17:10 - 10/08/2017

Το Bitcoin “χτυπά” τα $ 3,000 – Την υψηλότερη τιμή ποτέ, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Stranger με το ελληνικό νόμισμα….

Το Bitcoin “χτυπά” τα $ 3,000 – Την υψηλότερη τιμή ποτέ, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Stranger με το ελληνικό νόμισμα…πριν λίγα χρόνια.

Έπεσαν τότε οι προδότες με δόλιο τρόπο επάνω στο ελληνικό κρυπτονόμισμα και τον Stranger για να καταστρέψουν την τελευταία ελπίδα του έλληνα να απελευθερωθεί ειρηνικά. Οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές γι αυτό καλό θα ήταν να αντιδράσουμε συλλογικά και άμεσα.

Διαβάζωντας τις είδησεις για την τιμή του Bitcoin να έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ποτέ, θα έπρεπε να θρηνούμε ομαδικά για την χαμένη ευκαιρία που μας δώθηκε να απελευθερωθούμε από την μέγγενη του ευρώ.

Το Bitcoin, το μεγαλύτερο ψηφιακό κρυπτο-νόμισμα αυξήθηκε σε τιμή και έφτασε τα $ 3200. Σημείωσε μια αύξηση άνω του 15% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα. Προφανώς οι επενδυτές έχουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη για το μέλλον του κρυπτο-νομίσματος αλλά επίσης και για άλλα. Η συνολική κεφαλαιοποίηση στην αγορά του bitcoin αυξήθηκε σε πάνω από $ 50 δισεκατομμύρια. Η τιμή σε ευρώ για ένα Bitcoin είναι τώρα περίπου € 2700, -.

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 19
  3
  Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αφήνουν να παίξεις μπάλα, εκεί που σε παίρνει… αλλά μόνο μέχρι εκεί που σε παίρνει! Προσωπικά τότε πριν από 4 – 3 χρόνια καταλάβαινα την προσπάθεια, καταλάβαινα και την κατάληξη της, και δεν ασχολήθηκα καθόλου. Είναι ουτοπία να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να υπάρχει έστω και ελάχιστη απελευθέρωση δίχως αίμα. Αυτά.
 2. 2
  8
  Αυτή την ώρα έχει πέσει στα $3465. Θα κάνει διόρθωση μέχρι τέλος Αυγούστου στα $2850. Μέχρι τον Αύγουστο του 2018 θα φτάσει στις $38,000 και μέχρι 2022 το εκατομμύριο τουλάχιστον !! Η Ευκαιρία παραμένει ακόμα να αγοράσεις έστω και ένα bitcoin ! Όταν όμως η τιμή του θα κινείται σε 6ψήφια νούμερα, τότε θα είναι μόνο για συναλλαγές μέσω κρατών, μιας και το διατραπεζικό σύστημα Swift θα έχει πεθάνει προ πολλού !!
 3. Μιχαηλ Γεωργαντας 10 Αυγούστου 2017 @ 18:44
  1
  6
  3400$….!!
 4. Μιχαηλ Γεωργαντας 10 Αυγούστου 2017 @ 18:45
  0
  14
  Δεν περνουν χαμπαρι οι Ελληναραδες…!!! Αυτα ειναι αλλου Παπα ευαγγελια..!!
 5. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ 10 Αυγούστου 2017 @ 20:05
  17
  2
  φουσκα ειναι το bc και συντομα σκαει
 6. Ο σκηνοθέτης....ήταν λούγκρα. 10 Αυγούστου 2017 @ 21:48
  12
  0
  Λειτουργεί με την απλή μέθοδο,βλάκες προσπαθούν να ξεφορτώσουν για να κερδίσουν άλλοι βλάκες που θέλουν και αυτοί να ξεφορτώσουν σε άλλους βλάκες.Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι θα είσαι ο γάτος που θα τους τα πάρεις…ρίχτα ρε μούτρε,όλα στην μπάνκα λέμε,να γυρίσει η μπίλια….
 7. 11
  1
  Μία μονάχα ερωτησούλα = ¨Οταν πέσει το ρεύμα, ισχύει το Bitcoin;;;; Μήπως ισχύει το ίδιο (περίπου το ίδιο) και για τα “δάνειά μας”;;; Απαιτούνται πάρα πολλά για μία απελευθέρωση και κυρίως – και δυστυχώς- πάντα και πολυ μα πάρα πολύ αίμα και πόνος!! Όπως και η γέννηση κάθε νέας αρχής.
 8. Μπάρμπα Γιάννης 10 Αυγούστου 2017 @ 23:46
  4
  2
  Παρόλη την προσπάθεια ανάθεμα κι αν είχα καταλάβει πως λειτουργεί αυτό το πράγμα, έπρεπε να είναι πολύ τζίνι κάποιος για να καταφέρει να το παράξει, αλλά το κυριότερο αφού ήταν απλά ένας αλγόριθμος γιατί σώνει και καλά να γίνεται μέσω εξόρυξης; Μάθε μαθηματικά,θα σου χρειαστούν στο μέλλον για να σκάβεις εικονικά
 9. Μπάρμπα Θεόδωρος Rothschild 11 Αυγούστου 2017 @ 01:49
  3
  3
  Η διεθνής εβραιομασονία και οι εγχώριοι προδότες σκότωσαν την Ευκαιρία του Έθνους. Μην δουν κάποιον να σηκώνει κεφάλι. Α ρε βρεγμένη σανίδα …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί