Η γέννα κάθε 7000 χρόνια είναι κοντά;;;

Είτε συμβει κάτι στις 23 Σεπτεμβρίου είτε όχι, το γεγονός είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μοναδικό αστρολογικό συμβάν με τις θέσεις των αστερισμών σε αυτή την ημερομηνία.

Η μαύρη ελίτ όπως είδαμε κάνει πλέον υπερωρίες για να ρίξει την προσοχή μας επάνω σε άχρηστα πράγματα ώστε οι άνθρωποι θα πρέπει να ειναι απασχολημένοι και να μην έχουν τον χρόνο να αντιληφθούν τί συμβαίνει. Η προσοχή μας έχει στραφεί στο πώς να επιβιώσουμε και πως να πληρώσουμε τα καθημερινά χαράτσια. Η ημέρα χάνετε στις πληρωμές λογαριασμών ώστε τα λαμόγια να γεμίζουν τις αποθήκες τους στα προσφύγια τους…

Κάτι μεγάλο όμως συμβαίνει…

Εκεί ψηλά συμβαίνουν ιστορικά γεγονότα όπως στην εικόνα που βλέπετε με την θέση των αστερισμών στις 23 Σεπτεμβίου. Κάτι μεγάλο μας πλησιάζει όπως είδατε και σε σημερινό άρθρο με τoν πλανήτη που ακολουθεί την πορεία του ήλιου..

Ας κοιτάξουμε λίγο ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης στα τέλη του 1983, όπως το επόμενο κείμενο που εμφανίστηκε στην Washington Post στις 30 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους και ας αναρωτηθουμε τι ακριβώς μας λέει:

Possibly as Large as JupiterGemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


The distance from earth of a mysterious object in space was reported incorrectly in some editions yesterday. The correct figure is 50 billion miles.

By Thomas O’Toole December 30, 1983
A heavenly body possibly as large as the giant planet Jupiter and possibly so close to Earth that it would be part of this solar system has been found in the direction of the constellation Orion by an orbiting telescope aboard the U.S. infrared astronomical satellite.

So mysterious is the object that astronomers do not know if it is a planet, a giant comet, a nearby “protostar” that never got hot enough to become a star, a distant galaxy so young that it is still in the process of forming its first stars or a galaxy so shrouded in dust that none of the light cast by its stars ever gets through.

Συγνώμη που δεν το μεταφράσαμε, δεν είχαμε αρκετό χρόνο…

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

8 thoughts on “Η γέννα κάθε 7000 χρόνια είναι κοντά;;;

 1. basilis says:

  Η απόσταση από τη γη ενός μυστηριώδους αντικειμένου στο διάστημα αναφέρθηκε εσφαλμένα σε μερικές εκδόσεις χθες. Το σωστό ποσοστό είναι 50 δισεκατομμύρια μίλια.

  Από τον Thomas O’Toole στις 30 Δεκεμβρίου 1983
  Ένα ουράνιο σώμα ίσως τόσο μεγάλο όσο ο γιγαντιαίος πλανήτης Δίας και ίσως τόσο κοντά στη Γη που θα ήταν μέρος αυτού του ηλιακού συστήματος έχει βρεθεί προς την κατεύθυνση του αστερισμού Orion από ένα σε τροχιά σύροντας τηλεσκόπιο πάνω στον υπέρυθρο αστρονομικό δορυφόρο των ΗΠΑ.

  Τόσο μυστηριώδες είναι το αντικείμενο που οι αστρονόμοι δεν γνωρίζουν αν είναι ένας πλανήτης, ένας γιγαντιαίος κομήτης, ένας κοντινό «πρωτόσταρ» που ποτέ δεν πήρε αρκετά καυτό για να γίνει ένα αστέρι, ένας μακρινός γαλαξίας τόσο νέος που είναι ακόμα στη διαδικασία σχηματισμού του τα πρώτα αστέρια ή έναν γαλαξία που περιβάλλεται από σκόνη που ποτέ δεν περνάει από το φως που ακούγεται από τα αστέρια του.

 2. z ] + [ s says:

  ΓΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ένα ουράνιο σώμα, πιθανών τόσο μεγάλο όσιο ό γιγάντιες πλανήτης Δίας και πιθανότατα τόσο κοντά στην Γη, που θα μπορούσε να ήταν μέρος του ηλιακού μας συστήματος, έχει βρεθεί προς την κατεύθυνση του αστερισμού του Ωρίωνα, από τηλεσκόπιο σε τροχιά πάνω στον αστρονομικό δορυφόρο υπερθρων των ΗΠΑ. Τόσο μυστήριο ήταν το αντικείμενο, που οι αστρονόμοι δεν ξέρουν αν είναι πλανήτης, γιγαντιος κομήτης, ένα κοντινό πρωτο-αστέρι που ποτέ δεν θερμανθηκε αρκετά ώστε να γίνει αστέρι, ένας μακρινός γαλαξίας τόσο νέος που ακόμη είναι στην διαδικασία σχηματισμού των πρώτων αστεριων ή ειναι ενας γαλαξιας τοσο περικυκλωμενος απο σκόνη που κανενα απο το φως που εκπεμπουν τα αστερια του δεν τον διαπερνά. ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΌ. …

 3. Kianohetis says:

  Συγνώμη κι εγώ (παρ’ όλο που σε παρακολουθώ) αγαπητέ Κόραξ που δεν το διαβάζω κι έτσι δεν μεταδίδεται η άποψή σου, επειδή δεν γνωρίζω την αγγλική. Μη μας αφήνετε στο “σκοτάδι” επειδή δεν είχαμε χρήματα ή όρεξη για να μάθουμε τη γλώσσα της “πέτρας”. Επίσης μη ξεχνάς ότι όσο περισσότεροι τόσο πιο δυνατοί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *