Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
08:39 - 11/06/2018

Μακεδονία

Γεωργία Μπιτάκου και Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος ομιλούν εθνικά στο συλλαλητήριο της Αθήνας τις 4/2 και γι’ αυτό δεν αναμεταδόθηκαν από τα συστημικά ΜΜΕ που φίμωσαν και την Ειρήνη Μαρούπα όταν μιλούσε με το στούντιο του ΣΚΑΙ από τα πιο πρόσφατα συλλαλητήρια της Μακεδονίας.

Αυτά τα ΜΜΕ μας είπαν πως μερικές χιλιάδες πήραν μέρος σε αυτά αδιαφορώντας για τα πανοραμικά πλάνα από drone σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ανύπαρκτη σχέση των ΜΜΕ με έννοιες όπως η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Links:

Δύο ΠΥΡΙΝΕΣ ομιλίες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Το ΣΚΑΙ έκοψε στον αέρα την Ειρήνη Μαρούπα για το Σκοπιανό

Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΗΛΕΚΤΡΑ 06/11/2018 @ 9:59 ΠΜ

    Το Σκαι θα επρεπε να ντρέπεται γι αυτο που εκανε. Οι δημοσιογράφοι ηταν απαράδεκτοι. Η συμπεριφορά τους ηταν υβριστική προς μια γυναικα, αλλα κυριως προς μια καλεσμένη τους. Δεν ηταν υποχρεωμένοι να βγάλουν την Μαρουπα στον αέρα. Μονοι τους το αποφάσισαν. Απο την στιγμη ομως που το εκαναν, επρεπε να σεβαστούν την καλεσμένη τους. Κρίμα, αληθεια δεν το περίμενα αυτο απο τον Οικονόμου. Παντα μου αρεσε αυτος ο δημοσιογράφος, τωρα δυςτυχως οχι. Οςο για την κυρια διπλα του, τι να πω. Κρίμα. Σε λέγεται δημοσιογραφια αυτο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*