10:39 - 29/11/2015

Οι Γερμανοί μπερδεύτηκαν. Μετανάστες είναι όχι εξωγήινοι

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

stoles astinomia germanias
Οι Γερμανοί μπερδεύτηκαν. Μετανάστες είναι όχι εξωγήινοι

Η Βαυαρική αστυνομία παρέλαβε εξοπλισμό στο στυλ της πασίγνωστης ταινίας του Χόλυγουντ «Star Wars», και τώρα είναι έτοιμη για τυχόν κινδύνους από το ένα εκατομμύριο των μεταναστών που έχει κατακλύσει την χώρα. Οι χρήστες του διαδικτύου όμως αστειεύονται τονίζοντας ότι ο γαλαξιακός πόλεμος μόλις ξεκίνησε.

Η Γερμανική αστυνομία στην Βαυαρία, παρέλαβε τις νέες στολές , με σκοπό τη βελτίωση της προστασίας των υπαλλήλων επιβολής του νόμου σε περίπτωση βίαιων επεισοδίων, αλλά και σε περίπτωση ανταλλαγής πυροβολισμών . Ωστόσο, η νέα εμφάνιση προκαλεί τους χρήστες του παγκόσμιου διαδικτύου να αναφερθούν με περιπαικτικά σχόλια συνδέοντας την με την ταινία «Star Wars», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Η αστυνομία της Βαυαρίας εξοπλίζεται σαν τους ήρωες του νέου« Star Wars », γράφει ένας χρήστης.

Πιο συγκεκριμένα, το κράνος είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και μπορεί σίγουρα να προστατέψει τον ιδιοκτήτη του από τις σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος , αλλά οι χρήστες του Twitter βλέπουν μια άμεση ομοιότητα με την κόμμωση του Darth Vader στην ταινία του Χόλυγουντ.

Ωστόσο, υπήρχαν και άλλα πολλά σχόλια . Το γερμανικό περιοδικό Stern συγκρίνει το νέο κράνος με ένα τηγάνι wok , επαινώντας την αστυνομία της Βαυαρίας για την διπλή του χρησιμότητα.

«Οι Βαυαροί είναι πρακτικοί όπως πάντα,!» αναφέρει η δημοσίευση στο twitter.

Πίσω όμως από το αστείο του πράγματος , σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,αποκρύβεται η έντονη ανησυχία της γερμανικής ηγεσίας για την δημιουργία ταραχών στην χώρα, προφανώς από τους χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες. Ήδη τα πρώτα δείγματα σε οικισμούς και κέντρα μεταναστών , αλλά και οι αντιδράσεις των Γερμανών προμηνύουν « μεγάλες φουρτούνες».

Οι Γερμανοί είναι πρακτικοί αλλά προπάντων προνοητικοί άνθρωποι , αυτό τους το αναγνωρίζουμε με το παραπάνω. Για αυτό και θεωρούμε τέτοιες αποφάσεις ως προοίμιο άσχημων εξελίξεων όχι μόνο στην χώρα τους αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα την πατρίδα μας, δεν γίνεται λόγος για ανάλογα μέτρα , διότι εδώ δεν έχουμε χρήματα ούτε για την συντήρηση των μέσων της ελληνικής αστυνομίας, πόσο μάλλον για ειδικές στολές για τους αστυνομικούς μας.

www.pentapostagma.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*