ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Δύο κινητοποιήσεις για τους μετανάστες αλλά τα ΜΜΕ σας έδειξαν μόνον την μια…

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Δύο κινητοποιήσεις έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες σχετικά με το μεταναστευτικό στην Γερμανία (μια στη Δρέσδη και μια στο Βερολίνο).

Αυτή στη Δρέσδη είχε συμμετοχή περίπου 10.000 ατόμων και ήταν ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

germany-anti-islam-protest.

Ενώ αυτή στο Βερολίνο υπέρ των μεταναστών με 8000 συμμετέχοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

berlin_18.10_708

Φυσικά στην Ελλάδα σας έδειξαν μόνο τη δεύτερη…

Ο λόγος που σας τις δείχνουμε και τις δύο είναι γιατί θεωρούμε ότι πρέπει οι αναγνώστες μας, αλλά και εμείς να έχουμε το σύνολο της πληροφορίας για να μπορέσουμε κάποτε να διατυπώσουμε μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική άποψη, για το τι συμβαίνει.

Αποκρύπτοντας γεγονότα ειδήσεις, ακόμα και τις ψευδείς που επίτηδες βγαίνουν στη δημοσιότητα, είναι σαν να σας κατευθύνουμε προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση.

Το μεταναστευτικό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Στημένη ή μη αυτή τη στιγμή έχουμε την μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμών από το 4ο ΜΧ αιώνα και αυτό δεν είναι κάτι που θα περάσει χωρίς να επηρεάσει όλη την ανθρωπότητα!!!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

BLOG

Αυτο-Σαμποτάζ και Σκιώδης Εαυτός | Video

BLOG

Πώς να Αποκτήσετε τη Γνώση των Ανώτερων Κόσμων | Ρούντολφ Στάινερ

BLOG

Καλή Τύχη | 6 Τρόποι για να Έρθει στη Ζωή σου | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά