Όλοι δουλεύουν για τον Πούτιν

 

πολιτικοι ευρωπαιοι

Όλοι δουλεύουν για τον Πούτιν

Καθώς ο πόλεμος μαίνεται στη Συρία, με ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ρωσία και άλλες χώρες να βομβαρδίζουν ή να ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν -ενώ παράλληλα στο έδαφος να πολεμούν μαζί ή και μεταξύ τους δια «αντιπροσώπων»-, οι εμπόλεμες δυτικές χώρες κινδυνεύουν να υποστούν μια τεράστια ήττα.

Αν η επιλογή σου είναι ο πόλεμος κατά του Ισλαμικού Κράτους -και στον πόλεμο αυτό συμμετέχει η Ρωσία-, ο μόνος ηγέτης που πείθει πως πραγματικά πολεμάει κατά του Ισλαμικού Κράτους είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Προφανώς, ο Πούτιν κοιτάει τα συμφέροντα της Ρωσίας -και οι Ρώσοι, εκτός του ISIS, βομβαρδίζουν και αυτούς που θεωρούν πως θίγουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα-, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που πείθει πως μπορεί και θέλει πραγματικά να διαλύσει το Ισλαμικό Κράτος.

Το Ισλαμικό Κράτος προήλθε από πολεμικές ενέργειες δυτικών χωρών -όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία και άλλες-, οπότε δεν είναι πολύ πειστικοί οι ηγέτες τους που υποστηρίζουν πως θέλουν να το εξαφανίσουν.

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία, οι υποψίες για τις πραγματικές επιθυμίες των χωρών της Δύσης και της συμμάχου τους, Τουρκίας, απέναντι στο ISIS, έχουν αρχίσει να φουντώνουν.

Όσο για τη σύγκριση του Πούτιν με τον Ερντογάν, είναι αστεία γιατί ο Ερντογάν είναι προφανές πως βάζει τον εαυτό του πάνω από όλα, ενώ ο Πούτιν, μπορεί να είναι εγωιστής, αλλά σκέφτεται πρώτα το συμφέρον της χώρας του.

Επίσης, ο Πούτιν έρχεται από μια χώρα με σπουδαίο πολιτισμό, από μια χώρα που έβγαλε τον Ντοστογιέφσκι και τον Τολστόι, από μια χώρα όπου κάθε μέρα πολλοί άνθρωποι ακόμα και σήμερα αφήνουν λουλούδια στα αγάλματα του Πούσκιν. Άλλο Ρωσία, άλλο Τουρκία. Να μην μπερδευόμαστε.

Ναι, αλλά η Ρωσία δεν είναι δημοκρατική, αφού δημοσιογράφοι, ομοφυλόφιλοι και άλλοι έχουν προβλήματα.

Αφενός ούτε η Δύση είναι τόσο δημοκρατική όσο υποστηρίζει ότι είναι, και αφετέρου, όταν λες πως ο δυτικός πολιτισμός κινδυνεύει να καταστραφεί από το ISIS, αυτά τα θέματα είναι λεπτομέρειες τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο πόλεμος στη Συρία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος μπορεί να αναδείξει τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως ηγέτη όλου του δυτικού κόσμου. Και η Ρωσία στη Δύση ανήκει.

Αυτό μοιάζει να μην το έχουν αντιληφθεί οι ηγέτες της Δύσης. Δεν καταλαβαίνουν πως ο Πούτιν γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο συμπαθής στους πολίτες των δυτικών κοινωνιών.

Ο Πούτιν πείθει πως μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Ίσως, γιατί ο Πούτιν δεν είναι τόσο εκπρόσωπος πολυεθνικών όσο οι υπόλοιποι ηγέτες.

Ο Πούτιν είναι ένας σοβιετικός άνθρωπος. Δηλαδή, παλαιάς κοπής.

Και έχει αντιληφθεί πως αυτή είναι η στιγμή που περίμενε.

(Για να δούμε αν πλησιάζει η ώρα για μια Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια, όπως την ονειρευόταν ο Ντε Γκωλ.)
pitsirikos.net

3 thoughts on “Όλοι δουλεύουν για τον Πούτιν

  1. Αγγελική says:

    ο Πούτιν είναι ένας σοβιετικός άνθρωπος……ακριβώς, ένας άνθρωπος μεγαλωμένος στα σπλάχνα της KGB. Μόλις ο κόσμος αρχίζει να ξυπνάει και να τοποθετεί τα προβλήματα στης σωστή τους σειρά, αρχίζει ένας μεγάλος πόλεμος και μια μεγάλη αντιπαράθεση και τα πρόβατα πάντα έτοιμα να ακολουθήσουν τον τσοπάνη της αρσεκείας τους. Θα ξαναχτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο, σ έναν πόλεμο οι μόνος χαμένος είναι ο κόσμος, ο λαός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *