00:56 - 23/10/2015

CERN Πάει να φέρει το παράλληλο σύμπαν

cern
Αυτή την εβδομάδα το CERN στην Ελβετία με τα πειράματα του μαζεύει στοιχεία για την ύπαρξη των παράλληλων συμπάντων.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που πάει να συμβεί με τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα που χρησιμοποιεί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και κανείς δεν γνωρίζει αν η γη εξαφανιστεί σε μια μαύρη τρύπα.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι επιστήμονες ολοένα και περισσότερο ερευνούν πράγματα που δεν γνωρίζουν. Εργάζονται πάνω σε έρευνες χωρίς να ξέρουν τα όρια τους και χωρίς να ξέρουν με τι δυνάμεις ασχολούνται; Ίσως η ανθρωπότητα να καταλήξει σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι χωρίς γυρισμό, ακριβώς όπως έγινε στο μακρινό παρελθόν όταν καταστράφηκε η Ατλαντίδα.

Η Ευρωπαϊκή οργάνωση για την πυρηνική έρευνα (σε εμάς γνωστή ως CERN) έχει τον “επιταχυντή σωματιδίων” στην Ελβετία, το LHC (Large Hadron Collider). Δηλαδή, όπως το όνομα υπονοεί, μια συσκευή που επιταχύνει τα μικρά μόρια όπως τα άτομα και ηλεκτρόνια. Μπορεί να επιταχύνει τα άτομα σε μια απόσταση χιλιάδων μέτρων με τόση μεγάλη ταχύτητα που να φτάνει την ταχύτητα του φωτός.

Έχουμε ξαναγράψει για τα άγνωστα αποτελέσματα όπως ο χώρος και ο χρόνος που μπορούν να καταρρεύσουν με τελείως άγνωστες επιπτώσεις πάνω στην γη.

Έχουμε να κάνουμε με τρελούς επιστήμονες που εργάζονται επάνω στην καταστροφή του κόσμου, μήπως είναι αυτό το τελικό σχέδιο των “ερευνητών”;

Υπάρχουν σατανικά σχέδια πίσω από τους ερευνητές αν σκεφτούμε ότι ο νέος διευθυντής του CERN, ο ολλανδός Sijbrand Jan de Jong, που είναι φυσικός ανήκει σε μια οικογένεια που είναι γνωστή επειδή ανήκουν στο Τάγμα του Λέοντος.

Σύμφωνα με μια αγγλική εφημερίδα, μαθαίνουμε ότι τα πειράματα που θα εκτελέσει το CERN αυτή την εβδομάδα αποσκοπούν στην επαφή με ένα παράλληλο σύμπαν. Ο Στιούαρτ Σβέρντλοου έχει μια ενδιαφέρουσα θεωρία και ισχυρίζεται ότι στο CERN “προσπαθούμε” (οι ποδίτσες δηλαδή και όχι η μάζα που υπνοβατεί) να έρθουν σε επαφή με άλλες πραγματικότητες άγνωστες σε εμάς, και ότι τα όντα αυτά αντιστέκονται και προσπαθούν να σαμποτάρουν την επαφή αυτή με την άλλη διάσταση. Σύμφωνα με αυτόν είναι και ο λόγος που όλα πάνε στραβά κατά την εκκίνηση του CERN!

Δείτε το βίντεο είναι συναρπαστικό.

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟ.. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

  ΙΩ

 2. HΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗ 10/23/2015 @ 2:59 ΠΜ

  Κι η θκιαμ η σκυλα CERN

 3. Αυτο εχει γινει στη σειρα the flash. Εφτιαξαν εναν επιταχυντη σωματιδιων και το πετυχαν.

  • στο φλας οντως ηταν επιταχυντης σωματιδιων ομως το πειραμα απετυχε και ειχε τεραστιες συνεπειες λογω της εκρηξης του επιταχυντη και ετσι δημιουργηθηκε ο φλας και αλλοι υπερανθρωποι αλλα και πολλεσ τρυπες για αλλες διαστασεις πανω στη γη συμφωνα με την σειρα παντα

 4. Dr.Van Helsing 10/23/2015 @ 3:17 ΠΜ

  Τα αποτελέσματα της απληστίας του ανθρώπου για γνώση(εν προκειμένω). Όταν σκάψεις εξ’αιτίας αυτής της απληστίας πολύ βαθιά όμως, παρακινούμενος απο αυτήν τυφλά, δεν είναι καθόλου μα καθόλου απαραίτητο να σου αρέσει αυτό που θα βρείς και, ΊΣΩΣ, να μην αρέσεις ΕΣΥ σε αυτό που θα βρείς.
  Εγώ δε ξέρω απο συμπαντικά δίκαια, την εποχή των ατλάντων και ο συντονισμός με θετικές υψηλές συχνότητες με πιάνει αδιάβαστο – ίσως και αδιάφορο –
  αλλά, μερικές φορές(δηλαδή πάντα), αυτά τα κρυμμένα ας παραμένουν κρυμμένα. Είναι τρέλα να πιστεύουμε αφελώς – η τεχνοκρατική αντίληψη- οτι μαζί με την γνώση έρχονται πάντα μαζί και καλά πράγματα ή οτι κακά πράγματα μπορεί να είναι διαχειρίσιμα. Αλλά αν παρακολουθήσουμε κάποτε με ανοιχτό το στόμα μην πιστεύοντας αυτά που ίσως απροειδοποίητα δούμε μπροστά στα μάτια μας ελάχιστα δευτερόλεπτα πρίν κυριευτούμε απο αμετάκλητη και μη αντιστρέψιμη απελπισία και παράνοια, μην απορήσουμε στο 1(2 το πολύ) δευτερόλεπτα που μας απομένουν. Μακάρι να έχουμε την πολυτέλεια να ανάψουμε ένα τσιγάρο έστω και για μια και μόνη τελευταία ρουφηξιά πρίν χαθούμε έντρομοι και έκπληκτοι – και ναι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!;!- στην λήθη μιάς αβύσσου που εμείς οι ίδιοι ανοίξαμε και όπου η έννοια της ελπίδας κάνει και τα πιο επιτυχημένα ανέκδοτα με τον Τοτό να ωχριούν θεαματικά μπροστά της, ΑΝ καν υπάρχει αυτή η έννοια.

 5. πανω κατω αυτα εδειχνε και το fringe .

 6. Σιμωνίδης 10/23/2015 @ 9:56 ΠΜ

  “””””Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι επιστήμονες ολοένα και περισσότερο ερευνούν πράγματα που δεν γνωρίζουν. Εργάζονται πάνω σε έρευνες χωρίς να ξέρουν τα όρια τους και χωρίς να ξέρουν με τι δυνάμεις ασχολούνται”””””…μα γιαυτό ψάχνονται οι επιστήμονες..αυτή είναι η δουλεία τους.για αυτό έκατσαν και ξεστραβώθηκαν και πήραν τόσα πτυχία…για να εξελίξουν την ανθρωπότητα…για να μαθαίνουμε….

  Η “ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΠΡΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ …ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ατλαντίδα δεν καταστράφηκε μόνη της αλλά την κατάστρεψαν οι Θεοί μετά από συμβούλιο…επειδή είχε ξεπεράσει τα εσκαμμένα σε αλαζονεία.

  και μιας και μιλάμε για Ατλαντίδα …η καλύτερη απάντηση στο που ήταν και πότε έγινε ..αλλά το βασικότερο ..ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ..από τον αρχαιολόγο Μπεξή

  Ο Μπεξής λεει βασικά όλα αυτά τα οποία σας έχω πει και εγώ εδώ στα Κατοχικά!.Η άποψη του ταυτίζετε πλήρως με του αρχαιολόγου συνγχωρεμένου κύριου Μαρινάτου και του αρχαιολόγου κ Σπυρόπουλου που βρήκε τους τάφους των Καδμίων-Γραίων -Διόσκουρων (Γίγαντες και αλφάβητο),αλλά και τους Ατλάντιους τάφους στην Π-ελλάνα.

 7. Ανώνυμος 10/23/2015 @ 11:01 ΠΜ

  Παιζοθν με το αγνωστο
  Για ταινια το hellboy 2004 υπαρχει ολοκλιρη στο youyube νομιζβ ειναο ξ ιδανικη ξ αρχη της ιδικα

 8. Κεφαλονίτης 10/23/2015 @ 5:42 ΜΜ

  Οτι φαντάζεται ο καθένας σαυτο τον σκατοπλανίτη. Δεν μπορούν να πανε σε παραλληλο σύμπαν. Με αυτο τον τρόπο τουλάχιστον. Το προσπαθούν αλλα το μόνο που κανουν είναι να εισέρχονται σε μία “φυσαλίδα”μικρότερης διάστασης. Στόχος τους είναι τα αντίγραφα αιθερορομπότ να βγούν στο σύμπαν και μετα ακόμα παραπάνω. Ειναι να γελά κανείς με τα καμμώματα τους. Πιάστε ένα οποιοδήποτε άτομο δίπλα σας αν όχι εσας τους ίδιους. Η πιθανότητα να είναι ή να έχει καταληφθεί από τετοιο όν και να του έχει φύγει τελείως η ψυχή και όλη η ανθρώπινη δομή είναι σχεδόν βεβαιότητα. Ετοιμαστείτε για γλέντια πολλά. Η σημερινή κατάσταση δεν είναι τυχαία…. ίδωμεν!!!!

 9. Ανώνυμος 10/24/2015 @ 12:31 ΠΜ

  Ποια ειναι η αποστολη του ανθρωπου τελικα?

  Να ενωσει τους δυο πολους ξανα?

  Να μεταστοιχειωσει το κακο σε καλο?

  Οντας ενα αυτοματο που αυτοοργανωθηκε και αυτοαναγνωρισθηκε μεσα στη σκονη του α-χρονου (γιατι αυτη ηταν η εγγραφη του) παλευει με ολες τις δυναμεις ,του ορατου και του αορατου,με επιγνωση η χωρις, αεναως ……….μ’αυτη τη μικρη ζωσα φωτια μεσα του -μεγαλο φορτιο- μα η αποστολη ειναι ιερη!!

  Κι οπως λεει ο Καζαντζακης…………….”.Μια αστραπη ειναι η ζωη μας…….μα προλαβαινουμε! …………..αν παντοτινα αγρυπνοι, ολοι μαζι παλεψουμε , το Συμπαντο μπορει να σωθει!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh