17:45 - 26/03/2016

Το CERN καλεί ΔΑΙΜΟΝΕΣ απο ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ; (video)

Το CERN καλεί ΔΑΙΜΟΝΕΣ απο ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ύπαρξη των Παράλληλων Συμπάντων σημειώνεται από την επιστήμη ως πραγματική. Αυτό είναι γνωστό ήδη από τους αρχαίους Έλληνες. Τι γίνεται, όμως, όταν κατασκευάζονται μηχανήματα για να ανοίξουν δρόμο σε αυτά και να προσέλθει νέος «κόσμος»;…

Αφορμή για τα όσα γράφονται, περί επαφών με τις άλλες διάστασεις-κόσμους και την επαφή με άγνωστα όντα από αυτές που μπορούν να τις περάσουν ή τις περνούν ήδη, στάθηκε μία συζήτηση για το CERN μέσω της βιβλικής κοσμοθεωρίας -αν και δεν είναι θέμα πίστης και εκκλησιών.

Η συζήτηση έγινε τηλεοπτικά από τους Tom Horn και Steve Quayle, οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Tom Horn είναι μία προσωπικότητα με μακροχρόνια παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ο οποίος καλύπτει θέματα που άπτονται της θρησκείας, των προφητειών, των απανταχού ανακαλύψεων, αλλά και του υπερφυσικού.

Ο Steve Quayle είναι ένας ακόμα θησαυρός πληροφοριών που σχετίζεται με την αρχαία ιστορία, ιδιαιτέρως την βιβλική, ενώ ασχολείται χωρίς περιορισμούς με θέματα που περιλαμβάνουν αγγέλους, δαίμονες, Νεφελίμ, έκπτωτους, αλλά και τους πρωτομάστορες της προϊστορίας των αρχαίων πολιτισμών.

Στην συζήτηση που καθηλώνει, οι δύο άντρες μιλούν και αναφέρονται στους κινδύνους του CERN, και πως το ίδιο το μηχάνημα αποτελεί προσβολή προς τον Θεό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το CERN είναι υπό τον έλεγχο των Illuminati-Μασόνων. Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ιστοσελίδας τους, ο καθηγητής Sijbrand de Jong από 1/1/2016 είναι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, ο οποίος είναι Ιππότης του Τάγματος του Ολλανδικού Λέοντα. Και ως γνωστόν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα διάφορα τάγματα είναι «συγκοινωνούντα δοχεία» και αποτελούν διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Παρά τις αντιδράσεις επιστημόνων υπέρ του κλεισίματος και της διακοπής λειτουργίας του CERN, οι δραστηριότητες συνεχίζονται αδιάκοπα. Οι επιστήμονες υπoστηρίζουν ότι άγνωστες «οντότητες» διελαύνουν καθημερινά ενώ παράλληλα το «έργο» διάνοιξης περισσότερων πυλών προς και από άλλες διαστάσεις συνεχίζεται, βάζοντας όλη την ανθρωπότητα σε κίνδυνο.

Ο Steve Quayle επικεντρώνεται και επισημαίνει πως η ελιτ προσπαθεί να νικήσει τον Θεό και να διαλύσει τον άνθρωπο.

Το βίντεο είναι η τέλεια μετάβαση μέσα από βασικές πληροφορίες σχετικά με την παραφυσική «ιδιότητα» του CERN, να βρίσκει «ρωγμές» ανάμεσα στiς «άλλες διαστάσεις» και να τις μετατρέπει σε πύλες…

Και κάπου εδώ είναι που εμείς αναρωτιόμαστε: Μήπως τα διάφορα περίεργα φαινόμενα τα οποία πυκνώνουν τελευταία είναι αποτέλεσμα αυτών των ρωγμών που ανοίγουν; Μήπως, ως ελάχιστο παράδειγμα (ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα): οι διάφορες πλωτές πόλεις στα σύννεφα, που βλέπουμε τελευταία, δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που ονομάζεται fata morgana, αλλά μία συνέπεια των διεργασιών στο CERN;

Βίντεο

ΠΗΓΗ: diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. Ανώνυμος 03/26/2016 @ 6:06 ΜΜ

  Οι αστικές επαναστάσεις, σαν τις επαναστάσεις του δέκατου όγδοου αιώνα, ορμούν γρήγορα από επιτυχία σε επιτυχία, τα δραματικά τους αποτελέσματα ξεπερνούν το ένα το άλλο, άνθρωποι και πράγματα φαίνονται σαν σε φωτιές διαμαντιών. Η έκσταση είναι το πνεύμα κάθε ημέρας. Μα η ζωή τους είναι μικρή. Σε λίγο φτάνουν κι όλας στο ανώτατο σημείο τους και μια μακρυά αποχαύνωση κυριεύει ύστερα την κοινωνία πριν μάθει να αφομειώνει νηφάλια τα αποτελέσματα της ορμητικής και θυελλώδικης εποχής της.
  Αντίθετα οι προλεταριακές επαναστάσεις, όπως οι επαναστάσεις του δέκατου ένατου αιώνα, κάνουν αδιάκοπη κριτική στον ίδιο τον εαυτό τους, διακόπτουν κάθε στιγμή την πορεία τους, γυρίζουν πάλι σε εκείνο που φαίνεται πως έχει πραγματοποιηθεί για να το ξαναρχίσουν από την αρχή, χλευάζουν με ωμή ακρίβεια τις ασυνέπειες, τις αδυναμίες και τις ελεεινότητες που παρουσιάζουν οι πρώτες δοκιμές τους, φαίνονται πως ξαπλώνουν κάτω τον αντίπαλό τους μόνο για να αντλήσει καινούργιες δυνάμεις από τη γη και να σηκωθεί μπροστά τους πιο γιγάντιος, οπισθοχωρούν ολοένα μπροστά στην απροσδιόριστη απεραντοσύνη των ίδιων των σκοπών τους, ώσπου να δημιουργηθούν οι όροι που κάνουν αδύνατο κάθε πισωγύρισμα και οι ίδιες οι περιστάσεις φωνάζουν: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

 2. Ανώνυμος 03/26/2016 @ 6:09 ΜΜ

  Υπήρχαν λουλούδια στα πέτα, λουλούδια στα χέρια και στα γόνατα, και τέλος λουλούδια απλωμένα στους πάγκους. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου δεν τολμούσε να αφαιρέσει αυτούς τους μυρωδάτους παρείσακτους. Στο τέλος, ακόμα και οι χωροφύλακες και οι δικαστικοί υπάλληλοι, εντελώς «αποθαρρυμένοι» από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, μοιράζανε λουλούδια στους κατηγορούμενους.

 3. Ανώνυμος 03/26/2016 @ 6:16 ΜΜ

  Είναι αδύνατο να κατανοήσουμε και να τοποθετήσουμε σωστά την παρουσία του Καρλ Μαρξ στην πορεία της φιλοσοφικής σκέψης, είναι αδύνατο να εκτιμήσουμε στο σωστό της βάρος τη συμβολή του μαρξικού λόγου στην προσπάθεια προσέγγισης και επίλυσης του «αινίγματος» του ανθρώπου και της ιστορίας του, αν δεν την δούμε στην πραγματική της διάσταση, σαν μιαν άλλη περιγραφή, σαν μια διαφορετική ανάλυση του ίδιου, κεντρικού και μόνιμου θέματος της σύγχρονής του φιλοσοφικής προβληματικής: της αλλοτρίωσης της ανθρώπινης ουσίας και της αντίληψης της ιστορίας ως προσπάθειας για την εξάλειψη της αλλοτρίωσης αυτής. Ο μαρξισμός πήγασε κατ’ ευθείαν από το μεγάλο ποτάμι της εγελιανής σκέψης χωρίς να πάψει ποτέ να τροφοδοτείται από αυτό και, σε συνέχεια, στην κατεύθυνση που πήρε ωθήθηκε από τον «πύρινο χείμαρρο» της φοϊερμπαχιανής κριτικής.
  Για τον Χέγκελ η αλλοτρίωση κύρια και θεμελιακά εκφράζεται στο θρησκευτικό και πολιτικό πεδίο: ο άνθρωπος, αποσπασμένος από τον οικείο του χώρο του αρχαίου Άστεως οπού βρισκόταν σε μια «υποστασιακή» ενότητα με τον εαυτό του και την ολότητα, συμμετέχοντας ως πολίτης ελεύθερος στην πραγμάτωση της Ιδέας μέσα στον κόσμο, βρίσκεται ως δυστυχισμένη συνείδηση σ’ έναν κερματισμένο και διχασμένο κόσμο, οπού έχοντας πάψει να είναι ο δημιουργός του· υφίσταται την ιστορία και περιέρχεται στην κατάσταση του υπηκόου. Την απώλεια της Πόλεως αναπληρώνει τώρα η φανταστική συγκρότηση μιας ουράνιας civitas deis, που εκφράζει τη λαχτάρα της επαναπόκτησης της «αλλοτριωμένης» ανθρώπινης ουσίας. Στη Φαινομενολογία του Πνεύματος η αλλοτρίωση αναλύεται ως η καθολική μοίρα της ανθρώπινης συνείδησης: η ιστορία ολόκληρη περνά από τη φάση, τη Στιγμή της αλλοτρίωσης (Entfremdung) που εκδηλώνεται σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης προσπάθειας, φάση αναγκαστική και αναπότρεπτη που προετοιμάζει το Πνεύμα για την ώρα της ενσυνείδητης και εγγνωσμένης του επιστροφής στην αρχαία αρμονία, της επιστροφής του σε μιαν απώτερη βάση, τη βάση της Απόλυτης Γνώσης.

  • ψυχολογος 03/26/2016 @ 8:13 ΜΜ

   τρικυμια στο κεφαλι σου…

  • Ηλίας Κουντούπης 03/26/2016 @ 8:45 ΜΜ

   Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ. ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ… ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΡΞ, ΕΝΓΚΕΛΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΣΤΕΣ ΑΜΠΕΛΟΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΗΘΕΝ ΔΙΔΑΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ “ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ” ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . ΚΙ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

   • Εσύ αποφασίζεις αν θα συμφωνήσεις ή αν θα διαφωνήσεις 03/27/2016 @ 4:22 ΠΜ

    Μια χαρά κατανοητά είναι αυτά που γράφει ο άνθρωπος, ανεξάρητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του. Εκφέρει τις απόψεις του, μπορεί αυτά που γράφει να τα έχει διαβάσει, αλλά για να τα γράφει, είναι σαν να ενστερνίζεται ο ίδιος. Ελεύθερη βούληση υπάρχει, άρα καθένας κρίνει και αποφασίζει αν συμφωνεί ή διαφωνεί στο σύνολο ή σε επί μέρους κομμάτια.

 4. Δεν ξέρω αν παρατήρησε κάποιος την περίεργη συμπεριφορά του ήλιου σήμερα το απόγευμα,πριν την δύση του ηλίου ,θα μου πεις τώρα πόσοι τρελοί παρατηρούν τον ήλιο με γυμνά μάτια,τέλος πάντων,έτυχε…γύρω στις 6 λοιπόν πίνοντας τον καφέ μου περιοχή Αττική με θέα το ηλιοβασίλεμα..βλέπω απέναντί μου τον ήλιο να είναι χωρισμενος σε δυο ήλιους ένας πάνω ο άλλος κάτω αλλά να εφάπτονται μεταξύ τους, μεσα σε λΊγα λεπτά ενώθηκαν,έγιναν ένας,διάχυτο κοκκινο φως μεσα και εξω από αυτόν, λάμψεις στο εσωτερικό και μια σκια σε σχήμα του ενος τεταρτημόρίου του κύκλου περιστρεφόταν κυκλικά στο εσωτερικό του..το φαινόμενο είχε διάρκεια μερικά λεπτά,μετά ο ήλιος κρύφτηκε μέσα σε ένα κατάμαύρο σύννεφο, σε λίγα λεπτά πάλι όταν τον είδα να σκάει μύτη κάτω από το μαύρο σύννεφο ήταν πλέον όλα φυσιολογικά.Μετά από λίγο βούτηξε και έδυσε μέσα σε πυκνα γκρίζα σύννεφα.,,

 5. Ανώνυμος 03/26/2016 @ 10:42 ΜΜ

  τους ΣΑΝΕΛ αυτοι τους καλεσαν?

 6. Ανώνυμος 03/27/2016 @ 11:26 ΠΜ

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΥΛΕΣ?ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙ?Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ?ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΛΗ…ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

 7. Ο Γνώστης των Πραγμάτων 03/27/2016 @ 1:47 ΜΜ

  Ανόητοι… Οι Δαίμονες ζουν ανάμεσά μας. Πολλές φορές βρίσκονται και μέσα στα σπίτια σας. Είναι οι κυρίαρχοι του πλανήτη. Δεν είναι όμως οντότητες του κακού, αν πρεσβεύαν το κακό τότε δεν θα υπήρχε η ανθρωπότητα! Όπως ανθρωπότητα αγαπάει τις γάτες και τους σκύλους και αν ήθελε ο άνθρωπος μπορούσε να δολοφονήσει κάθε σκύλο και κάθε γάτα στη γη (αλλά δεν το κάνει επειδή τα συμπαθεί), έτσι λειτουργούν και οι Δαίμονες με το κατώτερο πνευματικά ανθρώπινο είδος. Σπάνια οι Δαίμονες κάνουν ορατή την παρουσία τους με φαινόμενα πχ στο σπίτι, διότι δεν έχουν ανάγκη από αναγνώριση, ούτε είναι εφετζίδες. Ότι λέω το λέω από γνώση (εμπειρίες) και όχι από πίστη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh