ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΙSIS: Τον πολτοποίησαν με τανκ

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Την “είδηση” την μεταδίδομε με πάσα επιφύλαξη. Είναι γνωστές οι σκηνοθεσίες του ISIL και αυτό το κεντράρισμα, προσωπικά μου κάνει κάπως… Εσείς τι λέτε;sokTο Ισλαμικό Κράτος (;) του εξτρεμιστικό σουνίτικο κίνημα του
θρησκευτικού δόγματος της Σαουδικής Αραβίας του σαλαφισμού ουαχαμπιστισμού εκτέλεσε νεαρό παιδί σύριο στρατιώτη σε περειοχή της Χομς με φρικαλέο τρόπο. Οι ισλαμοπίθηκοι του έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα του φόρεσαν πορτοκαλί φόρμα τον είχαν ξυπόλητο και τον επιτηρούσαν με αυτόματα.Τον υποχρέωσαν να τον λιώσουν οι ερπύστριες ενός τανκ που κινήθηκε εναντίον του.

Για να αιτιολογήσουν το έγκλημά τους οι τζιχαντιστές διοχέτευσαν στο φιλοαντιπολιτευόμενο syriahr ένα αντίγραφο από το επίμαχο vidéo της εκτέλεσης. Ο νεαρός άνδρας που εκτελείται είναι ο 19χρονος « Fadi Ammar Zidan » και κατάγεται από το χωριό Sian στην περιοχή Jableh από την βόρεια Λαττάκεια. Στην κατασκευασμένη « ομολογία » φέρεται ν΄ αναφέρει ότι « μπήκα στο στρατό με συμβόλαιο στρατέυσης με την αεροπορία και παρουσιάστηκα στο αεροδρόμιο της Hama.Στάλθηκα να υπηρετήσω στον τομέα της Sha’er .Υπηρέτησα εκεί 7 μήνες κι έπειτα με έστειλαν να υπηρετήσω στη ζώνη την επονομαζόμενη Jazl όπου παρέμεινα 4 ημέρες και ύστερα το Ισλαμικό Κράτος με αιχμαλώτισε.Ήμουν χειριστής τανκ και με έβαζαν να συνθλίβω μέλη της ISIS. »

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

http://www.youtube.com/watch?v=86nasQYmBSc

 

makeleio.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

BLOG

Αυτο-Σαμποτάζ και Σκιώδης Εαυτός | Video

BLOG

Πώς να Αποκτήσετε τη Γνώση των Ανώτερων Κόσμων | Ρούντολφ Στάινερ

BLOG

Καλή Τύχη | 6 Τρόποι για να Έρθει στη Ζωή σου | Video

Μία απάντηση στο “ΙSIS: Τον πολτοποίησαν με τανκ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά