23:11 - 03/05/2016

Έχεις την ευθύνη ξύπνα Έλληνα

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Τα πρόβατα έχουν επιλέξει τον επόμενο βοσκό

Αναγκαίο κακό ή η μόνη λύση ο Κυριάκος Μιτσοτάκης.

Ξεχνάτε την Siemens

Ξεχνάτε ρε τα σκάνδαλα της οικογένειας αν σας έλεγαν πριν από 2 χρόννια πως θα γίνει προθυπουργός θα γελούσατε τώρα ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ.

Δεν υπάρχει λύση μέσα από τα κόμματα της βουλής

Δεν υπάρχει κανένας πατριώτης

Δεν θα βάλεις άλλον ένα αχυράνθρωπο στο τιμόνι της πατρίδας μας που απλά θα εκτελέσει την θεατρική παράσταση που θα του υποδείξουν τα μεγάλα αφεντικά.

Αύριο παλι θα χτυπούμε το κεφάλι μας στον τύχο θυμήσου των Κωστάκη Καραμανλή των Γιωργάκη Παπανδρέου το Μαλακισμένο τον Τσίπρα και πρόσεχε πρίν να έρθει ο Κούλης.

Μας οδειγούν σε αδιέξοδα με σκοπό να μας καθοδηγούν σε αυτούς που έχουν επιλέξει οι κυρίαρχοι της πατρίδας μας. Θέλουν γλάστρες για να διακοσμήσουν την δήθεν δημοκρατία τους θέλουν φελούς να επιπλέουν έως ότου αποφασίσουν να τους αλλάξουν.

Είμαστε ένα έθνος που ενώ έχει όλες της δυνατότητες και της προοπτικές αντί να οραματιστούμε ένα μέλλον βιώσιμο για τα παιδιά μας το αφείνουμε στα χέρια των εχθρών μας. Η ΕΛΛΑΔΑ από άκρη ως άκρη μπορεί να παράξει τα πάντα για την Ευρώπη αλλά και για όλα τα Βαλκάνια μπορουμε να γίνουμε το κέντρο εκπέδευσης όλης της Ευρώπης μπορουμε να παράξουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας μπορούμε να καθορίσουμε της τύχες μας Αντ αυτού αφεινόμαστε στην δανεική ζωή τα δανεικά χρήματα στον δανεικό πολιτισμό στους δανεικούς ηγέτες.

Ας ενωθούμε μια φορά με κοινό όραμα και σκοπό για το καλό της πατρίδας μας να κάνουμε πράξη την θεωρία, με πρόγραμμα κόπο με πίστη στα ιδανικά μας και με σεβασμό στην ιστορία μας να βρούμε τα κοινά σημεία.

Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ούτε σύνορα στην σκέψη τα μόνα σύνορα που υπάρχουν είναι της πατρίδας μας αν τους αφείσουμε θα αλειώσουν εντελώς το έθνος την κοινωνία την θρισκεία την παράδοση μας μας θέλουν άβουλα πλάσματα που απλά να καταναλώνουμε και να ακολουθούμε ως πρόβατα κατά ομάδες της τάσεις που αυτοι θα επιλέξουν.

Ο κάθε ένας από εμάς φέρει ευθήνη ας πράξουμε με γνώμονα το κοινό καλό και όχι το Εγώ μας και αδιαφορώντας να αφείνουμε άλλους να αποφασίζουν για το Έθνος μας.

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Ανώνυμος 05/03/2016 @ 11:27 ΜΜ

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
  Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

  Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
  Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
  Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

  Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

  Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

  Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
  ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
  ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
  ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
  ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
  ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
  ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

  Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <>(Θ. Κολοκοτρώνης)

  ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

  Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

  Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
  Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
  Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

  Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
  «Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
  ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

  “Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο”
  Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !
  Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
  Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
  Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
  Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
  Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
  Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

  Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
  Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
  Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
  Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
  Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

  Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

  ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

  Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

  Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.

  • Πολύ όμορφα τα έγραψες φίλε μου.. αλλά άδικα χάνεις το χρόνο σου.
   Ελάχιστους θα αφυπνησεις. Και δεν χρειάζονται περισσότεροι.
   Το σχεδιο του Θεού προωθείται και θα ολοκληρωθεί.
   Τότε ο καθένας θα κάνει ότι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το σχέδιο.
   Άλλος θα ξυπνήσει και θα γίνει ήρωας και άλλος θα κοιμάται για να σφαγιασθει σαν το πρόβατο.
   Προσευχή για να μην μας ξεχάσει ο Θεός και πίστη ότι μπορεί όλα να τα καταφέρει και όλα θα πάνε καλά.
   Θα ήταν προτιμότερο το δίωρο που ξοδέψεις για το ποστ, να ήταν ένα τέταρτο προσευχής για όλες τις ψυχές που μπαίνουν εδώ μέσα και έχουν επιλέξει σαν κύριο μέσο την αφύπνιση και όχι την προσευχή.
   Αυτός που έχει ξυπνήσει, έχει επίγνωση και κρίση, αλλά είναι αδύναμος να πράξει.
   Αυτός που με πίστη κάνει προσευχή, προστατεύεται μέσα στην άγνοια του από τον Κύριο. Και θα προστατεύεται για πάντα…

   • Ανώνυμος 05/04/2016 @ 11:29 ΜΜ

    Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

    Αυτός που πολεμάει διαβόλια, μαύρες μαγείες και αόρατα φαντάσματα …
    είναι εργάτης του σατανά. Και όχι ορθόδοξος της αγίας του Θεού Σοφίας.
    Διότι γνωρίζουν οι Ορθόδοξοι ότι ο σατανάς είναι του κτιστού πνεύματος του αντίχριστου, και όχι του αέναου φωτός της αλήθειας εμάς των Χρισμένων τον Κύριο Ιησού Χριστό.

    Η ψευδαίσθηση της αλήθειας του σατανά… έκανε τον άνθρωπο να πιστέψει, πως μια πέτρα μπορεί να σηκωθεί μόνη της και να τον χτυπήσει.
    Η λέξη «μαγεία» γεννά από μόνη της το πρώτο «δαιμόνιο», το οποίο ονομάζεται : «να έχει ο άνθρωπος την γνώση για αλήθεια πως υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις αόρατα φαντάσματα και να θέλουν να σου κάνουν κακό και ότι μπορούν να το κάνουν», (όπως βουντού, μαύρη μαγεία).

    Έτσι ο άνθρωπος με το που τα φοβάται… αυτό που φοβάται δημιουργείται, γιατί στο πνεύμα μπορεί να είστε θνητοί, μα στην ψυχή είστε Θεού υιοί… και ό,τι πιστεύετε θεουργείται.

    Εδώ και τρεις ημέρες του Θεού (μία ημέρα του Θεού είναι 1000 έτη ανθρώπων) το πνεύμα της γνώσης του δένδρου της ζωής είναι πάνω στην ξύλινη γνώση της κατάρας ξένου έθνους από την δικιά μας την πατρίδα του ουρανού και της γης μας.
    Και στέλνουν το πνεύμα του ανθρώπου προς την πορεία της αυτεπάγγελτης σκλαβιάς με μάγους δεσπότες, και πλανεμένους ποιμένες… μέσα στον στάβλο να τον βλέπουν να ζει ως γκόημ = ζώο τους… και μέσα στα κόπρανα για νόμους και ούρα για πνεύμα να ντύνουν τον άνθρωπο με τον μανδύα του σατανά τους.

    Ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που είπε στον Θεό… τότε στον ουρανό : «παράτα με Θεέ μου, εγώ θέλω να είμαι ένας άλλος θεός από εσένα… δίπλα στον δικό σου ουρανό» ; ! … και ποια η διαφορά ανάμεσα στο παιδί του σήμερα που λέει στους γονείς του : «παρατήστε με μόνο μου… εγώ είμαι προχωρημένη εποχή»… και στέλνει τους γονείς του στον διάολο… ή οι γονείς τα ίδια τους τα παιδιά ;

    Ποια η διαφορά ο πόλεμος με τους αγγέλους του Θεού και τους έκπτωτους… με το μίσος, την διχόνοια, την ειρωνεία, τον χλευασμό… όπως οι Έλληνες αναμεταξύ τους ο αδελφός τον αδελφό; Ή τους ιερείς του σήμερα ;

    Το λάδι σου Έλληνα,
    πηγάζει από τα λείψανα ανδρειωμένων,
    που πέθαναν με την ιερή προσευχή στα χείλη τους…
    Χαίρε ω! χαίρε λευτεριά.

    Τα ιερά σου Ελληνίδα ψυχή,
    γεννήθηκαν από Αυτό το ιερό το Αίμα
    που άνθρωπος Θεού υιός έριξε σε αυτήν την γη.
    Και δόξασε την δεξιά του πατρός Του.
    Και ανύψωσε Αυτήν… και την γυναίκα ανέδειξε ως όμοια με την αριστερά της.

    Και σήμερα η εκκλησία του Θεού την καταδικάζει ως πόρνη επάνω στην ξύλινη γνώση των σταυρωτών της… ώστε Χριστούγεννα να μην έρθουν στον νέο Αδάμ,
    …παρά μόνο αν του έχουν ευνουχίσει την γνώση… στέλνοντας το πνεύμα του ανθρώπου να βαδίζει προς τα εκεί που έρχονται οι ψυχές και όχι προς τα εκεί που ως φύση ανήκουν.

    Και ο μέγας άγιος λόγος του βασιλιά της βασιλεύουσας των βασιλέων ο βασιλεύς [την ώρα που ακούστηκε να φωνάζει ο Τούρκος έξω από την Πόλη να καλεί τους στρατιώτες του για την οριστική μάχη… να λέει : «σήμερα η θα φάτε πιλάφι στο τραπέζι του αλλάχ, μαζί με δεκάδες παρθένες γυναίκες… ή θα γίνεται αιώνια αφέντες του πλούτου των άπιστων… και αυτούς θα τους έχετε σκλάβους»] ήταν, φωνάζοντας (ο βασιλιάς) στον τελευταίο του λόγο προς τους Έλληνες: «σήμερα αν χάσουμε την πόλη… θα χαθεί όλη η Ελλάδα». Και τότε στην έκβαση της μάχης έγινε το αναπάντεχο… οι ραβίνοι δεσπότες άνοιξαν την πόρτα στους τούρκους, και εάλω η Ελλάς…

    Και έκτοτε η εκκλησία προσκυνά την αγία του Θεού αγία σοφία… των μιναρέδων τον θεό και εμάς τους Έλληνες μας χτίζουν την παιδεία του ναού των παιδεραστών και ανθρωποφάγων Μακκαβαίων.
    Και αντί του Χριστού το ένδυμα ντύνουν την ψυχή των κατοίκων της βασιλεύουσας… του θεού των τεσσάρων μιναρέδων την σοφία.

    Κλείσανε σε πήλινο δοχείο την ψυχή…
    και της φόρτωσαν την αγκάθινο γνώση για κελί.
    Φυλακισμένη η ζωή μέσα στον Άδη της, να περπατά επάνω στις ταφόπλακές της και να μην το ξέρει.
    Και Μόνο ο Ιησούς Χριστός το μαρτυρεί !
    Το βιβλίο της ζωής του εαυτού… στο εντός του είναι του ανθρώπου.
    Αυτού του είναι και το άγιο Ορθόδοξο ευαγγέλιο.
    Την μόνη οδό και μόνη αλήθεια, και με τα μάτια της αγνότητας και του αγαθού.

    Με την διχόνοια το ψέμα την ειρωνεία και τον χλευασμό,
    ως καλικαντζάρους για λόγια στο μυαλό… Τον άνθρωπο στα Τάρταρα μέσα οδηγούν.

    Στεφάνωσαν για φώτα το νερό της γνώσης του Άδη, και οι καλικάντζαροι οι δώδεκα θεοί στον Όλυμπο του ανθρώπου τα πάθη του… πριονίζουν του δένδρου της ζωής του ανθρώπου της ψυχής την λαλιά, ώστε Χριστούγεννα ποτέ να μην γεννηθούν στην καρδιά… και τα συναισθήματα του ανθρώπου προς την αγάπη να είναι μαρμαρωμένα, όπως η αγάπη των αλλήλων ως εαυτό, προς το σώμα του Χριστού… εσάς Ελλάδα μου… του Αιώνιου τώρα !

    Ιωάννης

 2. Ανώνυμος 05/04/2016 @ 12:09 ΠΜ

  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.

 3. Ανώνυμος 05/04/2016 @ 9:27 ΠΜ

  Με. Πιανουν τα νεύρα μου!

 4. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ;;; ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΧΕΝΡΥ ΑΛΦΡΕΝΤ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ;;; ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ” ——- ΧΡΟΝΝΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΧΟ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΔΕΙΓΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΦΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΑΦΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΑΛΕΙΩΣΟΥΝ ΘΡΙΣΚΕΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ——-

 5. Ανώνυμος 05/04/2016 @ 4:33 ΜΜ

  http://www.youtube.com/watch?v=VF2KNooDM_k
  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ
  ΣΕΡΠΕΤΑ!!!! ΝΗΣΙΩΤΗΣ

 6. Ανώνυμος 05/04/2016 @ 5:48 ΜΜ

  ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!

  ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*