ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Το Bitcoin “χτυπά” τα $ 3,000 – Την υψηλότερη τιμή ποτέ, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Stranger με το ελληνικό νόμισμα….

· KORAKAS NEWS

Το Bitcoin “χτυπά” τα $ 3,000 – Την υψηλότερη τιμή ποτέ, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Stranger με το ελληνικό νόμισμα…πριν λίγα χρόνια.

Έπεσαν τότε οι προδότες με δόλιο τρόπο επάνω στο ελληνικό κρυπτονόμισμα και τον Stranger για να καταστρέψουν την τελευταία ελπίδα του έλληνα να απελευθερωθεί ειρηνικά. Οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές γι αυτό καλό θα ήταν να αντιδράσουμε συλλογικά και άμεσα.

Διαβάζωντας τις είδησεις για την τιμή του Bitcoin να έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ποτέ, θα έπρεπε να θρηνούμε ομαδικά για την χαμένη ευκαιρία που μας δώθηκε να απελευθερωθούμε από την μέγγενη του ευρώ.

Το Bitcoin, το μεγαλύτερο ψηφιακό κρυπτο-νόμισμα αυξήθηκε σε τιμή και έφτασε τα $ 3200. Σημείωσε μια αύξηση άνω του 15% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα. Προφανώς οι επενδυτές έχουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη για το μέλλον του κρυπτο-νομίσματος αλλά επίσης και για άλλα. Η συνολική κεφαλαιοποίηση στην αγορά του bitcoin αυξήθηκε σε πάνω από $ 50 δισεκατομμύρια. Η τιμή σε ευρώ για ένα Bitcoin είναι τώρα περίπου € 2700, -.

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Βηρυτός, Λίβανος - εικόνα αρχείου, Ramy Kabalan / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νότιος Λίβανος: 12 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στο Kfar Rumman – Ανάμεσά τους παιδιά και γυναίκες

WMO: Το Ελ Νίνιο μπορεί να γίνει ισχυρότερο από κάθε προηγούμενο εδώ και δεκαετίεςΔΙΕΘΝΗ

El Niño 2026: Οι πολίτες καλούνται να ετοιμάσουν κιτ έκτακτης ανάγκης – Τι πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι

ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Τραγωδία σε θρησκευτικό πανηγύρι – 10 νεκροί και 81 τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων

9 απαντήσεις στο “Το Bitcoin “χτυπά” τα $ 3,000 – Την υψηλότερη τιμή ποτέ, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Stranger με το ελληνικό νόμισμα….”

  1. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αφήνουν να παίξεις μπάλα, εκεί που σε παίρνει… αλλά μόνο μέχρι εκεί που σε παίρνει! Προσωπικά τότε πριν από 4 – 3 χρόνια καταλάβαινα την προσπάθεια, καταλάβαινα και την κατάληξη της, και δεν ασχολήθηκα καθόλου. Είναι ουτοπία να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να υπάρχει έστω και ελάχιστη απελευθέρωση δίχως αίμα. Αυτά.

  2. Αυτή την ώρα έχει πέσει στα $3465.
    Θα κάνει διόρθωση μέχρι τέλος Αυγούστου στα $2850.
    Μέχρι τον Αύγουστο του 2018 θα φτάσει στις $38,000 και μέχρι 2022 το εκατομμύριο τουλάχιστον !!
    Η Ευκαιρία παραμένει ακόμα να αγοράσεις έστω και ένα bitcoin !
    Όταν όμως η τιμή του θα κινείται σε 6ψήφια νούμερα, τότε θα είναι μόνο για συναλλαγές μέσω κρατών, μιας και το διατραπεζικό σύστημα Swift θα έχει πεθάνει προ πολλού !!

  3. Δεν περνουν χαμπαρι οι Ελληναραδες…!!!
    Αυτα ειναι αλλου Παπα ευαγγελια..!!

  4. Λειτουργεί με την απλή μέθοδο,βλάκες προσπαθούν να ξεφορτώσουν για να κερδίσουν άλλοι βλάκες που θέλουν και αυτοί να ξεφορτώσουν σε άλλους βλάκες.Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι θα είσαι ο γάτος που θα τους τα πάρεις…ρίχτα ρε μούτρε,όλα στην μπάνκα λέμε,να γυρίσει η μπίλια….

  5. Μία μονάχα ερωτησούλα =
    ¨Οταν πέσει το ρεύμα, ισχύει το Bitcoin;;;;
    Μήπως ισχύει το ίδιο (περίπου το ίδιο) και για τα “δάνειά μας”;;;
    Απαιτούνται πάρα πολλά για μία απελευθέρωση και κυρίως – και δυστυχώς- πάντα και πολυ μα πάρα πολύ αίμα και πόνος!!
    Όπως και η γέννηση κάθε νέας αρχής.

  6. Παρόλη την προσπάθεια ανάθεμα κι αν είχα καταλάβει πως λειτουργεί αυτό το πράγμα, έπρεπε να είναι πολύ τζίνι κάποιος για να καταφέρει να το παράξει, αλλά το κυριότερο αφού ήταν απλά ένας αλγόριθμος γιατί σώνει και καλά να γίνεται μέσω εξόρυξης; Μάθε μαθηματικά,θα σου χρειαστούν στο μέλλον για να σκάβεις εικονικά

  7. Η διεθνής εβραιομασονία και οι εγχώριοι προδότες σκότωσαν την Ευκαιρία του Έθνους.
    Μην δουν κάποιον να σηκώνει κεφάλι.
    Α ρε βρεγμένη σανίδα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά