οποίο μερικοί ακόμα υποστηρίζουν) ο Έλληνας παραγωγός βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ρουμάνο , τον Ουκρανό, τον Βούλγαρο κ.ο.κ καλλιεργητή. Επιπλέον, οι αγορά ενοποιήθηκε και έτσι σιτάρι απο την Τουρκία μπορούσε να πωληθεί στην Γερμανία , βαμβάκι απο την Αλγερία κ.ο.κ Μετά την είσοδό μας στην ΕΟΚ το αγροτικό εισόδημα εκτινάχθηκε , οπότε λες βλακείες σχετικά με την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας. Ο Έλληνας αγρότης απέκτησε πλεονέκτημα έναντι του Ρουμάνου μιας και αγόρασε καινούργιο τρακτέρ , καινούργια ποτιστικά εργαλεία, επιμορφώθηκε (δες καλλιεργητές στην Κρήτη) και πρόκοψε. Βέβαια , όλα τα παραπάνω προϋποθέτανε σχετική εξυπνάδα απο μεριάς των Ελλήνων αγροτών που δυστυχώς ελάχιστοι διέθεταν τότε. Πάντως στοιχεία για μικρότερη οικονομική ανάπτυξη του αγροτικού τομέα μετά την είσοδο στην Ε.Ε δεν θα βρεις. Τις καλησπέρες μου
    • 1
     0
     Θα επιμείνω σε αυτά που είπα. Καθώς και σε κάποια που ανέφερες κι εσύ. Όπως τα τρακτέρ και τα διάφορα μηχανήματα. Τότε ήταν που έγινε η υποδομή. Τότε ήταν που η διαβίωση του Έλληνα αγρότη έγινε ανθρώπινη. Έτσι είναι η ανάπτυξη. Η διαβίωση των ανθρώπων.
  • 18
   0
   To 1980 η Ελλάδα παρήγαγε 85% των αναγκών της σε χοίρινο κρέας και το 60% του μοσχαρίσιου.Οι εξαγωγές σε ελαιόλαδο και σιτηρά έφταναν περίπου το 700εκ €(σημερινές τιμές) 1,5 εκ οικογένειες ασχολούνταν με την γεωργία και 735 εκ. δραχμές ήταν τα έσοδα από τις εξαγωγές. Το 1981 είχαμε έλλειμμα 300 εκ. δραχμές από τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων. Η παραγωγή χοιρινού και κρέατος άρχισε να μειώνεται και έφτασε το 2010 σε ποσοστό 60% και 30%…Οι εισαγωγές κρέατος κοστίζουν 1 δις € ενώ αντιστοίχως οι εξαγωγές(πχ)ελαιόλαδου αποφέρουν 700 εκ€,κενό 300 εκ. στον ισολογισμό από δύο προϊόντα μόνο… το 1997 ο αριθμός των αγροτικών οικογενειών μειώθηκε 700.000 οικογένειες,οι μικροί και μεσαίοι αγρότες χάθηκαν… μονοκαλλιέργειες και αγρανάπαυση,εισαγόμενοι σπόροι και ζώα,ΚΑΠ που σκοπό έχουν να διαλύσουν τις αγροτικές οικονομίες…Τα πακέτα που τα μοιράστηκαν οι κομματικοί στρατοί(για να διοριστούν) και οι ημέτεροι(εργολάβοι,τράπεζες,συνδικαλιστές της πλάκας,πολιτικοί και ΜΜΕ και πολλοί άλλοι παρατρεχάμενοι)? Που στήσανε κομπίνες με τις τράπεζες και το χρηματιστήριο για να αρπάξουν περισσότερα?Και μετά τι έκαναν?έκαναν το ιδιωτικό χρέος των τραπεζών,δημόσιο για να τα πληρώσει ο λαός… Ο πάππους στα 87 του, λέει ότι κάποτε η Ελλάδα ήταν φτωχή,αλλά οι Έλληνες ήταν πλούσιοι.Τώρα,η Ελλάδα είναι πλούσια και οι Έλληνες φτωχοί…Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει…
   • 3
    13
    Σωστός στα περισσότερα στοιχεία !!! Όμως λάβε υπόψην σου πόσα ξενοδοχεία κυρίως σε τουριστικά νησιά αντικατέστησαν έσοδα απο καλλιέργειες. Προφανώς και πρέπει να μας ενδιαφέρει και η ποιότητα της εργασίας . Θες να δουλεύεις στα χωράφια για 800 το μήνα ή θες για 1000(με τα έξτρα) να κάνεις το PR σε νυχτερινό μαγαζί της Λέσβου? Θες να μαζεύεις φράουλες για 15 την μέρα ή να δουλεύεις 12 με 5 το πρωί σε καζίνο και να καθαρίζεις χιλιαρικάκια. Το οτι η οικονομία άλλαξε και πληρώνει το μυαλό αντί για την χειρονακτική εργασία φαντάζομαι το καταλαβαίνεις όσο χαζός και αν είσαι. Οπότε άσε τους Πακιστανούς να μαζεύουν τις φραουλίτσες , τα κεράσια απο τα χωράφια και τα δέντρα και βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει. Δεν μετράει πόσες ώρες δουλεύεις αλλά τι δουλειά κάνεις ….. Όσο για την αγροτική παραγωγή , αν δεις ένα χάρτη της Ελλάδας θα καταλάβεις όσο χαζός και αν είσαι γιατί δεν έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της Ουκρανίας ή της Αλγερίας ….Καλό λοιπόν να ξέρεις τα στοιχεία αλλά καλύτερο να ξέρεις να τα ερμηνεύεις κιόλας. Υ.Γ Τσομπάνης με 500 + στεγη+ τροφή πας? Ή προτιμάς να οεργανώνεις περιπάτους στα βουνά για ξένους λεφτάδες? Και ο τσομπάνης και εσύ στα βουνά θα είστε …..
    • 1
     13
     Αααα και τα λεφτά της Ε.Ε έγιναν δρόμοι , λιμάνια και αεροδρόμια. Έγιναν μετρό , έγιναν κτήρια και υποδομές για να μπορείς να έχεις ένα σύγχρονο αεροδρόμια, σύγχρονους δρόμους (πάνε να δεις που οδηγάνε οι Βούλγαροι) , να έχεις μετρό να μετακινείται ο κόσμος , να μην έχεις λάσπες, να ενωθεί επιτέλους η Ηπειρος με την υπόλοιπη Ελλάδα οδικά και να μην θες 5 ωρες να πας απο Τρίκαλα Γιάννενα. Τι κάθομαι και σας λέω , πάτε Βουλγαρία για 2-3 μέρες και μετά ελάτε πίσω να δείτε τη διαφορά. Το οτι φαγωθήκαν χρήματα απο τα τσακάλια , δεν το αμφισβητώ αλλά τα τσακάλια πρέπει να πληρώνονται τα εξτραδάκια τους . Σε όλο τον κόσμο αυτό γίνεται. Τι μήπως θες το ίδιο εισόδημα με τον Μπόμπολα ή τον Βαρδινογιάννη ? Μόνο αμα δεις το βλέμμα τους θα καταλάβεις το γιατί….
     • 12
      0
      Δεν ξέρω ποιός σε έβαλε και πόσα έχεις φάει εσύ ή οι γονείς σου από την ΕΕ, εύχομαι να ήταν πολλά και να έχεις ακόμα αρκετά γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει όλα αυτά που μας έδωσαν για να τα κάνουμε δρόμους, λιμάνια και ξενοδοχεία τώρα μας τα παίρνουν πίσω.
     • 2
      9
      ΠΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 5 Φεβρουαρίου 2017 @ 16:43 Κανείς δεν σου παίρνει πίσω κάτι που σου ανήκει. Οτι δουλειά και αν έκανες σίγουρα εισέπραξες χρήματα της Ε.Ε είτε άμεσα είτε έμμεσα. Οπότε καλό το μελό αλλά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ούτε εγώ ούτε η οικογενειά μου εισέπραξε χρήματα άμεσα απο την Ε.Ε. Απλά είχαμε την προνοητικότητα να οφεληθούμε απο την Ε.Ε πραγματοποιώντας συνετές κινήσεις . Πλέον δεν μας ενδιαφέρει η οικονομία της Ελλάδας , διότι κερδίζουμε απο έξω. Αν και όλοι με κατακρίνεται κανείς δεν έχει το σθένος να παραδεχτεί οτι πριν την Ε.Ε οδηγούσαμε σαραβαλάκια 20ετίας και τρώγαμε κρέας κάθε Κυριακή και μόνο. Κανείς σας δεν θυμάται την Αθηνών Θεσσαλονίκης , κανείς δεν θυμάται το αεροδρόμιο στο Ελληνικό που ήταν απο τα τελευταία Σοβιετικού τύπου. Ξέρεις οτι την δεκαετία του 60-70′ που πολλοί ευαγγελίζονται οι μισή Ελλάδα δούλευε στη Γερμανία (μαζί και η δική μου) ? Γνωρίζεις οτι τα δανεικά κάποτε επιστρέφονται με τόκο? Γνωρίζεις οτι κανείς δεν χαρακτηρίζεται τοκογλυφος οταν σε δανείζει με 2% (τόσο μας δάνειζε το ΔΝΤ και ο EFSF). Δες μια ταινία του 80′ που δείχνει τους δρόμους της Αθηνας και θα δεις οτι είμασταν σαν το Πακιστάν , με παλιά οχήματα , παλιόρουχα , φθηνά προϊόντα , φθηνό κόσμο …. Η Ε.Ε μόνο καλό μας έκανε , αν και τώρα πληρώνουμε οτι ζήσαμε περισσότερο απο ότι παράγαμε
    • 6
     0
     Αφού λοιπόν φτιάχτηκαν οι κομματικοί στρατοί και άρχισαν να διορίζουν στο δημόσιο,τους αγρότες,τους βοσκούς,τους ψαράδες,κατάφεραν αν μαζέψουν όλο τον κόσμο στα μεγάλα αστικά κέντρα και ερήμωσαν την ύπαιθρο,ποιος θα ασχολούνταν με την πρωτογενή παραγωγή?τους ξένους ποίος τους έφερε εδώ?ο μικρομεσαίος?Πόσοι Έλληνες δούλευαν σε αγροτικές δουλειές το ανέφερα προηγουμένως… Η αγροτική πολιτική της ΕΕ επιβάλει ξερίζωμα αμπελιών,βαμβακιού,μείωση της εγχώριας παραγωγής για χάρη εισαγωγών…μειώνεται η αξία του εγχώριου προϊόντος ενώ ακριβαίνει το κόστος παραγωγής(εδώ κολλάνε οι μεσάζοντες και τα λάθη των αγροτικών συνεταιρισμών)ενώ εισάγεται αντίστοιχο προϊόν..που όμως έχει αρνητική επίπτωση στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας και στην οικονομία της.Η πρωτογενής παραγωγή πρέπει να καλύπτει πρώτα την αυτάρκεια της χώρας,σε ότι δύναται να παράγει και από εκεί και πέρα το πλεόνασμα να πηγαίνει σε εξαγωγές και να εισάγεται ότι δεν μπορεί να παραχθεί εδώ.Απ’ο εκεί ξεκινάει η αυτάρκεια. Ο τουρισμός δεν είναι πανάκεια΄στα περισσότερα ξενοδοχεία δουλεύουν ξένοι με 300€/μήνα,Πολωνοί,Ρώσοι,Ουκρανοί,Σέρβοι και πάει λέγοντας…Πήγαινε μια βόλτα στα Grecotel,όσο χαζός και αν είσαι θα τους καταλάβεις.Να προσέχεις τι τρώς στα ξενοδοχεία γιατί από τα πολλά μπαχαρικά είναι δύσκολα να ανακαλύψεις τον γκοτζιλα.(φιλική συμβουλή)Οικονομία δεν κάνεις με εστιατόρια,καφετέριες και τουρίστες για 5 μήνες.Ούτε με παχυλούς μισθούς σε δημόσιες υπηρεσίες,ΜΜΕ και ”συμβούλους”. Δεν είμαι καλό παράδειγμα για το ΥΓ σου διότι με αγροτικές δουλειές ασχολούμαι,κυρίως με ελιές. Τα λεφτά της ΕΕ τα μάσησαν σε υπερκοστολογημένα έργα,με καθυστερήσεις παραδόσεων και πολλές κακοτεχνίες, οι Μπόμπολες και οι Βαρδινογιάννηδες και οι όμοιοι τους…και τα πληρώνουν τα κορόιδα,οι πολίτες, διόδια και φόρους και καλά για υποδομές.Το Ελληνικό δεν είχε πλημμυρίσει ποτέ εν αντιθέσει με το Βενιζέλος. Η ψεύτικη ευημερία,έφερε αυτά τα αποτελέσματα…
 3. 17
  0
  ΕΥΡΩ =καταστροφη για τους λαους της ευρωπης και μεσον πλουτισμου για τους εβραιοτοκογλυφους .Τι δεν καταλαβατε ?και για αυτους που μιλαν για Γερμανια ας δουν σε ποιους ανηκει η ΑΕ γερμανια που ουτε κανονικο κρταος δεν ειναι αλλα υποκαταστημα της Ντοϋτσε μπανκ . Ελευθερια σημαινει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Τι θελετε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ¨η ΔΟΥΛΕΙ΄Α ΕΛΛΗΝΕΣ?
 4. 9
  0
  “κυρίως νέοι με επιστημοσύνη” ?????????? μήπως καλύτερα λέω εγώ “κυρίως νέοι υψηλού μορφωτικού επιπέδου” άντε γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέραμε!!!!
 5. 13
  0
  ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…
 6. 9
  5
  Ευτυχως που δεν βγηκαμε απο το Ευρω.Ευτυχως που μενουμε Ευρωπη.Φανταζεσαι να βγαιναμε??????[γαμω την τρελλα μου γαμω και τα μυαλα στα καγκελα].
  • 1
   16
   Με την παραγωγή που έχεις ? Η Βενεζουέλα θα ήταν παράδεισος μπροστά μας .
   • 11
    0
    κΥΡΙΕ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗ παρε κανενα πετσετακι να σκουπισεις τα σαλια απο το γλειψιμο.Τι δουλεια κανεις??
    • 1
     11
     Επενδυτής είμαι κυρίως. Ασχολούμαι και με ναυλοσύμφωνα , ασφάλειες και πιστοποιήσεις πλοίων.Ναυπηγός σπούδασα αλλά δεν εξάσκησα το επάγγελμα διότι έμπλεξα με τους οικονομικούς κύκλους του city. Άστα μεγάλη ιστορία , και που σου μιλάω τυχερός είσαι. Πάντως απο επιχειρήματα πάσχετε αγαπητέ μου. Στην πραγματικότητα με οφελεί να βγείτε εκτός. Θα αγοράζω βιλίτσα με 200 χιλιάρηκα και θα την νοικιάζω στους ξένους. Ξέρεις τι μπίζνες θα μου ανοίξετε μόλις βγείτε απο το ευρω? Έχεις φανταστεί τι έχει να γίνει με το κουφάρι της Ελλάδας? Ξέρεις τι πάρτυ γίνεται Συρία? Φαντάζεσαι τι χρήμα διακινείτε πάνω στο κουφάρι μιας χώρας ? Απλά επειδή είμαι Έλληνας με πονάει να σας βλέπω να θέλετε να γίνεται βαλκάνια. Φίλε , ρεύμα εκ περιτροπής θα έχετε λόγο έλλειψης ανταλλακτικών εκτός και αν ΕΣΥ ξέρεις να επισκευάζεις αεροστροβίλους. Ξέρεις μήπως να επισκευάζεις αξονικούς τομογράφους ? Παράγεις μήπως χημικά για βιομηχανία , παράγεις οχήματα ? Οι Αλβανία θα είναι όνειρο ζωής για τα παιδιά σου . Σοβαρευτείτε πριν να είναι αργά.
     • 7
      0
      Φίλε μου!!! Σε βλέπω γράφεις γράφεις-γράφεις-γράφεις. Κατηγορείς διάφορους. Ούτε και ξέρω τι δουλειά κάνεις ούτε τα οικονομικά σου. Να ξέρεις όμως πως για πολλούς εδώ στη χώρα, τo χρήμα δεν είναι το παν.
     • 4
      0
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΒΓΑΖΩ ΟΧΙ ΟΣΑ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ….ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ…Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ…
     • 0
      1
      ΠΕΡΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ…
     • 3
      0
      Εγω λοιπον φιλε δεν ειμαι επενδυτης.Ανηκω στην πλειοψηφια του λαου που πρεπει να δουλεψουμε για να φαμε.Σπουδασα οικονομικα αλλα η δουλεια μου δεν εχει καμμια σχεση.Επισης σπουδασα σε ολα τα πεζοδρομια της Ευρωπης και ειδα ποσο καλο κανετε εσυ και οι φιλοι σου οι επενδυτες σε ολο τον κοσμο.Και ναι μπορω να φτιαξω ανεμογεννητρια μπορω να φτιαξω χημικα και επισης αυτοκινητα.Εσυ ομως και οι κολλητοι σου οι επενδυτες ποτε δεν με αφησατε να δημιουργησω πραγματικο πλουτο γιατι δεν βολευε στις επενδυσεις σας.Και εγω λοιπον αγαπω την Ελλαδα και την ονειρευομαι ΕΛΛΑΔΑΡΑ κι οχι Ελλαδισταν και τσατιζομαι οταν κατι επενδυτες σαν και σενα με τρομοκρατουν για το καλο μου και ερχονται να παρουν κοψοχρονια αυτα για τα οποια μονο ο λαος πληρωσε και πληρωνει και ποτε κανενας επενδυτης.Εσυ οταν επενδυεις δεν σκεφτεσαι οτι εξαιτιας σου καποιοι μπορει να πεινανε η να σκοτωνονται η ακομα χειροτερα το σκεφτεσαι αλλα δεν σε ενδιαφερει.ΟΝΤΩΣ.Τι ωραια… ανοιγουν μεγαλες μπιζνες στην Συρια… Οπως καταλαβαινεις[υποθετω]δεν ειναι δυνατον να συμφωνησουμε.Αφου εσενα σε συμφερει το Ευρω δεν ειναι δυνατον να συμφερει και μενα.Μου εκανες τιμη να μου μιλησεις… και εγω σου εκανα την τιμη να σου απαντησω.Στην πραγματικοτητα ομως τις ιδεες σου την δουλεια σου και τον κυκλο σου τους εχω γραμμενους……..
 7. 13
  3
  Το “πάση θυσία €”, το ήθελε και το θέλει η ελληνική ελίτ… και από εκεί και πέρα όλοι οι προνομοιούχοι αυτού του συστήματος, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι! Βεβαίως τώρα που το μαχαίρι αρχίζει και αγγίζει βαθιά τους συνταξιούχους και έπονται οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι μέσω του “θείου κόφτη”… είναι αργά για κλάματα. Αυτά.
 8. 13
  0
  Αυτοί πού επέμεναν για την αξία του ευρώ είναι αυτοί πο είχαν συμφέρον για αυτό! 800% αυξήθηκαν οι πωλήσεις πορσε και πολλοί άλλοι αυτοκτονούν! Ή δραχμή στους μόνους που θά έκανε κακό, είναι στους απατεώνες και στους βολεμενους!!!
 9. 18
  0
  Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας για τα σχόλια μου. Θα ήθελα να θέσω προς προβληματισμό και αυτό. Αυτοί που προσπαθούν, και έχουν βήμα λόγου παντού σε όλα τα ΜΜΕ, να μας πείσουν τι καλό που είναι το ευρώ μήπως είναι αυτοί που έχουν γεμάτους τους λογαριασμούς τους σε Ελληνικές και ξένες τράπεζες, και κυρίως ξένες ? Και δυστυχώς πείθουν πολλούς απο τους συμπατριώτες μας που δεν έχουν ευρώ στην τσέπη τους η τα φέρνουν δύσκολα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται η τι έχουν να φοβούνται ολοι αυτοί οι συμπατριώτες μας απο ένα περασμα σε εθνικό νόμισμα? Ετσι απλά για προβληματισμό !!!!! Ευχαριστώ
 10. 8
  2
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ…..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ….ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ….. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …..ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…….ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΛ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/
  • 3
   1
   ΣΥΝΕΛΛΗΝΕ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΚΟΤΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΤΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ !!!! ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!!!
   • 4
    0
    Θυμαμαι τον κυβερνητη της ουκρανιας που πριν την πλατεια μεινταν πιστευε οτι θα προστατευτει απο τον πουτιν και αυτο του ηταν αρκετο και τα περιμενε ολα απο τον ρωσο Αν θελεις μπορεις να τον ρωτησεις την αποψη του τωρα? ΒΡΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ εγω αυτο ξερω και μην βασιζεσαι σε κανενα πουτιν που μπορει την αλλη μερα να σε πουλησει.
 11. 6
  0
  ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ!
  • 3
   0
   Αγαπητέ Νικο και συ και γω αν δεν πληρώνουμε τίποτα (ας έχουμες και 100 ευρώ εισόδημα) πλεόνασμα θα έχουμε.
 12. 0
  9
  Αὐτοὶ οἱ ‘κάποιοι’ ποὺ ἐψέλλιζαν δὲν εἶναι κάποιοι ἀλλὰ ἕνας καὶ δὲν ἐψέλλιζε ἀλλὰ ἐκραύγαζε καὶ ἐξακολουθεῖ νὰ κραυγάζῃ ἐναντίον τοῦ Εὐρὼ ὄχι ἀπὸ τὸ 2010 ἀλλὰ πρὶν ἀκόμη καυκλοφορήσῃ. Πρόκειται περὶ τοῦ Γεωργίου Καρατζαφέρη ὅστις χαρακτηριστικῶς ἔλεγςε ὅτι χώρα μὲ τὸ Εὐρὼ εἶναι σᾶν αὐτοκίνητο χωρὶς φρένα καἰ τιμόνι. Εἶχε δὲ προτείνει – καὶ ἐξαλολουθεῖ νὰ προτείνῃ – ἐναλλακτικὰς λύσεις, ἀλλὰ ποῖος τὸν ἀκούει; Καὶ ἐφθάσαμε εἰς τὸ σημεῖον νὰ διαβάζωμεν περὶ ‘κάποιων’ οἱ ὁποῖοι ἐψέλιζαν….. κλπ.!!
 13. 2
  0
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ την βλακεια της επιλογης μας !!!!———————-“Καλαμι και δικο σου ,παρα αλογο με αλλον”….και…..”μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα” !!!! …….Με Ευρω και συνεταιρους … ΤΙ ;
 14. 0
  0
  το προβλημα δεν ειναι στο ευρο σαν νόμισμα αλα το οτι το αγοράζεις απο εναν ιδιωτη
 15. 0
  0
  Μάγκες το ερώτημα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, αλλά = μένω σε μιά παράγκα ετοιμόροπη, σε σεισμογενές υπέδαφος και με κακούς γείτονες. Τι κάνω;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί