Η Κβαντική Φυσική εξηγεί. Ο Θάνατος είναι μια Ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη Συνείδησή μας …

Η μελέτη της συνείδησης έχει κερδίσει τεράστια προσοχή από την περασμένη δεκαετία καθώς αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε περισσότερα για την αληθινή φύση του κόσμου μας και η αυξανόμενη επιθυμία να ανακαλύψουμε πραγματικά τον εαυτό μας γίνεται κάτι το οποίο δεν μπορούμε πια να αγνοήσουμε.

Η κβαντική φυσική μπορεί μόλις να απέδειξε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Ο επιστήμονας Robert Lanza ο οποίος υποστηρίζει τη θεωρία του βιοκεντρισμού, διδάσκει, πως ο θάνατος, όπως τον ξέρουμε, είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη συνείδησή μας.

Ο καθηγητής Robert Lanza ισχυρίζεται ότι η ζωή δημιουργεί το σύμπαν και όχι το αντίστροφο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lanza βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την επιστημονική κοινότητα. Έχει ήδη ασχοληθεί με την έρευνα σχετικά με την κλωνοποίηση και τα βλαστοκύτταρα πάνω από μια δεκαετία και με το νέο του βιβλίο Biocentrism (Βιοκεντρισμός) προσελκύει ακόμη περισσότερες αντιπαραθέσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν υπάρχουν στον γραμμικό τρόπο που νομίζουμε και χρησιμοποιεί το περίφημο πείραμα διπλής διαιρέσεως για να υποστηρίξει την θέση του.

Ενώ οι ιδέες του είναι μπροστά από την εποχή τους, δε βοηθά καθόλου το γεγονός ότι η σημερινή επιστημονική κοινότητα αντιτίθεται έντονα στις νέες ιδέες και τις αλλαγές.

Σύμφωνα με την έρευνα του Lanza, αν ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι γραμμικοί, τότε ο θάνατος δεν μπορεί να υπάρξει σαν πραγματική έννοια. Όταν πρόκειται για αυτές τις ιδέες, συνήθως γίνονται αντιληπτές πρώτα σε διαισθητικό επίπεδο και αργότερα αποδεικνύονται σε επιστημονικό επίπεδο. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι δίνουμε τόση βαρύτητα στο λογικό, αντικειμενικό αριστερό κομμάτι του μυαλού μας, που δε βλέπουμε έναν κόσμο που υπάρχει ακριβώς δίπλα μας.

Υπάρχει και μια εντελώς διαφορετική πλευρά για εμάς, πέρα από αυτόν τον κόσμο μέσα στον οποίο κλείνουμε τον εαυτό μας ώστε να παραμένουμε όσο το δυνατόν πιο επιστημονικοί. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που βάζουμε στον εαυτό μας, εφόσον ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που διαθέτουμε, είναι η διαίσθησή μας, ο εγκέφαλος της καρδιάς μας.

Η ίδια σκέψη που μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις εκπληκτικές επιστημονικές ανακαλύψεις, μπορεί επίσης να μας κάνει να κολλήσουμε σε επιστημονικές παραληρητικές ιδέες εάν δεν παραμείνουμε ανοικτοί στην αλλαγή.

Παρατηρούμε αυτό το φαινόμενο να συμβαίνει σε τεράστιο βαθμό καθώς εξετάζουμε τις διαφορές και τις αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται στον ιατρικό και επιστημονικό τομέα. Κάποιοι επιμένουν στους παλιούς τρόπους, ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν αυτό που υπάρχει μπροστά στα μάτια μας όλον αυτόν τον καιρό, σκεπτόμενοι συνδυαστικά με το μυαλό και με την καρδιά τους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι παρόλο που αυτές οι ιδέες φαίνονται να είναι βαθυστόχαστες, έχουν γίνει γνωστές εδώ και πολύ καιρό. Απλώς δεν έχουν γίνει αποδεκτές από την κουλτούρα του σήμερα …

Μτφρ: Μαριάννα Βαρλάμου
hypnotherapy4u.gr via consciousreminder.com

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

26 thoughts on “Η Κβαντική Φυσική εξηγεί. Ο Θάνατος είναι μια Ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη Συνείδησή μας …

 1. ΗΛΙΑΚΗΣ says:

  Η συμπαντική πληροφορία –γνώση καταγράφεται στο διηνεκές και δεν φαίνεται να «σβήνει» ποτέ. Η επικοινωνία χρήσης της πληροφορίας –γνώσης χαρακτηρίζεται ως θάνατος ή με άλλα λόγια διακοπή των ζωτικών λειτουργιών του βιο-υλικού σώματος. Γίνεται αντιληπτό όμως ότι με βάσει τις πληροφορίες δεν αποκλείεται να επαναφερόμαστε με ενσάρκωση και ανάσταση με νέο αθάνατο Σώμα … Δυο χιλιετίες πριν ο Χριστός μας έδωσε την βεβαίωση επανενσάρκωσης και ανάστασης μας … που αν θέλουμε αποκαλυπτικά πιστεύουμε …

 2. Ανώνυμος says:

  Εδώ η ψυχή σου είναι αλυσοδεμένη μέσα σε ένα σύστημα Μη Τοπικό (nonlocality) όπου υπάρχουν μόνο πληροφορίες και βλέπει εικόνες.

 3. HEKTOR says:

  Εκείνο που εγώ γνωρίζω είναι ότι ο χρόνος μας, κατά δεκαετίες, φεύγει τόσο γρήγορα, σαν αστραπή, μα οι περισσότεροι ακόμη δεν το έχουν κάν αντιληφθεί.
  Τα υπολοιπα ειναι θεωριες ανθρωπινες αρα και αναξιοπιστες.
  Προσωπικα,πιστεύω στην ύπαρξη Πευματικου κοσμου, όμως για μετά θάνατον ζωή δεν υπάρχει καμία σοβαρή απόδειξη. Ζούμε ένα δευτερόλεπτο στον ήλιο και ύστερα χανόμαστε για πάντα.
  Παρ’αυτα,αρκετες ενδειξεις μας διαβεβαιώνουν πως υπάρχει ψυχή και πνεύμα τα οποία είναι μάλλον αιώνια.

  • HEKTOR says:

   Διάφορα μεταξύ ψυχής και πνεύματος. : ΟΙ άνθρωποι έχουν ψυχή. Τα ζώα έχουν ψυχή. Οι άνθρωποι έχουν πνεύμα. Τα ζώα δεν έχουν πνεύμα. Η ψυχή είναι η δύναμη που δίνει ζωή στο σώμα. Το πνεύμα είναι εκείνο που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο ως λογικό ον και σύμφωνα με αυτό διαπλαθεί τον χαρακτήρα του

   • HEKTOR says:

    Όταν λοιπόν έρθει η μεγάλη ώρα της Κρισης πάρα τω Θεώ, ο Θεός θα Κρίνει τον κάθε έναν από εμάς σύμφωνα με το πνεύμα έκαστου και αναλογα θα καταδικάσει η” θα βραβεύσει την ψυχή του ανθρώπου. Έτσι μας λέει η Αγια Γραφη στην Καινη Διαθηκη.
    Συμπερασμα : Ζηστε καλα τη ζωη σας, μην αδικησετε ανθρωπο η” ζωο, καντε το καλο οσο μπορειτε , μη λαβαινετε μερος σε εργα του σκοτους και οταν ερθει η ωρα μας ας φυγουμε εν Ειρηνη .

     • HEKTOR says:

      Eυχαριστω DR. VAN ΧΈΛΣΙΝΓ .
      Θεωρω πως ετσι θα πρεπει να ειναι .
      Οποιος ομως νομιζει πως εχει μια αλλη καλυτερη αποψη επι του θεματος ας μας την πει .
      Ο Χριστος, βεβαια, και ολοκληρη η Αγια Γραφη μας κηρύττουν αθανασια ψυχης και αιωνια ζωη και σιγουρα αυτη ειναι η αληθεια . Το ευχομαστε και ελπιζουμε .

   • HEKTOR says:

    Ας ακουσουμε λοιπον και τις δικες σας αποψεις .
    Να γνωριζετε ομως πως οσο ειναι νεος ο ανθωπος δεν λογαριαζει κινδυνο και δεν σκεφτεται τα δυσκολα χρονια .
    Ερχεται ωρα ομως που αλλαζει τις θεωριες του και βλεπει με αλλο ματι τη ζωη και το θανατο .
    Ο Χριστος, βεβαια, και ολοκληρη η Αγια Γραφη μας κηρύττουν αθανασια ψυχης και αιωνια ζωη και σιγουρα αυτη ειναι η αληθεια . Το ευχομαστε και ελπιζουμε .

    • Ανώνυμος says:

     Ο άνθρωπος ειναι ένα εν δυνάμει λογικό ον, έχει το χάρισμα της λογικής αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την χρησιμοποιεί κιόλας,μάλιστα θα πω πως είναι λιγότεροι αυτοί που την ακολουθούν.Αν δεν συμφωνείς τότε εξηγησέμου με ποιά λογική στήνονται οι πόλεμοι,η τρομοκρατία, η κάθε μορφής βία,η κάθε μορφή εκμετάλευσης ,η καταστροφή του πλανήτη μας κ.λ.π.η <> των ανθρώπων δεν τα παράγει και τα επιτρέπη όλα αυτά;ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:γωώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα,τα οποία έχουν την δική τους λογική

     • HEKTOR says:

      Το θέμα πολεμων, βίας, εκμεταλευσης κλπ, δεν ειναι θεμα λογικης . Ειναι θεμα της εμφυτης τασης, ροπής, που εχει ο ανθρωπος να εξουσίαζει επι των συνανθρωπων του κινούμενος από το συναίσθημα του εγώισμου και της αλλάζονιας του . Ήδη αυτή η τάση και συμπεριφορά φάνηκε ευθύς αμέσως από δημιουργίας του κόσμου όταν ο Καιν σκότωσε τον Αβελ.
      Έκτοτε συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και ακόμη χειρότερα.
      Το θέμα μας όμως είναι περί ψυχής, πνεύματος, θανάτου και αθανάσιας .

    • HEKTOR says:

     Θα ήταν καλό να γράψετε και τις δικές σας απόψεις και να τις στηριξετε με επιχειρήματα. Εγώ εκείνο που σας λέω ειναι ότι πάρ’ολη την πίστη μας σε αθανασια ψυχης και ζωής μετά τον θάνατο δεν υπάρχει κανείς απολύτως να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Όλα είναι εικασίες. Το μονο που εχουμε ειναι η πιστη και η ελπιδα μας στον Ιησου Χριστο . Εσείς τι λέτε;

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΑΓΙΟΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ , ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΙΩΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ!

     • HEKTOR says:

      Προς “Ασχετος Αδαης”: Περι πίστεως ο αποστολος Παυλος μας λέει: “Είναι δε η πιστη,πεποίθηση γι’αυτα που ελπιζονται…”
      Δεν έχουμε δηλαδή παγιες αποδείξεις για τα μελλοντα και δεν τα έχουμε δει, ένεκα όμως της πίστεως μας τα θεωρούμε βεβαιωμενα . Δεν νομίζω να έχουμε βασική διαφωνία, μας είναι όμως αρκετό να έχουμε την πίστη και την καρτερικοτητα μας στον Ιησου Χριστο .

     • HEKTOR says:

      Το ρήμα “εικαζω” σημαίνει : συμπεραινω ότι κάτι είναι σωστό και αληθες σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω.

     • ΗΡΩ says:

      αποδεδειγμένα η ψυχή είναι αθάνατη . Είτε στην ζωή είτε στον θάνατο . Κάποιες ψυχές μπορείς να τις δεις να περιφέρονται γύρω από την γή σαν πεθάνουν γιατί δεν έχουν αποδεσμευτεί από την ύλη είτε από τους δεσμούς που δεν έχουν σπάσει . Η ψυχή μπορεί να προχωρήσει παραπέρα προσπερνώντας τα γήινα δεσμά και να ενωθεί με την ψυχή του σύμπαντος., ή με την ολότητα της πρωταρχικής αρχής. Μία άποψη είναι, δεκτή ή μη αποδεκτή είναι απλά γιατί το πιστεύουμε και το νοιώθουμε.

     • HEKTOR says:

      Υπάρχουν μαρτυρίες πολλών ανθρώπων που έζησαν μεταθανατιες εμπειριες, μα δεν μπορουμε να δεχτουμε όλες τις περιπτώσεις ως απολυτες .
      Ένα είναι ομως το σίγουρο: ΔΕΝ βρεθήκαμε πάνω στη γη δια μαγιας. Κάποιος μας “εφερε”, κάποιος μας δημιούργησε και αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Θεό του ουρανου που εμεις πιστεύουμε, τον Θεό της Αγιας Γραφής.

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      ΣΥΓΧΩΡΑΜΑΙ ΑΔΕΛΕΦΕ ΜΟΥ,
      ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
      ΘΕΙΑΣ ΦΩΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΖΩΗ?
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.
      ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ,
      ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?
      ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ
      Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΟΜΟΙΑΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ?
      ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ…
      Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΧΙ ΠΙΣΤΗ.

 4. ΗΡΩ says:

  ας το πάρουμε γενικώς ..
  τελικά μπορεί να υπάρχουν λειτουργίες που χρησιμοποιείς καθημερινώς χωρίς να ξέρεις ότι αυτές οι λειτουργίες έχουν μια ονομασία επιστημονική απλά έχεις μάθει ασυνείδητα να τις χρησιμοποιείς ή να σε χρησιμοποιούν.
  συμπεράσματα ή διαπιστώσεις τις κατατάσσεις ή απλά λες θα περάσει..μια τρελή σκέψη είναι και αυτήν..
  Μυστήριος που είναι η ζωή ..

 5. ΙΩΑΝΝΗΣ_8 says:

  ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ(11/26): είπεν ο Ιησούς·“εγώ είμαι η ανάστασις και η ζωη.Εκείνος που πιστεύει εις εμέ, και αν πεθάνη σωματικώς, θα ζήση πνευματικώς εις την μακαρίαν ζωήν, θα λάβη δε αναστημένον, άφθαρτον και αιώνιον το σώμα του. Και καθένας που ζη εις την παρούσαν ζωήν και πιστεύει εις εμέ, δεν θα πεθάνη ποτέ, αλλά θα ζη πνευματικώς στον αιώνα, ο δε σωματικός του θάνατος θα είναι η γέφυρα, που θα τον μεταφέρη εις την αιωνιότητα. Πιστεύς τούτο;”

 6. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΦΩΤΙΑ. ΝΕΡΟ,ΑΕΡΑΣ,ΓΗ…
  ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΟΥ.
  ΕΣΤΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΨΥΧΑ,ΑΝΟΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΕΝΨΥΧΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΠΟΥ ΟΥΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΔΙΑΝΟΙΑ, ΧΕΙΡΙΖΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΣΑ ΖΗΜΙΕΣ , ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙΝ?ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΑΖΑΣ ΟΧΙ ΟΝΤΟΣ .
  Η ΟΔΟΣ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΟΝ , ΔΙΑ ΙΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ,ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
  ΣΤΟ ΕΞΩΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣΥΝΕΧΕΣ,ΣΤΟ ΤΩΡΑ.

 7. Σωτηρης says:

  μερικές φόρες αφήνουν την αλήθεια να βγει στο κοπάδι γιατι γνωρίζουν οτι ετσι και αλλιώς θα το μάθουμε μετά θάνατον… ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΛΑΗΔΆΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΤΙ ΑΕΡΙΚΆ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΊΣΟΥ…Α ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…

 8. Θανασης Γιαννιτσα says:

  Ενα σχολειο ειναι αυτη εδω η ζωη,και απο τον θανατο την φρικη και την παραξενια αυτου του κοσμου με καλο και το κακο να συνηπαρχουν σαν σκωτσεζικο ντουζ ειναι το μαθημα μας.Θυμομενοι λιγο και αν ημαστε ανθρωπινο ειναι, φθονεροι να μην ημαστε διοτι ολοι κανουμε λαθη,ας κρατησουμε το ευχαριστο μαθημα της ομονιας και αγαπης και ας αγαπησουμε τον Ιησου αυτος μας εσωσε.. ουτε οι πληρωμενοι τους μνησικακοι ευραιοπαπαδες ουτε οι βλαμενοι ψευδοεπιστημονες τους ουτε τα ΜΜΕ του ψευδους της βλακειας ουτε οτσιπραςουτεομητσοτακηςοικοπριτεςσωζουν

 9. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Μια γλυκύτητα, Στο στόμα, στους μυς όλο το σώμα. Και ταυτόχρονα μια καρτερία,ένα κίνητρο για να συγχωρέσω τον οποιονδήποτε.ένα χαμόγελο ανεκτικότητας που υπάρχει παντού. Ενα χέρι που μου απλώνεται, ένα χέρι γεμάτο σοφία και καλοσύνη.«Όταν κάποιος είναι με τον Χριστό, είναι καινή ύπαρξη.Τα όνειρα μας πηγαίνουν μέχρι τον αμέσως επόμενο ουρανό. Υπάρχουν όμως κι αλλά ψηλότερα και ασύλληπτα πιο όμορφα όπως ή θάλασσα του Ξενοφώντα όπως ή στεριά του.
  ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ.
  ΝΙΚΟΛΑΕ ΣΤΑΙΝΧΑΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *