Ο μυστηριώδης θάνατος των επιστημόνων που βρήκαν τον Nibiru

Η συνωμοσία για τον nibiru είναι ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στον κόσμο στις θεωριες συνωμοσίας με αρκετούς doomsayers που εμφανιζουν νεες “αποκαλυπτικές ημερομηνίες” οπου ο μέγα πλανήτης θα συντρίψει τη Γη !

Ο Nibiru αναφέρθηκε αρχικά σε κάποια αρχαία σουμεριανά δισκία ως ο αρχικός πλανήτης της εξωγήινης φυλής, γνωστης ως Annunaki, που κάποτε κυβερνούσε τη Γη. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου κρύβουν την ύπαρξη του Nibiru, επίσης γνωστού ως Πλανήτης Χ. Αν όλοι γνώριζαν την ύπαρξη αυτού του πλανήτη, τότε θα υπήρχε ένας μαζικός πανικός.

Αλλά υπάρχουν μερικοί που θέλουν να αποκαλυψουν την αλήθεια . Αυτή ήταν η περίπτωση δύο επιστημόνων που «γνώριζαν πολλά» και για αυτο “επρεπε να πεθανουν” . Υπήρχουν πολλές πολύτιμες πληροφορίες που συγκέντρωσε ο Δρ Robert Harrington για τον Planet X. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να μάθετε περισσότερα..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

3 thoughts on “Ο μυστηριώδης θάνατος των επιστημόνων που βρήκαν τον Nibiru

  1. πρωην μισθοφορος says:

    ΜΟΥΦΑ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΕΑ!!Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ Κ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ Κ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ Κ ΗΡΘΑΝ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ Κ ΝΤΙΡΛΙΑΖΟΝΤΕ!! ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ..!! Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΧΑΧΟΛΟΙ!! ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ!!ΑΙΝΤΑΑΑ!

  2. Ανώνυμος says:

    Ποιοι άσχετοι γράφουν αυτά τα άρθρα, ο νιμπιρου δεν είναι πλανήτης καταστροφής της γης, είναι πλανήτης που αναδιαμορφωνει τη γη, γνωστός και σαν destroyer, purifier. Όσοι μιλούν για νιμπιρου και τέλος του κοσμου τα έχουν κανει σαλατα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *