Έπεσε στο χωράκι το αεροσκάφος Spitfire

1
13

COTNd0qWUAEpqV2

Τα Spitfire είναι αεροσκάφη ιστορικά, της εποχής του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Σήμερα το πρωί ένα από αυτά τα λίγα που έχουν μείνει, έπεσε σε ένα χωράφι στην επαρχία Κέντ της Μ. Βρετανίας. Ευτυχώς ο πιλότος δεν τραυματίσθηκε.

Επειδή εμείς στα Κατοχικά Νέα όποτε πέφτει έστω και μύγα και γίνεται θέμα κοιτάμε πρώτα απ΄όλα τους αριθμούς, πάνε να ξεστραβωθούμε για μια ακόμη φορά:

Ώρα πτώσης : 09.50
Ημερομηνία : 7/9/2015
Αριθμός επιβαινόντων : 1
Νεκροί / Τραυματίες : 0/1
Αριθμός α.φ: nl-r-j-772
C/n / msn: CBAF7269

Kαι επειδή κάποιοι βάλθηκαν να κάνουν πλάκα δείτε όταν έκανε το ποστ το bbc τι γινόταν στο twitter:
george

ezoic
Προηγούμενο άρθροΕπικίνδυνος ιός χτυπά smartphones και tablets
Επόμενο άρθροΠερί Θεού και θρησκολήπτων : Με αγάπη, Ζαχαρίας Μυτιληνιός
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ